Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Mondok pozitívat a meccsről: a csapat mérlege

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
23 szerzett pont ismét megvolt, ennyire vagyunk beállítva. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Számolgatjuk itt a Chargerst de nem foglalkozunk a Cicákkal,akik ott vannak a nyakunkon és játszanak még a Bearssel,meg a Lionssal,ami simán hozható és minket is simán elkennek,ha úgy van...Az lenne a gáz,3. helyen végezni..Azon agyalok felkeljek-e hajnalba,vagy inkább legyen holnap egy nyugodt napom és majd csak este basszon szét az ideg,mikor megnézem a meccs eredményét.😀
több mint 8 éve
Ezen is beszartam:russellstreetreport.com/wp-content/uploads/2017/11/Screen-Shot-2017-11-25-at-6.31.54-AM-1024x408.png
több mint 8 éve
gedam
6 506
Ahogy a KC játszik mostanában a chargers nem WC helyen jutt PO-ba....
malkav
Ahogy a KC játszik mostanában a chargers nem WC helyen jutt PO-ba....jól beszoptuk, hogy kikaptak
malkav
na mind1
több mint 8 éve
Ahogy a KC játszik mostanában a chargers nem WC helyen jutt PO-ba....
több mint 8 éve
Utóbbi 2 meccsüket elnézve, nyilván ez akkor lesz főleg így, ha ezt tartják.Kövezzetek meg, de pl. én a jelenlegi Chargerst szívesebben elnézném a PO-ban, mint a Ravenst. Mondjuk más csapatot nem is tudnék mondani. Ők remélem bejutnak, mert ha tartják a formát, akkor kihívók is lehetnének a Pats-Steelers kettősnek.Mondjuk eddig 1 Chargers meccset néztem csak idén,de abból következtetve kétlem,hogy a Pats ellenfelei lennének..És ez egyébként elég szerencsétlen megfogalmazás volt 😀 Még ha az Eagles-t írod,azt alátámasztom,kíváncsi leszek rájuk én is,de hogy inkább a Chargers,mint mi?....
A Texanst alapvetően sajnálom, mert Watsonnal egyből érdekesebb és izgalmasabb lett a csapatuk. Viszont csak nyerni kellene ellenük. A sorsolással szerencsénk van, újfent egy első számú QB-ját nélkülőző csapatot kell két vállra fektetni 9-7-el valószínűleg meglenne az egyik wild card hely...
Vrij6
LeviPoki
Na meg akkor áll ez fenn ha mi bénázgatunk tovább O oldalon, és esetleg kikapunk a Texanstól hétfőn. 😊
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de pl. én a jelenlegi Chargerst szívesebben elnézném a PO-ban, mint a Ravenst. Mondjuk más csapatot nem is tudnék mondani. Ők remélem bejutnak, mert ha tartják a formát, akkor kihívók is lehetnének a Pats-Steelers kettősnek.Mondjuk eddig 1 Chargers meccset néztem csak idén,de abból következtetve kétlem,hogy a Pats ellenfelei lennének..És ez egyébként elég szerencsétlen megfogalmazás volt 😀 Még ha az Eagles-t írod,azt alátámasztom,kíváncsi leszek rájuk én is,de hogy inkább a Chargers,mint mi?....
A Texanst alapvetően sajnálom, mert Watsonnal egyből érdekesebb és izgalmasabb lett a csapatuk. Viszont csak nyerni kellene ellenük. A sorsolással szerencsénk van, újfent egy első számú QB-ját nélkülőző csapatot kell két vállra fektetni 9-7-el valószínűleg meglenne az egyik wild card hely...
Vrij6
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de pl. én a jelenlegi Chargerst szívesebben elnézném a PO-ban, mint a Ravenst. Mondjuk más csapatot nem is tudnék mondani. Ők remélem bejutnak, mert ha tartják a formát, akkor kihívók is lehetnének a Pats-Steelers kettősnek.A Texanst alapvetően sajnálom, mert Watsonnal egyből érdekesebb és izgalmasabb lett a csapatuk. Viszont csak nyerni kellene ellenük. A sorsolással szerencsénk van, újfent egy első számú QB-ját nélkülőző csapatot kell két vállra fektetni 9-7-el valószínűleg meglenne az egyik wild card hely...
több mint 8 éve
Napi egy miatyánk h legyen playoff, sztem a steelers és a patriotsot leszámítva az AFC-be bárkit lenyomhatunk, én a maradék meccsekre 4-2, 5-1 sikert várok, ami vhogy elég lesz egy wild card helyre, nemár hogy a bills, vagy a titans jobb legyen nálunk.a Titans bizonyitottan jobb, de nem sokkal es ott elverhetnenk oket. A bills nem eselyes, de a chargers, cicak inkabb
Pool94
En orulnek a PO-nak, mert jobb bent mint nem es tenyleg barmi megtortenhet. De orulnek ha helyen kezelne a dolgokat Keksz. Ha bejutunk az a tobbiek miatt is lesz, mig oda azert jutsz be mert jo vagy. Mi nem vagyunk azok.
több mint 8 éve
Napi egy miatyánk h legyen playoff, sztem a steelers és a patriotsot leszámítva az AFC-be bárkit lenyomhatunk, én a maradék meccsekre 4-2, 5-1 sikert várok, ami vhogy elég lesz egy wild card helyre, nemár hogy a bills, vagy a titans jobb legyen nálunk.
több mint 8 éve
Utóbbi két évben tényleg kritikán alul játszik, de azért PO-ba amikor még bejutottunk nem rajta mentek el a meccsek, kihagyott field goal, Evans labdaelejtése, NE idegenben a védelem esett össze, szóval nehéz kérdés
több mint 8 éve
Egy dologra mindenképp jó lenne ha bejutnánk a PO-ba... Megláthatjuk, hogy tényleg létezik-e a January Flacco vagy csak mítosz,mert ha PO-ban mégha gyenge csapattal is de egy szar Joe-val kiesünk, akkor nincs miről beszélni és nem kell ragaszkodnunk a CsődörhözAzért az akkori januári Flacco előtt volt pár jobb képességű játékos,kb 10...Az tény,hogy amikor nagyon kellett,akkor bitang jól dobott,de visszanézve a Denver ellenit pl 12-ben,full mák volt 😀 Mákos tészta SB win lett így.Ha bejön a jóslatod,a 9-7 az kb tuti PO,de kérdés,hogy ott mire mennénk.Amúgy meg Flaccohoz a kutya se ragaszkodik,legalábbis részemről 2 éve is mehetett volna,az anyjának se hiányozna.
malkav
több mint 8 éve
Egy dologra mindenképp jó lenne ha bejutnánk a PO-ba... Megláthatjuk, hogy tényleg létezik-e a January Flacco vagy csak mítosz,mert ha PO-ban mégha gyenge csapattal is de egy szar Joe-val kiesünk, akkor nincs miről beszélni és nem kell ragaszkodnunk a Csődörhöz
több mint 8 éve
Kicsit elmélkedtem a közeli jövőről:Irnek, de az jon ki Pees takarodjon es mar magamnak is unalmas, de azert beraktam volna egy youtube videot. Ez szamomra eleg combos dolog de rajottem hogy konnyu. Kezdjuk
-Első amit le kell szögezni, hogy baromi inkonzisztensek vagyunk, ezért lehet, hogy a maradék 6 meccsből ötöt nyerünk de lehet hogy csak egyet.
- a Steelers ellen szinte biztos hogy kikapunk, a Barnákat, a Coltsot illene megvernünk.
-Maradék a Texans, a Detroit, a Cincy
Általában azok ellen a csapatok ellen kaptunk ki akiknek jó a futójátékuk és jó a futás elleni védelmük.
( Jax: RO: 1. ; Min: RO: 8.; CHI: RO: 5.; Ten: 12.; Steelers: RO: 19., akiket megvertünk azoknak uccsó 10-ben van a RO-zük.)
A dolog egyszerű, a futás elleni védelmünk addig jó míg 3 védőfalemberünk van a pályán nickel és dimeban simán lehet ellenünk futni, mert a ILB-k és a safetyk is rendre eltöketlenkedik a szereléseket. Steelers kicsit kilóg, de minket Bell vert agyon igazából nem a passzjáték.
A maradék ellenfelekből csak a Houstonnak van épkézláb futójátéka, a Detroitnak és a Cincynek nem igazán.
Nézzük az ellenfelek védelmét:
Mi offenzünk szar tehát csak gyengébb védelmek ellen lenne esélyünk, de kiemelten fontos, hogy Collins mennyire tudna futni.
Nézzük az eddigi vereségeinknél milyen volt a futás elleni védelem:
( Jax: RD: 16. ; Min: RD: 2.; CHI: RD: 12.; Ten: 5.; Steelers: RD: 8., akiket megvertünk abból csak a Cle van jó D-e: OAK 26., GB: 18 MIA:17 Cle: 8 Cin: 12)
Itt kicsit árnyaltabb a helyzet, mert a Jax ellen olyan szinten kerültünk hátrányba hogy a futást nem is vettük elő, a barnáknak meg hiába van viszonylag jó def-jük az O úgyis eltöketlenkedi a mecset.
Hála istennek idén a Detroit futás elleni védeleme Ngata kiesésével elég ratyi lett illetve a Houston védelme sem hasít Watt és Mercilus nélkül.
Ezek alapján a Det-ot meg kellene verni mert mind védő mind támadó oldalon jó a mecsáp ellenünk.
Huoston esetében nem biztos a győzelem, ott labdákat kell szerezni a védelemnek hogy legyen esélyünk, mert futással verhetnek minket.
Cincyt mivel ellenük otthon játszunk meg kellene verni, a védelem koncentrálhat a passz elleni védekezésre, mert a faluk futásra alkalmatlan.
összegezve maradék 6 meccsből 4-2 lesz a mérlegünk, szerintem a Houston és a Steelers ellen kikapunk, a többieket megverjük, és azon múlik a PO, hogy a többiek a divízióban hogyan teljesítenek...
Mit gondoltok?
malkav
A 15 mp reklamban egy Daciatol leszel kihagyhatatlan numera. Vegre jon a video 3and8 a Qb kezebe a labda a Ravens D meg......Ugye megvan mindenki elott, mit hogyan csinalunk. Mindig. ( Ha keves a 100-bol nem, az hiba, valaki az osztoneit kovette, de ki fogjuk verni belole)
osszegezve, a PO-ert: a ki tud vegre jol jatszani, vagy a legkevesbbe bena lenni.
Arra gondolok, hogy egy Dacia eleg olcso.
több mint 8 éve
Kicsit elmélkedtem a közeli jövőről:-Első amit le kell szögezni, hogy baromi inkonzisztensek vagyunk, ezért lehet, hogy a maradék 6 meccsből ötöt nyerünk de lehet hogy csak egyet.
- a Steelers ellen szinte biztos hogy kikapunk, a Barnákat, a Coltsot illene megvernünk.
-Maradék a Texans, a Detroit, a Cincy
Általában azok ellen a csapatok ellen kaptunk ki akiknek jó a futójátékuk és jó a futás elleni védelmük.
( Jax: RO: 1. ; Min: RO: 8.; CHI: RO: 5.; Ten: 12.; Steelers: RO: 19., akiket megvertünk azoknak uccsó 10-ben van a RO-zük.)
A dolog egyszerű, a futás elleni védelmünk addig jó míg 3 védőfalemberünk van a pályán nickel és dimeban simán lehet ellenünk futni, mert a ILB-k és a safetyk is rendre eltöketlenkedik a szereléseket. Steelers kicsit kilóg, de minket Bell vert agyon igazából nem a passzjáték.
A maradék ellenfelekből csak a Houstonnak van épkézláb futójátéka, a Detroitnak és a Cincynek nem igazán.
Nézzük az ellenfelek védelmét:
Mi offenzünk szar tehát csak gyengébb védelmek ellen lenne esélyünk, de kiemelten fontos, hogy Collins mennyire tudna futni.
Nézzük az eddigi vereségeinknél milyen volt a futás elleni védelem:
( Jax: RD: 16. ; Min: RD: 2.; CHI: RD: 12.; Ten: 5.; Steelers: RD: 8., akiket megvertünk abból csak a Cle van jó D-e: OAK 26., GB: 18 MIA:17 Cle: 8 Cin: 12)
Itt kicsit árnyaltabb a helyzet, mert a Jax ellen olyan szinten kerültünk hátrányba hogy a futást nem is vettük elő, a barnáknak meg hiába van viszonylag jó def-jük az O úgyis eltöketlenkedi a mecset.
Hála istennek idén a Detroit futás elleni védeleme Ngata kiesésével elég ratyi lett illetve a Houston védelme sem hasít Watt és Mercilus nélkül.
Ezek alapján a Det-ot meg kellene verni mert mind védő mind támadó oldalon jó a mecsáp ellenünk.
Huoston esetében nem biztos a győzelem, ott labdákat kell szerezni a védelemnek hogy legyen esélyünk, mert futással verhetnek minket.
Cincyt mivel ellenük otthon játszunk meg kellene verni, a védelem koncentrálhat a passz elleni védekezésre, mert a faluk futásra alkalmatlan.
összegezve maradék 6 meccsből 4-2 lesz a mérlegünk, szerintem a Houston és a Steelers ellen kikapunk, a többieket megverjük, és azon múlik a PO, hogy a többiek a divízióban hogyan teljesítenek...
Mit gondoltok?
több mint 8 éve
The Ravens have a history of producing great linebackers, and Judon may just be the next great one.History, nem recent history 😀
Kicsit erősnek érzem ezt a kijelentés ilyenek után hogy ABrown, Kc, Upshaw
malkav

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
The Ravens have a history of producing great linebackers, and Judon may just be the next great one.Kicsit erősnek érzem ezt a kijelentés ilyenek után hogy ABrown, Kc, Upshaw
több mint 8 éve
Judon hét védőjátékosa lett
több mint 8 éve
Tudom bilibe lóg a kezem, de a statisztikákat nézegetve, a 2000-es O sem tűnik acélosabbnak a mostaninál 'oszt mégis gyütt a Lombardi bácsi.inkabb nezz meg egy par meccset, mint a statisztikakat. Ez meg poennak is eros. Ha angolul irod azt gondolnam BR alkalmazott vagy. 😊
Dilfert nem jobb irányító Flacconal. Igaz neki volt egy Jamal Lewis a háta mögött, de Collins is ígéretes lehet ha a falat rendezni tudnánk (megmondjuk egy összeszedettebb play hívás ami az erősségeinkre játszik, nem a gyengségeinkre - I'm looking at you Perriman)
Persze hiányzik az öreg, de szerintem amennyivel jobb volt a front7 annyival jobb talán most a back - itt is inkább a playhívásokon kéne csiszolni (esetleg érdemben kielemezni félidőben a szarul működő dolgokat és igazítani a gameplan-en)
Ráadásul az a védelem is bekapott 39pontot egy Jaxtől 😊
Snagal
több mint 8 éve
Tudom bilibe lóg a kezem, de a statisztikákat nézegetve, a 2000-es O sem tűnik acélosabbnak a mostaninál 'oszt mégis gyütt a Lombardi bácsi.Dilfert nem jobb irányító Flacconal. Igaz neki volt egy Jamal Lewis a háta mögött, de Collins is ígéretes lehet ha a falat rendezni tudnánk (megmondjuk egy összeszedettebb play hívás ami az erősségeinkre játszik, nem a gyengségeinkre - I'm looking at you Perriman)
Persze hiányzik az öreg, de szerintem amennyivel jobb volt a front7 annyival jobb talán most a back - itt is inkább a playhívásokon kéne csiszolni (esetleg érdemben kielemezni félidőben a szarul működő dolgokat és igazítani a gameplan-en)
Ráadásul az a védelem is bekapott 39pontot egy Jaxtől 😊
több mint 8 éve
Fent van a pályán a védelemnek le kell hoznia egy embert nehogy bedobják a sárga zászlót 12 men on the field-re
több mint 8 éve
Azt néztem, hogy ha Perrimanra dobott passer ratinget nézzük akkor egy közepes kornernek elmenne.... 7/27 54 yard 0 TD, mivel nem tüntetik fel a róla szerzett inteket azt nem tudom leírni 😀
több mint 8 éve
Év poénját hallottam az RSR-on:A felesége a hibás... miért is dobta rá azt a labdát ... khm ... távirányítót?
"Perriman vissza akarta nézni a ravens meccset, de elejtette a távirányítót ...." 😀 😀 😀
malkav

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
en tobb vagyok mint szkeptikus es ezt a recepjeimmel tudom bizonyitani.szkeptikus vagyok, ilyen fal mögül nehezen lehet futni. meg flacco se egy wilson. fafejben bízom, talán ő tényleg lehet playmaker, bár elég rozsdás vót és nem sokat láttunk még belőle.felreertheto voltam. Egyertelmuen a D-nek kell a meccseket megnyerni, de kell nekik is segitseg az O-tol, aminek a legegyszerubb es leghatasosabb modja ha futnank.ha béwilli egészséges marad, akkor tán nem szopjuk be a futást.En ilyen sarkos se lennek veluk. A D-nek is kell segitseg, a futojatek alapnak. De a faszomjancsi QB-k ellen viszont alap. Egy jo QB ellen se jatszottunk meg, a puding probaja az eves lesz.Szerintem ez elvárható a védelemtől. Nem a nullázás, de nekik kell meccset nyerni. Mosley játéka nálam nem volt kiugró, épp a két ILB volt az, akit a tegnapi után nem tudnék kiemelni. A secondary labdaszerzésekkel kompenzálta a hibáit és hagyott időt a passrushnak. A DL és az OLB-k pedig jól használták ezt ki. Így kell egy bizonytalan QB-t terrorizálni. Akár bizakodni is lehetne, mert jövő héten jön Savage, de hasonló volt a helyzet a Bears ellen is... Annyira hektikus és kiszámíthatatlan a csapat, hogy nem lehet előre győzelemmel tervezni.én annyit várok a védelemtől, hogy 20 pont alatt tartsa az ellent, akár milyen béna is az o. és akkor 70-80%, hogy nyerünk.
Koch pedig nálam legalább akkorát játszott, mint a labdaszerzők/sackmesterek.
James Twelvetrees
gedam
no
gedam
A D-rol meg nem derult ki mennyire jok, illetve joparszor megegtunk mar es az hogy nem. Hundley es Trubi elleni jateknak ugyanannak kellett volna lennie, de hagytuk futni oket. Az O besegithetett volna ott is raadasul sokfelekeppen, de a D-nek le kellett volna tudni oket is. De ha jon egy jo O-u ellenfel majd meglatjuk akkor mi lesz a D-kel, mert eddig az Eszak-Korea arzenallal toltuk. A szartol az atomig. Ott viszont az esetleges W-hez kelleni fog az O-unk is ( valoszinuleg).
no
gedam
Ilyen fal mogott dobni meg rosszabb. Fafej jo lesz, bar MM egy kicsit jobban is elrejthetne a szandekait, mert jelenleg olvashatoak vagyunk mint erdotuz az indianoknak.