Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 302 — Invisible man
Steve Saunders of the Ravens has been fired
Klaci79
Az a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
KeyG
Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.
Klaci79
3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.
bcsarli
Biztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79
Az a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
KeyG
Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.
Klaci79
3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 102
Klaci79

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Campbell , Williams , Madubuike , Washington. Nincs D-Line........
Roethlisberger szet fog futni minket.
KeyG
Szetsetalna... 😅
De ha egy csepp eszuk van, Ben bacsit minimum a Bills elleni meccsig hypoba aztatjak, lesozzak, megcukrozzak, rumoshordoba teszik es Fort Knoxban taroljak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Campbell , Williams , Madubuike , Washington. Nincs D-Line........
Roethlisberger szet fog futni minket.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
18 játékos a covid listán...az komoly
több mint 5 éve
We have placed Jaylon Ferguson, D.J. Fluker, Broderick Washington, Will Holden, Khalil Dorsey and Tavon Young on the Reserve/COVID-19 list.

Semmilyen meccs nem lesz itt ebben biztos vagyok.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Nem lesz itt (ott) meccs,kedden...
 www.baltimoreravens.com/news/six-ravens-added-to-reserve-covid-19-list
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 564 — Steelers fan
suszter és a hőbörgők posztjai nem öregedtek szépen
gedam
Karma bitch (habar ertem h miert akadtak ki, csak ez az egesz covid mizeria kezelhetetlen ezekkel a lightos nfl protokollakkal sztem)
Morfil
én meg azt nem értem miért nem volt, aki elmagyarázza nekik, hogy az hogy nincs meccs csütörtökön nem a ravensért van, hanem a steelersért. azt még megértem, ha egy átlag konteós netes hőzöngő nem fogja fel, de suszter és az egész steelers csak a “ravens-szel kivételeznek” konteonarratíva-tűzre lapátolta a brikettet.
meg jöttek a 49ers-szel, akiknél 3 pozitív meg néhány kontakt hiányzott. akkor már nálunk 14 pozitív volt és feladott kontaktkutatás. azért tologatták a meccset, hogy 2 napig legyen negatív teszt, mert az azt bizonyítja, hogy lecsengett a járvány a ravensnél. meg tovább már nem gondolták, hogy vasárnap vagy kedden sem játszanak a pozitívak, tehát zérus előnye lesz az egész tilitoliból a ravensnek. na mind1.

az egész az nfl hibája. már az elején fel kellett volna készülni plusz fordulóval, vészforgatókönyvvel, világos szabályozással. tesztelni kell, de az hogy szombat, vasárnap vki negatív tesztet produkál nem jelenti, hogy nem beteg és nem fertőz. az nfl protokollja megnehezíti a terjedést, de meg nem akadályozza. egy szigorú, de hibás rendszer és az nfl azt hiszi, hogy ha mindenki betartja nem lesz kovidos. hüjeség.
gedam
Ez is egy nézőpont.
Mondok egy másikat: 49ersnél kiestek páran, (nem tudom kik, mennyire kulcs játékosok, de mindegy is) mit mond a liga: nem érdekes, kiálltok azzal, akivel tudtok.

Titans nem tartja be a protokollt, covidosak lesznek páran, mit mond a liga: semmi gond, átszervezzük a Steelers menetrendjét, egy héttel később lejátsszátok.

Ravensnél covidosak lesznek, mit mond a liga, semmi gond, átszervezzük a Steelers menetrendjét.

Érted, a mi ellenfeleinknek nem azt mondják hogy, ok akkor kiálltok akivel tudtok, hanem a mi szezonunkat szervezik át, most már másodszor.

És ha mondjuk nálunk beüt a baj, akkor mi lesz? Majd a mi ellenfeleinknek is átvariálják a schedulet, vagy nekünk azért ki kell állni PS emberekkel? Ha lesz egy csomó kezdőnk covid listán, akkor jövő vasárnap nem kell játszanunk a Washingtonnal?

Azért vannak itt bajok, főleg hogy nincs egyértelmű szabályozás.
több mint 5 éve
Ugy olvasnam mar a szerzodes reszleteit... 😤😌

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Dez a hivatalos keretben.
Vegre!

több mint 5 éve
 twitter.com/DezBryant?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1332733107003396096%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnfltraderumors.co%2Fravens-sign-wr-dez-bryant-to-active-roster%2F

több mint 5 éve
gedam 6 506
gedam
Karma bitch (habar ertem h miert akadtak ki, csak ez az egesz covid mizeria kezelhetetlen ezekkel a lightos nfl protokollakkal sztem)
Morfil
én meg azt nem értem miért nem volt, aki elmagyarázza nekik, hogy az hogy nincs meccs csütörtökön nem a ravensért van, hanem a steelersért. azt még megértem, ha egy átlag konteós netes hőzöngő nem fogja fel, de suszter és az egész steelers csak a “ravens-szel kivételeznek” konteonarratíva-tűzre lapátolta a brikettet.
meg jöttek a 49ers-szel, akiknél 3 pozitív meg néhány kontakt hiányzott. akkor már nálunk 14 pozitív volt és feladott kontaktkutatás. azért tologatták a meccset, hogy 2 napig legyen negatív teszt, mert az azt bizonyítja, hogy lecsengett a járvány a ravensnél. meg tovább már nem gondolták, hogy vasárnap vagy kedden sem játszanak a pozitívak, tehát zérus előnye lesz az egész tilitoliból a ravensnek. na mind1.

az egész az nfl hibája. már az elején fel kellett volna készülni plusz fordulóval, vészforgatókönyvvel, világos szabályozással. tesztelni kell, de az hogy szombat, vasárnap vki negatív tesztet produkál nem jelenti, hogy nem beteg és nem fertőz. az nfl protokollja megnehezíti a terjedést, de meg nem akadályozza. egy szigorú, de hibás rendszer és az nfl azt hiszi, hogy ha mindenki betartja nem lesz kovidos. hüjeség.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
gedam
Morfil
Gondoljatok bele mi lenne ha lett volna merkozes csutortokon, mi lennenk a hibasak mert covidosak. Akkor lenne meg nekunk nagy buntetes. Szerintem a 8-8 csapatos Playoff fog eletbe lepni, a kerdes az , hany meccset kell meg lejatszani. Ugy gondolom Hetfon es Kedden lesz par info.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Kviz rovat:

Hany embert fertoz meg egy Covidos center es guard egy QB sneaknel a horgo, zihalo kupac epicentrumaban a 4.negyedben vagy hosszabitasban egy GWD kozben? Vagy egy rosszul feladott elejtett snap eseten mikor ismet kicsi a rakas jatek folyik?

1: Egyet sem. | (egybites verbarom valasz) |
2: Nem veszelyes, amugy is, van rajtuk Facemask, amit ha az ellenfel megprobal eltavolitani -15 yard. | (masfel bites humorharold valasz) |
3: Epp annyit, hogy csusszon a meccs vagy a vizhordo is beoltozhet next. | (correct answer) |

| Most pedig moss kezet bro! 😷 |

több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
gedam

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Igy lesz erdekes a kedd

Morfil
Eszkalalodik. Vajon mennyi lesz az a tobb? Hol lesz a vege? Erdekes osszeallitasok lesznek kedden...
RedFive
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a meccs meg lesz tartva kedden.
Jan
Detto
RedFive
Eleg nagy faszsag lenne sztem

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam 6 506
több mint 5 éve
Igy lesz erdekes a kedd

Morfil
Eszkalalodik. Vajon mennyi lesz az a tobb? Hol lesz a vege? Erdekes osszeallitasok lesznek kedden...
RedFive
Jan
Detto

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Igy lesz erdekes a kedd

Morfil
RedFive
Jan
Nincs is értelme így.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 564 — Steelers fan
Igy lesz erdekes a kedd

Morfil
RedFive
több mint 5 éve
Igy lesz erdekes a kedd

Morfil