Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
PLAYOFF GAMEDAY!!index.hu/sport/amerikaifutball/2020/01/04/nfl_amerikaifutball_bills_mafia_buffalo_bills_szurkolotabor/?fbclid=IwAR2cdZNfB4cACDzx415MsIKpPo_Nk2gYpvxOlUoEg7jUpBJRZmL5i7rOgcQ
Szerkesztette: BillsFan

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
#OffNgakoue nagy valószínűséggel ellovagol a Jagsville-i naplementébe, jöhet ide.
TI FIZETITEK!!!!!!!!!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Ha mindenki a feje tetejére állt volna, akkor is 5. a csapat. Így is, úgy is játék a kövi héten, mindenképpen a 4. kiemelt otthonában. Tök egyértelmű volt, hogy akit lehet, pihentetni kell. Semmit nem ér egy 11. győzelem az alapszakaszban, ha bárki fontos kidől és emiatt bukó a playoff. Houstonban így is van azért esély, nem a Jetscel kellett foglalkozniTeljesen egyetértek, örök dilemma ez, hogy ha nincs tétje egy meccsnek, akkor melyik a jobb választás? Én a pihentetés mellett vagyok szintén, ráadásul ilyen meccseken meg tudják mutatni a korábban kevesebb szerepet kapott játékosok (pl. Duke Williams vagy Sweeney), hogy akár a PO-ban is lehet rájuk számítani. Plusz én ha bérletes lennék, biztos nem szívnám a fogam, hogy a rájátszásba jutott csapatom nem semmisíti meg a játékosait egy hazai, ámde tét nélküli meccsen. Persze nem vagyunk egyformák.
Wyatt
több mint 6 éve
Köszönjük a vígasztaló szavakat! (Bár szerintem Muffalo kolléga nem olvassa ezeket, mert kiégtek a szemei.)
több mint 6 éve
Szerintem a Dallas és a múltheti Pats elleni meccs a mérvadó nálatok. Mi nem pihentettünk ki is dölt Thornhill, bár igy hogy kikapott a Pats még meg is érte byeweek de alapból szivná mindenki a fogát ha jön a papirforma.Ez egy szép szezon nektek így is és a Texans elég rapszódikus simán lehet keresni valótok.
több mint 6 éve
Ha mindenki a feje tetejére állt volna, akkor is 5. a csapat. Így is, úgy is játék a kövi héten, mindenképpen a 4. kiemelt otthonában. Tök egyértelmű volt, hogy akit lehet, pihentetni kell. Semmit nem ér egy 11. győzelem az alapszakaszban, ha bárki fontos kidől és emiatt bukó a playoff. Houstonban így is van azért esély, nem a Jetscel kellett foglalkozni

több mint 6 éve
Unokahúgomtól kaptam egy 0,75-os belga apátsági sört Karácsonyra. Gondoltam, megadom az utolsó mérkőzésnek a tiszteletet, és alatta kortyolgatom el. A látottak a csapvizet sem érdemelték meg. Egyszerűen kiakasztó, hogy van egy ilyen hűséges, kitartó szurkológárda, amelyiknek a vezetőség képes az arcába nyomni ezt a felháborító teljesítményt. Egy jegy nem két dollárba kerül, a legszarabb helyekre is 200 USD körül vannak. Mit érezhetett egy törzsszurkoló, aki a több ezres bérletéért ezt a taliga fo@t kapta a "futottak még" kerettől. McDermott nálam most elvágta magát (túl fogja élni). Ezek után nyerni kell Houstonban, ha már ennyire tartalékolt.
több mint 6 éve
Miénk az első PO-meccs, szombaton, magyar idő szerint 22:35-kor játszunk a Houston otthonában.Let's roll!
több mint 6 éve
SZÉGYEN!!!!!!Backupjaitokat épphogy megvertük, szerintem is szégyen, de ránk nézve
Muffalo_Bafia
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Felejtsük el a mai meccset, Duke Williams mindenesetre üde színfolt volt. Sokan nem értik, miért nem kerül be rendszeresen a meccskeretbe.10-6, az évtized legjobb mérlegével irány a playoff, ahol a Texans otthonába látogatunk. Időpont később.
több mint 6 éve
Örezsem, ha erre tudnám a választ, jelentkeznék edzőnek. A fallal (szerintem) nincsenek nagy gondok, Allennek még így is túl sok ideje van, dédelgeti a labdát, amikor már rég szabadulnia kéne tőle. Inkább elkapókra koncentrálnék, meg egy jó TE-re, bár (szerintem) Knox több lehetőséget kaphatna.Én is így gondolom, egy igazi első számú elkapóra szükség lenne, bár ilyet nem biztos, hogy a drafton találnánk. Kell majd futó is, mert Gore-ra újabb szezont még tartalékként sem lehet alapozni. Védelmi oldalon a fal belső része egyértelműen pusztít, a rotáció is jól működik, és ne feledjük el, jövőre visszatér a K-Will klón, Harrison Phillips is. DE viszont kellene, mert szerintem Lawson tesztelni fogja a piacot, és valahol biztos túlfizetik majd.
Buffalo Bill
Úgy látom, a régi reflexek megvannak, és már most elkezdünk beszélgetni a holtszezonról, pedig még kicsit korai. 😉
több mint 6 éve
Buffalo Bill,Örezsem, ha erre tudnám a választ, jelentkeznék edzőnek. A fallal (szerintem) nincsenek nagy gondok, Allennek még így is túl sok ideje van, dédelgeti a labdát, amikor már rég szabadulnia kéne tőle. Inkább elkapókra koncentrálnék, meg egy jó TE-re, bár (szerintem) Knox több lehetőséget kaphatna.
Te milyen posztokra draftolnál és hoznál embereket a szabadügynök piacról? Lesz valaki, akiért érdemes lenne felmozogni a drafton?Ha jól láttam olyan 90 guriga körüli lesz a cap space-ünk..kíváncsi leszek, kikkek tudunk erősödni...
Ati78
több mint 6 éve
Buffalo Bill,Te milyen posztokra draftolnál és hoznál embereket a szabadügynök piacról? Lesz valaki, akiért érdemes lenne felmozogni a drafton?Ha jól láttam olyan 90 guriga körüli lesz a cap space-ünk..kíváncsi leszek, kikkek tudunk erősödni...
több mint 6 éve
Gilmore engedett egy TDt ellenetek, így Tre White maradt az egyetlen makulátlan CB.#defensiveplayeroftheyear

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Sziasztok! Azt már a szezon elején sejteni lehetett, hogy nem Pats ellen kell a győzelmeket szaporítani. Én három sallert vettem tutira: a Pats elleni kettőt, és a Ravenst. Ez mondjuk be is jött, nem kell hozzá nagy vátesznek lenni. A legfájóbb vereségünk a Browns ellen volt (szerintem), csúnya meccs volt, kis aljasságokkal fűszerezve, ezért, és amit a Steelers ellen műveltek, kiestek a kegyeimből (túl fogják élni).Ez a támadó sor nem olyan rossz, Allen fejlődik, a drafton tovább fog izmosodni, jövőre még jobbak lesznek. Ezért se zsörtölődj, kedves Muffalo, a Hazafiak védelme ellen játszani nem olyan könnyű. Bezzeg a Dallas ellen ficánkoltak.
Úgy látom, az edzőnk tudja, mit akar, tudatosan építkezik. Ha sikerül ennek a csapatnak a magját megtartani, a következő szezonban reszkethetnek a hozzánk látogatók!
Hajrá Bills!
több mint 6 éve
Már megint sikerült kikapni ettől a vén szottyostól, elegem van ebből a csapatból!!!!! Rant.youtu.be/sObyG9bTf5A
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
több mint 6 éve
Már megint sikerült kikapni ettől a vén szottyostól, elegem van ebből a csapatból!!!!! Rant.youtu.be/sObyG9bTf5A
Muffalo_Bafia
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Jöhetnek a licitek.sisakunk van.Fagyos talpakkal vagy anélkül?Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
jelige: tampering.
Amadeus
Muffalo_Bafia
Amadeus
több mint 6 éve
Már megint sikerült kikapni ettől a vén szottyostól, elegem van ebből a csapatból!!!!! Rant.
több mint 6 éve
sisakunk van.Fagyos talpakkal vagy anélkül?Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
Amadeus
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Fagyos talpakkal vagy anélkül?Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
Amadeus
több mint 6 éve
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia