NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Olvasta valaki a Bills honlapján a budapesti szurkolókról szóló cikket?
több mint 12 éve
Fitpatrick csak ne pampogjon, a Patriots védelme csinált belőle franchise QB-t. Azt viszont elhiszem, hogy Bills- szurkolók nem annyira hálásak ezért, csak a mi pompás secondarynk ellen tud villogni, és ott sem eléggé.lucasSemmi gond, a Bills is játszik a Hox-al 😀 😀 😀
Istenem milyen csodaszép nap volt! A nap rá se mert nézni a Century Link-re, most is könnybe lábad a szemem!
több mint 12 éve
Fitpatrick csak ne pampogjon, a Patriots védelme csinált belőle franchise QB-t. Azt viszont elhiszem, hogy Bills- szurkolók nem annyira hálásak ezért, csak a mi pompás secondarynk ellen tud villogni, és ott sem eléggé.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Let me be as honest as I can... azt a mélydéli suttyó bödös parasztját, ahonnan én jövök, ott azt mondják "frankly" mindegy is!Lezúzta Spikes, leesett, leszedte a sisakját. Megkapta érte a15 yard büntit, de Fitz megjegyezte, hogy állandóan pofázik meg ilyesmi. Asszem.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy korallzátonyléptű Spikes dirty volt vele! mindegy is!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Let me be as honest as I can... azt a mélydéli suttyó bödös parasztját, ahonnan én jövök, ott azt mondják "frankly" mindegy is!ja, nem ő a kedvenc játékosa, mert néha punk. Ha valakinek ez a legnagyobb problémája...... Meg asszongyák Graham rossz route-ot futott. Én biztos voltam benne, hogy nem fordítják meg a meccset. Le van ejtőernyőzve.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy korallzátonyléptű Spikes dirty volt vele! mindegy is!Helmut Zimmer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Let me be as honest as I can... azt a mélydéli suttyó bödös parasztját, ahonnan én jövök, ott azt mondják "frankly" mindegy is!Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy korallzátonyléptű Spikes dirty volt vele! mindegy is!
több mint 12 éve
Hirtelen nem tudom, mire gondolsz, de szerintem Nix véleménye az irányítókérdésról nem tehette nagyon boldoggá:Kemény vagy Brada! Akkor Te tudod, hogy min hőzöng Fitzpatrick! Ha tudod, akkor légy oly jó tedd közkinccsé! 😊Döbbenetes!Jelentem, néztem! Jelentem, a szezonnal mérsékelten elégedetlen vagyok!füligjimmy
Egyikünk sem nézte a meccset? 😀
Még egy év Gaileyvel és elhal a topic! ?) 😕Helmut Zimmer
u.i.
Remélem a Ninerst megcsapjátok, Tőlünk meg úgyis kikaptok 😀Helmut Zimmer
"Let me be as honest as I can," Nix said. "I think we really need to address it this year. The thing we can't do is you can't create one. You can't go out, thinking 'I've got to make this guy a player.' If you do, then you're going to be in a bigger mess."
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kemény vagy Brada! Akkor Te tudod, hogy min hőzöng Fitzpatrick! Ha tudod, akkor légy oly jó tedd közkinccsé! 😊Döbbenetes!Jelentem, néztem! Jelentem, a szezonnal mérsékelten elégedetlen vagyok!füligjimmy
u.i.
Remélem a Ninerst megcsapjátok, Tőlünk meg úgyis kikaptok 😀
több mint 12 éve
Döbbenetes!Jelentem, néztem! Jelentem, a szezonnal mérsékelten elégedetlen vagyok!
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Döbbenetes!Egyikünk sem nézte a meccset? 😀
Még egy év Gaileyvel és elhal a topic! ?) 😕
több mint 12 éve
Egy kis Bills galéria: sportsbroadway.net/csapat.php?id=1076&sid=48&mid=61SikaKöszi! Ez esküszöm jól esett!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy kis Bills galéria: sportsbroadway.net/csapat.php?id=1076&sid=48&mid=61
több mint 12 éve
Akiknek itt minimális tisztelet járna, azok a szurkolók, akik a csapat mellett állnak, és megtöltik a stadiont, annak ellenére, hogy a csapatuk másfél évtizede a liga leggyengébb csapatai közé tartozik! Ha tisztelne minket RW Jr. akkor belátná, hogy 30 éve sem volt fiatal, és valójában jó döntéseket 20-25 éve hozott!!!csak tudjátok úgy vagyok én ezzel a dologgal, hogy elég ideje van már a profi sportban az öreg ahhoz, hogy legalább a minimális tisztelet járjon neki. Még, ha nem is volt egy sikerszéria az utóbbi időszak Buffaloban.Amadeus91akkor most itt az ideje, hogy sokat is vegyen ki!!! 😊BillsFanMinden egyes rohadt nap beírom a googlebe, hogy Ralph Wilson Sells Buffalo Bills/ selling the team, és semmi! Semmi értelmeset nem dob a gép! MIÉRT NEM KÉPES AZ AZ AGYHALOTT ELADNI A CSAPATOT???!!!Helmut Zimmerazért elég sokat tolt már bele a csapatba.Amadeus91
Ennyi!
több mint 12 éve
az utóbbi időszak az 20 év sajnos 😕
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
csak tudjátok úgy vagyok én ezzel a dologgal, hogy elég ideje van már a profi sportban az öreg ahhoz, hogy legalább a minimális tisztelet járjon neki. Még, ha nem is volt egy sikerszéria az utóbbi időszak Buffaloban.akkor most itt az ideje, hogy sokat is vegyen ki!!! 😊BillsFanMinden egyes rohadt nap beírom a googlebe, hogy Ralph Wilson Sells Buffalo Bills/ selling the team, és semmi! Semmi értelmeset nem dob a gép! MIÉRT NEM KÉPES AZ AZ AGYHALOTT ELADNI A CSAPATOT???!!!Helmut Zimmerazért elég sokat tolt már bele a csapatba.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
akkor most itt az ideje, hogy sokat is vegyen ki!!! 😊Minden egyes rohadt nap beírom a googlebe, hogy Ralph Wilson Sells Buffalo Bills/ selling the team, és semmi! Semmi értelmeset nem dob a gép! MIÉRT NEM KÉPES AZ AZ AGYHALOTT ELADNI A CSAPATOT???!!!Helmut Zimmerazért elég sokat tolt már bele a csapatba.Amadeus91
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Dockeryről pont valamelyik oldalon olvastam, hogy ő anno nem is akart elmenni Washingtonból, de az ügynöke megfűzte, hogy jöjjön Buffalóba ennyi pénzért, aztán majd 2-3 év után kihúzza innen. 😊Hungarian Billezt igencsak szomorúnak tartom, kb. akkor tönkre is baszta az egész karrierjét; mert nagyon komoly potenciál volt benne, és amikor újból visszatért már nagyon nem volt a régi😕.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Lehet, hogy sokat tolt bele a csapatba (bár a többi franchise-hoz képest ez sem feltétlen helytálló), csak a nagy lét mindig rossz embernek adta (Dockery, Kelsay, Fitzpatrick, és még sorolhatnám). Dockeryről pont valamelyik oldalon olvastam, hogy ő anno nem is akart elmenni Washingtonból, de az ügynöke megfűzte, hogy jöjjön Buffalóba ennyi pénzért, aztán majd 2-3 év után kihúzza innen. 😊Minden egyes rohadt nap beírom a googlebe, hogy Ralph Wilson Sells Buffalo Bills/ selling the team, és semmi! Semmi értelmeset nem dob a gép! MIÉRT NEM KÉPES AZ AZ AGYHALOTT ELADNI A CSAPATOT???!!!Helmut Zimmerazért elég sokat tolt már bele a csapatba.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Minden egyes rohadt nap beírom a googlebe, hogy Ralph Wilson Sells Buffalo Bills/ selling the team, és semmi! Semmi értelmeset nem dob a gép! MIÉRT NEM KÉPES AZ AZ AGYHALOTT ELADNI A CSAPATOT???!!!Helmut Zimmerazért elég sokat tolt már bele a csapatba.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Buffalo has placed CB Terrence McGee and OT Erik Pears on Injured Reserve.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
Minden egyes rohadt nap beírom a googlebe, hogy Ralph Wilson Sells Buffalo Bills/ selling the team, és semmi! Semmi értelmeset nem dob a gép! MIÉRT NEM KÉPES AZ AZ AGYHALOTT ELADNI A CSAPATOT???!!!
több mint 12 éve
Azok a régi szépidők, amikor nem tudtunk TD-t csinálni. Na ennyit Gaileyről a támadó fenoménről! Jó fej csapat a Texans, nem hiába vagyok egyre nagyobb fanjuk, nem aláztak meg minket! Az eredmény nem mond el mindent arról, hogy mennyire nem voltunk képben!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Fitz elfumblizza megint a végén, nem is tudom, miért nézek még mindig Bills-meccseket, nem tudom egész egyszerűen, miben reménykedem vasárnap esténként, amikor sokkal tartalmasabban is eltölthetném az estém, mégis ilyen idióta vagyok. Persze a HC állása biztonságban, Nix maajd draftol egy franchise QB-t, és szerinte a védelem a szar. Ami mondjuk igaz is, csak most a támadók is azok voltak.Újra sötét időszak elé nézünk...