Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy egy színvonalas meccs volt, de sokakkal ellentétben én azért nem éreztem ezt tragikusnak.Az oldalsó spori megadta a fielden a first down-t, aztán vidóztak
B(c?) csapattal álltunk ki a liga egyetlen veretlen csapata ellen és kifejezetten izgalmas volt még ha a fordulatok időnként buta hibákból jöttek is, de azokhoz is kellenek játékosok akik élni tudnak az ilyen hibák adta lehetőséggel.
A védelem szerintem bőven megtette ami tőlük elvárható volt, voltak megint csúnya hibák de ha figyelembe vesszük a hiányzókat azért ez messze az elvárásokon felüli teljesítmény volt.
Itt egyedül az zavart, hogy ezt a folyamatos blitzelgetést talán időnként vissza lehetne vágni amikor egyértelműen látszik, hogy direkt erre apellál az offense. Csak 1-1 playre, hogy ne szopjunk már minden checkdown passzból 10+ yardot.
Az offens meg helytállt egy előszezon csapattal a 80-90%os Steelers D ellen. Az, hogy szinte végig meccsben voltak (köszönhetően persze főként a D-nek) már bőven több mint amit reméltem. Kár, hogy a kezdeti kreatívabb play hívásokat időről időre feladtuk és jöttek a sima középfutások 1 yardért egy olyan Oline-nal ami egészségesen sem volt erre feltétlen alkalmas. Jobb lett volna a playbook jolly joker oldalaiból tesztelni nehány playt, wild cat vagy reverse playek jók lettek volna - mi történt volna? max kikapunk 😊
"Pozitívum", hogy a fal nem tűnt sokkal szarabbnak mint Stanley kiesése óta. Ez persze nem jó, de legalább tudjuk, hogy elértük a szint alját 😊 ennél rosszabb nem nagyon lesz a fal akárki esik ki 😊
Muszáj vagyok bírózni is, még ha a Steelres fanok ide is jönnek majd bagatelizálni.
Haribo kikérhette volna az időt optimálisabban is az tény, de azt ne az ő nyakába varrjuk már, hogy nem számolt azzal, hogy a bírok elnéznek nyilvánvaló szabálytalanságot a hazai csapatnak. rengeteg idő volt még a futás után, ahhoz, hogy el lehessen indítani egy passzt. Csak persze ehhez az kellett volna, hogy a védő ne fetrengjen a futón szándákosan 15+mp-ig... volt már hasonló próbálkozás máshol is, a bíró megállította az órát amíg a játékos hajlandó volt felkelni és leporolni magát. Ha mi csináljuk ezt akkor persze megy a "dirty bird"-özés, de ha egy patinás csapat akkor: Haribo hülye volt... no comment. (mondjuk sosem zavart, hogy nem vagyunk a népszerű, bandwagon teamek között, jobb ez így)
A végén first down-t nem is értettem, de lehet addigra már én fáradtam el nagyon de - letették a labdát valahova, aztán lemérték és rövid volt (ki is írta az NBC a 4&inches-t) majd visszanézték és bejelentik, hogy call stands - 1st down....??? lemaradtam, hogy újra lemérték volna? vagy elsőre is 1st down-t mondtak volna be? de akkor mire ha a labda nem érte el a nyalókát?
Persze jó eséllyel akkor is lehozza a meccset a PIT ha marad időnk egy FG-ra a második negyed végén + nekik meg meg kell még csinálni a 4. és 1 centit... de azért ne csináljunk már úgy, hogy 14-19es állás ugyan az mint a 17-19 - utóbbi esetben nem kizárt, hogy a Steelers is konzervatívabb játékokat hívott volna, hiszen FG távolságig eljutni (főleg egy Tuckerrel) nem olyan mission impossible mint a TD.
(az hogy a 3 negyedben próbáltak a bírok kompenzálni és nekünk kedvezni egy -két ítélettel hát, köszi - esetleg akkor kéne jó döntéseket hozni, utána már hagyjuk az ilyen alibi zászlókat a saját 20asunkon)
Remélhetőleg meg lesz még az a PO hely és ott majd egy kicsit több kezdő játékossal vissza lehet vágni - ez a meccs talán még jó is volt arra, hogy kicsit felszívjuk rá magunkat.
A steelers meg látva mennyire nem tett jót a hosszú szünet, simán lehet, hogy az 1. kiemeléssel többet ártanak maguknak mint amennyit használna. Én a helyükben beengedném a Chiefs-t az első helyre 😊
Snagal
több mint 5 éve
Snagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.
ulpianus
Delay of game az tiszta, de abban az esetben nem volt büntetés csak az órát tekergették ide-oda 😊
Viszont ha itt bedobják akkor szintén megállt volna az idő ha jól sejtem...
több mint 5 éve
Snagal!Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy egy színvonalas meccs volt, de sokakkal ellentétben én azért nem éreztem ezt tragikusnak.B(c?) csapattal álltunk ki a liga egyetlen veretlen csapata ellen és kifejezetten izgalmas volt még ha a fordulatok időnként buta hibákból jöttek is, de azokhoz is kellenek játékosok akik élni tudnak az ilyen hibák adta lehetőséggel.
A védelem szerintem bőven megtette ami tőlük elvárható volt, voltak megint csúnya hibák de ha figyelembe vesszük a hiányzókat azért ez messze az elvárásokon felüli teljesítmény volt.
Itt egyedül az zavart, hogy ezt a folyamatos blitzelgetést talán időnként vissza lehetne vágni amikor egyértelműen látszik, hogy direkt erre apellál az offense. Csak 1-1 playre, hogy ne szopjunk már minden checkdown passzból 10+ yardot.
Az offens meg helytállt egy előszezon csapattal a 80-90%os Steelers D ellen. Az, hogy szinte végig meccsben voltak (köszönhetően persze főként a D-nek) már bőven több mint amit reméltem. Kár, hogy a kezdeti kreatívabb play hívásokat időről időre feladtuk és jöttek a sima középfutások 1 yardért egy olyan Oline-nal ami egészségesen sem volt erre feltétlen alkalmas. Jobb lett volna a playbook jolly joker oldalaiból tesztelni nehány playt, wild cat vagy reverse playek jók lettek volna - mi történt volna? max kikapunk 😊
"Pozitívum", hogy a fal nem tűnt sokkal szarabbnak mint Stanley kiesése óta. Ez persze nem jó, de legalább tudjuk, hogy elértük a szint alját 😊 ennél rosszabb nem nagyon lesz a fal akárki esik ki 😊
Muszáj vagyok bírózni is, még ha a Steelres fanok ide is jönnek majd bagatelizálni.
Haribo kikérhette volna az időt optimálisabban is az tény, de azt ne az ő nyakába varrjuk már, hogy nem számolt azzal, hogy a bírok elnéznek nyilvánvaló szabálytalanságot a hazai csapatnak. rengeteg idő volt még a futás után, ahhoz, hogy el lehessen indítani egy passzt. Csak persze ehhez az kellett volna, hogy a védő ne fetrengjen a futón szándákosan 15+mp-ig... volt már hasonló próbálkozás máshol is, a bíró megállította az órát amíg a játékos hajlandó volt felkelni és leporolni magát. Ha mi csináljuk ezt akkor persze megy a "dirty bird"-özés, de ha egy patinás csapat akkor: Haribo hülye volt... no comment. (mondjuk sosem zavart, hogy nem vagyunk a népszerű, bandwagon teamek között, jobb ez így)
A végén first down-t nem is értettem, de lehet addigra már én fáradtam el nagyon de - letették a labdát valahova, aztán lemérték és rövid volt (ki is írta az NBC a 4&inches-t) majd visszanézték és bejelentik, hogy call stands - 1st down....??? lemaradtam, hogy újra lemérték volna? vagy elsőre is 1st down-t mondtak volna be? de akkor mire ha a labda nem érte el a nyalókát?
Persze jó eséllyel akkor is lehozza a meccset a PIT ha marad időnk egy FG-ra a második negyed végén + nekik meg meg kell még csinálni a 4. és 1 centit... de azért ne csináljunk már úgy, hogy 14-19es állás ugyan az mint a 17-19 - utóbbi esetben nem kizárt, hogy a Steelers is konzervatívabb játékokat hívott volna, hiszen FG távolságig eljutni (főleg egy Tuckerrel) nem olyan mission impossible mint a TD.
(az hogy a 3 negyedben próbáltak a bírok kompenzálni és nekünk kedvezni egy -két ítélettel hát, köszi - esetleg akkor kéne jó döntéseket hozni, utána már hagyjuk az ilyen alibi zászlókat a saját 20asunkon)
Remélhetőleg meg lesz még az a PO hely és ott majd egy kicsit több kezdő játékossal vissza lehet vágni - ez a meccs talán még jó is volt arra, hogy kicsit felszívjuk rá magunkat.
A steelers meg látva mennyire nem tett jót a hosszú szünet, simán lehet, hogy az 1. kiemeléssel többet ártanak maguknak mint amennyit használna. Én a helyükben beengedném a Chiefs-t az első helyre 😊
több mint 5 éve
T McShorley TD-nek nagyon örülök, remélem vhol (netalán itt??) jut majd több is neki, mint backup QB. Tudom méret meg hasonló hiányosságok, de Breest vagy Wilsont se azért szeretjük 😛
több mint 5 éve
Birok, de mikor ellenuk van ilyen 2 evig azt hallod. Unszimptatikussa teszik azt a csapatot, aki D ligas csapat ellen igy nyert.null
Seems like another relevant non-call by the officials to miss this clear false start on the critical third-down conversion by the Steelers on their final drive. pic.twitter.com/AG3cEWEIvp
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ez volt az alapszakasz melypont.A leghuzosabb 5 meccsbol 1-4 gyel jottunk ki.
Gondolok a serulesekre es a covid hianyzokra, es az elozetes varakozasaimra es ezekbol, meg kavezaccbol josolni POba jutasi eselyeket.
Es meg vannak.
Ha elverjuk a Barnakat (is) meg ugy mindenkit.
A Picc meg nem adja le a Barnaknak a meccset.
Ott meg mar barmi megtortenhet.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 506
embed.ly/codeEz nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
Errol beszelek hetrol-hetre. Amig a negy DL jatekos lezarja oldalra az utat es nyom kozeprol nagyon sikeresen nagyon nagy %-ban addig eselytelenek vagyunk.
Hogy kell videot berakni vagy legalabb kepet?
no
én ide másolom be a kép, video, link címét és a kapott joel embeed kódot bemásolod ide
több mint 5 éve
Ez nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
Errol beszelek hetrol-hetre. Amig a negy DL jatekos lezarja oldalra az utat es nyom kozeprol nagyon sikeresen nagyon nagy %-ban addig eselytelenek vagyunk.
Hogy kell videot berakni vagy legalabb kepet?
több mint 5 éve
gedam
6 506
elvileg akkora már lamar meg egy rakat playa visszajöhet. kérdés kit mennyire cincál meg a pestis és mennyit edz otthon.Vagyunk annyira hulyek hogy ha Lamar nincs, a Dallas ellen ujra RG kezdjen?null
2020 NFL Leaders* in QB Rating:1. Trace McSorley: 121.52. Aaron Rodgers: 117.63. Patrick Mahomes: 115.54. Deshaun Watson: 112.55. Russell Wilson: 110.8*min. 6 attempts pic.twitter.com/UsiDb4bnnN
😁
gedam
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem. 😖
RedFive
több mint 5 éve
A sokadik serulesnel kikapcsoltam... Grat a tisztes helytallashoz! Az osszefoglalo akapjan MekkSzorli nem volt vak.Jobbulast mindenkinek

több mint 5 éve
Vagyunk annyira hulyek hogy ha Lamar nincs, a Dallas ellen ujra RG kezdjen?null
2020 NFL Leaders* in QB Rating:1. Trace McSorley: 121.52. Aaron Rodgers: 117.63. Patrick Mahomes: 115.54. Deshaun Watson: 112.55. Russell Wilson: 110.8*min. 6 attempts pic.twitter.com/UsiDb4bnnN
😁
gedam
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem. 😖
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Mondjuk a passzolt TD nak az szep volt. Szelrepassz a first downert. Edmunds misstacklenek hala hogy tobb lett belole, meg Brown nak akinek egy ekkora terulet mar eleg volt egy suta de eredmenyes iranyvaltassal lejatszani egy egy ellen.
több mint 5 éve
gedam
6 506
igen, azért lett egy 10yardos passzunk td.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
no
RedFive
amit észrevettem még a meccsen, hogy rg3 és trace is mennyivel nyugodtabb, higgadtabb a kiélezett szituknál, mint lj. egyszerűen nem tétováznak, hanem határozottan beleállnak a lehetőségbe, ami reménytkeltő. lj-nél, ha jönnie kell a meccsdrivenak, azt érzem, hogy nem lesz meg, veszélytelen, kapkodó. itt most a két félidő végén meg azt éreztem, hogy ezek meg tudják csinálni. még ha nem is sikerül, a szurkernek adja meg az érzést, hogy ezt megcsinálhatjuk.
kicsit sajnálom, hogy nem mekszorlival kezdtünk, megnéztem volna egy meccsen. mondjuk még a dallas ellen lehet, hogy meg is nézzük.
több mint 5 éve
Amugy a most kovi 5 meccsen tobb lehetoseg van ennel. A vedofalak minosege boven a Picc falae alatt lesz. Lehet hozzaedzodni. Falnak, elkapoknak, qb nak egyarant.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
no
több mint 5 éve
Az is bosszanto hogy minden meccsen magatol ertetodoen jon Marlonra minimum egy 30,40,50+ os DPI. Lehetoleg 3. vagy 4. & akarmennyinel. Tegnap mar Marcus is jobban emberfogott.Oke. Ertem. Mindenkinek lehet szarabb napja.
több mint 5 éve
Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
no
több mint 5 éve
gedam
6 506
A meccsrol annyit, hogy az oroszlan jatszott az oreg, beteg, faradt es serult ebedjevel. Azert meglepo volt a vasas jatekosok kirobbano orome egy-egy nagy jateknaligazából azt olvastam, hogy a tévétársaságok kényszerítik bele a ligát, hogy ragaszkodjon a menetrendhez. gondolom itt az eladott reklámszerződéseknél buknának sokat vszeg, nem értek hozzá. de azért leülhetnének a felek és megbeszélhetnék a dolgot. ha nincs qb egy meccsen, akkor gyorsan el fog onnan kapcsolni a paraszt. ha szriendáutszriendáutfumblepickpicksixfumbli az első negyed, akkor azt a meccset senki nem fogja komolyan venni.
4 a gorcs huzza ossze kezdetu gondolat:
1. JH, csak siman egy fasz
2. Olyan puhak vagyunk hogy rossz nezni es ez biztos keres hogy meg a negyedik ember is a labdat akarja kivenni ahelyett hogy odabaszna. Cserebe a masik csapatommal egyutt agyon vagyunk buntetve. Kiveve Hump aki ki is szedi es ut ha ugy jon ki. De osszesegeben rosszul jottunk ki a pofonok osztasanal es kapasanal is. Ez szegyen volt es kozel megbocsathatatlan.
3. A biraskodasnal be kell vezetni a vizi-kezilabdas megoldast, fujjanak 4-3 aranyba es kesz es csak akkor lesz ideges a nep ha 13-4 arany lesz valakinek. Persze itt nem mult rajta semmi, de duhito hogy hol jon hol nem a sarga.
4. Meg 4-5 ilyen merkozes es a liga tobbet fog artani a renomen, mint illene. Azert nekem mar kinos lenne kozvetiteni ezeket a szarokat ugy hogy az ellenkezojet kell mondani gyakorlatilag.
no
több mint 5 éve
JS-t olyan sokat ekeztem, de iden jol jatszott es meg a penzet is megeri.Zeusz is nagyot jatszik osszesegeben egesz evben, persze furgebb nem lesz.
több mint 5 éve
Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
több mint 5 éve
RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
több mint 5 éve
A meccsrol annyit, hogy az oroszlan jatszott az oreg, beteg, faradt es serult ebedjevel. Azert meglepo volt a vasas jatekosok kirobbano orome egy-egy nagy jateknal4 a gorcs huzza ossze kezdetu gondolat:
1. JH, csak siman egy fasz
2. Olyan puhak vagyunk hogy rossz nezni es ez biztos keres hogy meg a negyedik ember is a labdat akarja kivenni ahelyett hogy odabaszna. Cserebe a masik csapatommal egyutt agyon vagyunk buntetve. Kiveve Hump aki ki is szedi es ut ha ugy jon ki. De osszesegeben rosszul jottunk ki a pofonok osztasanal es kapasanal is. Ez szegyen volt es kozel megbocsathatatlan.
3. A biraskodasnal be kell vezetni a vizi-kezilabdas megoldast, fujjanak 4-3 aranyba es kesz es csak akkor lesz ideges a nep ha 13-4 arany lesz valakinek. Persze itt nem mult rajta semmi, de duhito hogy hol jon hol nem a sarga.
4. Meg 4-5 ilyen merkozes es a liga tobbet fog artani a renomen, mint illene. Azert nekem mar kinos lenne kozvetiteni ezeket a szarokat ugy hogy az ellenkezojet kell mondani gyakorlatilag.
több mint 5 éve
gedam
6 506
Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive