Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 twitter.com/steelersdepot/status/1333956801318948864?s=21

Itt egy teljes lista
Klaci79
ez se jó, mert közben geno stone és egy edző pozitív lett tegnap. az nfl-t nem érdekli, bár stone edzett a csapattal. úgy néz ki, hogy a saját protokolljukat sem tartják be.. itt két megoldás lehetett volna:
vagy az utolsó forduló után lejátszuk, ami a legjobb megoldás. simán benne van egy olyan forgatókönyv, hogy mekünk a playoff, a vasasnak a kiemelés múlik a meccsen. 3*-os nézettség a mostanihoz képest.
vagy az nfl-nek világossá kellett volna tenni: egy mérkőzést egyszer tolunk el, ha másodszor sem tud kiállni egy csapat, akkor mérkőzés nélkül be kell húzni az L-t.
a steelers helyében sem lennék most nyugodt, óriási hazárdjáték ez így.
gedam
És ha a második halasztás a másik csapat miatt lenne mint az első?
Nem egyszerű ez...

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
"A két futó, Mark Ingram és JK Dobbins játéka még kérdéses, ugyanis ők november 22-én produkáltak pozitív mintát, így elvileg akár játszhatnak is holnap, de ez még nem biztos, és nem is utaztak el a csapattal, ugyanis még a covid-protokollban vannak. A szabályok szerint ma még aktiválhatják őket,"

Nnna hat errol van szo.
Errol szolt a dilemmam.
A matek sosem hazudik.
RedFive
A hivatalos szerint nem utazhattak a csapattal, ma csatlakoznak hozzájuk!

Itt egy teljes lista
Klaci79
ez se jó, mert közben geno stone és egy edző pozitív lett tegnap. az nfl-t nem érdekli, bár stone edzett a csapattal. úgy néz ki, hogy a saját protokolljukat sem tartják be.. itt két megoldás lehetett volna:
vagy az utolsó forduló után lejátszuk, ami a legjobb megoldás. simán benne van egy olyan forgatókönyv, hogy mekünk a playoff, a vasasnak a kiemelés múlik a meccsen. 3*-os nézettség a mostanihoz képest.
vagy az nfl-nek világossá kellett volna tenni: egy mérkőzést egyszer tolunk el, ha másodszor sem tud kiállni egy csapat, akkor mérkőzés nélkül be kell húzni az L-t.
gedam
Furcsa lenne ha így lenne. Tudomásom szerint nem edzhettek a csapattal, mert nem volt közös edzés. Tegnap pedig már kiderült a pozitív teszt, amt nyilván edzés előtt csináltak, különben nem lenne sok értelme.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
"A két futó, Mark Ingram és JK Dobbins játéka még kérdéses, ugyanis ők november 22-én produkáltak pozitív mintát, így elvileg akár játszhatnak is holnap, de ez még nem biztos, és nem is utaztak el a csapattal, ugyanis még a covid-protokollban vannak. A szabályok szerint ma még aktiválhatják őket,"

Nnna hat errol van szo.
Errol szolt a dilemmam.
A matek sosem hazudik.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam 6 506

Itt egy teljes lista
Klaci79

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 102

Itt egy teljes lista
Klaci79
Ezt a meccset csak a Steelers bukhatja el, amit nem fog megtenni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve

Itt egy teljes lista
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 716
Gedam remek felvetesere kivancsi lennek mindenki velemenyere. Ki a hibas az eredmenyekert/ jatekert?

itt az enyem.
no
Az O fal gyenge minoseget mar tobben is elmondtatok, nem vesztegetem ra az idot.
A vedelem meg hagyjan, ha nincs kizsigerelve, meg elit kozelinek is mondhato. Vegtere is tettek a passrush fejlodeseert, nem veletlen hogy a budzse 2/3a a vedelemre megy el. Oke.
En a tamadasban a variacioink elegtelen mennyiseget hibaztatom. Futni annyi felekeppen tudunk, nem azzal van baj (mar ha epp van hozza fal es blokk... Netto 50 yarddal futunk kevesebbet atlagban meccsenkent mint tavaly...)
A varatlan hianyzik. A kreativitas. A trukkos jatekok. Csak 1 pelda: hany flea flickert mutattunk be az elmult evekben? Zero. Kepzeljuk el. Ingram egyik kozepre futasa helyett megallt, megfordul, hatrapassz, ottmarad es blokkol a atszakado falban. Lamarnak tobb ideje van, hisz mar tudja hogy a wr corpst kell sasolnia. Ekozben az elkapok, tightend futnak mint a nyulak. Pisztoly formaciobol is mennyivel tobb volt? RPO dogivel. Bootlegek? De tokmindegy, Trukkos jatekok. Ilyesmiket masok csinalnak. (Wildcat -re meg futja, ha jo a snap). Nem trukkozunk, nem eleg szines a book, barhol is nyilik, hianyzik a fantazia.
RedFive
Sajnos nem tudunk futni, legalabbis nem jol, persze nem is fos, de ha ez az alapja a jatekunknak akkor az nem eleg.. A mennyiseg hiaba 50 yarddal kevesebb, nem vagyunk effektivek. Ahogy tudnank futni hatekonyan az OT-k kozott akkor rogton nyilnanak a lehetosegek. A tavalyi futasunkat nem is kellene es talan nem is tudnank megismetelni, de ennel azert lehetne sokkal jobb is. A passzjateknal meg el kell erni hogy a 2 DT ne erjen oda LJ-re, ha csak egyet lehet kerni ebben a mufajban, de tudnek meg kerni van egy takaros kis listam. 😊

A kreativ-trukkos-szines jatekoknak is meg van a helye, de nem lehet a jatek alapja. A pistol is mindegy melyik iranyba nem tudunk futni. Ettol kellenek, de nem folyamatos chain mozgatok.
több mint 5 éve
gedam 6 506
akik a kovid miatt tuti nem játszanak:

qb-lj
fb-ricard
te-andrews (boyle sincs ugye, lüke wilson lesz)
wr-snead
ol-skura, mekari, holden (bozeman lesz a center😁)
dl-campbell, ward, madubuike
lb-judon, mcphee,
st-cox

az o fal így érdekes lesz, hogy se boyle, se ricard
különben ha egy boldot kellene mondanom, akkor az az lenne, hogy boykinnak jó meccse lesz, 2TD, 100+yard
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
Gedam remek felvetesere kivancsi lennek mindenki velemenyere. Ki a hibas az eredmenyekert/ jatekert?

itt az enyem.
no
Az O fal gyenge minoseget mar tobben is elmondtatok, nem vesztegetem ra az idot.
A vedelem meg hagyjan, ha nincs kizsigerelve, meg elit kozelinek is mondhato. Vegtere is tettek a passrush fejlodeseert, nem veletlen hogy a budzse 2/3a a vedelemre megy el. Oke.
En a tamadasban a variacioink elegtelen mennyiseget hibaztatom. Futni annyi felekeppen tudunk, nem azzal van baj (mar ha epp van hozza fal es blokk... Netto 50 yarddal futunk kevesebbet atlagban meccsenkent mint tavaly...)
A varatlan hianyzik. A kreativitas. A trukkos jatekok. Csak 1 pelda: hany flea flickert mutattunk be az elmult evekben? Zero. Kepzeljuk el. Ingram egyik kozepre futasa helyett megallt, megfordul, hatrapassz, ottmarad es blokkol a atszakado falban. Lamarnak tobb ideje van, hisz mar tudja hogy a wr corpst kell sasolnia. Ekozben az elkapok, tightend futnak mint a nyulak. Pisztoly formaciobol is mennyivel tobb volt? RPO dogivel. Bootlegek? De tokmindegy, Trukkos jatekok. Ilyesmiket masok csinalnak. (Wildcat -re meg futja, ha jo a snap). Nem trukkozunk, nem eleg szines a book, barhol is nyilik, hianyzik a fantazia.
RedFive
Tehát összefoglalva:
O fal, WR corp, LJ képessége és/vagy mentalitása, kreativitás a playhívásban.

Megírom levélbe és elküldöm Bisiááttinak, hogy pár srác megtalálta a győzelmi formulát egy országból amiről valószínűleg még nem hallott. Fele annyiért elvállaljuk mint amennyit Haribó kap 😊
több mint 5 éve
The #Ravens activated Brandon Williams, Trace McSorley, Tavon Young and Khalil Dorsey from the Reserve/COVID-19 list.
Klaci79
Young a sérült listáról is lejött vagy csak vissza került oda, csak már nem COVID-os? 😀
Snagal
Egyelőre ennyit írnak!
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
The #Ravens activated Brandon Williams, Trace McSorley, Tavon Young and Khalil Dorsey from the Reserve/COVID-19 list.
Klaci79
Young a sérült listáról is lejött vagy csak vissza került oda, csak már nem COVID-os? 😀
több mint 5 éve
több mint 5 éve

Nahat! Piccburgban minusz 10.5 fok cidri lesz! 😤 A meteorologusok bo egy hete meg csak -4 et josoltak. ☺
RedFive
És hóóó☃️☃️☃️
több mint 5 éve

Nahat! Piccburgban minusz 10.5 fok cidri lesz! 😤 A meteorologusok bo egy hete meg csak -4 et josoltak. ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.
gedam
Mar mondani is akartam. En is elvesztettem a fonalat.
Arra hatarozottan emlekszem hogy JK Dobbinsrol es Ingramrol azt irtak hogy pozitiv mintat adtak. Nem csak kontaktrol irtak. Akkor most hogy kerulnek le a listarol? Ingrammal mondjuk pont eggyel tobben leszunk csak. Forman kivul, bokaserules es covidpara utan, kozeprefutas, oszt szetplaccsan.
RedFive
eltelt a 10 nap. a steelersnél is visszatér két jómadár.
gedam
Fuck the fucking Crown!
Mult hetfon bejelentettek hogy ok ketten koronasak. 😷 10 nap utan visszaterhetnek akkor ha ket egymast koveto nap negativ mintat adnak. Erre bejelentik a 8.napon, hogy szabadagazda. Ezek ketten 6 nap alatt lealaztak a Covidot. 😳 Aham. 😒 Jo hat nekem mindegy, mint a szelso haznak, akkor fel hat sPiccbogrebe! 😁
RedFive
Külön utaznak a csapattól, nem érintkeznek velük, de a meccsen játszhatnak, nahhh persze vigyáznak a Steelersre, neröhögtess
Willie Parker
Ez sztem marhasag.
Ha negativ, es duplan az, felolem Harbough oleben is ulhet a repcsin, nekem a matek nem jon ki. Es ennyifele olvasva is csak kamillazunk hogy akkor most ki kivel van.

Ruhellem ezt a kifejezest:
"Covid IR re kerult de nem tudni hogy pozitiv mintat adott vagy szoros kontaktba kerult vkivel aki tuneteket mutat"
(Ma 4 Civid IR rol visszatert valoban exCovidos munkatarsammal beszelgettem a parkoloban. Maszkban. Hatszelben)

több mint 5 éve

itt az enyem.
no

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
szájer biztos nem játszik, megszegte a protokollt
gedam
pedig megtankoltak rendesen 😊
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.
gedam
Arra hatarozottan emlekszem hogy JK Dobbinsrol es Ingramrol azt irtak hogy pozitiv mintat adtak. Nem csak kontaktrol irtak. Akkor most hogy kerulnek le a listarol? Ingrammal mondjuk pont eggyel tobben leszunk csak. Forman kivul, bokaserules es covidpara utan, kozeprefutas, oszt szetplaccsan.
RedFive
gedam
Fuck the fucking Crown!
Mult hetfon bejelentettek hogy ok ketten koronasak. 😷 10 nap utan visszaterhetnek akkor ha ket egymast koveto nap negativ mintat adnak. Erre bejelentik a 8.napon, hogy szabadagazda. Ezek ketten 6 nap alatt lealaztak a Covidot. 😳 Aham. 😒 Jo hat nekem mindegy, mint a szelso haznak, akkor fel hat sPiccbogrebe! 😁
RedFive
Külön utaznak a csapattól, nem érintkeznek velük, de a meccsen játszhatnak, nahhh persze vigyáznak a Steelersre, neröhögtess
több mint 5 éve
gedam
RedFive
gedam
Fuck the fucking Crown!

több mint 5 éve
gedam 6 506
szájer biztos nem játszik, megszegte a protokollt
több mint 5 éve
gedam 6 506
gedam
RedFive
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 129 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Napot!

Kik a tuti hiányzok?
steelwolf
Lassan mindenki, en mar nem tudom lekovetni, aki beirja annak dobok egy nagy lajkot. 😊 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 657 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Napot!

Kik a tuti hiányzok?
több mint 5 éve
gedam

több mint 5 éve
gedam 6 506