Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hörivel értek egyet.
Főleg ilyen RB class mellett.Bazzani
+1
HA Alonso térde nem gyógyult rendesen akkor talán volt ennek értelme a Bills részéről.Geeri
Ha rossz a térde akkor nem megy àt az orvosin és visszaküldik :p nyilvàn ebbe nem làtunk bele, de amìg Thomas Davis 3 műtét utàn is îgy tud rakkolni én abbòl indulok ki hogy meggyògyîtottàk

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ráadásul Mekkoy fiatalabb mint Spíler
Bills win nálam is
Frédi bácsi is repülni fog, így a realMekkoy/Dixon tandemet vetíteném előre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nálam a Bills a nyerő
McCoy elit, míg Alonso ACL után van, ki tudja mi lesz vele, és simán pótolták tavaly, akkor emg miért ne jöhetne egy elit RB? cap van, RB nem,, öregedő? 27 lesz nyáron, van még 4 jó éve biztos. Kikonak meg 2 a rookie szerződéséből aztán ugyis lelép. mert leszoktak
így a QBjuknak is könnyebb dolga lesz, és run-heavy offenseben még majd tudnak is építkezni.

McCoy-Watkins páros igencsak látványos lehet, sok Bills meccset fogok nézni
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hörivel értek egyet.
Főleg ilyen RB class mellett.Bazzani
+1
HA Alonso térde nem gyógyult rendesen akkor talán volt ennek értelme a Bills részéről. Megértem én hogy Shady ikon volt ott, de itt akkor is egy öregedő 10 millás futó lesz egy olyan ligában ahol a posztra modern fogyasztói szokás szerint tekintenek, 2-3 éves bizalmat szavazva maximum.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Így van Shawn te jártál a legjobban 😛dande
Hozzátenném hogy innentől kezdve nekem nem létezik a Philly Ducks.Shawn84
Csapatlogót is váltasz akkor?Vrijbloed
Amint látod.
több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hozzátenném hogy innentől kezdve nekem nem létezik a Philly Ducks.Shawn84
Csapatlogót is váltasz akkor?
több mint 9 éve
Hozzátenném hogy innentől kezdve nekem nem létezik a Philly Ducks.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hörivel értek egyet.
Főleg ilyen RB class mellett.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van Shawn te jártál a legjobban 😛
több mint 9 éve
Eszem faszom megáll, szavakhoz se jutok, a kedvenc játékosom a kedvenc csapatomból ki lett paterolva. A jó, hogy legalább a 2. kedvenc csapatomba került. Legalább most lesz értelme vennem egy Bills mezt is 😊
több mint 9 éve
Legalja ez a trade. Marrone helyében idetelefonàlnék hogy lemondok megint :p

2015ben egy 10 millios futòt elhozni egy DroY linebackerért... Tipikus Bills.
Oké, működött a D# Kiko nélkūl is, na és? Azért nem volt playoff mert szarok a futòk? C'mon man

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy felpörögtek az események a Billsnél.

A QB kérdéssel amúgy lehet tudni mi lesz? Jön Sancho? Logikus lépés lenne Rextől,
több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
C.J. Spiller says on NFL Network the Bills called him and thanked him for his service with the team.
 fansided.com/2015/03/03/cj-spiller-says-bills-told-releasing/

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Shady nem lehasznált, egy jó fal mögött ki tudja segíteni a qb-t bárki is legyen az. Valószínűleg Rex erre játszik. Kiko meg kutya vacsorája az ACL után.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ha már az Eaglesből el is kellett jönnie, örülök, hogy ide került
meg van ezzel a támadójáték alapja, viszont Kikoért nagy kár, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban ezzel a cserévelNewman
Szerintem az Eagles, már csak a cap miatt is. Rookie dealt cseréltek 10+ milliós cap számra.iktriad
Momentán szerintem is, de persze kiderül még, hogy Kikot mennyire viselte meg a tavaly sérülése és, hogy Shadyt, hogy tudja kihasználni Rexy (bár utóbbitól nem igazán félek, hogy ne tudná)

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
meg van ezzel a támadójáték alapja, viszont Kikoért nagy kár, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban ezzel a cserévelNewman
Szerintem valamennyivel, de az Eagles járt jobban, az anyagiak miatt. 10+ milliós fizujú játékost cseréltek el egy rookie szerződésre.
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Spiller így tuti utoljára volt bölény.. Mondjuk Alonsóval nem értem, mi volt a baj (sérülés? nem illik Rexy rendszerébe? egyéb???), hogy megéri feláldozni egy jó, sokoldalú, de 27 éves és lehasznált futóért?
több mint 9 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
meg van ezzel a támadójáték alapja, viszont Kikoért nagy kár, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban ezzel a cserével

több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
És így esélyes, hogy behúzzuk Spillert is, mivel már tavaly is hoztuk volna.

több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hoppá, Shady McCoy jön Kiko Alonsoért cserébe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Schefter: "Former Bucs QB Josh McCown is in Buffalo, where the two sides are trying to work out a deal today"balentin

több mint 9 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Schefter: "Former Bucs QB Josh McCown is in Buffalo, where the two sides are trying to work out a deal today"
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Terítéken az AFC Kelet

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-brady-otodik-gyurujere-hajt-ryan-akadalyozna-a-miami-szetesoben-2394669

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Incignito aláírt 😀Dexxter Tailor
Tehát Rex azzal kezdte a munkáját, hog visszahozta ezt az amorális gecit, akinél kevés mocskosabb állat játszott a ligában.... gratula Rex...
Tegyük hozzá, hogy ezt megelőzte, hogy kritikát fogalmazott meg egy olyan edzővel szemben, akinek a bokájáig nem ér fel!
Remek!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Ismét