Baltimore Ravens
Úgy gondolom, sem LJ-t, sem a csapatvezetést nem érdemes kárhoztatni. LJ érthetően a maximumot akarja, vagy legalábbis többet annál, mint amit az kapott, akinél jobbnak érzi magát. Majd a piac beárazza, ez jogos-e. A csapatvezetést sem tudom kárhoztatni. Ez egy vállalkozás. Választhatnak, hogy megadják, amit LJ kér - ekkor kb. LJ kezébe teszik a csapat jövőjét jópár évre, elég minimál saját mozgástérrel.
Ha én lennék a tulaj, nem adnék jelentős összegű garantáltat egy olyan QB-nak, amely az utóbbi két évét nem tudta befejezni. A játékával nem is foglalkoznék...egyszerűen én szeretném, ha maradna mozgásterem, mégha az annyi is, hogy Colts módra a levitézlett qb-k között kukázhatok. Jelen pillanatban a garantált összeggel ugyanis ez az opció: vagy rábízom LJ-re a franchise-t 4-5 évre, vagy választom a bizonytalant, de a bizonytalanban azért tudok lavírozni. Személyiségfüggő, de én az utóbbit választanám - ugyanis pl. azt nem tudnám megbocsátani magamnak, ha novemberben a csere qb-t nézem, a kezdőm meg harmadik évben egymás után lesérül, és voltam olyan hülye, hogy nem néztem a tényeket. És még azt is el bírnám viselni, ha eltradelem, ő meg SB-t nyer, mert a jelenben szerintem a legjobb döntést hoztam. De: biztosan vannak, akik mást gondolnak, más a személyiségük, és emiatt lehet, más is lesz a döntés.
Milyen lenne, ha Lamart el-trade-elnénk (nem szeretném ezt amúgy) sokért, és helyére Derek Carrt megszerezni.....? Róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó, hogy hova menne, ezért jött a gondolat..
Aki tájékozottabb meg tudná fogalmazni, mennyire illene Carr a Ravensbe, illetve lenne-e elég pénzünk egyáltalán rá?
Sigismundus
Amugy ezekben nem tudom hol van a kanape es Freud. Mi ebben ami miatt ez win-win. a tudat hogy nem fully garantalt? Egy 4 eves 200 garis meg jobb is bizonyos szempontbol, de az biztos hogy a csapatnak ez a felvazolt nem. Ha bevalik akkor mindegy, ha nem valik be akkor 4 ev kuka es ezzel meg egy kicsit az 5. es 6. evbe is belekakal. Nem sporolunk mert ha elszall a QB fizu ugyis ki kell potolni majd. Ebben a tortenetben ez a huzavona kb a legartalmasabb dolog es foleg a csapatnak. Mar irtam hogy akkora szamoknal amit LJ kovetelhet +10-15% nem oszt vagy szoroz.Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
— Flockville (@Flockville) February 22, 2023
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
$200,000,000 Fully Guaranteed
This gives Lamar the security of a Long Term Deal with generational wealth Fully Guaranteed while the Baltimore Ravens keep their Franchise Quarterback.#RavensFlock pic.twitter.com/I8EwIhZ1JD
RedFive
A fo kerdes FR QB vagy sem? Ha a csapat azt gondolja hogy nem annyira jo mint amit az ertekebol ki tudna hozni ( szamomra ez a vicc kategoria de eselyt kapnak) akkor trade lesz es most megy a kelletes ( remelhetoleg LJ es a csapat korrekten megbeszelte zart ajtok mogott ). Vagy LJ kepzel tul sokat, de erre van megoldas, mert a tagnel tud csapatot keresni es szerzodest letrehozni amit meccselunk es latni fogja a ket fel hogy mi a realitas.
A problema hogy a kecske-kaposzta-so-Mekk Elek lokal folklor tanmeset irjuk Matyas kiraly forgatokonyvbol.
Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
— Flockville (@Flockville) February 22, 2023
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
$200,000,000 Fully Guaranteed
This gives Lamar the security of a Long Term Deal with generational wealth Fully Guaranteed while the Baltimore Ravens keep their Franchise Quarterback.#RavensFlock pic.twitter.com/I8EwIhZ1JD
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Edwardsot illetően egyetértek, de ettől függetlenül én nem biztos, hogy elégedett lennék.Ettol hanyan kapnatok agyfaszt? 😂Ha jön egy Hopkins féle WR1 akkor nem érdekelne. Edwards megérdemelne egy cutot azért mert feladta a futást a Huntley fumble után.
Ravens extending Lamar Jackson and then drafting BPA Bijan Robinson at 22 would be the most criminal thing ever. I really don't think we would do that.
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) February 20, 2023
RedFive
Dobbins nem hosszabbítanék vele ha jön Robinson, azt hiszem jövőre. Tehát cap helyzettel is lehetne játszani, mert Robinson 5 évig Rookie.
KeyG
Oké, hogy jön egy Hopkins, de mögötte még mindig nem lesz senki, csak egy Betmen aki a 2 év alatt tudott egy szezonnyi meccset összerakni, aztán mögötte nagy üresség meg Andrews.
Én ezért mindenképpen top WR-t hoznék a FA piacról és draftolnék is (1. vagy 2. körben, de ha jól emlékszem utóbbival nem rendelkezünk, és ismerve a velünk született tehetségünket a WR draftolásban szerintem jó ha az 1. körben tudunk olyan elkapót draftolni aki legalább WR2 szintű...)
Ettol hanyan kapnatok agyfaszt? 😂Ha jön egy Hopkins féle WR1 akkor nem érdekelne. Edwards megérdemelne egy cutot azért mert feladta a futást a Huntley fumble után.
Ravens extending Lamar Jackson and then drafting BPA Bijan Robinson at 22 would be the most criminal thing ever. I really don't think we would do that.
RedFive
Dobbins nem hosszabbítanék vele ha jön Robinson, azt hiszem jövőre. Tehát cap helyzettel is lehetne játszani, mert Robinson 5 évig Rookie.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Lamar Jackson out here in purple wearing his Ravens chain
— Flockville (@Flockville) February 21, 2023
Of all his chains, this is the one hes been rocking the most recently
You can say its a coincidence or over analyzing all you want…
But #RavensFlock knows our QB1 is sending us a message
HE WANTS TO STAY IN BALTIMORE! pic.twitter.com/fltDxPiw9K
So many outsiders saying Lamar Jackson is gonna switch up on the #Ravens to leave us for their favorite team
— Flockville (@Flockville) February 21, 2023
We know better.@Lj_era8 will ALWAYS be THAT DUDE for Baltimore & #RavensFlock
Through the ups & downs, The Flock will always love him and have his back.#RavenForLife💜 pic.twitter.com/nTCtUrMJNt
Ez eleg patoszosra sikerult.De akkor ujra, mennyi QB van iden a drafton aki hogy a legaljat mondjuk legalabb elsokoros tehetseg es fr. potencial rejlik benne?Megvartam amig a legjobb NFL cserkeszek ravagjak a valaszt. ☺
no
Annyi amennyibol a bennuk rejlo potencialt ki tudja aknazni aki majd kihuzza. Fabol vaskarika. Tavaly talan egy se volt, iden talan lesz 1 aki nagyra hivatott es jo helyre kerul, 1 aki szinten, de elbasszak vele mint mi Lamarral, 1 aki orok igeret marad, 1 aki langot vet es porra hullik, (a hetedik te magad legy) es lesz akire a kollektiv tudaster elpazarol egy ket unalomig ismert toposzt, miszerint tulkoros es nincs 6 lab magas, ergo kozepso-hatso kor, es majd az jar jol aki eloszor kimondja a nevet. Stetson Bennett? Kivancsi leszek. Ot en meg kedvelem is. Hoznam Lamar moge. 😅 vessetek a mokusok ele, de meg helyette is. 😂 egy ev kiserletet meger, ha a jo sok zsiros cetlit elobb csapaterositesre szanjuk, foleg ha csere utjan meg jovo evi + elso kor is jutna...
RedFive
Tavaly egyet vartak maximum es egy QB needes csapat behuzta es kiprobalhatja mert epuloben vannak igy semmit nem kockaztatnak es veszitenek vele. A Rams nem huzta volna be Staffi helyett, mert oda keves lett volna.
Igy vegul is mar csak a ravens a kerdes mit akar elerni. De azert itt a sima PO egy mocsok O-el es ott a vereseg a sokkal jobb csapatoktol GR fejet es LJ kivagasat eleg gyakran el akartak erni. Ezek meg fognak elegedni a ezzel a padlo magas de semmire nem jo plafonnal a senkli nem ver agyon minket es minden masodik evben PO de nulla esellyel ott.
Hogy fogjak megelni az egy ev probalgatast mikor a tenylegesen magas lecet felulrol illene venni es az elvart magassagu lecrol ne is beszeljunk.
Mindegy, meglatjuk.
De akkor ujra, mennyi QB van iden a drafton aki hogy a legaljat mondjuk legalabb elsokoros tehetseg es fr. potencial rejlik benne?Megvartam amig a legjobb NFL cserkeszek ravagjak a valaszt. ☺
no
Annyi amennyibol a bennuk rejlo potencialt ki tudja aknazni aki majd kihuzza. Fabol vaskarika. Tavaly talan egy se volt, iden talan lesz 1 aki nagyra hivatott es jo helyre kerul, 1 aki szinten, de elbasszak vele mint mi Lamarral, 1 aki orok igeret marad, 1 aki langot vet es porra hullik, (a hetedik te magad legy) es lesz akire a kollektiv tudaster elpazarol egy ket unalomig ismert toposzt, miszerint tulkoros es nincs 6 lab magas, ergo kozepso-hatso kor, es majd az jar jol aki eloszor kimondja a nevet. Stetson Bennett? Kivancsi leszek. Ot en meg kedvelem is. Hoznam Lamar moge. 😅 vessetek a mokusok ele, de meg helyette is. 😂 egy ev kiserletet meger, ha a jo sok zsiros cetlit elobb csapaterositesre szanjuk, foleg ha csere utjan meg jovo evi + elso kor is jutna...
Szerkesztette: RedFive
Egy ilyen tablazatra tenyleg eleg egy pillantas mert ebbol es csak ebbol meg nem mondhato ki lesz az NFL-ben is jo.Szerintem az idei qb class boven jobb mint a tavalyi, a wr felhozatal meg evrol evre egesz mely, siman lesz meritesi lehetoseg az elso koron tul is. Sot, a mostani erosorrend kavarogni fog meg a combine utan is. Eleg csak egy pillantast vetni egy ilyen kimutatasra es mindjart megkerdojelezodik a jelenlegi toplista. Njigba viszont nem fog kihullani az elitbol, sot. Nem is lesz a mienk. 😒Nem emberunk hibaja hogy a fasz EDC miatt mar baromsagokat kell gyartani.Hypothetical scenario:
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) February 19, 2023
Ravens pay Lamar Jackson $200-220M guaranteed. Then, office won't compromise cap anymore and don't bring a star receiver. Instead, they double dip WR on draft and bring a slot and a possession guy. Gus Edwards is traded. Demarcus Robinson stays. Thoughts? pic.twitter.com/EzDQ1fcnch
RedFive
Nem biztos de itteni szobeszedbol ugy remlik hogy gyenge a QB class es gyenge osszesegeben a WR felhozatal iden. Persze hogy kreativnak kell lenni, hamar a szopas adott. juheee
no
Figyu:
Tillmannrol se esett eddig eleg szo, Hutchinsonrol se.
RedFive
Lehet rosszul emlekszem es remek QB class jon es tele a class remek WR-el es FA-en is es akkor az idozites miatti karomlasom semmisnek tekintheto akkor mar csak be kell tudni bizonyitani hogy a tultengesbol jo is lesz a vegeredmeny.
Azt vegkeppen leszarom milyen a tavalyihoz kepest. A kerdes mennyi jo van iden? Mennyi QB needes csapat? Es mindjart latszani fog jol vagy rosszul allunk.
Szerintem az idei qb class boven jobb mint a tavalyi, a wr felhozatal meg evrol evre egesz mely, siman lesz meritesi lehetoseg az elso koron tul is. Sot, a mostani erosorrend kavarogni fog meg a combine utan is. Eleg csak egy pillantast vetni egy ilyen kimutatasra es mindjart megkerdojelezodik a jelenlegi toplista. Njigba viszont nem fog kihullani az elitbol, sot. Nem is lesz a mienk. 😒Nem emberunk hibaja hogy a fasz EDC miatt mar baromsagokat kell gyartani.Hypothetical scenario:
Ravens pay Lamar Jackson $200-220M guaranteed. Then, office won't compromise cap anymore and don't bring a star receiver. Instead, they double dip WR on draft and bring a slot and a possession guy. Gus Edwards is traded. Demarcus Robinson stays. Thoughts? pic.twitter.com/EzDQ1fcnch
RedFive
Nem biztos de itteni szobeszedbol ugy remlik hogy gyenge a QB class es gyenge osszesegeben a WR felhozatal iden. Persze hogy kreativnak kell lenni, hamar a szopas adott. juheee
no
Figyu:

Tillmannrol se esett eddig eleg szo, Hutchinsonrol se.
Nem emberunk hibaja hogy a fasz EDC miatt mar baromsagokat kell gyartani.Hypothetical scenario:
RedFive
Ebbol a Texans matematikailag a magasan a legjobb, idoben a legjobb es a szabadsag a legnagyobb ezzel az opcioval. Persze ez biztos beugratos kerdes es akkor fingom sincs.Hopefully #Ravens get a Long Term Contract done with Lamar Jackson soon. But if the two cannot come to a deal & Baltimore decides to trade him, which of these packages are you taking?
— Flockville (@Flockville) February 17, 2023
Keeping Lamar is not an option in this hypothetical - pick which one & explain why#RavensFlock pic.twitter.com/BsjTmhvJa6
RedFive
Lamar tukorszelfi.ő pakolta ki a kecót ebben a símaszkban. bátor, hogy posztol róla.
Fotozkodni egy alkalmi uzlet, uzleti alkalom felirattal lila kiegeszitok nelkul, ravens smukkok nelkul egy berendezes nelkuli kecoban az ki vagy bekoltozest jelent vhonnan vagy valahova? 😶
🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 18, 2023
Lamar Jackson has just posted a picture of himself holding a briefcase with the caption:
“Business Casual or Casual Business 💼”#RavensFlock#Ravens pic.twitter.com/7J3WeRkP7u
RedFive
Fotozkodni egy alkalmi uzlet, uzleti alkalom felirattal lila kiegeszitok nelkul, ravens smukkok nelkul egy berendezes nelkuli kecoban az ki vagy bekoltozest jelent vhonnan vagy valahova? 😶
🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 18, 2023
Lamar Jackson has just posted a picture of himself holding a briefcase with the caption:
“Business Casual or Casual Business 💼”#RavensFlock#Ravens pic.twitter.com/7J3WeRkP7u
Hopefully #Ravens get a Long Term Contract done with Lamar Jackson soon. But if the two cannot come to a deal & Baltimore decides to trade him, which of these packages are you taking?
— Flockville (@Flockville) February 17, 2023
Keeping Lamar is not an option in this hypothetical - pick which one & explain why#RavensFlock pic.twitter.com/BsjTmhvJa6
Hypothetical scenario:
Azt mar lattam leirva, hogy (bar JH szerint 200%, hogy LJ marad hollo) az OC kereso interjuk soran egy jeloltnek sem igertek biztosra, hogy 2023ban Lamarral dolgozhat majd egyutt.Nincs itt semmi ellentmondás. A jelölt nem 100 %, hogy Lamarral dolgozhat együtt, mert nem 100 %, hogy ő lesz az OC... 😊
RedFive
Ha meghirdetik tippelésre, én a marad mellett voksolok.
a brownsnál nem a konyhafőnök hívta?Tampaban meg Clevelendben. Előbbi helyen Fitzmagic-el meg Winstonnal top 10-es passzjatekot hozott össze. Sok helyen olvasom hogy előnye hogy sok féle rendszert képes futtatni. És a keret erossegere épít nem egy fix semat akar ráerőltetni az adott jatekosallomanyra.nfl-ben hívott játékokat a csávó?En lelkesen fogadtam az otletet, es az Browns nal toltott egy evebe bele vizionaltam Baker Mayfield legjobb evet is 2019ben. Aztan utanajartam, nem, nem az volt, hanem a 2020as. A 2019es evben a Konyhas Fredi alatt volt ott kozepszar OC, a hirnevet az elmult 3 ev polirozta fel a Bulldogsnal.en nem vagom nagyon, hogy Monken miért jo. Nem vagyok benne nagyon az egyetemi fociban. Atporgetve az eloeletet azonkiul h nincs veszélyben Harbo HC pozija altala, nem nagyon latok bele tobbet a langyosviznelnem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
gedam
Morfil
Az nekem bejon, hogy Stetson Bennettbol azert megis o faragott ketszeres bajnokot es ebbol kiindulva mockoltam hozzank hatso-kozepso korbol. Nem fog hianyozni pusztan azert mert "mi onnan szoktunk" fasza falembereket huzni. Nem, nem "szoktunk". Hasznaljuk a "volt mar ra tobb pelda" kifejezest.
Es nem utolsosorban azert, mert en Huntleyt nem ohajtom tobbe tartalek qb kent alkalmazni milliokert. A lelkesedeset alairom, de a csetles botlasbol, az elcseszett dobasokbol elegem van. Ha kell 3 qb, akkor legyen: LJ, Bennett, es egy Udfa. Egy majd sokba faj, a tobbi gombokert focizik.
RedFive
gedam
Benibácsi