NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Téves önértékelés, hiányos önmeghatározás; miért is várnánk el, hogy a tehetség, a képesség, a kompetencia kivirágozzék. Ilyen földben nem fog.tomi-tomiAz AFC eastben az utolsó ilyen határozott lépés, az a Dolphins wildcat volt, de nem tudták/merték végigvinni következetesen (Pat White draft = epic fail).
A Billsnél ráció azért volt Gailey támadószisztémája mögött, hogy spread alapokra helyezte a passzjátékot és az így nyert területen van helye Spillernek rombolni. Támadójátékvezérelte csapatot vizionált, amelyik gyakori pont/TD szerzéssel helyez nyomást a másik oldal támadóira, amivel éppen az elit 4-emberes pass rush kezére játszik. Csak nincs hozzá irányítója és a fene megette az egész rendszert. Kínos. Különösen, hogy azt hitte, hogy Fitz személyében már van QB-ja. Pech.
A példa kedvéért a Jets hibája okulásként. Két AFC döntő és Sanchez PO-ban olykor felbukkanó jó játéka miatt Ryanék azt hitték, itt az idő a passhappy módnak a lowscoring meccsek és a futójáték helyett (szerk.: egyik oka részben az lehetett, hogy Ryan érzékelte, hogy frissíteni kell a front7-t és ezt akarhatták így kibekkelni). Ez kb. fél idényig tartotta magát 2011-ben és rájöttek, hogy vissza kell térni ahhoz, ami már 2009-2010-ben is sikert hozott. Csak közben sikerült úgy "építkezni", hogy domináns futójátékhoz nincs támadófal és nincs futó. A drasztikus kiigazításhoz meg nincs a fizetési sapiban mozgástér.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Idén sokadszor van mondva, de ha valamikor van esélye a csapatnak, akkor most?www.buffalobills.com/news/article-1/AP-Jaguars-Bills-Preview/ab130752-9825-4575-bf5c-088734886bab
több mint 11 éve
De már idén sem működött az elv sem. Közben a Pats hatékonnyá tette ennek az ellenszerét, szétfutják a 4-2-5-ös nickel védelmeket.Erről beszélek, mire megtalálnák az ellenszert, újat kell kitalálni.
Legyen bivaly 4 emberes pass rush, de ne azért, mert akkor TB bajban van, hanem mert ezt akarjuk csinálni - mindenki ellen. Feltérképezzük előnyeit-hátrányait stb. Koncepció legyen mögötte, mert így csak szegény védelem állt és nézett, hogy nem ezt vártuk a Pats-től. Miért nem akar TB passzolni, pedig olyan nyomást helyeznénk rá, hogy megemlegetné. Btw a Texans ugyanezt csinálta a Colts ellen éppen M. Williams-szel. Ki kellett várniuk a sikerhez, hogy Collins, Painter és Orlovsky irányítson PM helyett. Közben arra is rájöttek, hogy nem a csoda ellenszer a hatásos igazából. Persze nem ártott Phillips munkája sem. 😀
Támadó oldalon annyival vannak előrébb, hogy a Pats védelméből bohócot csinálnak rendre, de a maradék 14 meccsen jó esetben megközelítik ezt a teljesítményt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
somos, szerintem is az AFC East három üldöző csapata hasonló módszerekkel próbál kikeveredni ugyanabból a helyzetből. Nekem úgy tűnik, hogy azért sikertelenek, mert már a ló túloldalára esve határozzák meg magukat a Pats-hez képest. Elfelejtkeznek arról, hogy önmagukban kicsodák, nem tudják a választ, hogy a saját útjukon hogyan akarnak divíziót nyerni. Háttérbe szorult, eltűnt a proaktivitás, szinte csak reagálás maradt. BB meg mindig változtat annyit a Pats-en, hogy kezdhetik elölről.Pedig szerintem ez az irány, az, hogy egyelőre nem működik, más kérdés. De a tavalyi Dareus draft, meg az idei Mario (+Mark Anderson) sign nekem azt mutatja, hogy össze akarnak rakni egy olyan DL-t, ami megoldja egyedül a pressure-t.
A Bills-nek nem a védelme van kitalálva a Pats ellen (az utolsó négy meccsen átlagban 42 pontot engedtek). Ők tudják a csoportban a leghatékonyabban támadni a Pats gyenge pontját, a védelmüket (28,5 pont/meccs).
Iszonyú nehéz lehet egy ennyire domináns versenyző mellett meghatározni saját magunkat, a rengeteg felhalmozott frusztrációt feldolgozni. Nagyon úgy nézett ki a tavalyi idény első harmadában, hogy a Bills elindult a jó úton. Maradva ennél a gondolati rendszernél, egyszerre túl nagyot akartak(?) lépni, egyszerre minden összeállni látszott. De a stabil pozitív önkép hiánya előhozhatta, hogy mi mégsem vagyunk ennyire jók, az ellenfeleink voltak gyengék stb. (A Jets-nél sincs stabil pozitív önkép, csak ott Ryan túlértékelteti a csapat erejét.)
Fitz nagy szerződése is felfűzhető erre. Volt egy jobb időszaka, boldogan lecsaptak a lehetőségre, hogy végre megvan a franchise QB. Aztán kiderülni látszik, hogy mégsem.
Téves önértékelés, hiányos önmeghatározás; miért is várnánk el, hogy a tehetség, a képesség, a kompetencia kivirágozzék. Ilyen földben nem fog.tomi-tomi
Csak ez a fal még sosem játszott úgy együtt, hogy egyrészt mindenki egészséges és bevethető, másrészt mindenki normális formában is van.
több mint 11 éve
somos, szerintem is az AFC East három üldöző csapata hasonló módszerekkel próbál kikeveredni ugyanabból a helyzetből. Nekem úgy tűnik, hogy azért sikertelenek, mert már a ló túloldalára esve határozzák meg magukat a Pats-hez képest. Elfelejtkeznek arról, hogy önmagukban kicsodák, nem tudják a választ, hogy a saját útjukon hogyan akarnak divíziót nyerni. Háttérbe szorult, eltűnt a proaktivitás, szinte csak reagálás maradt. BB meg mindig változtat annyit a Pats-en, hogy kezdhetik elölről.A Bills-nek nem a védelme van kitalálva a Pats ellen (az utolsó négy meccsen átlagban 42 pontot engedtek). Ők tudják a csoportban a leghatékonyabban támadni a Pats gyenge pontját, a védelmüket (28,5 pont/meccs).
Iszonyú nehéz lehet egy ennyire domináns versenyző mellett meghatározni saját magunkat, a rengeteg felhalmozott frusztrációt feldolgozni. Nagyon úgy nézett ki a tavalyi idény első harmadában, hogy a Bills elindult a jó úton. Maradva ennél a gondolati rendszernél, egyszerre túl nagyot akartak(?) lépni, egyszerre minden összeállni látszott. De a stabil pozitív önkép hiánya előhozhatta, hogy mi mégsem vagyunk ennyire jók, az ellenfeleink voltak gyengék stb. (A Jets-nél sincs stabil pozitív önkép, csak ott Ryan túlértékelteti a csapat erejét.)
Fitz nagy szerződése is felfűzhető erre. Volt egy jobb időszaka, boldogan lecsaptak a lehetőségre, hogy végre megvan a franchise QB. Aztán kiderülni látszik, hogy mégsem.
Téves önértékelés, hiányos önmeghatározás; miért is várnánk el, hogy a tehetség, a képesség, a kompetencia kivirágozzék. Ilyen földben nem fog.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Valóban nincs kedvem írogatni a meccsek előtt, mert egész egyszerűen nem tudok újat mondani. Hiába mondom, hogy meg kell állítani a futást, ha képtelenek vagyunk rá. Hiába mondom, hogy nyomást kell helyezni pl. Bradyre, ha képtelenek vagyunk rá. Ezek mind-mind közhelyek, de meccseket dönthetnek el, és egyelőre hiányolom a csapatból ezt a jellegű konzisztenciát. Bár a futás elleni védekezéssel, és a passrush-sal az utóbbi két meccs alapján pont elégedett vagyok. Igen, Mario egy teljesen más Mario lett ezzel a műtéttel. De ő nem vezér!!! Aki hallja is nyilatkozni, az rádöbben, hogy ő inkább halkszavú srác, aki nyilván hasznára van a csapatnak, de őrá építeni nem lehet egy védelmet, mert ő tipikusan "sodródik az árral". Ebből a védelemből érzésem szerint hiányzik egy olyan igazi vezér, mint Ray Lewis (volt), vagy Reed Baltimore-ban, amilyen Willis a 9ersben, Urlacher a Bearsben, és még sorolhatnám. Őszintén, az oldalvonal mellett hányszor láttátok azt, hogy valaki valakinek leordítja a fejét a védelemből??? Mert én még egyszer sem! De nemcsak most, hanem mióta Bills-drukker vagyok, nincs egy igazi vezére ennek a védelemnek, aki ha kell, úgy nyakonvágja a csapattársát egy misstackle után, hogy még a tévén keresztül is hallani. Pedig ebben a defense-ben óriási potenciál van, csak kell, aki összefogja őket a pályán.Én nem a játékoskeretet okolom, hanem az edzői stábot. Már magától a gondolattól is libabőrös lesz az ember, hogy egy kompetens edző, egy konzisztensebb QB-val, aki végre tudja hajtani a mélységi passzokat is, mit tudna kihozni ebből a csapatból! De elvileg Gailey marad, azt viszont valószínűnek tartom, hogy a Fitz-éra már a végefelé jár. Azt, hogy mikor lesz vége, nem tudom, de aki ért is picit a futballhoz, látja, hogy Fitz nem fog minket rájátszásba vinni, ahhoz túlságosan is rapszodikus. Sőt, mondjuk ki: könnyűnek találtatott kezdő irányítóként.
több mint 11 éve
😊
több mint 11 éve
Glenn tudom, hogy idei draft, csak lusta voltam darabokban boldolni a szöveget. 😊Egyébként viccet félretéve, az a legnagyobb tragédia, hogy iszonyat mennyiségű tehetség kezd összezsúfolódni a Bills-ben, és minden év elején ott van a kisördög, hogy na majd most, végre sikerül, ez a Bills éve lehet.
Ami a nagy különbség a 49ershez képest szerintem, hogy itt sokkal erősebbnek érzem a tulajdonosi befolyást az egész szervezetre, ami alapvetően határozza meg a coaching staff összetételét, valahogy azt érzem, hogy 1-1 jó koordinátor kiszalad időnként a csapattól, de átlag feletti stábra nem nagyon emlékszem az elmúlt évtizedből.
Azzal is érdemes lenne gondolatban eljátszani, hogy mi lenne a divízióban, ha 3 csapat nem cserélgetné kétévente rosszabbnál rosszabb variációkban a teljes edzői gárdát hanem lenne végre egy épkézláb, előremutató építkezés, átlag feletti emberekkel (Jets és Dolphins kb. ugyanez a cipő), mert pl. a Billsnél az látszik, hogy főleg a védelem egyre inkább a Pats megverésére van felépítve, csak ez nem nagyon akar kijönni. Pedig ez a D-Line pont képes lenne arra, amit a Giants kétszer kiválóan bemutatott, 4 emberrel nyomásgyakorlás brutális módon, ráadásul itt azért hátul is akadnak elméletben olyan emberek, akik a Giants secondary-hez képest klasszis szintet képviselnek.
Egyre jobban szurkolok a Billsnek.
több mint 11 éve
Ja, mondjuk Glenn idéntől van nálunk, hagyd a fenébe mindegy is!Na!NA, ezt se gondoltam, hogy megérem, asszem nettó 2 évig fikáztad folyamatosan. 😊somoskovig
CJ draftot utólag igazolta az idő! Most az ilyen Ed Wang húzásokat hagyjuk 2-3 rossz, illetve véleményes júzást látok: Troup, Carrington, Aaron Williams, Shepp!
Spiller, Glenn brilliáns húzások voltak!
Helmut Zimmer
OK, Spillerre gondoltál, igen, ez így van!
Netto 2 évig semmit sem csinált Spiller, többek közt azért, mert nem volt Glenn, illetve ahogy két lappal ezelőtt írta HBill, elég sokat tett Gailey azért, hogy évekig ne tűnjön fel Spiller!
De ha már teljes kontxtust nézünk. Érdekes a helyzet, Te mint 9 ers GM pontosan érteni fogod a jelenlegi helyzetet!
3 éve megszabadultunk DJ-től, elküldtük Fewellt, mert arról volt szó, hogy clean the house, itt új csapat épül.
Ezt sikerült egy skill pos playmakerrel kezdeni, miközben nem volt se O fal, se irányító, se veretes elkapógárda, se klasszikus 5-ös a 3-4 es védelmünkbe. Volt viszont két klasszis RB a házban! Lynch, Fred Jackson párossal a spájzban, akkor ez borzasztó húzás volt!
Ami nem igazolódott be az az, hogy nem lesz all down, ezt viszont nem mi mondtuk 😊 Idézni már nem tudom az indokot!
Retrospektív megközelítés:
Miben változott a helyzet mára! Eltelt lassan 3 év, és egy másik dombról nézzük az eseményeket! Ma már mindegy is hogy akkor volt-e értelme a Spiller draftnak, vagy lett volna értelme más draftnak, hiszen ma már látjuk, nem ezen múlt! Húzhattunk volna akárkit is, ez az éra magában hordozta a bukást, és biztosan dicstelenül ér véget. Szerintem a Bills fanok 90%- leírta a "season to believe" korszakot.
Ami számít, az az, hogy mi a használható érték belőle, amire esetleg lehet építkezni. Ami számít, az az, hogy van a házban jópár alkalmas játékos, akikre egy felkészült edzői gárda valóban tud ütőképes csapatot építeni, Spiller ilyen, akkor ott a draft rossz volt, a játékos jó!
A helyzet hasonló, mint a ninersnél volt a Nolan, illetve a Sing éra!
Nem hozott sok örömet,katasztrófális szakmai hibák jellemezték, DE a sok éven át tartó remek draft helyeknek, és jó draftoknak köszönhetően kialakult az a játékoskeret mag, amelyre egy ideérkező életképes koncepcióval rendelkező edzői gárda remek csapatot tud építeni!
Röviden ennyi!
több mint 12 éve
Először is nem láttam a Colts meccset, de épp itt az ideje hogy a D összeálljon!!Igaz ráment a szezonunk megint 😕 De mit is vártunk, hiszen megint sémát váltottunk eddig tartott amíg mindenki átállt....
Az a szomorú hogy nincs komolyabb kieső sem a D sem az O oldalon, és mégis szarok vagyunk!
Igen Helm,nem a srácokkal van a baj hanem az edzővel, edzőkkel és Fitz hullámvölgyeivel amik sajnos gyakoriak 😕 Fejben erős, talán tanítania kéne már az utódját, ha lenne 😛
De ez van, ezt kell szeretnünk,csak már unjuk nagyon!
Közöny van itt a topikban kérem,ha már HBill-nek sincs kedve a meccsek előtt irogatnia akkor nagy a gáz😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Na!NA, ezt se gondoltam, hogy megérem, asszem nettó 2 évig fikáztad folyamatosan. 😊
CJ draftot utólag igazolta az idő! Most az ilyen Ed Wang húzásokat hagyjuk 2-3 rossz, illetve véleményes júzást látok: Troup, Carrington, Aaron Williams, Shepp!
Spiller, Glenn brilliáns húzások voltak!
Helmut Zimmer
több mint 12 éve
1991 óta drukkolok a Billsnek. Lesz itt valaha feltámadás? Annyira unom, hogy nem tudunk bejutni a rájátszásba.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nálam idén mindkét csapat (Eagles, Bills) hasonló cipőben jár. A draftot nagyon fogom várni 😊Köszönöm a csapat támadó részlegének és fő koordinátorának, a fejedzők krémjének, hogy az amúgy is szar napomat sikerült teljesen elcseszniük! A védelem előtt le a kalappal, ettől az Indy támadósortól lehet 20 pontot kapni.Gaileyt én már csak úgí hívom, hogy lead designer!
Jövő héten ugyanitt, jön a Jaguars, remélem leégünk otthon is...Hungarian Bill
Szerintem Nekünk innentől kezdve annál jobb, minél rosszabb! Egy új coaching staff, jó draft pozi! Én idén alig nézek meccset, nincs nagy veszteség!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Na!Rég írtam szakmaibb hozzászólást! Miután imádom a csapatot, mindig próbálok találni jót a rossz mellé! Ennek megfelelően próbálom kicsit összerakni a gondolataimat, és megosztani Veletek!
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy ez a Bills egyáltalán nem rossz csapat, nem nagyítóval kell keresni a tehetségeket!
Kezdem az örömteli momentumokkal! Meccsek óta életképes a D, talán Kezd öszeállni! LB sor továbbra sem jó, de a a DL, és a SEC egyre határozottabban játszik! Nem lehet nem észrevenni, hogy Mario a beavatkozása óta máshogy játszik! Ez a Colts már nem az a Colts, amely ellen őt idomították! Fins ellen is meggyőző volt a teljesítménye! Végre Dareus is úgy kezd jáátszani, ahogy vártuk tőle! Stephonban is kezdek egyre több fantáziát látni! Nem megyek végig a D-n. Sok betlijük volt, viszont örömteli a változás!
Amivel itt szerintem mindenkinek baja van, az Fitz, és akkor rögtön pontosítanék, Fitz és Gailey kettőse! Hogy kinek mi a felelőssége az remek kérdés! Fitzé az, hogy még mindig borzasztóan pontatlan, Gaiely-é, minden más!
Mintha bábeli zűrzavar lenne az egész koncepcióban! Valójában ez az O Fitz erősségeire épül, viszont nem értem azt, hogy a gravitációs középpont Fitz miért nem hívhatja a játékokat! Fitz pont fejben erős! Azon túl, hogy a Titans elleni meccs az ő rossz döntésén ment el (akárkinél belefér 2-3 meccsenként) általában nem az elgondolásaival van a baj, hanem a megvalósítással! Nem hívhatja át a játékot packagen belül! Na Hallóóó!
Fogalmam nincs, hogy Gailey mit akar! CJ-t nagyon lelassítani nem tudta a Colts D! 4. negyedben behozható állásnál mégsem kapott labdát!!! Mintha Gailey nem látta volna az idény elejéről saját csapata meccseit, mintha nem lenne ott edzéseken,egyszerűen nem értem!
Illetve értem! 3 pozit tölt be HS/OC/QB coach gyakorlatilag! Ennyi munkát felelősséggel nem lehet végezni. Delegálnia kéne, illetve megbíznia másokban! Nem hiszem, hogy RWJr. nem fizetne meg egy döntésképes OC-t, vagy egy valóban hozzáértő QB edzőt!
Szerintem teljes dráma van, és Gailey egyszerűen elfogyott! El fogja veszíteni az öltözőt órákon belül, ha így van, akkor az is kérdés, hogy az idény végéig kihúzza (más esetben értelmetlen az év közbeni menesztése)
Elsősorban őt teszem felelőssé a csapat gyenge szerepléséért! Hiába kedvelem, azt hiszem, mennie kell!Nix!
Nix felelőssége a vegyes minőségű coaching staff, illetve a tény, hogy az időnként tényleg brilliáns húzásokkal operáló Gailey összerogyott a feladat alatt!
Nix felelőssége Fitz giga szerződése! Hozzáteszsem Fitz az utóbbi 15 év legjobb irányítója Buffaloban (Flutienek volt 1 jó éve 98-ban)! És játszott ő nagyon nagyon jól!
Kirándulás a 3-4 világába!
Nem oldotta meg az irrányító kérdést!
Mindent összevéve Nix szerintem az utóbbi 10 év legjobb csapatát építette. A frontvonalak bitang erősek, CJ draftot utólag igazolta az idő! Most az ilyen Ed Wang húzásokat hagyjuk 2-3 rossz, illetve véleményes júzást látok: Troup, Carrington, Aaron Williams, Shepp!
Spiller, Glenn brilliáns húzások voltak!Stephonban bízom, volt honnan javulnia, de az utóbbi meccseken igazolja a játékával kapcsolatos elvárásokat!
Én szívem szerint pro personellé nevezném ki Nixet, de szerintem ő megmarad GM-nek!
Soha ennyire még nem vártam az Offseasont, soha!
Vitaindítónak szánom! Ha van véleményetek, kérem szóljatok hozzá! Hátha kis élet költözik a topicba!
több mint 12 éve
Köszönöm a csapat támadó részlegének és fő koordinátorának, a fejedzők krémjének, hogy az amúgy is szar napomat sikerült teljesen elcseszniük! A védelem előtt le a kalappal, ettől az Indy támadósortól lehet 20 pontot kapni.Gaileyt én már csak úgí hívom, hogy lead designer!
Jövő héten ugyanitt, jön a Jaguars, remélem leégünk otthon is...Hungarian Bill
Szerintem Nekünk innentől kezdve annál jobb, minél rosszabb! Egy új coaching staff, jó draft pozi! Én idén alig nézek meccset, nincs nagy veszteség!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Köszönöm a csapat támadó részlegének és fő koordinátorának, a fejedzők krémjének, hogy az amúgy is szar napomat sikerült teljesen elcseszniük! A védelem előtt le a kalappal, ettől az Indy támadósortól lehet 20 pontot kapni.Jövő héten ugyanitt, jön a Jaguars, remélem leégünk otthon is...
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én voltam olyan elvetemült, hogy megnéztem ezt a meccset, de már inkább csendes szemlélő vagyok itt. Na most azt nem tudom, hogy a Miami támadójátéka ilyen halovány, vagy pedig a mi védelmünk változott meg varázsütésre? Byrd a meccs embere amúgy, hihetetlen nagyot játszott! Nagy lesz a kereslet érte a FA-piacon, és attól tartok, itt fog minket hagyni 😕Szerintem is-is. Szuper Márió kezd éledezni. Gailey továbbra is takarodjon. Andy Reid felkészül 😊
Szakállt és a mélységi passzokat továbbra is felesleges egy mondatban említeni, Spillerről két év múlva derült ki, hogy megérte a magas draftpicket.
Jövő vasárnap megyünk a Coltshoz, persze nem mi vagyunk az esélyesek.Hungarian Bill
több mint 12 éve
A 26-year old male reportedly had far too much to drink, and after being ejected from the Buffalo Bills-Miami Dolphins game on Thursday, was found in a creek near the stadium on Friday morning. According to Berkeley Brean of WGRZ, after police were finally able to locate the body, the fan was declared dead on the scene.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én is láttam az első félidőt 😉 Csendesen szemlélődik itt már mindenki, amíg valamilyen változás híre fel nem röppen...
több mint 12 éve
Jövő vasárnap megyünk a Coltshoz, persze nem mi vagyunk az esélyesek.Hungarian BillElvégre mi már évek óta építjük a jövőt, ők pedig egyéve!
Én sokkal aljasabb ember vagyok, mint Te' mert én nem csendben szemlélődöm, hanem remélem, hogy a Hox írgalmatlanul seggbe rügja a billst! A két csapatom meccseit soha nem néztem korábban, de majd most!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Én voltam olyan elvetemült, hogy megnéztem ezt a meccset, de már inkább csendes szemlélő vagyok itt. Na most azt nem tudom, hogy a Miami támadójátéka ilyen halovány, vagy pedig a mi védelmünk változott meg varázsütésre? Byrd a meccs embere amúgy, hihetetlen nagyot játszott! Nagy lesz a kereslet érte a FA-piacon, és attól tartok, itt fog minket hagyni 😕Szakállt és a mélységi passzokat továbbra is felesleges egy mondatban említeni, Spillerről két év múlva derült ki, hogy megérte a magas draftpicket.
Jövő vasárnap megyünk a Coltshoz, persze nem mi vagyunk az esélyesek.
több mint 12 éve
Úgy nézem a nagy információáradatban mindenki elsiklott felette:Ha láttad volna, Te sem akarnál beszélni róla! 😊
www.nfl.com/gamecenter/2012111500/2012/REG11/dolphins@bills#menu=highlights&tab=recap
füligjimmy
Pats ellen jobbak voltunk!
Bukjuk a draft pozícit! Még a végén oda vissza verjük a Finst, meg ütjük anremek Jetset" sőt marad bajusz és szakál!
több mint 12 éve
Úgy nézem a nagy információáradatban mindenki elsiklott felette:www.nfl.com/gamecenter/2012111500/2012/REG11/dolphins@bills#menu=highlights&tab=recap
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én néztem a meccset és egész jól szórakoztam, kivéve az 1. és a 4. negyedet 😉
több mint 12 éve
Olvasta valaki a Bills honlapján a budapesti szurkolókról szóló cikket?Buffalo BillMiért, vannak?😊