Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Imádom Lamar arcát, mikor megy fel a pályára, olyan gyermeki,Hurrá megyünk focizni! kifejezéssel.Abszolut győztes mentális jellemzi.Ha vigyàznak rà sok örömünk lesz vele.Pedig Joe problémâje, hogy nem a számára komfortos szisztémàban jàtszott.Lamar Jackson 😎Lamar Jackson GameStarting stats (7 games)
6-1 !
Win rate: 85.7%
Voice
1114 passing yards , 159.14 yards / game
556 rushing yards , 79,42 yards / game
238.57 combined yards / game
58 %-os passzpontosság.
3 intet dobott és 5 TD passzt, illetve 4 TD-t futott. Ezek a számok ugye 7 meccsre vannak.
Van hova javulni jövőre, mert a számok még karcsúak, viszont a győztes mentalitás már megvan.
Voice

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Lamar Jackson 😎Lamar Jackson GameStarting stats (7 games)
6-1 !
Voice
1114 passing yards , 159.14 yards / game
556 rushing yards , 79,42 yards / game
238.57 combined yards / game
58 %-os passzpontosság.
3 intet dobott és 5 TD passzt, illetve 4 TD-t futott. Ezek a számok ugye 7 meccsre vannak.
Van hova javulni jövőre, mert a számok még karcsúak, viszont a győztes mentalitás már megvan.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Baltimore Ravens 2019 home opponents:Pittsburgh Steelers Cleveland Browns Cincinnati Bengals New England Patriots New York Jets Arizona Cardinals San Francisco 49ers Houston Texans
Baltimore Ravens 2019 away opponents:
Pittsburgh Steelers Cleveland Browns Cincinnati Bengals Seattle Seahawks Miami Dolphins Los Angeles Rams Buffalo Bills Kansas City Chiefs
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
1 dolog biztos, már senki se mondhatja h nézhetetlenek a meccseink.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Bele kell verni a fejébe, hogy vigyázzon a labdára..És kurva szarok vagyunk RZ-ban. Ahhoz képest,hogy a hatékonyságunk 100% volt még szezon elején, ebben nagyon visszaestünk. 3 TD-t szórakoztunk el tegnap. Ezek a hibák már a Browns ellen is visszaütöttek, hát még egy jobb csapat ellen....Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.szerintem összességében jobban jártunk volna, ha a fumbli ritörn td-t beszopjuk, mert a másodikban botrányosan elkezdtek kompenzálni. td-t vettek el, firstdown-t fújtak vissza, minden kétes szitut a barnáknak adtak.
kátrány
viszont ezekkel a fumblikkal vmit kezdeni kell, mert szinte minden meccsen jön 1-2.
gedam
Mondjuk engem már nem izgat, minden meccs ajándék.
Egyébként melyik ellenfélnek örültünk volna a Chargers helyett? Annyira könnyűt nem látok, talán a Texanssal játszottam volna egy fokkal szívesebben. De van azért némi keresnivalónk Riversék ellen.
több mint 7 éve
Itt ezt senki nem mondta, csak sajnáljuk, hogy ők lesznek az ellenfél...utana meg meg egy hazai meccs 😊
Mellesleg azt nagyon adnám, ha a colts nyerne a texans ellen és ha mi is nyernénk, akkor utazhatnánk a rókalyukba... az igazán kircsi lenne 😀
malkav
Mi szlopaljuk a legtobb Coca-cola-t szoval Atlanta is kegyes lehet hozzank 😊
több mint 7 éve
Itt ezt senki nem mondta, csak sajnáljuk, hogy ők lesznek az ellenfél...Mellesleg azt nagyon adnám, ha a colts nyerne a texans ellen és ha mi is nyernénk, akkor utazhatnánk a rókalyukba... az igazán kircsi lenne 😀
több mint 7 éve
Gratula a továbbjutáshoz, a jobb csapat jutott tovább ebből a csoportból. Most már viszont remélem kitart a lendület a végéig is talán. Ja és meg ne halljam ,hogy így Rivers és Chargers, nektek kell továbbmenni és kész.
Steelers fan
több mint 7 éve
gedam
6 506
Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.szerintem összességében jobban jártunk volna, ha a fumbli ritörn td-t beszopjuk, mert a másodikban botrányosan elkezdtek kompenzálni. td-t vettek el, firstdown-t fújtak vissza, minden kétes szitut a barnáknak adtak.
kátrány
viszont ezekkel a fumblikkal vmit kezdeni kell, mert szinte minden meccsen jön 1-2.
több mint 7 éve
Smith és Humphry mintha mezt cseréltek volna tegnap. Persze nem bánom ha mindig van egy next man up, de jó lenne ha mindketten egyszerre játszanának jól 😊
több mint 7 éve
Jott a sakkjatszmaban a S lejon a box-ba es LJ megdobta amit kellett. Ez jo. Most fog jonni hogy ez el fogjak rejteni, hogy nehezebb legyen olvasnia.Ami rossz volt hogy amikor a DL osszezart akkor semmit nem leptunk, playactiont a PO-ra tartogatjuk.
több mint 7 éve
Nem véletlenül fáztam ettől a Browns-tól. Kemény meccs volt, grat mindkét csapatnak, nem adták olcsón a PO-t😊Remélem a Láma csoda kitart még 4 meccsig😊
Kicsit jobban örültem volna a KC visszavágónak, lélektanilag talán nagyobb flash lett volna nekik visszavágni a szoros meccsért mint másodszor megfogni a LAR-t.
Kicsit bennem volt a meccs végén az ideg a tavalyi bengals fiaskó miatt de örülök, hogy ezen sikerült túllépni.
A top D-vel jöhet egy 2012es PO run, NE AFC döntővel 😊 (az undordog státusz szerintem most is adott, ahogy a liga elit D és abban az évben is volt egy statement győzelem a chargers ellen 😀 - jó előjelek 😊)
több mint 7 éve
Az INT miatt? Jo jatekos es nem tudom megeri-e tulfizetni nagyon. Lehetne inkabb top3 es a legnagyobb fizut is tulfizetnem szivesen. 2 maflas jarna neki, mert elkezdett futni vele, foleg ugy hogy megigerte nem lesz hulye tobbet ilyen szituban.Nagyon nehez ketszer elverni uazt a csapatot egy idenyben.Igen, ez valóban így van,nehezebb meccs lesz mint az előző, annak ellenére, hogy Baltimore-ban lesz.
new orl
A másik, én elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek után nem kap CJ szerződést, eddig is nagy esély volt rá, hogy megfizetjük, most már egyáltalán nem látom, hogy elengednénk.
cikesz
Amikor a penzrol kell majd alkudni vele akkor elovennem ezt a meccset. A D felall, elkezdi mutatni a jatekot Young szol neki nem azt jatszuk es ide kell allnod. 😊
több mint 7 éve
PO-zitivum

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Nagyon nehez ketszer elverni uazt a csapatot egy idenyben.Igen, ez valóban így van,nehezebb meccs lesz mint az előző, annak ellenére, hogy Baltimore-ban lesz.
new orl
A másik, én elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek után nem kap CJ szerződést, eddig is nagy esély volt rá, hogy megfizetjük, most már egyáltalán nem látom, hogy elengednénk.
több mint 7 éve
gedam
6 506
Nagyon nehez ketszer elverni uazt a csapatot egy idenyben.nyilván ez szorosabb lesz, de a védelemnek riversék viszonylag kedvező meccselés. a mobilisabb irányítók az achillesünk.
new orl
több mint 7 éve
Nagyon nehez ketszer elverni uazt a csapatot egy idenyben.
több mint 7 éve
Ennek ahhoz semmi köze... Csak pont a chargers szeretem és sajnalnam őket... De attól még nem jelenti azt hogy nem lesznek elpicsazva...Az a durva, hogy bármennyire is szeretem a saját csapatomat, nagyon bánnám, ha riversék megint nem jutnának sehova a PO-ba...Az a durva itt hogy egyesek a szokatlan jatek miatt nem a sajat csapatuknak drukkolnak...
malkav
Voice
több mint 7 éve
Az a durva, hogy bármennyire is szeretem a saját csapatomat, nagyon bánnám, ha riversék megint nem jutnának sehova a PO-ba...Az a durva itt hogy egyesek a szokatlan jatek miatt nem a sajat csapatuknak drukkolnak...
malkav

több mint 7 éve
Az a durva, hogy bármennyire is szeretem a saját csapatomat, nagyon bánnám, ha riversék megint nem jutnának sehova a PO-ba...Az a baj, hogy en is igy vagyok ezzel. Na nem baj, nemreg vertuk oket, ugyhogy biztos, hogy nem örülnek nekünk.
malkav
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Az a durva, hogy bármennyire is szeretem a saját csapatomat, nagyon bánnám, ha riversék megint nem jutnának sehova a PO-ba...
több mint 7 éve
Na innentől ajándék az egész.A rookie megcsinálta, bevitt minket a PO-ba, ehhez majdnem hibatlan merleget kellett hoznia, sikerult neki.
Chargers az ellenfel, nem is olyan rég vertük őket, meg az is lehet, hogy megyünk egy kört. Drukkoljunk 😎

több mint 7 éve
Lamar Jackson 😎6-1 !

több mint 7 éve
gedam
6 506
Első idények:ugyanaz a szitu volt, mint tavaly, 4.és hosszút kell kivédekezni. csakhogy akkor a labdabirtoklási idő
Flacco: 80.3 QBR
Lamar Jackson: 84.5 QBR
Miután leváltották a csődört(Flakonnál, mikor leváltották):
Flacco: 84.2 QBR
Karrier számok:
Flacco: 84.1 QBR
És ebben, nincs benne, LJ lábon való megtett yard tehetsége.
KeyG
31-28 volt ide, most 38-21. akkor 75 playet játszott a pályán a d, most 56-ot. majd 20 játékkal kevesebb a lábakban, 7perccel kevesebb a pályán. tavaly is már lj hiányzott a védelemből.