Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Gyerekek!Hát elpicsázzuk a Dolphinst, nem is akárhogy, erre ekkora szófosás van? 😊 Bár azt hiszem, megvan az oka, mivel baromira nem tudjuk még, hogy mire képes ez a csapat... 😊
több mint 10 éve
Sziasztok! Megjöttem Buffaloból. Holnap kezdem az élménybeszámolót, és megtanulom, hogyan kell fotót mellékelni. Jó hír: van fénykép a klotyóról is, ahol eszelős volt a hangulat, mint a stadion egész területén!!!!
több mint 10 éve
OK, akkor ne hívjuk vitatkozásnak! : - )Ne hívjuk őket melegeknek, hívjuk őket .... fenekeseknek 😊
tomi-tomi
több mint 10 éve
OK, akkor ne hívjuk vitatkozásnak! : - )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Idén diplomázom, csapatot edzek, meg irányítoma kis kutatási projektem, nevelgetem a lányom 😊 azt viszont eldöntöttem, hogyha meg lesz a papír akkor megpróbálok megcsípni egy assszisztensi, vagy segédezői melót, és felhagyok a kutatással. Klassz volt (ezekről nemírtam, de csomó helyen bevezettünk nem markovi gyártási modellt), de ennyi!Nem vitatkozom, sem itt sem máshol.
Pats: Playmakerekre figyelni, nagyon!
A 4. Negyedben nyomorult Roman gyakorlatilag meghívta a12-13 as 9-ers játékokat (nézd meg a ravens elleni SB-t, vagy a packers elleni NFC döntőt). Tök mindegy, ki mennyire van lepörögve, pillanatok alatt átmasírozott. Ha esetleg mi is megcsináljuk az extrapontokat, mint a normális csapatok, akkor a végén egyszerűbb a helyzet. Namost vannak nálunk alkalmasabb csapatok, akiknek most van min gondolkozni, elemezni. Timinng Discrepancy, pull movement...
Azzal együtt, hogy 3 negyeden át nem volt acélos az O teljesítménye, ezt a szánalmat a nagyképű D hozzállás, és az elégtelen D Playhívás nyakába varrom.
több mint 10 éve
Csak én már nem vitatkozom...Jó lenne. Azt ígérted, hogy idén lesz időd írni.
Helmut Zimmer
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Williams-t kiengedték a kórházból. 😊 Hála Istennek!
több mint 10 éve
Mondtam én, hogy rkord, köszi rex (kis r-el) egy randomgenerator jobb engage játékokat hív!hát buffalonak még senki nem dobott ennyi yardot, szóval ez a része mégiscsak rekord. nem mintha ettől itt bárki boldogabb lenneNem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
...azt hittem, hogy Richards (Seattle) D playhívásait nem lehet alulmúlni, de mindig van lejjebb.
TT-t nem bántom, nem érdemli, megkapta Roman "felnőttes" playhívásait, csak a védelmet nem (mint Seattle fan röhögtem ezen 2 évig-és tudom, hogy pontsehova nem vezet).
Helmut Zimmer
Rex - szokásához híven - túltolta a spannolást. Szvsz álmában nem gondolta, hogy BB (JMD) folyamatosan empty set felállásokat fog behívni.
tomi-tomi
triangle
A nagy D guru!
több mint 10 éve
Mérhetetlenül ostoba produkció volt, de azért Nektek sem árt vigyázni, nem volt ez annyira egyszerű, ahogy odaát látjátok... 😕Nem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
...azt hittem, hogy Richards (Seattle) D playhívásait nem lehet alulmúlni, de mindig van lejjebb.
TT-t nem bántom, nem érdemli, megkapta Roman "felnőttes" playhívásait, csak a védelmet nem (mint Seattle fan röhögtem ezen 2 évig-és tudom, hogy pontsehova nem vezet).
Helmut Zimmer
Rex - szokásához híven - túltolta a spannolást. Szvsz álmában nem gondolta, hogy BB (JMD) folyamatosan empty set felállásokat fog behívni.
tomi-tomi
Csak én már nem vitatkozom...
több mint 10 éve
triangle
1 283
hát buffalonak még senki nem dobott ennyi yardot, szóval ez a része mégiscsak rekord. nem mintha ettől itt bárki boldogabb lenneNem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
Helmut Zimmer
tomi-tomi
több mint 10 éve
Nem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Nem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!...azt hittem, hogy Richards (Seattle) D playhívásait nem lehet alulmúlni, de mindig van lejjebb.
több mint 10 éve
Hergelte Ryan eleget a srácokat 😊Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/Nem kell itt hergelni senkit. Szép csendben a földbe temeti a D#, Bradyt mi meg iszogatva, mosolyogva nevetgélünk rajta.
Minitron
Shawn84
Remélem, Williams sérülése azért nem lesz súlyos 😊

több mint 10 éve
Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/csendes
Minitron
több mint 10 éve
Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/Nem kell itt hergelni senkit. Szép csendben a földbe temeti a D#, Bradyt mi meg iszogatva, mosolyogva nevetgélünk rajta.
Minitron
több mint 10 éve
Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/
több mint 10 éve
Valamiért a mai meccset biztosan a zsebben éreztem. Ugyanígy vagyok a jövő heti Pats-meccsel olyan tekintetben, hogy ott el lesz kenve a szánk. 😊 De ne legyen igazam.Az elkenést túlzásnak érzem. Ha kijön a lépés, meghúzogatjuk a szélét. Ütős és jó meccsre számítok.
Hungarian
több mint 10 éve
Sziasztok! Grat a győzelemhez! Egy kicsit off fantasy kérdést feltennék, ha nem haragszotok meg: Mario Williams teljesítménye érdekelne. Híreket nem találtam, a meccset nem néztem, de a statok alapján kezdő volt, mégis fantasyben 0.0 a teljesítménye. Játszik egyáltalán és mi várható tőle az idei szezonban?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Lám-lám, mire képes egy normális edzői stáb.. Ahol nem a főedző a mindenes, illetve ahol az OC a játékosokhoz szabja a playeket, és nem fordítva. Asszem Roman itt is megtalálta a Kapernickjét.Picit tartottam attól, hogy a defense picit vissza fog esni, és a tavalyitól már nem nagyon van fentebb, de Darbyval úgy látszik, az utolsó puzzle is a helyére került. Safety-poszton viszont kicsit vékonykák vagyunk, sajnos.
Valamiért a mai meccset biztosan a zsebben éreztem. Ugyanígy vagyok a jövő heti Pats-meccsel olyan tekintetben, hogy ott el lesz kenve a szánk. 😊 De ne legyen igazam.
Rex immáron 6-1 a nyitómeccseken. Persze van még további 15.
Így tovább!
több mint 10 éve
Minek nektek Shady, megy nélküle is. Grat.
több mint 10 éve
Örülök, hogy nyertetek, sokat várok tőletek idén 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Közted és köztem az is a különbség, hogy én leírtam mit gondolok. 😉1-0 😉Én annak örülök hogy az új tulaj hajlandó fizetni a jó játékosainknak! Régen a rookie contract után sokan eligazoltak pl Lynch,Poz stb...0-2
Tényleg, ki mit vár az első két fordulótól? A 0-2 se lenne meglepetés de akármi történhet nem? 😊
BillsFan
Helmut
BillsFan
Sokkal jobban játszott a csapat, mint vártam, az Indyről meg azt gondoltam, jó csapat.
Ma nem voltak azok.
több mint 10 éve
1-0 😉Én annak örülök hogy az új tulaj hajlandó fizetni a jó játékosainknak! Régen a rookie contract után sokan eligazoltak pl Lynch,Poz stb...0-2
Tényleg, ki mit vár az első két fordulótól? A 0-2 se lenne meglepetés de akármi történhet nem? 😊
BillsFan
Helmut

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊