Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 15 éve
Sőt. Asante is kapott 40.000et egy h2hért. Lehet, hogy Pennsylvaniat utálja.Stevie J. egy 5000 dolláros büntetést kapott a ligától, a "why so serious" pólóért... Nevetséges kategória.Hungarian BillÚgy látom nem csak a Steelers-játékosokat sújtja nevetséges büntetésekkel Goodell úr.vassadi27
több mint 15 éve
Stevie J. egy 5000 dolláros büntetést kapott a ligától, a "why so serious" pólóért... Nevetséges kategória.Hungarian BillÚgy látom nem csak a Steelers-játékosokat sújtja nevetséges büntetésekkel Goodell úr.
több mint 15 éve
Robilluma!És nem vagy vele egyedül. Egyébként tényleg jó írás a JJé meg a tied is Robi. De én továbbra is azt mondom, hogy Hightowert ide ILBnek! 😀
Kösz! Hiányollak a Steelers topicból, bár ... nem csodálkozom 😊 Azért üdv, jó hallani felőled!Helmut Zimmer
több mint 15 éve
JJ! Köszi! Nagyon keveset írsz NFL témában!!!
Robilluma!
Kösz! Hiányollak a Steelers topicból, bár ... nem csodálkozom 😊 Azért üdv, jó hallani felőled!
több mint 15 éve
Sztem JJ összekeverted Cartert Robert Quinnel a NCból. Carter a Tar Heels 4-3ban 3 éve OLB-t játszik. Az 235 fontjával belőle sztem nem lesz 3-4 OLB. Inkább ILB, de valszeg marad 43 OLBnek.JJ!üdv
Tudom még korai, de kit látsz jövőre a Drafton, top 3-4 OLB-nek, illetve ILB-nek.
Köszi üdv
HHelmut Zimmer
3-4-es OLB-nek Bruce Carter mondanám, a kedvencem Von Miller, de az utóbbi teljesítménye túl hektikus
3-4-es ILB-vel már nagyobb gondban vagyok már csak a poszt sajátosságai miatt is, de Kelvin Sheppard jó választásnak tűnneJJ Tiller
Ha az 5. hely körül OLB-t akar húzni a Bills, akkor egyelőre csak Quinn jöhet szóba. Egy terminátor a srác, 6-5, 256, futás ellen is jó. Idén el volt tiltva, itt egy tavalyi összefoglalója a Virginia elleni meccsről (RDE-et játszik): http://www.youtube.com/watch?v=CNoYxbvKxXE
Akeem Ayers is jó lesz. 6-4 és 255ös súlya mellé kgyors és ügyes, plusz a UCLAben sokat játszik 2 pontos állásból. Ő még junior, de ha kijön akkor első körös lehet.
Von Miller is fasza kis játékos, ő a vékonyabb de gyorsabb vonulatba tartozik (6-3, 240), én is nagyon szeretem a játékát. Ő már most is 34es rendszerben játszik.
ILBnek meg ha Poz mellé akarsz egy állat Ted LB-t, akkor Kelvin Sheppard mellett ott van még Mark Herzlich (6-4, 245). Állat, vezér, nagy, erős, gyors, coverben is remek (idén főleg WRekkel és a TEekkel szemben játszik, amíg fel nem erősödik teljesen a rákból való kigyógyulása után). Urlacher 2.0, engem teljesen rá emlékeztet a testfelépítése és a pályán mutatott magatartása is. Idén főleg miatta néztem Boston meccseket. Nagy ász lesz és jelenleg csak 2-3. kör fordulójára vagy még lejjebb várják (persze lesz az feljebb is 😊 ).
4-3 SLB-t játszik most, ott jó lesz később is, de sztem pusztító ILb-nek is nagyon megfelel majd 3-4be. Simán el tudom képzelni nálunk is Timmons mellett a poszt-Farrior érában 😊 .
Hangman, Ohara fiatalban, gonosz, erős, alattomos, tökönverő gennyláda.Helmut ZimmerEzt biztos beleírja majd az önéletrjzába is 😊 😀 .

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 15 éve
Stevie J. egy 5000 dolláros büntetést kapott a ligától, a "why so serious" pólóért... Nevetséges kategória.Hungarian Billtudtam,hogy kap valamit érte,vicc....
több mint 15 éve
Stevie J. egy 5000 dolláros büntetést kapott a ligától, a "why so serious" pólóért... Nevetséges kategória.
több mint 15 éve
Green cut, óó yeah 😊Amúgy Wood minden bizonnyal kezdeni fog ellenetek, a sérülése nem komoly. Urbiknak pedig nem hallottam a nevét, ami ugye mindig jó dolog 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mennyi az esély Wood felgyógyulására és h Urbik kezdjen ellenünk vasárnap? Milyen teljesítményt nyújtott a Cincy ellen ? Köszi a választ 😊
több mint 15 éve
3-4-es ILB-nek Casey Matthews nem mehet el a hátsó körökben?F.SchleckMajd megy a Packersbe a tesó mellé 😀
Amúgy Don'ta Hightower 😊
több mint 15 éve
3-4-es ILB-nek Casey Matthews nem mehet el a hátsó körökben?
több mint 15 éve
üdvJJ!Lassan el kell gondolkoznotok azon, hogy lehet nem QB-t draftoltok az idén 😀aztecaz 1/1-el el fogják vinni a class összes használható QB-játJJ Tiller
Tudom még korai, de kit látsz jövőre a Drafton, top 3-4 OLB-nek, illetve ILB-nek.
Köszi üdv
HHelmut Zimmer
3-4-es OLB-nek Bruce Carter mondanám, a kedvencem Von Miller, de az utóbbi teljesítménye túl hektikus
3-4-es ILB-vel már nagyobb gondban vagyok már csak a poszt sajátosságai miatt is, de Kelvin Sheppard jó választásnak tűnne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Akkor QB poszt valóban kilőve .Ez a csapat 100%, hogy nem 1/1-es lesz.Lassan el kell gondolkoznotok azon, hogy lehet nem QB-t draftoltok az idén 😀aztecaz 1/1-el el fogják vinni a class összes használható QB-játJJ Tiller
Lehet majd erősíteni a védelmen. 😊
több mint 15 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/11/22/shawne-merriman-may-never-suit-up-for-the-bills/Azért annyira nem drámai a helyzet, hogy már most IR-re rakjuk, de lenne értelme egy olyan megoldásnak, hogy ebben a szezonban már akkor ne játsszon, offseasonban hozzuk fel (nem is kérdés, hogy Bölény marad... 😊 ), és a következő szezonkezdetre egy teljesen egészséges Merriman riogassa majd az irányítókat. Teljesen egészséges már úgy se lesz, de 90%-osan is beférne ebbe a védelembe.
Merriman megsérült 😂tenorx
több mint 15 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/11/22/shawne-merriman-may-never-suit-up-for-the-bills/Merriman megsérült 😂
több mint 15 éve
JJ!Lassan el kell gondolkoznotok azon, hogy lehet nem QB-t draftoltok az idén 😀aztecaz 1/1-el el fogják vinni a class összes használható QB-játJJ Tiller
Köszi üdv
H
több mint 15 éve
Lassan el kell gondolkoznotok azon, hogy lehet nem QB-t draftoltok az idén 😀aztecaz 1/1-el el fogják vinni a class összes használható QB-ját

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Szerintem nem lehet nem szeretni ezeket a fickókat 😊 nézzétek meg a post game conference-t Steve annyira kedves csávóMondjuk szerinem hülyeség betenni a linkeket, de talán olyan is megnézi, aki normálisan nem jár ide!
http://www.buffalobills.com/media-center/videos/Ryan-Fitzpatrick-Postgame-Press-Conference/7e929eb5-0c63-4cb8-9c64-87017b142fe1
több mint 15 éve
Aminek pedig különösen örülök, az az, hogy a red zone-ban végre megbecsüljük a labdát, és RZ-ben való eredményességben vezetjük is az NFL-t. Gailey már az edzőtáborban is igen nagy súlyt helyezett a Red Zone-os szitukra, úgy tűnik, eredménnyel jár 😊
több mint 15 éve
Lassan el kell gondolkoznotok azon, hogy lehet nem QB-t draftoltok az idén 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 15 éve
Grat... és LOL a cincin-en...többször írtam már, hogy jobbak vagytok a W/L mutatónál, ezt meg is mutattátok...
felálltatok, és W...
Grat még1x

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 15 éve
Félszeműek között kétszemű a király! 😀 Én is örülök ennek a győzelemnek. Nincs kedve valakinek egy összefoglalót rittyenteni?mariaEzt a meccset látni kellett ahhoz, hogy átéld minden fény-,és mélypontját 😊 De ha gondolod priviben tudok neked dobni egy linket.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Félszeműek között kétszemű a király! 😀 Én is örülök ennek a győzelemnek. Nincs kedve valakinek egy összefoglalót rittyenteni?
több mint 15 éve
Mostmár letöltöm azt a 3 meccset,amin kezdett,mert kiváncsi vagyok rá.Meglesem mit nyújtott 😊Cordaro? 😛NewmanMost Wrotto élvez elsőbbséget, amúgy rotálja őket Gailey. Nem volt rossz Cordaro, de el tudnék képzelni mást is helyette. Természetesen a GT-s kapcsolatok Gaileyvel elég nagy szerepet játszottak, mikor idekerült.Hungarian Bill
több mint 15 éve
Wang-gal mi van? 😊haromtAz ég világon semmi, tanulja a rendszert, gyúr, és ahogy az összes O-line játékos ő is jár "balettórára", vagy valamilyen koordinált mozgásgyakorlat órára. (nem vicc!!!).
Gailey nem tett le róla. Nem buta gyerek, meg nem is gyenge, csak még mindig elképesztően darabos.