Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Én nem némítottam. Érdekes pszichopatológiai jelenségnek tűnikSzerencsére téged már mindenki némított, ezért eregetnek arra, amit írsz. 😊Egy fiatal innovatív támadófelfogású OC-HC az életét adná egy olyan nyers tehetségért mint Lamar Jackson. 21 éves, amióta kezdő kb a liga legjobban futó csapata lettünk. Mi lenne ha lenne 1 szakember aki ráírná a playeket és fejlesztené a dobásképességét? Ez a csávó egy csiszolatlan gyémánt, amit fejleszteni kell, de kurvára megéri, mert lábon retteg tőle a liga, ezt látja mindenki. Lehet jönni azzal h szar védelmek, de vegyük már észre, a ligában kb. 5 jó védelem van, abból is 1 nálunk van. A dobásán fejleszteni kell ez tény, de bőven van ideje fejlődni. És a Ravensnek is van bőven ideje meglátni h mi sül ki belőle, hisz még 4 évig itt lesz olcsóért. Ha Flacco és Harbaugh kapott 5-6 évet úgy h minden éven nézhetetlen volt az egész O , akkor az a QB aki most került a ligában hozzánk első körösként, és olyat tud, amiben a legjobb , benne van a fejlődési potenciál, nem érdemel 3-4 évet úgy h ráírják az O-t egy megfelelő tudású OC-val? Lamar simán Franchise QB lesz, én ebben biztos vagyok. Az elmúlt két meccsen , mindkétszer volt 4. negyedes védelmi TD-nk, miért? Mert a védelem nem hulla fáradt 3&outoktól, hanem végig bírják azt amit tudnak. Megvannak még a rookie hátrányai bőven, de vhogy a CLE topikban nem olvastam, h sosem lesz belőle semmi, mert elvesztett 1 labdát. Mayfield 3 intet dobott félidőben. Nem látom a miértjét, h miért kéne tovább Flaccoval folytatni akár lesz Playoff akár nem. Jövő szezontól ez a HC-ra is igaz. Lamar elmeszelését meg meg kell hagyni 3-4 évvel későbbiekre, miután megkapja a támogatást, és nem válik be mégse.Teljesen igazad van ezeknek hiába magyarázzuk, hogy lemar kurva tehetséges játékos.
KeyG
Norbi180
Bocsi a feedért fiúk.
kristóf17
több mint 7 éve
Szerencsére téged már mindenki némított, ezért eregetnek arra, amit írsz. 😊Egy fiatal innovatív támadófelfogású OC-HC az életét adná egy olyan nyers tehetségért mint Lamar Jackson. 21 éves, amióta kezdő kb a liga legjobban futó csapata lettünk. Mi lenne ha lenne 1 szakember aki ráírná a playeket és fejlesztené a dobásképességét? Ez a csávó egy csiszolatlan gyémánt, amit fejleszteni kell, de kurvára megéri, mert lábon retteg tőle a liga, ezt látja mindenki. Lehet jönni azzal h szar védelmek, de vegyük már észre, a ligában kb. 5 jó védelem van, abból is 1 nálunk van. A dobásán fejleszteni kell ez tény, de bőven van ideje fejlődni. És a Ravensnek is van bőven ideje meglátni h mi sül ki belőle, hisz még 4 évig itt lesz olcsóért. Ha Flacco és Harbaugh kapott 5-6 évet úgy h minden éven nézhetetlen volt az egész O , akkor az a QB aki most került a ligában hozzánk első körösként, és olyat tud, amiben a legjobb , benne van a fejlődési potenciál, nem érdemel 3-4 évet úgy h ráírják az O-t egy megfelelő tudású OC-val? Lamar simán Franchise QB lesz, én ebben biztos vagyok. Az elmúlt két meccsen , mindkétszer volt 4. negyedes védelmi TD-nk, miért? Mert a védelem nem hulla fáradt 3&outoktól, hanem végig bírják azt amit tudnak. Megvannak még a rookie hátrányai bőven, de vhogy a CLE topikban nem olvastam, h sosem lesz belőle semmi, mert elvesztett 1 labdát. Mayfield 3 intet dobott félidőben. Nem látom a miértjét, h miért kéne tovább Flaccoval folytatni akár lesz Playoff akár nem. Jövő szezontól ez a HC-ra is igaz. Lamar elmeszelését meg meg kell hagyni 3-4 évvel későbbiekre, miután megkapja a támogatást, és nem válik be mégse.Teljesen igazad van ezeknek hiába magyarázzuk, hogy lemar kurva tehetséges játékos.
KeyG
Norbi180
Bocsi a feedért fiúk.
több mint 7 éve
Egy fiatal innovatív támadófelfogású OC-HC az életét adná egy olyan nyers tehetségért mint Lamar Jackson. 21 éves, amióta kezdő kb a liga legjobban futó csapata lettünk. Mi lenne ha lenne 1 szakember aki ráírná a playeket és fejlesztené a dobásképességét? Ez a csávó egy csiszolatlan gyémánt, amit fejleszteni kell, de kurvára megéri, mert lábon retteg tőle a liga, ezt látja mindenki. Lehet jönni azzal h szar védelmek, de vegyük már észre, a ligában kb. 5 jó védelem van, abból is 1 nálunk van. A dobásán fejleszteni kell ez tény, de bőven van ideje fejlődni. És a Ravensnek is van bőven ideje meglátni h mi sül ki belőle, hisz még 4 évig itt lesz olcsóért. Ha Flacco és Harbaugh kapott 5-6 évet úgy h minden éven nézhetetlen volt az egész O , akkor az a QB aki most került a ligában hozzánk első körösként, és olyat tud, amiben a legjobb , benne van a fejlődési potenciál, nem érdemel 3-4 évet úgy h ráírják az O-t egy megfelelő tudású OC-val? Lamar simán Franchise QB lesz, én ebben biztos vagyok. Az elmúlt két meccsen , mindkétszer volt 4. negyedes védelmi TD-nk, miért? Mert a védelem nem hulla fáradt 3&outoktól, hanem végig bírják azt amit tudnak. Megvannak még a rookie hátrányai bőven, de vhogy a CLE topikban nem olvastam, h sosem lesz belőle semmi, mert elvesztett 1 labdát. Mayfield 3 intet dobott félidőben. Nem látom a miértjét, h miért kéne tovább Flaccoval folytatni akár lesz Playoff akár nem. Jövő szezontól ez a HC-ra is igaz. Lamar elmeszelését meg meg kell hagyni 3-4 évvel későbbiekre, miután megkapja a támogatást, és nem válik be mégse.Teljesen igazad van ezeknek hiába magyarázzuk, hogy lemar kurva tehetséges játékos.
KeyG
több mint 7 éve
Egy fiatal innovatív támadófelfogású OC-HC az életét adná egy olyan nyers tehetségért mint Lamar Jackson. 21 éves, amióta kezdő kb a liga legjobban futó csapata lettünk. Mi lenne ha lenne 1 szakember aki ráírná a playeket és fejlesztené a dobásképességét? Ez a csávó egy csiszolatlan gyémánt, amit fejleszteni kell, de kurvára megéri, mert lábon retteg tőle a liga, ezt látja mindenki. Lehet jönni azzal h szar védelmek, de vegyük már észre, a ligában kb. 5 jó védelem van, abból is 1 nálunk van. A dobásán fejleszteni kell ez tény, de bőven van ideje fejlődni. És a Ravensnek is van bőven ideje meglátni h mi sül ki belőle, hisz még 4 évig itt lesz olcsóért. Ha Flacco és Harbaugh kapott 5-6 évet úgy h minden éven nézhetetlen volt az egész O , akkor az a QB aki most került a ligában hozzánk első körösként, és olyat tud, amiben a legjobb , benne van a fejlődési potenciál, nem érdemel 3-4 évet úgy h ráírják az O-t egy megfelelő tudású OC-val? Lamar simán Franchise QB lesz, én ebben biztos vagyok. Az elmúlt két meccsen , mindkétszer volt 4. negyedes védelmi TD-nk, miért? Mert a védelem nem hulla fáradt 3&outoktól, hanem végig bírják azt amit tudnak. Megvannak még a rookie hátrányai bőven, de vhogy a CLE topikban nem olvastam, h sosem lesz belőle semmi, mert elvesztett 1 labdát. Mayfield 3 intet dobott félidőben. Nem látom a miértjét, h miért kéne tovább Flaccoval folytatni akár lesz Playoff akár nem. Jövő szezontól ez a HC-ra is igaz. Lamar elmeszelését meg meg kell hagyni 3-4 évvel későbbiekre, miután megkapja a támogatást, és nem válik be mégse.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Egy dolgot irok csak es ezt nem lehet elvenni LJ-tol hogy a D-k felnek a labatol, de nagyon ( szamomra a merteke nagyon meglepo ).Amikor RG bejott es lett egy 2 and 10, akkor latszott igazan. LJ-nal ez nem egyertelmu passz, mig RG ( Flacco ) igen es erdemes megnezni milyen jol sikerult a jatek. Egyszoval: Kuka.
Viszont LJ-nal sem fog igy hosszu tavon mukodni es ezert kellene megnezni milyen lenne QB-nak aki veszelyes labon es nem RB-nek aki veszelyes kezzel, | Az hogy meterekkel tuldobja az nem annyira tragedia, vagy hamar elfelejtettek Flacco utolso ket-harom eveben kifejezetten szarul dobja a hosszukat. | de a ...... ahh, nem untatlak benneteket vele tobbet.
A KC ellen meglatjuk mit er a D es kivancsian varom hogy fogunk O oldalon jatszani ha hatranyban leszunk.
több mint 7 éve
gedam
6 506
természetesen wr-kéntHát én a chiefs ellen is inkább LJ-vel mennék ki... ott a futójátékkal lehet keresnivalónk..De közbe hozzuk fel Flacco-t 2nd downoknal trükkös playre 😀
malkav
Snagal
több mint 7 éve
UVB vagy Fidelity?Azt csak azért mondtam mert ideges voltam, azt nem gondoltam komolyan.És akkor mi van 21 éves újonc komolyan mondom idióták vagytok , majd fejlödni fog, jó ha hozzá szoktok hogy ö lesz hosszú idöre a kezdö qb énk. És remélem megmutatja nektek hogy igenis kurva jó játékos lesz. Eredmények eddig öt igazolják és az a lényeg elsö 3 mecse gyözelem.Haha eredménykövetőkben még nem ezt mondtad nyomorék 😀 😀
Norbi180
Hogy mehet valaki irányitonak ha nem bír passzolni?huuu nem gondoltam volna hogy visza sirom flacot.Norbi180Vigyétek már le ezt a balfasz néger nyomorékot.Norbi180NorbiFan
Norbi180

több mint 7 éve
Hát én a chiefs ellen is inkább LJ-vel mennék ki... ott a futójátékkal lehet keresnivalónk..Most ugye két lehetőségünk van a KC ellen. Vagy leszarjuk és elhisszük, hogy elég csak a Tampát és a Browns-t verni (ami mondjuk egyre reálisabb) Vagy minden áron nyerni akarunk,akkor menjen LJ és próbáljunk futni. Viszont ha ezt a meccset képesek vagyunk előre elengedni, akkor menjen Flacco és meglátjuk, hogy milyen szinten van. PO-ban szerintem egyébként sem kérdéses,hogy Joe-val állunk ki, vagy ha ez kérdés,akkor a probléma nem kicsi.
malkav
több mint 7 éve
Hát én a chiefs ellen is inkább LJ-vel mennék ki... ott a futójátékkal lehet keresnivalónk..De közbe hozzuk fel Flacco-t 2nd downoknal trükkös playre 😀
malkav
több mint 7 éve
Hát én a chiefs ellen is inkább LJ-vel mennék ki... ott a futójátékkal lehet keresnivalónk..
több mint 7 éve
lucio
329
Eszméletlen volt a D és az ST is hozta amit kell. Az O viszont... Egy pozitívumot tudok rá mondani,hogy ölik az órát,relatíve kevés a 3and out,ezáltal pihen a defense..De ez nagyon kevés, teljes homály a srác.és itt a dilemma: LJ-vel stabilan tudjuk ölni az órát, és a gyengébb csapatok ellen tudunk futni. Flakonnal nagyobb az upgrade (az idei NO meccs után azt gondoltam, visszatértek a régi szép idők), de ha nem megbvy, 3 and out és jöhet fel újra és újra a D. LJ-nél ez nincs, a labdavesztéseket - úgy tűnik - ellensúlyozza az, hogy uraljuk az órát és a pihentebb D végig hatékonyabb. De: kétlem, hogy ez a liga top csapatai ellen működhet. Viszont a PO-hoz a mai eredmények (és ha a jövő héten a Houston veri a Coltsot) alapján elég, ha a negatív mérlegű Tampa és Browns ellen működik...No...most legyünk okosak....
LeviPoki
több mint 7 éve
Érzelmi hullámvasút... akkor te szerelmes vagy jó gondolom... 😀
több mint 7 éve
Azt csak azért mondtam mert ideges voltam, azt nem gondoltam komolyan.És akkor mi van 21 éves újonc komolyan mondom idióták vagytok , majd fejlödni fog, jó ha hozzá szoktok hogy ö lesz hosszú idöre a kezdö qb énk. És remélem megmutatja nektek hogy igenis kurva jó játékos lesz. Eredmények eddig öt igazolják és az a lényeg elsö 3 mecse gyözelem.Haha eredménykövetőkben még nem ezt mondtad nyomorék 😀 😀
Norbi180
Hogy mehet valaki irányitonak ha nem bír passzolni?huuu nem gondoltam volna hogy visza sirom flacot.Norbi180Vigyétek már le ezt a balfasz néger nyomorékot.Norbi180NorbiFan
több mint 7 éve
NorbiFan
1
És akkor mi van 21 éves újonc komolyan mondom idióták vagytok , majd fejlödni fog, jó ha hozzá szoktok hogy ö lesz hosszú idöre a kezdö qb énk. És remélem megmutatja nektek hogy igenis kurva jó játékos lesz. Eredmények eddig öt igazolják és az a lényeg elsö 3 mecse gyözelem.Haha eredménykövetőkben még nem ezt mondtad nyomorék 😀 😀
Norbi180
Hogy mehet valaki irányitonak ha nem bír passzolni?huuu nem gondoltam volna hogy visza sirom flacot.Norbi180
Vigyétek már le ezt a balfasz néger nyomorékot.Norbi180
Szerkesztette: NorbiFan
több mint 7 éve
Ha kikapna a steelers, és mi hozzuk a két esélyes győzelmünket (Browns, TB) és egy meglepetésgyőzelmet (KC, LAC) akkor lehet esély a csoportgyőzelemre is...Ők még játszanak a Patsszel és a Saintsszel is ..
több mint 7 éve
Szopott a Colts, meg a Bengals. Bár a Miami nyert,de nekik lesz még kemény meccsük kettő is,szal nem aggódom. A Jets vezet a Titánok ellen,ha ők esetleg behúzzák,az nekünk kurvajó lenne és óriási lépés a PO felé. a Chargers-Vasas meg tipikus win-win meccs.Akármelyik kap ki az nekünk jó.
több mint 7 éve
Remélem arra jó volt ez a meccs, hogy felebredjunk a LJ fele tundermesebol, méretekkel túl dobja az elkapokat.És akkor mi van 21 éves újonc komolyan mondom idióták vagytok , majd fejlödni fog, jó ha hozzá szoktok hogy ö lesz hosszú idöre a kezdö qb énk. És remélem megmutatja nektek hogy igenis kurva jó játékos lesz. Eredmények eddig öt igazolják és az a lényeg elsö 3 mecse gyözelem.
Snagal
több mint 7 éve
Remélem arra jó volt ez a meccs, hogy felebredjunk a LJ fele tundermesebol, méretekkel túl dobja az elkapokat.
több mint 7 éve
LOLŐszintén, nem gondoltam volna, hogy az lesz a Falcons ellen, ami. Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy szemmel láthatóan nagyobb a csapaton belüli tartás, mint a hit a szurkolókban. LJ "öngólja" meg majdnem fumblija sem ingatta meg a csapatot. Továbbra sem látom LJ-ben a jövő hall of famer ravens qb-jét, de arra láthatóan jó, hogy egyfajta (de csak egyfajta) stratégiát rá építsenek, és ez a liga negatív mérlegű csapatai ellen úgy tűnik elég. Ez amolyan félig tele pohár.kurva nagy játékos lesz, majd meglátjátok.
lucio
Norbi180
több mint 7 éve
Eszméletlen volt a D és az ST is hozta amit kell. Az O viszont... Egy pozitívumot tudok rá mondani,hogy ölik az órát,relatíve kevés a 3and out,ezáltal pihen a defense..De ez nagyon kevés, teljes homály a srác.
több mint 7 éve
Őszintén, nem gondoltam volna, hogy az lesz a Falcons ellen, ami. Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy szemmel láthatóan nagyobb a csapaton belüli tartás, mint a hit a szurkolókban. LJ "öngólja" meg majdnem fumblija sem ingatta meg a csapatot. Továbbra sem látom LJ-ben a jövő hall of famer ravens qb-jét, de arra láthatóan jó, hogy egyfajta (de csak egyfajta) stratégiát rá építsenek, és ez a liga negatív mérlegű csapatai ellen úgy tűnik elég. Ez amolyan félig tele pohár.21 éves a gyerek, 3 mecs 3 gyözelem mit vársz töle még,?Majd ha 2 év múlva is így fog dobni akkor meg értem a kritikát felé. Egy csiszolatlan gyémánt,kurva nagy játékos lesz, majd meglátjátok.
lucio
Szerkesztette: Norbi180
több mint 7 éve
lucio
329
Őszintén, nem gondoltam volna, hogy az lesz a Falcons ellen, ami. Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy szemmel láthatóan nagyobb a csapaton belüli tartás, mint a hit a szurkolókban. LJ "öngólja" meg majdnem fumblija sem ingatta meg a csapatot. Továbbra sem látom LJ-ben a jövő hall of famer ravens qb-jét, de arra láthatóan jó, hogy egyfajta (de csak egyfajta) stratégiát rá építsenek, és ez a liga negatív mérlegű csapatai ellen úgy tűnik elég. Ez amolyan félig tele pohár.
több mint 7 éve
Teljesen azért nem látjuk másképp csak a jelen szezont illetoen nálam félig tele van a pohár ami eddig porzott 😊 az elmúlt éveket én sem szeretném újra élni, aminek a tavalyi volt a csúcsa nezhetetlenseg szempontból és lehet emiatt ez a felemás idei szezon is jobbnak tűnik mint ami. De pont az a néhány fellangolas jelzi szerintem hogy van ebben a keretben kraft csak (szerintem) edzői oldalról nem tudtak még felnőni hozzá. 2 jó koordinátor kellenehozza (D és O) meg egy hangado D vezér aki húzza a csapatot. (És akkor nyugodtan maradhat haribo headcoach ha az oltozot viszi valaki)Nem értem ezt a mentalitást, hogy ha bejutunk nincs esélyünk a PO-ba mert nem vagyunk egy szinten. Persze elég hektikus a teljesítményünk, de ha oda teszik magukat akkor elég meggyőzőek tudnak lenni és nem egyszer láttunk már 8-8as csapatokat a PO-ban megtáltosodni. De akár a lehetséges ellenfeleket nézve sem értem ezt a teljes lemondást: PIT - bármikor bármilyen eredményt képesek vagyunk egymás ellen kihozni, idén is lenyomtuk őket már egyszer.Tenyleg lehet valami baj nalam, mert teljesen maskepp latjuk.
NE - kb mint a PIT, bármikor benne van a csapatban hogy megverik Bradyéket. Mégiscsak a "mumus" vagyunk 😊 a többi csapatot elnézve meg egyedül a Chargers-t érzem igazán neccesnek mivel elég kiegyensúlyozottak mindkét oldalon, de náluk meg sosem lehet tudni mikor lövik magukat lábon.
Az NFC-ről meg szerintem elég annyi, hogy a NO ellen a szerencsétlen extra pont hiányzott az egyenlítéshez, pedig az NFC egyik esélyesei... (ott mondjuk a Rams-től félteném a csapatot, nem hiszem hogy bármelyik irányító le tudna hozni egy ép meccset Donaldékkal szemben, de ha idáig jutunk akkor már SB-ról beszélünk😊)
Szóval szerintem ha bejutunk igen is van keresni valónk ott, és végtére is ez a lényeg, hogy bajnok legyen a csapat.
Snagal
1. Tehat ha odateszuk magunkat akkor meggyozoek vagyunk. Szerintem az ellenfelek dontottek el hogy mi "odatettuk" magunkat, nem mi. Es marha szarul hangzik, hogy amugy piszok jok vagyunk csak nem teszik oda magukat.
2. A 8-8 magaban nem donti el hogy jo a csapat vagy nem es foleg nem az adott format
3. A KC, NE, Pit kozul tobbfelekeppen tudnanak nyerni ellenunk erobol, mig nekunk erre nagyon halvany eselyunk lenne. A NE elleni mumust megmosolyogtam, mert 2001-2002 febr ( Wyatt-nak) es 2017-2018 febr kozott hanyszor vertuk meg oket PO-ban. Persze az o mercejukkel lehet mi vagyunk a mumus, de a mi szempontunkbol nem hiszem hogy barki fellelegzett, hogy jajj de jo a NE-el jatszunk, mert abbol jol jovunk ki.
4. A D legjobb meccse volt a NO elleni, de a vegere meglett a kulcs es semmit nem tudott tenni Wink ellene. Ahogy a D outcoach-olva mar hetek ota. A futas legalabb nagyban segiti oket.
5. Nekem nem az a legfontosabb hogy nyerjunk. 2012-2013 febr egy csapatepitesi ciklus vegere ( talan mar egy kicsit tul is a csucson ) a csapat alkalmas volt es be is huzta. A mindegyik ellenfel ellen megvoltak a sajat fegyvereink is hiaba voltak eselyesebbek. Az azota jovo ciklusban nagy tragya ugy az egesz es a PO-t nem tudjuk elerni ( nem is voltunk oda valok ).
De ha iden sikerulne akkor izgatott lennek, hogy az ellenfelek hogy tudnak leolvadni, labon loni magukat es a tudtukra adni, hogy mi a mumus vagyunk ( hatha ok nem tudjak ).
Persze a gyozelmet nem kell megmagyarazni es orulnek neki, de nem lenne teljes az oromom. Viszont ha nem nyerunk akkor ezt a 6 evet nem szabadna engedni se hogy elkezdjek megprobalni megmagyarazni.
new orl
több mint 7 éve
Nem értem ezt a mentalitást, hogy ha bejutunk nincs esélyünk a PO-ba mert nem vagyunk egy szinten. Persze elég hektikus a teljesítményünk, de ha oda teszik magukat akkor elég meggyőzőek tudnak lenni és nem egyszer láttunk már 8-8as csapatokat a PO-ban megtáltosodni. De akár a lehetséges ellenfeleket nézve sem értem ezt a teljes lemondást: PIT - bármikor bármilyen eredményt képesek vagyunk egymás ellen kihozni, idén is lenyomtuk őket már egyszer.Tenyleg lehet valami baj nalam, mert teljesen maskepp latjuk.
NE - kb mint a PIT, bármikor benne van a csapatban hogy megverik Bradyéket. Mégiscsak a "mumus" vagyunk 😊 a többi csapatot elnézve meg egyedül a Chargers-t érzem igazán neccesnek mivel elég kiegyensúlyozottak mindkét oldalon, de náluk meg sosem lehet tudni mikor lövik magukat lábon.
Az NFC-ről meg szerintem elég annyi, hogy a NO ellen a szerencsétlen extra pont hiányzott az egyenlítéshez, pedig az NFC egyik esélyesei... (ott mondjuk a Rams-től félteném a csapatot, nem hiszem hogy bármelyik irányító le tudna hozni egy ép meccset Donaldékkal szemben, de ha idáig jutunk akkor már SB-ról beszélünk😊)
Szóval szerintem ha bejutunk igen is van keresni valónk ott, és végtére is ez a lényeg, hogy bajnok legyen a csapat.
Snagal
1. Tehat ha odateszuk magunkat akkor meggyozoek vagyunk. Szerintem az ellenfelek dontottek el hogy mi "odatettuk" magunkat, nem mi. Es marha szarul hangzik, hogy amugy piszok jok vagyunk csak nem teszik oda magukat.
2. A 8-8 magaban nem donti el hogy jo a csapat vagy nem es foleg nem az adott format
3. A KC, NE, Pit kozul tobbfelekeppen tudnanak nyerni ellenunk erobol, mig nekunk erre nagyon halvany eselyunk lenne. A NE elleni mumust megmosolyogtam, mert 2001-2002 febr ( Wyatt-nak) es 2017-2018 febr kozott hanyszor vertuk meg oket PO-ban. Persze az o mercejukkel lehet mi vagyunk a mumus, de a mi szempontunkbol nem hiszem hogy barki fellelegzett, hogy jajj de jo a NE-el jatszunk, mert abbol jol jovunk ki.
4. A D legjobb meccse volt a NO elleni, de a vegere meglett a kulcs es semmit nem tudott tenni Wink ellene. Ahogy a D outcoach-olva mar hetek ota. A futas legalabb nagyban segiti oket.
5. Nekem nem az a legfontosabb hogy nyerjunk. 2012-2013 febr egy csapatepitesi ciklus vegere ( talan mar egy kicsit tul is a csucson ) a csapat alkalmas volt es be is huzta. A mindegyik ellenfel ellen megvoltak a sajat fegyvereink is hiaba voltak eselyesebbek. Az azota jovo ciklusban nagy tragya ugy az egesz es a PO-t nem tudjuk elerni ( nem is voltunk oda valok ).
De ha iden sikerulne akkor izgatott lennek, hogy az ellenfelek hogy tudnak leolvadni, labon loni magukat es a tudtukra adni, hogy mi a mumus vagyunk ( hatha ok nem tudjak ).
Persze a gyozelmet nem kell megmagyarazni es orulnek neki, de nem lenne teljes az oromom. Viszont ha nem nyerunk akkor ezt a 6 evet nem szabadna engedni se hogy elkezdjek megprobalni megmagyarazni.
több mint 7 éve
Nem értem ezt a mentalitást, hogy ha bejutunk nincs esélyünk a PO-ba mert nem vagyunk egy szinten. Persze elég hektikus a teljesítményünk, de ha oda teszik magukat akkor elég meggyőzőek tudnak lenni és nem egyszer láttunk már 8-8as csapatokat a PO-ban megtáltosodni. De akár a lehetséges ellenfeleket nézve sem értem ezt a teljes lemondást: PIT - bármikor bármilyen eredményt képesek vagyunk egymás ellen kihozni, idén is lenyomtuk őket már egyszer.NE - kb mint a PIT, bármikor benne van a csapatban hogy megverik Bradyéket. Mégiscsak a "mumus" vagyunk 😊 a többi csapatot elnézve meg egyedül a Chargers-t érzem igazán neccesnek mivel elég kiegyensúlyozottak mindkét oldalon, de náluk meg sosem lehet tudni mikor lövik magukat lábon.
Szerkesztette: Snagal