Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Shao Khan ma nyilatkozta le, hogy Gus év végéig marad a helyén.Lesz pár ember aki kihagyja nálatok a meccset:hiányzik a fél kezdő támadósor, ha kikaptok, tényleg edzőbuktatás szaga lesz 😊 látszik, hogy londonba is már csak edzőt kirúgatni járnak a csapatok 😊
Probable: S Corey Graham (groin), RB LeSean McCoy (hamstring)
Questionable: WR Marcus Easley (shoulder), cornerback Leodis McKelvin (ankle)
OUT: QB Tyrod Taylor (knee), WR Percy Harvin (not injury), OT Seantrel Henderson (concussion), DT Kyle Williams (knee), RB Karlos Williams (concussion), OT John Miller (family related), WR Sammy Watkins (ankle), WR Marqise Goodwin (ribs)
iktriad
Löfli
több mint 10 éve
Lesz pár ember aki kihagyja nálatok a meccset:hiányzik a fél kezdő támadósor, ha kikaptok, tényleg edzőbuktatás szaga lesz 😊 látszik, hogy londonba is már csak edzőt kirúgatni járnak a csapatok 😊
Probable: S Corey Graham (groin), RB LeSean McCoy (hamstring)
OUT: QB Tyrod Taylor (knee), WR Percy Harvin (not injury), OT Seantrel Henderson (concussion), DT Kyle Williams (knee), RB Karlos Williams (concussion), OT John Miller (family related), WR Sammy Watkins (ankle), WR Marqise Goodwin (ribs)
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Most volt a tv-ben az Atyaég! című Zs kategóriás Adam Sandler vígjáték, és k__va ismerős volt az egyik szereplő ..... és basszus a Rex Ryan cameozott benne!!! Beszarok 😀
több mint 10 éve
Lesz pár ember aki kihagyja nálatok a meccset:Probable: S Corey Graham (groin), RB LeSean McCoy (hamstring)
több mint 10 éve
Mi évek óta csak építkezünk.T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀Ugyan kérlek, mi
Löflimostépítkezünk, jelenleg a győzelem nem opció.
Giowa
Legkésőbb januárban visszakaphatják.Aztán csak szorgalmasan így tovább, mert a Hox várja vissza a Def Coordját....T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀Ugyan kérlek, mi most építkezünk, jelenleg a győzelem nem opció.
Löfli
Giowa
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Aztán csak szorgalmasan így tovább, mert a Hox várja vissza a Def Coordját....T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀Ugyan kérlek, mi most építkezünk, jelenleg a győzelem nem opció.
Löfli
Giowa
több mint 10 éve
T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀Ugyan kérlek, mi most építkezünk, jelenleg a győzelem nem opció.
Löfli
több mint 10 éve
T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀T-not enough-Mobile... 😊
Löfli
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan riportok h Harvin a visszavonulását fontolgatja.
több mint 10 éve
T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
fantasy foci topikban nem válaszolnak ezekre a kérdésekre? amúgy elég kérdéses a játékaKyle Williams és Percy Harvin el sem utazott Londonba , Sammy sem hiszem hogy játszik Vasárnap..Karlos Williams-szel mi a helyzet? Játszhat már? Ha igen milyen arányban kaphatják Shady-vel a labdákat?
BillsFan
Mr. Bombastic

Don't blink!
több mint 10 éve
Kyle Williams és Percy Harvin el sem utazott Londonba , Sammy sem hiszem hogy játszik Vasárnap..Karlos Williams-szel mi a helyzet? Játszhat már? Ha igen milyen arányban kaphatják Shady-vel a labdákat?
BillsFan

több mint 10 éve
Kyle Williams és Percy Harvin el sem utazott Londonba , Sammy sem hiszem hogy játszik Vasárnap..

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Igen, feltűnően gyengébb a front 7 passrush. Sack alig van.
Helmut Zimmer
Shawn84
Na, ilyen kritikával eleddig Sexy Rexy még nem nagyon találkozott... 😀Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Mario szerint is kalap szar....
Helmut Zimmer
www.nfl.com/news/story/0ap3000000560221/article/mario-williams-sounds-off-on-bills-defensive-scheme
Helmut Zimmer
Mondjuk tény, hogy Schwartz nagy DL guru és azért Pepper Johnson sem kismiska.
több mint 10 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Igen, feltűnően gyengébb a front 7 passrush. Sack alig van.
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Mario szerint is kalap szar....
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.
több mint 10 éve
Manuelt el kellene küldeni fát vágni Ontarióba.
több mint 10 éve
Egész egyszerűen gusztustalannak tartom a sport2 közvetítését. Végig azt hallgatom, hogy a Buffalo milyen szar, a Bengals milyen remek, még akkor is, amikor a Bills vezetett. Szerintem a kommentátorok nem azért kapják a pénzüket, hogy a saját véleményüket gajdolják, hanem, hogy KÖZVETÍTSENEK!!!! Mi lett Sammyvel? Miért nincs róla hír? Miért kellett a Billsnek 2 challanget elfogyasztania, amikor női szemmel is látható volt az érvényes Bills elkapás, és az érvénytelen Bengalls elkapás? Miért utálják ennyire a bírók a Billst? Az első visszahordás alkalmával a lassításban is tisztán látszott a a facemask fogás, a bírók mégsem fújtak semmit. Őrület! Nem lehetne tárgyilagos, független kommentárt kapni, ha már képernyőn vagyunk?
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Sammy Watkins, there was no break. It's a sprained ankle.
több mint 10 éve
New QB, new era, Williamsestwitter.com/buffalobills/status/655042854725750785/video/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Manuelen kiigazodni az anyukája se tud.Azt olvastam, de fognak is-e és ha igen van-e olyan formálya hogy ebből össze is hozza szépen a yardokat?Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.volt egy kirohanása, hogy meccsenként 10 labdát illene rádobni.
alatriste
Höri
Nem láttam még idén buf meccset, de eddig TE vezeti az elkapott yardok listályát, gondolom a no1 WR visszatérése ezt megfordíthatja.
alatriste
több mint 10 éve
Azt olvastam, de fognak is-e és ha igen van-e olyan formálya hogy ebből össze is hozza szépen a yardokat?Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.volt egy kirohanása, hogy meccsenként 10 labdát illene rádobni.
alatriste
Höri
Nem láttam még idén buf meccset, de eddig TE vezeti az elkapott yardok listályát, gondolom a no1 WR visszatérése ezt megfordíthatja.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.volt egy kirohanása, hogy meccsenként 10 labdát illene rádobni.
alatriste