Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Vagy cseréljünk Remmersért 😀
több mint 7 éve
Azt néztem, hogy ugye hoztuk Robinsont, de Mahon és a PS-ben levő Dorian Johnson és játszott RT-t az egyetemen. Sztem Silatolunál szarabbak nem lehetnek, próbálkozni kell, hátha találunk egy olyat aki legalább Remmers szinten van. TE-nek meg felhozzuk Vander Laant a PS-ből.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Az van hogy leszarjuk a Safety helyzetet. Tudjuk hogy nem jó erre hozunk egy Searcy-t aki meccsenként lerokkan és max közepes játékos. Draftolunk egy Corner/Safety-t aki 1-2 éves projekt minimum. Közben elküldünk egy Bostont aki semmivel se rosszabb mint Jones vagy Searcy. Irnak alá minimumokért a jó safetyk, és szarunk rá itt van nekünk Colin.
Aki nem roszz egy 4. 5. Opció amúgy vagy 3. Számú Nickelnek se.
Kb igy néz ki nálunk a 2. Safety szerepköre: Legyél erre felé ha tudsz csinálj INT-et, de amúgy semmi dolgod az se baj ha ott se vagy.
több mint 7 éve
Colin Jones megkerülhetetlen, ő vhogy mindig pályára kerül.
több mint 7 éve
Gauldent ki sem probaltak ha mar ilyen ergya a S helyzet?
több mint 7 éve
Ty Nsheke mondjuk megérne egy középső Kört. Bele esik a helyzete az elozo kategoriába
több mint 7 éve
Én inkább olyat tudok elképzelni 2-3 meccs múlva, hogy valahol fos kezdés után egy lejaró szerződésű OT-t elpasszolnának mert nem akarnak hosszabbítani vele.
több mint 7 éve
TE-ért nem cserélnék, ott van Thomas, használjuk. OT viszont kéne, de azt nem látom ki lehetne reális célpont.TE-t FA-ről hoznék csak hogy legyen, egy sérülésre vagyunk itt is hogy ne legyen 2db amit iden eloszeretettel használünk.
gabokocka
Olyan OT kéne aki tud egy közepes szintet de mondjuk a csapatába van 2 elit játékos a szélekre.
több mint 7 éve
TE-ért nem cserélnék, ott van Thomas, használjuk. OT viszont kéne, de azt nem látom ki lehetne reális célpont.
több mint 7 éve
Hurneynek kéne belendülni, keresni még egy TE-et, FA ről meg cserélni valami Tacklet mert darabra se vagyunk meg ha esetleg Robinson jó lesz.
több mint 7 éve
Cam teljesítményét, és persze az elkapókét is, erőteljesen befolyásolta, hogy a Cowboys DL azért igencsak ütötte-verte a falunkat, a második félidőben még kicsit tán jobban is, mint mi az övéket. Az elsőben is főként a read option meg a run/pass option játékok húzták az O szekerét, és hát ezeknek Cam az alfája és az ómegája, rendre teljesen hülyét csinált a dallasi front7-ből, élén Leevel. Szabolcsnak igaza van, hogy Ron hozta a szokásos formáját és 10-0 után ráment az óra pörgetésére. Ezért írtam, hogy a meccs képe ugyanolyan volt, mint egy random meccs Shulával, annyi különbséggel, hogy Turner jobb playcaller, nagy faszságokat nem hívott, mint Shula szokott volt.
CMC mint futó volt számomra a legnagyobb kérdés, és egyelőre nem kaptam egyértelmű választ. Az nyilvánvaló volt, hogy a preseasonbeli dominancia megtévesztő, de nem volt ez olyan rossz, a tavaly minden armtackle-től lement, látszik, hogy erősödött, rossz futására nem is emlékszem, leszámítva a fumblit, de ha abból nem lesz trend, nem gáz, egyszer-egyszer minden futó kezéből kiütik a labdát. Anderson még ezzel együtt is kicsit jobbnak tűnt, határozottabban, keményebben megy be a résekbe.
Remélhetőleg Samuel tényleg jöhet vissza nemsokára, nagyon kell még egy playmaker.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Amini: egy TE jobban blokkol mint ő.Made my day. 😊
Nem lehet szavakkal leírni amit lerendezett. Ő olyan mint a polo amit nem hordasz már, de nem dobod ki mert mikor mindened mosásba van jó lehet még, aztán mikor felveszed rájössz miért nem hordod.
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
Majd ha vissza nézed a meccset akkor figyeld ezt is külön. Az nem tetszik hogy tavaly ő maga nyilatkozta le hogy vegig kell menni a célpontjain. Annyi változott( ez tavaly is megvolt) hogy most ha nem hosszú akkor CMC minden áron. Nyílván nem fog 180 fokos fordulatot tenni Cam mentalitása, de feljődés vártam ebbe tőle ha ő is mondja.
több mint 7 éve
Sztem jó helyekre dobta a labdákat, ha nem volt mélységi lehetőség működött a security blanket CMC személyében, nem éreztem, hogy olyan labdákat erőltetett volna, amiknek nincs értelme. Én látom nála az előrelépés, egyedül a félidő végéért hibáztatom, ott miután megúszta a sacket, kellett volna dobni egy incomplete passzt, hogy legyen még egy lövés az endzoneba és nem megelégedni a FG-lal.
több mint 7 éve
Ha szted Cam szar volt, akkor nem ugyanazt a meccset néztük. Ha kicseréled a két QB-t kikapunk. Konkrétan ő és Luke jelentette a különbséget. Ellenben a több labdát CJ-nek mozgalmat támogatom, még ha CMC több broken tackle-t csinált tegnap, mint tavaly összesen.Inkább várnám eltőle hogy jo dontéseket hozzon, minthogy ő legyen a csapat legjobb futoja.
gabokocka
Irányítónak nem volt jó tegnap, de az teljesen igaz hogy playmaker.
Ezek mellet elvárnám hogy bízon a társaiba és ne ő akarjon mindent megoldani még ha most épp elég is volt ennyi.
több mint 7 éve
Ha szted Cam szar volt, akkor nem ugyanazt a meccset néztük. Ha kicseréled a két QB-t kikapunk. Konkrétan ő és Luke jelentette a különbséget. Ellenben a több labdát CJ-nek mozgalmat támogatom, még ha CMC több broken tackle-t csinált tegnap, mint tavaly összesen.
több mint 7 éve
Coaching: Ron verette a bevállt 2 labda előnyröl csináljunk izgalmas meccset poént, amin sose nevetek.
Norv ujitásai látszottak csak gyakorlatba nem ment át a személyzet miatt. Mozgot az a lánc tudtunk haladni, amikor nem azt Ron bunker taktikájának köszönhetjük.
Washington jó játékokat hívott bár volt pár 3&long ami fájt. Ugyan azt tudom elmondani hogy amikor nem ment az szerintem Ron taktikája miatt volt, hogy hagyja őket halladni csak lassan.
A legnagyobb kérdések:
1.
Anderson miért nincs pályán mikor minden futása jó volt? Az lenne a logikus hogy amig friss a védelem addig beküldöd őt aztán mikor segükön veszik a levegőt akkor CMC jöhet frissen és töri a bokákat. Ehhez képest CJ bejött 1-2 snapre a meccs közepén futott egy rövidet meg egy 10+ yardot aztán leültették.
2
Hogy lehet a szezon első hetébe egy Colin Jones 3 számú Safety? Érthetetlen baszdmeg hogy egy jó védelembe miért egy ST játékos a csere safety.
3
Ron komolyan nem tudott jobbat beküldeni Amininál? Komolyan beküld egy gyengét alulrol surolo játékost egy olyan posztra ahol 1 snapet nem töltött élete során?
Tény hogy Silatolu szar volt, de aki ezek után beküldi az a hülye.
Összeségében csináltak egy halál sima meccsből egy olyat ami szorosnak néz ki.
Cam: szar volt! Hihetetlen labdákat tud megdobni de iszonyat kiszámítható. Olsen CMC nek megy a labda Manhertz többször maradt egymaga szart rá nézegette a hosszút. Az egész mozgásán látszik hogy na most Funchesst keresi hosszúra. Vakon van nem megy végig a célponton, a játék megvolt a végre hajtás nem. Előitéletes és annak dob akinek ő akar, nem annak aki megjátszható.
Ryan Kalil: még tud egy közepeset de szerintem ennyit kell elvárni tőle idén már.
Roten: ugyan ugy volt jó mint kevésbé jó momentuma.
Turner: nem égeték de azért nem is zárt hermetikusan. Társak kellenek neki hogy Elit legyen az nélkúl csak jó.
Moton: amit ellehet várni tőle azt hozta, csak ezzel a teljesítményével is megtudja pecsételni Matt sorsát.
Williams: hát láttuk miért kellet erőltetni, beszoptuk.
Amini: egy TE jobban blokkol mint ő.
Nem lehet szavakkal leírni amit lerendezett. Ő olyan mint a polo amit nem hordasz már, de nem dobod ki mert mikor mindened mosásba van jó lehet még, aztán mikor felveszed rájössz miért nem hordod.
Funchess: Nagyon jól játszott, szerintem nem csak elment. Folyton üresre tudta magát játszani, sokszor a fal nem tartott ki addig, vagy zászló volt. Az ő játéka jó volt, számokban ez nem látszik az O gyengébb játéka miatt de ez nem rajta múlt.
Torrey: volt egy elkapása, számolni fogom az évben. 5m/catchnél tart.
Moore: hagyjuk, ott se volt.
Wright: 3 védővel jól elharcolt jutalma egy fumble volt. De valoban érzi a 3.downokat majd alakul.
CMC:
Nem használtuk jobban mint tavaly de látszik a fejlődés egyes területeken. Meglátjuk mennyire jön bele, de elég parát tudnak okozni futásoknál Cammel.
CJ: kurva jó futó, semmi több oda adod neki 3x a labdát futni fog összesen 10 yardot. Ennyit kell tudni egy futonak. Szarrá lehetne tömni meccs elején aztán villoghat CMC a fáradt D ellen. Érthetetlen miért nem terhelték.
Olsen: HOF tagságért mehetne idén, így lehet nem lesz meg neki elsőre 😕
Ian Thomas: használni kéne.
Manhertz: egy 3. TE mit varunk tőle?
De mondjuk ha megjátszanák ha üres lehet kibékülnénk vele. Valoszinuleg Olsen gyengélkedése miatt kerult a keretbe, és most ott is fog ragadni mert sok a 2TE felállás.
Armah: vissza tért a fullback játék, olyan amilyen kell tudja amit kell.
Lehetne RT is. A TD miatt külön grat neki. Szerethető FB.
Luke: szokásos, csak a legjobb LB között lehet emlegetni All time.
Shaq: bármi lehet belöle, snap számtól függ.
Mayo: nem baszot el semmit, ővé az él első tackleje és negatív yardos szerelése is.
Pep: szét holdingolták, tényleg vicc volt. 2-3 play sima zászló lett volna
Addison: elverte Tyron Smith, ez nekem elég, jött a szokásos Fumble is Alap ember.
Poe: biztos ott volt és kellemetlen volt.
Butler: közepes szintet elérte grat.
Love: Kell a csapatba
Short: szét kapta a Boyz falat és pont, ezt fogja csinálni minddel.
Adams: jól játszott, és idén még jol is fog.
Searcy: mindegy
Colin: csak hogy 11 en legyünk azért van ott, de ilyen látványosan szarni bele hogy ki a Safety....
Munnerly: bizakodtunk hogy most idén már jó lesz. Nem volt az Beaslyből, Edelmant csinált.
Bradberry: nem is láttam
Jackson: amit belehet szopni beszopta amit kilehetett védekezi az kivédekezte. Worleynél már jobb volt.
ST zseniális Blackburn taps
több mint 7 éve
Ma még visszanézem a teljes meccset, de az első benyomások alapján az offense az első félidőben jól nyomta, három fasza drive-unk volt, mondjuk ebből a 10 pont kevés, de reméljük CMC nem fog minden meccsen fumblizni a gólvonalon. Cam futásait nagykanállal ette a Boyz D, szegény Sean Lee sztem még most sem tudja merre fusson. Olsen sérülése azért is sajnálatos, mert jó volt, 2-3 elkapása is volt 1 negyed alatt, nem látszott az öregedés, erre megint ledöglik. Mondjuk, ha akkor visszajön, mint tavaly, azt most is aláírom. A falat azért agyusztálta rendesen az ellen védőfala, de még így is jobban néztek ki, mint a Cowboys O-Line, pedig az ligaelit egység. Mondjuk Williams sérülése nagy szopás, nyilván a fogalmatlan Manhertz belelöki Lawrence-t a térdébe. Az elkapóktól kevesebbet kaptam, mint vártam, Funchess szódával hozta amit kellett, Wright dettó, a többiek semmi. Tetszett a 3&rövidek megoldása, a 3&2-re hívott QB sneak külön mosolyt csalt az arcomra.A védelem két drive-ot leszámítva szétalázta Prescottot, aki amúgy totál vakon volt, nem is tudom mikor láttam ennyire ergya teljesítményt, mint amit az első félidőben hozott. Luke remélem egyben marad, elit volt tegnap is. A falnak a 3 negyed végétől jött egy kis rövidzárlat, de a végén amikor nagyon kellett megrázták magukat. 5 v 6 sack, Zeke két futást leszámítva nulla, így kell ezt. A secondary pozitív meglepetés, Jackson nagyon jó volt, Adams is, a többiek meg nem nagyon tűntek fel, már ez is dícséretes. Searcy persze megsérült, soha nem vagyok olyan boldog, mint amikor megláthatom Colin Jonest a D-ben.
A speciális egységnek nagy pacsi, Byrd hozta az extrát, persze ő is meghalt, Palardy a végén puntolhatott volna jobbat, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Ja, és Silatolut innen is vegyük ki, tragédia a csávó.
A sérülések ellenére szépen behúztuk, persze a végén kicsit szokás szerint izgalmassá tettük magunknak, de azért amikor nagyon kellett lezártuk.
Megyünk Atlantába, ugye a papírforma L betűt ígér, de ha Sark megsegít minket, elég szar helyzetbe hozhatjuk őket. Nekünk veszítenivalónk nem lesz.
több mint 7 éve
Az kb biztos volt, hogy Olsen már nem bír végig egy szezont, meglátjuk, hogy később még vissza tud-e jönni. Williams nem játszott igazán jól, mégis óriási volt a kontraszt a sérülése után, mert hát Amini értékelhetetlen, rejtély, hogy Rivera miért tartja állandóan rosteren. Az egész OL szenvedett, mindenkinek voltak vagy szabálytalanságai, vagy szimplán rontott snapek, amikor agyonverték őket a védők.Nekem az első félidő tetszett O szinten, a vége viszont qrvára nem, miutan bevittük a második TD-t, ment a semmi izomból. Samuel hiányzott, Moore nem igazán tudott még hozzátenni semmit...
Egyébként ha nem tudnátok, hogy nem Shula az OC, feltűnt volna?
Öröm lesz nézni, ahogy Shaq megy vissza a padra az ötödik héten...
Jakehomer
A ST viszont idén is jó lesz, persze Byrd is megsérült, csak hogy onnan is dögöljön ki vki.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 7 éve
Az kb biztos volt, hogy Olsen már nem bír végig egy szezont, meglátjuk, hogy később még vissza tud-e jönni. Williams nem játszott igazán jól, mégis óriási volt a kontraszt a sérülése után, mert hát Amini értékelhetetlen, rejtély, hogy Rivera miért tartja állandóan rosteren. Az egész OL szenvedett, mindenkinek voltak vagy szabálytalanságai, vagy szimplán rontott snapek, amikor agyonverték őket a védők. Egyébként ha nem tudnátok, hogy nem Shula az OC, feltűnt volna?
Öröm lesz nézni, ahogy Shaq megy vissza a padra az ötödik héten...
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
De Manhertz is kinyírta Williams térdét. Olsen meg ismét meg tud sérülni ugyanúgy, ilyen a világon nincs. Nagyon kéne egy RT, mert Silatoluval ez vállalhatatlan lesz.
több mint 7 éve
Silatolu sose adja vissza az èveket amiket elvett. Minden playben csak kárt okozott. Csak kéne az a cut.
több mint 7 éve
Mindenki játszik, érdekes lesz Williams, bennem van a para.
több mint 7 éve
Kezdhettek aggòdni, mert most ùgy èrzem, hogy simàn nyerünk.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Olsen és Williams is kezdeni fog elvileg.