Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Eric Weddle Plans to Treat His Teammates With $1 Million Bonus
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Első idények: Flacco: 80.3 QBR
Lamar Jackson: 84.5 QBR
Miután leváltották a csődört(Flakonnál, mikor leváltották):
Flacco: 84.2 QBR
Karrier számok:
Flacco: 84.1 QBR
És ebben, nincs benne, LJ lábon való megtett yard tehetsége.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Sunday 19:05 Chargers-Ravens
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
KIng Of The North. Ma csak buli előtt alszok pár órát. 😊
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam
6 506
nehéz évek várnak a bengalsra....Nekünk van egy LJ-nk, ami jelenleg legalább annyi kérdés, mint amennyi válasz.
Janek
A Steelersnél tán most több a kérdés, mint a válasz QB poszton.
A Brownsnál a QB ma dobott 3 intet, de így is fantasztikus volt.
Asszem ha ma kéne mondani, kire várnak nehéz évek, hát nem csak a Bengalst mondanám.
lucio
nehéz évek várnak a bengalsra....Nekünk van egy LJ-nk, ami jelenleg legalább annyi kérdés, mint amennyi válasz.
Janek
Asszem ha ma kéne mondani, kire várnak nehéz évek, hát nem csak a Bengalst mondanám.
lucio
lj és méjfíld karakteres, tehetséges játékosok. nem tudom mitől lenne nekünk és a barnáknak szar.nehéz évek várnak a bengalsra....Nekünk van egy LJ-nk, ami jelenleg legalább annyi kérdés, mint amennyi válasz.
Janek
lucio
több mint 7 éve
érdekes,hogy miért megy a csaapt vele és flaccoval nem... a vasas tele van playmakerrel kérdés BB meddig bírja.nehéz évek várnak a bengalsra....Nekünk van egy LJ-nk, ami jelenleg legalább annyi kérdés, mint amennyi válasz.
Janek
lucio
baker meg egy gyémánt
több mint 7 éve
nehéz évek várnak a bengalsra....Főleg ha Hue valahogy HC lesz, akkor meg van a kövi 1/1-es csapat.
Janek
több mint 7 éve
gedam
6 506
Fogtam, hogy idén is beszopjuk, de szerencsére PO lett a vége 😊másodikban kompenzáltak rendesen
Viszont azt a lefujt fumblit megkoszonhetjuk a zebraknak...
Snagal
több mint 7 éve
lucio
329
Janek
több mint 7 éve
lucio
329
Rohadtra izgultam a végén. De ideges nem voltam, arra gondoltam, ha kiszívunk, akkor ugyanott vagyunk mint tavaly, akkor meg minek az ideg. De nem, hatalmasat fejlődtünk😀))A Browns eladott 3 labdát meg kihagyott egy field goalt, így kapott ki 2 ponttal. Csak ez első 20 percben voltunk jók, utána nem. De: legalább nem lőttük tökön magunkat, nem csináltunk szarvashibákat. A D benyelt nagy játékokat, az O pedig hiába haladt sokat, a RZ hatékonyság szar volt. A második félidőben én is éreztem jó adag kompenzálást a zebrák részéről. Ennek ellenére én is úgy gondolom, hogy az idényt tekintve kb. kihoztuk azt, ami a keretben van. Tán az is kiderült, az elmúlt draft egész jó volt (nem elsősorban LJ miatt). Ez reményt ad, hogy jövőre több lesz ez a kihozható max.
A Steelersnek pedig hiába van több playmakere, most nem fért bele, hogy a tudása szerény százalékát hozta ki az idényt tekintve.
több mint 7 éve
Ezt a meccset amúgy a 3. negyed elején el kellett volna dönteni plusz 20ponttal. Végülis mindegy, a kutyát se érdekli, de ez a 2. félidő minden tekintetében katasztrófa volt. Ez alapján nézve nem felhőtlen az öröm.Viszont, a szezon közepén cseréltünk QB-t, teljesen átalakítottuk a játékunk és basztunk egy óriási nagy menetelést. Ez alapján nyugodtan lehetünk büszkék és elégedettek..Végre januárban is nézhetek meccset 😀
több mint 7 éve
Nem is fűzök hozzá nagy reményt.Gratula a csoport győztesnek.az x nehezen jön ki, csak ha csupa field goal lesz. td-nél vki biztos be fogja vállalni a két pontost, nincs értelme x-re menni
Most már b....tok oda rendesen a PO-ban.
Kivéve ha hajnalban X lesz. Nem lesz.
kittli
gedam
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Az orom mellett. JH a felido elott egeszen hulye volt az oraval. A ST-el a 4.negyed kozepen mar kapcsolt. Majdnem sikerult elbukni megint es vegre rakuldtuk a nepet amikor a W volt a tet, nem a prevent fost nyomtuk. Grat a Browns-nak, GW remelem foallasu D hivo lesz.
több mint 7 éve
gedam
6 506
Gratula a csoport győztesnek.az x nehezen jön ki, csak ha csupa field goal lesz. td-nél vki biztos be fogja vállalni a két pontost, nincs értelme x-re menni
Most már b....tok oda rendesen a PO-ban.
kittli
több mint 7 éve
Megérdemeltétek. Imádom a D-teket, szurkolni fogok a PO-ban. Just Not The Pats! 😊
több mint 7 éve
Van vmi a srácban, én is kurvára kedvelem. Fejlődnie kell, de vmi van benne. 😊Hát igen!Gratulálok!MIndkét csapatnak ott lett volna a helye(Steelers, Ravens) , ez igaz lenne a Browns-ra is, ha nincs a Hue időszak. Jövőre brutál lesz ez a csoport.
steelwolf
KeyG
LJ volt a kedvenc egyetemen, szóval szurkolók is nektek h sokáig jussatok!
steelwolf
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Gratula a csoport győztesnek. Most már b....tok oda rendesen a PO-ban.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Hát igen!Gratulálok!MIndkét csapatnak ott lett volna a helye(Steelers, Ravens) , ez igaz lenne a Browns-ra is, ha nincs a Hue időszak. Jövőre brutál lesz ez a csoport.
steelwolf
KeyG
LJ volt a kedvenc egyetemen, szóval szurkolók is nektek h sokáig jussatok!
több mint 7 éve
Gratulálok!MIndkét csapatnak ott lett volna a helye(Steelers, Ravens) , ez igaz lenne a Browns-ra is, ha nincs a Hue időszak. Jövőre brutál lesz ez a csoport.
steelwolf
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Gratulálok!
több mint 7 éve
tök jó, hogy az afc-ben ellenünk játszik az egyetlen olyan lúzer csapat, amelyik nyerni akar. a többiek kapnak egy ingyengyőzelmet.Allen a Miamit lemossa. Pedig aztan a Bills klasszikus luzer kiraly.
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Sosem megy egyszerűen, ez a Ravens. 😀Hát akkor elvált, Ravens-Chargers WC körért játszunk.tök jó, hogy az afc-ben ellenünk játszik az egyetlen olyan lúzer csapat, amelyik nyerni akar. a többiek kapnak egy ingyengyőzelmet.
KeyG
gedam
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam
6 506
Hát akkor elvált, Ravens-Chargers WC körért játszunk.tök jó, hogy az afc-ben ellenünk játszik az egyetlen olyan lúzer csapat, amelyik nyerni akar. a többiek kapnak egy ingyengyőzelmet.
KeyG