Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Pletykak keletkeznek... ☺

...mondjuk en karmolnam ha elso korben nem kene wr-t draftolnunk. 😉
RedFive
Röhögjetek ki, de én akkor is az első picket WR-re költeném, ha Hopkins -t leigazolnánk...
Betmen vagy egészséges lesz vagy nem, így Hopkins (és Andrews) mellé mindenképpen kéne minimum egy WR2 matéria. A mi WR draftolási képességünket ismerve ez nekünk még az első kör végén is kihívás lesz 😀
Snagal
Majd mikor a harmadik korben fognak vmi speedstert es JH a levegobe csap mint Duvarnay eseteben csinalta. ☺
RedFive
ja, az hiányzik mint szar a zsebbe 😊
(bár 3. körben még nem is olyan szar pick Duve, persze láttunk már jobb 3. körös elkapókat, lásd Steve Smith. De maradjunk a realitásoknál: 1/1-en talán ki tudnánk húzni egy WR2-t 😀 )
Snagal
Bateman futomuve szerviz utan

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190

RedFive
Röhögjetek ki, de én akkor is az első picket WR-re költeném, ha Hopkins -t leigazolnánk...
Betmen vagy egészséges lesz vagy nem, így Hopkins (és Andrews) mellé mindenképpen kéne minimum egy WR2 matéria. A mi WR draftolási képességünket ismerve ez nekünk még az első kör végén is kihívás lesz 😀
Snagal
Majd mikor a harmadik korben fognak vmi speedstert es JH a levegobe csap mint Duvarnay eseteben csinalta. ☺
RedFive
ja, az hiányzik mint szar a zsebbe 😊
(bár 3. körben még nem is olyan szar pick Duve, persze láttunk már jobb 3. körös elkapókat, lásd Steve Smith. De maradjunk a realitásoknál: 1/1-en talán ki tudnánk húzni egy WR2-t 😀 )
több mint 3 éve

RedFive
Snagal

több mint 3 éve
Ma EDC es JH a media kerdeseire valaszol. 14:30 kor? Kezdodik? Asszem.
RedFive
Kíváncsi leszek milyen konkrèt válaszokat adnak.
Benibácsi
Sajtotajekoztatojukon a sorok kozott Lamarnak fognak uzenni.

több mint 3 éve

RedFive

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
RedFive
Benibácsi
Targyalnak LJvel
Serulesek nehezitettek az evet
Jovore erosebben ternek vissza
Offseason feladat megfelelo aron megfelelo embereket talalni hianyposztokra
Attekintik a szemelyzetben szuksegesek-e valtoztatni

Ja es ha ezt felveszik, minden ilyen langyos hugy ev vegen le is tudjak jatszani

Szerkesztette: Morfil

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
RedFive
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Elso Ed Reed bacsie volt.

Logikus dontes, hogy majd ezzel bevonzom a HOF ba. HAMILTONT. ☺

több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Kerdes
vegyuk hogy az elso mezeteket vennetek kinek a neve lenne rajta
no
Marlon Humphrey nem kérdés,utána Andrews, Stanley, Tucker,Dobbins
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 056
Kerdes
no
Nekem az első és egyetlen mezem Suggs-é volt.
A mostaniból Tucker, Andrews jelenleg, Roquan Marlon és Marcus talán.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül.
Powerst meg kell fizetni, Peters ha olcsón marad marad, ha nem nem.
LJ meg az offseason kérdése lesz.
KeyG
Campbellről van valami hivatalos infó? Én csak a meccs utáni nyolatkozatát olvastam, hogy van rá esély, hogy visszatér.
Az alpján én azt gondolnám meg várja mi lesz a csapattal (különösen LJ -vel), mivel rebuild alatt lévő csaőatba nem biztos hogy van értelme még egy szezont beletolni.

Ha marad Jackson akkro viszont jó lenne már csak miatta is egy SB run. Campbellnek kijárna a gyűrű, remélem nem jár úgy mint SSSr.
Snagal
Számomra a nyilatkozata egyértelmű és szerződése van jövőre még.
KeyG
ja, én ezt egy lehetséges opciónak vettem. De valamiért azt érzem benne, hogy nem véletlenül "lebegteti" a dolgot. Szerintem LJ szerződésétől fogg függeni, hogy lesz-e még egy év vagy visszavonul.
több mint 3 éve
Kerdes
no
Részemről nem meghatározható sorrendben: Andrews, Tucker és Ricard jönne szóba az aktív játékosok közül.
több mint 3 éve
Kerdes
no
Ray Lewis és Ed Reed után? 😀
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 701
Kerdes
több mint 3 éve
Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül.
KeyG
Campbellről van valami hivatalos infó? Én csak a meccs utáni nyolatkozatát olvastam, hogy van rá esély, hogy visszatér.
Az alpján én azt gondolnám meg várja mi lesz a csapattal (különösen LJ -vel), mivel rebuild alatt lévő csaőatba nem biztos hogy van értelme még egy szezont beletolni.

Ha marad Jackson akkro viszont jó lenne már csak miatta is egy SB run. Campbellnek kijárna a gyűrű, remélem nem jár úgy mint SSSr.
Snagal

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
KeyG

Snagal

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
KeyG

több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nagyon irritál továbbá a Ravens D felszopása. Vagy túlértékeljük egyénileg a játékosokat - ekkor ezt helyre kéne tenni a holtszezonban, leszámolva az illúziókkal. Vagy nem értékeljük túl, de akkor a D tudásához mit tesz hozzá a koordinátor. Érzem a munkáját, nem arról van szó....csak nekem az kevés, hogy ha ez egy jó alapanyag, akkor a fél szezonban ementáli a D, a szezon egészét tekintve a vereségek kb. mindegyikénél TD-t kap a meccs végén, hogy a Wild Card meccsen a 2. félidőre érkezik meg.
Nekem jelzés értékű az is, hogy egy LB érkezése milyen hatást váltott ki - nem biztos, hogy a játéktudást kell értékelnünk...ebből a D-ből továbbra is hiányzik a "gyilkos ösztön", hiányoznak az igazi playmakerek, ugyanakkor kétségtelenül megvannak a magas színvonalon teljesíteni tudók. De ezt valahogy elegyíteni kellene. A koordinátort meg elővenném azért, mi a szart csinál egész héten, mert sorozatban rossz a game plan (vagy: szarok a játékosok?)
lucio
Nagyon sokszor gondolkodom, hogy vajon tényleg az állomány a gyenge és EDC ennyi playert benézett vagy nem tudjuk kiaknázni amit tudnak.
Papíron bitang nevek vannak a sec-ben, és nagyon komoly veteránok, csupa ígéretes újonccal mégis inkonzisztens teljesítmény.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy egy Oweh más csapatban már egy top védő lenne.
Az inkonzisztencia ráadásul afelé mutat nekem, hogy van bennük tehetség, csak hol kijön hol nem.
Mc-nek rookie éve volt ami felmentés lehet, de jövőre ennél sokkal stabilabb teljesítmény kéne hogy ne húzzam a szám.
(remélhetőleg Houston és Campbell marad még Ojaboval kiegészülve ha nincs értékelhető passrush akkor kuka a DC, de tekintettel arra, hogy ezek mind Haribó haverjai voltak, 3 év alatt 3 kordinator bukik el, az nekem elég lenne tulajként, hogy újáépítsem az edzői gárdát).
Snagal
Egy jatekost irok ide neked: Judon

O kivalo az allatorvosi lonak.
Hulyeseget csinalt vele Wink? Szerintem nem es fasntasztikusan jatszotta meg amit kertek itt tole, ettol az is latszott hogy nagyon jo lesz hagyomanyosabb szerepben is csak a statisztikai lolapja nem volt lenyugozo, de az meg nem szamit a passzjatek egyik legnagyobb alapja volt. A baj az volt mind neki es Winknek is hogy egyedul volt mint Andrews most.

Mint mikor G Weah amikor kozepso vedot jatszott a valogatottban

Oweh-t meg fejleszteni kellene de az nem a DC dolga, a fizikai felepitese es gyorsasaga miatt lett valasztva de az nincs jol kihasznalva es amikor visszalep passznal az meg.....

De jovore a D-t mar szetszedem es remeljuk pozitiv dolgokrol kell irnom. Iden nem lenne sok belole
több mint 3 éve
Ahogy irtam GR-nak boven vannak hibai, sajnos nem sajnos nem jutottunk odaig el igazan amikor o lett volna a legnagyobb hatraltato ero, azzal egyutt igy is hozzatette a magaet.

GR-rol tolem ennyi. Cheerio
no
Érdekes, hogy Shanahant hoztad példának, de közben kiemeled, hogy tudatosan építi a keretet és meg is kapja... Erről beszéltem Roman kapcsán mint az egyik kritika, hogy nem tud érdeket érvényesíteni. Ez nekem továbbra is kardinális, hogy nem kifogás, hogy nem ő a GM... ha hagyta, hogy a saját csapategységét így elhanyagolják akkor ő is hülye volt, hogy ezt végignézte, tudván, hogy ő sem tudja majd lemosni magáról a sikertelenséget.

A másik probléma szintén áll, amit többen is kiemelnek: nincs semmi fejlődés, sőt nem is fejlődés csak változás abban amit csinál.
Szezon közben kínos volt nézni sokszor ugyanazt a semmit, de az utolsó meccsre meg képes volt összerakni valami értelmes játékot (ahogy írtam, én a wc meccset illetően elégedett vagyok vele).

Szerencsére tárgytalan lesz mostantól ez a vita, mert remélhetőleg jövőre nem vele megyünk, ami neki is és a cspatnak is remélhetőleg jobb lesz.
Snagal
Ez ket resz.
Mosley-TJernigan-TBrooks-Gilmore TE-Urban-Talieferro FB-Urschel G- Wenning QB-7/218 Campanaro WR
Ezek voltak G Kubiak erdekervenyesitett jatekosai. GR egy specifikus ficko de GK egy remek szakember HC elotte is, de elfogadta amit kapott.

A masodikra a fejlodes mar csak annyit irok, hogy tegnap mikor Burrow elott mar teljesen lehalt a fal akkor elvarnal fejlodest ha ugy maradna? Szamitana? 2019-ben TB12 Pats O-tol vartal fejlodest?

Shany-t nem lehet es nem is hasonlitottam ossze GR-al, ellenkezoleg kiemeltem a kulonbseget. Shany-nel az osszehasonlitas max a jatekhivas teren lehetne. Amugy o JH parja, de ugye csak abban az ertelemben hogy ok szabjak meg a jatek iranyat es ezt valositja meg a GM akinek oriasi inputja van nagyobb mint az OC-DC-nek mert o latja ki erheto el hol van tulkinalat es ezert ez pattog a HC-GM kozott. Az OC-DC is beleteszi a magat de olyat nem tud ervenyesiteni hogy kell egy AJ Brown,

Shany az AR vonal akivel hasonlithato es nalam az ezerszer leirt hogy a "szakember" HC tobbet er pontosan emiatt.
több mint 3 éve
 www.sportsbettingdime.com/news/nfl/lamar-jackson-next-team-odds-jets-falcons-patriots-best-odds/

több mint 3 éve