Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Harbough press conference elo. Most a Youtube on.Ő kontakt...úgyhogy 5 napos karantén. Ha vasárnap lenne....
Lemaradtam az elejerol.
Olvasom vissza a chat folyamot.
Miert emlegetik Brandon Williamst???? O is?
RedFive
több mint 5 éve
Nem. 😤
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Harbough press conference elo. Most a Youtube on.Lemaradtam az elejerol.
Olvasom vissza a chat folyamot.
Miert emlegetik Brandon Williamst???? O is?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Amugy minden keseru viccet felreteve, ha a 2 Covidos nem rantja magaval a karantenba a fel csapatot, kizart a halasztas.
több mint 5 éve
Ebresszen mar fel vki! 😩Azt almodom hogy az RB1 es RB2 kakukk 2 hetre minimum.
A valosagban a WR1 es WR2 kakukk ugye? M.Brown twitteljen karantenbol, Dez & Duvernay majd beugranak. ☺
több mint 5 éve
Jovore?edc tudta, hogy ez lesz, ezért kell 4 hasonló képességű rb. jövőre hoz még 2 fejleszegős erőfutót. biztos, ami biztos.Állítólag Ingram és Dobbins egyelőreEz mar hivatalos, eddig.
Klaci79
KeyG
gedam
Valaki mar kivette a parnaja alol es vadul lapozgatja a Free Agents List c.mesekonyvet. 😄
több mint 5 éve
Én imádtam a régi Igor vs Soldi meccsfelvezetéseket,majd utána az értékeléseket 😊Most mindkét részről az óvatos "úgyis ti vagytok a jobbak" tisztelet megy. Mondjuk ez se rossz.
több mint 5 éve
Kimaxoljuk mi? 😤Marad meg Gus Edwards, Justice Hill.
A gyakorloban van meg RB: Ty'Son Williams a Brigham Youngrol. 6 lab es 220 font.
Ugy erzem kezdunk favoritok lenni 😂
több mint 5 éve
Szórakoztatóak a jenki varjak, megoldási javaslatok, a'la facebook:1: Greg Roman needs some home quarantine and away from calling the offense
2: From the tackling in the 4th qtr and OT looks like the defense started quarantining yesterday
3: Get some blood from Hollywood Brown, he is immune, he can't catch Anything.
Utóbbi a személyes kedvencem! 😀
több mint 5 éve
gedam
6 506
edc tudta, hogy ez lesz, ezért kell 4 hasonló képességű rb. jövőre hoz még 2 fejleszegős erőfutót. biztos, ami biztos.Állítólag Ingram és Dobbins egyelőreEz mar hivatalos, eddig.
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Állítólag Ingram és Dobbins egyelőreEz mar hivatalos, eddig.
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Állítólag Ingram és Dobbins egyelőre
több mint 5 éve
Komolyan, már, emberek, ALKALMATLANOK vagytok Steelers szurkolónak! Hogy utáljalak benneteket, ha ti sem utáltok minket? És még fokozzátok, ti próbáljátok tartani bennünk a lelket, mindjárt sírok 😊Kell hogy jó legyen a Ravens! Egy szar Ravenst megverni az semmi extra, de a régi nagy csapatok mindig izgalmas csatája. Ezért szereti az ember a focit....nem vagyok én pittsburghi születésű, hogy az anyatejjel szívjam magamba a varjú-vért 😀
mammut
több mint 5 éve
Komolyan, már, emberek, ALKALMATLANOK vagytok Steelers szurkolónak! Hogy utáljalak benneteket, ha ti sem utáltok minket? És még fokozzátok, ti próbáljátok tartani bennünk a lelket, mindjárt sírok 😊Ez van.🙂
mammut
Mikor elkezdtem nfl-t nézni, nem vágtam a csapatokat. A steelers, ravens, vikings hármassal szemezgettem.
A vasas nyerte az sb-t, steel courtain 2., ezzel eldőlt, azóta is tart a szerelem.
De a másik kettő is velem van azóta. Védelmek ugye.
Amikor később rájöttem, hogy egy csoportban vagyunk, jót röhögtem magamon, hogy ezt aztán sikerült kiválasztanom.😁
De a steelers mindenek felett már 14 éve.😊
Úgyhogy nem zavar ha utálsz.😉
több mint 5 éve
Ki lett covidos?
több mint 5 éve
Hát attól függően, hogy mennyi ember érintett, ebből meccs eltolás is lehet, mert aki most pozitív, vagy contactban van, az 5 napig nem játszhat.
több mint 5 éve
Legalább nem kell csütörtökön felkelnünk,mindenki aludhat 😀
több mint 5 éve
Akkor így már hivatalosan is reszeltek nekünk 😊 Fasza...
több mint 5 éve
Szerintem most már ideje lenne, kinyitni a playbookot jobban és engedni Lamart is hadd játszon. Roman playhívásai is borzasztóak, ugyanazt erőlteti, semmi változás és nyílván már egy jobb DVD lejátszóval rendelkező scout team, kivideózza a gyengeségeket is. Ott volt tegnap is a 4. negyed vége, hogy Lamar megfussa magának a 10 yardosról kb, mindenki passzt védekezett folyamatosan, engedte a Titans, hogy FG-ig menjetek. Ehelyett Lamart passzotatnii akarták folyamatosan, ott kellett volna a scramble és csak akkor passzolni ha tényleg nincs már más választás, ráadásul még egy TO-tok is volt.Picit azért tegyük helyre a dolgokat TITANS oldalról:Azert mert ti vagytok a 3. ero, az nem jelenti azt hogy uberfaszak is vagytok. Az elso ketto utan oriasi szakadek es kinek melyik parositas fekszik donti el az adott meccset.
A DEFENSE falunk elég szar, Klóni sincs már, Simmonson és Jacksonon kívül nincs falemberünk. Az LB-k nél egyedül Landry normális, most, hogy Brown kiesett. CB sorunk Adoree Jackson nélkül (sérült 1 hónapja) nincs. Egyedül a safetijeink ok.
A Támadófalunkat domináltátok, de messze nem annyira, mint vártam. MERT:
Conklin-t tavalyról nem tartottuk meg, nincs már jó RT-nk.
Lewan 1 hónappal ezelőtt kiesett a szezonra, nincs már kezdő LT-nk.
A kezdő LG-nk (Saffold) sérült, csere LG-vel vágtunk neki a meccsnek.
A kezdő Centerünk (Jones) kiesett sérülés miatt 1 negyedre a meccs közepén.
Az LT-nk ( Ty Sambrailo, aki Lewan helyett kezdett) , lesérült meccs közben, ezért a 3. számú tackle játszotta a második félidőt.
Bárhogy is nézem, egyedül a jobb guardunk volt a kezdőember. (esetleg a jobb tackle egy átlag játékos)
Ettől függetlenül Tanyahill néha nagyon homály volt, stb, stb, de az ellenünk való helytállásból ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, mert mi se vagyunk olyan jók, mint amilyennek a 7-3-as állás mutat minket.
Druid
Felreertettel valamit ha a Titans mint mero szerepelt volna barhol. Megvan az erossegetek es ha az megy akkor a fenti alapjan ti vagytok a 3. ero.
Ellenunk mindegy ki jatszik a DL-ben a mi OL-unk barkit alul teljesit. Nekunk ezt kell megoldani.
Ha akik felepulhetnek jatszananak egy esetleges visszavagon akkor nem a ti csereitek jatszanak a mi csereinkkkel.
A 7-3 allas es semelyik nem azt mutatja hogy milyen es jo-e a csapat.
no
több mint 5 éve
Ha már pozitívumok:En olvastam valamit , de le sem merem irni , ki lehet Covid-os. Amig nincs hivatalos megerosites.
Bár némi áthallással.
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Picit azért tegyük helyre a dolgokat TITANS oldalról:Azert mert ti vagytok a 3. ero, az nem jelenti azt hogy uberfaszak is vagytok. Az elso ketto utan oriasi szakadek es kinek melyik parositas fekszik donti el az adott meccset.
A DEFENSE falunk elég szar, Klóni sincs már, Simmonson és Jacksonon kívül nincs falemberünk. Az LB-k nél egyedül Landry normális, most, hogy Brown kiesett. CB sorunk Adoree Jackson nélkül (sérült 1 hónapja) nincs. Egyedül a safetijeink ok.
Az LT-nk ( Ty Sambrailo, aki Lewan helyett kezdett) , lesérült meccs közben, ezért a 3. számú tackle játszotta a második félidőt.
Bárhogy is nézem, egyedül a jobb guardunk volt a kezdőember. (esetleg a jobb tackle egy átlag játékos)
Ettől függetlenül Tanyahill néha nagyon homály volt, stb, stb, de az ellenünk való helytállásból ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, mert mi se vagyunk olyan jók, mint amilyennek a 7-3-as állás mutat minket.
Druid
Felreertettel valamit ha a Titans mint mero szerepelt volna barhol. Megvan az erossegetek es ha az megy akkor a fenti alapjan ti vagytok a 3. ero.
Ellenunk mindegy ki jatszik a DL-ben a mi OL-unk barkit alul teljesit. Nekunk ezt kell megoldani.
Ha akik felepulhetnek jatszananak egy esetleges visszavagon akkor nem a ti csereitek jatszanak a mi csereinkkkel.
A 7-3 allas es semelyik nem azt mutatja hogy milyen es jo-e a csapat.
több mint 5 éve
Pozitívum: Nem kell az ideit számolni,elengedtem.Negatívum: Szarok vagyunk,mint Flaccoval, plusz csütörtök éjjel kelhetek fel ezé a szaré.
Bővebben: Jöhet a kövi szezon,ennél csak jobb lehet.
Köszi a Vasas drukkereknek,jófejek vagytok 😊 Fordult a kocka idénre,visszatértünk a régi viszonyokhoz,szép volt azért a másfél év,kicsit elhittük 😊 Hajrá Nektek,hajrá Pocak!
több mint 5 éve
En a Miami-rol sem gondoltam volna es itt vannak. Es a zarojel sem veletlenul volt csak mint a leheto "legrosszabb" eset.Nincs megtaltosodo csapat.Ugyanezt irtam.A PO-t kar szamolgatni meg, de ezzel csak egy hangyanyit romlottak az eselyeink.9 csapat van, nem tudom ki a 10-ik, aki eljutna 10-6-ig... nekunk meg a 10-6 kotelezo, ami talan eleg, talan nem.
4 meccs kotelezo es az eleg lehet. Ezen kivul a 2 csoportmeccsen barmi lehet. Nekunk egy eros KC-Vasas harc az egyetlen dologert ami szamit sokat segithet. 10-6 eleg lesz/lenne.
A 9 ( 10 ) csapat a 7 helyert, rengeteg egymas ellenivel. Korai meg. Nalunk innentol kotelezo es csoportmeccs van, ezekre kell koncentralni es a fejlodesre
no
Jo lenne a Brownst és/vagy Steelers utni, és akkor megvan a 11-5-tel a PO, az meg kb 98.7%.
Ha meg kikapunk a DAL, NYG, JAX, CIN negyes valamelyiketol, akkor ne akarjunk PO-t....
Igor
A 10. egy innentol megtaltosodo csapat ( lsd Miami ), de akkor azok erosen elvernek masokat megint.
no
Nincs 5-5, és egyik 4-6-os csapat se fog 6-0-val zárni. Erre akartam kihegyezni részben..
Igor
Nem valoszinusitettem.
több mint 5 éve
Picit azért tegyük helyre a dolgokat TITANS oldalról:A DEFENSE falunk elég szar, Klóni sincs már, Simmonson és Jacksonon kívül nincs falemberünk. Az LB-k nél egyedül Landry normális, most, hogy Brown kiesett. CB sorunk Adoree Jackson nélkül (sérült 1 hónapja) nincs. Egyedül a safetijeink ok.
Szerkesztette: Druid