Chicago Bears
52 feliratkozó
5 órája
Szerintetek ki lenne megfelelő?Belichick 15 éve igen, tanácsadónak igen, egyébként nem.
Következő szezon:
Ben Johnson
.
.
Bobby Slowik
Tudom, hogy nálunk nincs rá esély, de tűzoltásra azonnal?
Mike Vrabel
Greg Roman
Bill Belichick
...
Biztos vannak még többen, de ki?
+Vajon Waldron tud róla, hogy Kmet nem ST játékos, hanem TE?
mortirolo
Vrabel jobb lenne, a védelmünk neki tetszene is, tudna vele mit kezdeni, de D mind edző nem kell manapság.
Roman esetleg
Slowik lenn még jó
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 órája
Szerintetek ki lenne megfelelő?Ben Johnson HC, Robert Saleh DC-vel.
Következő szezon:
Ben Johnson
.
.
Bobby Slowik
Mike Vrabel
Greg Roman
Bill Belichick
...
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 órája
mortirolo
1 036
Szerintetek ki lenne megfelelő?Következő szezon:
Ben Johnson
.
.
Bobby Slowik
Mike Vrabel
Greg Roman
Bill Belichick
...
18 órája
mortirolo
1 036
A Lions szétfut, a Vikings szétblitz-cel a Packers meg szétLaFleur-öz bennünket. A Bears nem cserél stábot év közben, sőt kivárja az öt évet, bármilyen szégyenteljes is, ami történik.
3 napja
Volt nekünk 3 illetve 2 éve kettő is. Az egyiket pár hónapja tömtük ki évi 55 millióval (mondjuk nem miatta áll olyan rosszul a Jags, ahogy, az elmúlt 4 hétben Top 5-ös QB számokat hoz advance statokban). Szóval inkább ne.Ő indított el minket az 1/1 felé vezető úton. Talán nektek is megteszi. 😊Velus Jones elengedve, fuckyeahKi is kötött nálunk, mert még nem szoptunk eleget idén a Bears miatt...
davemayer
iktriad
mortirolo
Amúgy Jones végül szerencsére csak a practice squadba jött.
3 napja
mortirolo
1 036
Ő indított el minket az 1/1 felé vezető úton. Talán nektek is megteszi. 😊Velus Jones elengedve, fuckyeahKi is kötött nálunk, mert még nem szoptunk eleget idén a Bears miatt...
davemayer
iktriad
3 napja
Elvileg a meccs után napokkal jöttek elő a tünetek, Londonba már el sem vitték.Brisker elég komoly agyrázkódást szedett össze, már harmadik hete nem edz.....😮az a csoda, h akkor folytatni tudta. amekkora fejelest bemutatott.
csi77
ricsiii83
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
4 napja
mortirolo
1 036
Alkalmatlanok Chicagóban 🥏 VIII. heti túlreagálás 3.Rossz az ilyet hallani, de ez az igazság.
4 napja
ricsiii83
1 339
Brisker elég komoly agyrázkódást szedett össze, már harmadik hete nem edz.....😮az a csoda, h akkor folytatni tudta. amekkora fejelest bemutatott.
csi77
4 napja
Brisker elég komoly agyrázkódást szedett össze, már harmadik hete nem edz.....😮
Hajrá Bad Bones!
7 napja
mortirolo
1 036
Engem nem igazán érdekel a Hail Mary, mert ha azt kivédekeztük volna és nyerünk, akkor is szégyenteljes lenne, amit támadásban műveltünk. DJ Moore helye, nem a LOS-en van, hanem 20 yarddal előbbre. A legutóbb 2 TD-s Kmet felé is szállhatna 0-nál több labda. Sorolhatnám még, de elég ehhez annyit hozzáfűzni, hogy Waldron elmész te a... Eberflus nem HC, hanem DC, ráadásul olyan akinek nem tűnik fel, hogy ha az ellenfél irányítója első olvasásra nem talál üres embert, akkor jobbra fog futni az oldalvonal mellett. Tavaly még azt mondtam, hogy ezt a játékot nem érdemes QB nélkül játszani. Most annyival toldanám meg, hogy kompetens stáb nélkül sem.
7 napja
Meccs közben el kellett menjek otthonról, amikor még 12-0 volt és pont a hail Maryre értem haza. Végülis nekem így nem volt akkora csalódás...😊(drogdíler vibe-ok!)
csi77
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 napja
Meccs közben el kellett menjek otthonról, amikor még 12-0 volt és pont a hail Maryre értem haza. Végülis nekem így nem volt akkora csalódás...😊Viccet félretéve, nem érdemeltük volna meg igazából a győzelmet, vegyük úgy, hogy a Titans elleni győztes bilétáért most nyújtották be nekünk a számlát. Abban egyetértek Dave-vel, hogy ha már szívunk, ne ilyen látványosan.......😊
Az első félidei támadójátékunkkal büntetni lehetett, a D ugyan engedte a futásokat, de azért a red zoneban már odatette magát és nem engedett (azt nem számoljuk) TD-t, megint nem rajtuk múlt (volna).
Stevensonnak pedig szóljon valaki, hogy lehetőleg játék után cukkolja a nézőket, mert így duplán égő ahelyzet.a
Nem lettem bizakodóbb a csapattal szemben, továbbra is a D tart minket a víz fölött, ahogy azt már többször írtam, a támadók egy félidőt nem adhatnak le.
Hajrá Bad Bones!
7 napja
Tomcsik
8 004
Ez az egész meccs egy nagy edzői hiba volt. Hülyébbnél hülyébb hívások. Ettől függetlenül egy Hail Maryhez ultra nagy szerencse kell ilyen 1000-ből 1x történik. Bejött nekik. Most már mindegy a mi lett volna ha.Van 3 időkérésed és nem hívsz ki egyet sem, hogy rendben rakd a fejeket, meg megnyugtasd a védőket, hanem hagyod, hogy menjen a maga káoszos útján az égész... Eberflus itt faszán leírta magát.. Ha kikéri az időt, talán Stevenson sem parádézik az end zoneban majd utána felugorva üti a labdát az elkapó kezébe.. Ez nekem maximálisan HC hibaElőször is nem engedsz egy 13 yardos sima out runt egy jobb Hail Mary távolsághoz. Aztán 2 alapszabály van a Hail Mary védekezésnél. Először is legalább 4 man rush hogy ne legyen 13 mp az irányítónak. Másodszor mindig van egy védő az EZ végén ha van lepattanó. Sosem az ellenfél WR-e az utolsó ember. Persze igen be hozhatott volna magasabb embereket, ilyenkor néha akár WR-ek is fent vannak simán bent lehetett volna Kmet és/vagy Odunze.Ez így volt igazságos.Ok csak akkor lehetett volna ezt úgy megoldani esetleg hogy kevésbé tűnjünk balfasznak...?
mortirolo
Amúgy ez mi hogy hail marynél csupa kiscsávó védi az end zonet, olyan törpéknek tűntek a felugrásnál a was-os elkapók mellett... na baszki, ez fájt.
davemayer
Amúgy teljesen megérdemelten szoptunk ki, így nem kifogás, de amúgy 2 ordas nagy holding volt a Hail Marynél..
Tomcsik
hpeter93
Amúgy bejött a szokásos. Bye week után egy felkészületlen csapatot küldünk ki a pályára rossz game plannel és az edzők nem képesek váltani amikor kéne. Tipikus Bears…
7 napja
Van 3 időkérésed és nem hívsz ki egyet sem, hogy rendben rakd a fejeket, meg megnyugtasd a védőket, hanem hagyod, hogy menjen a maga káoszos útján az égész... Eberflus itt faszán leírta magát.. Ha kikéri az időt, talán Stevenson sem parádézik az end zoneban majd utána felugorva üti a labdát az elkapó kezébe.. Ez nekem maximálisan HC hibaElőször is nem engedsz egy 13 yardos sima out runt egy jobb Hail Mary távolsághoz. Aztán 2 alapszabály van a Hail Mary védekezésnél. Először is legalább 4 man rush hogy ne legyen 13 mp az irányítónak. Másodszor mindig van egy védő az EZ végén ha van lepattanó. Sosem az ellenfél WR-e az utolsó ember. Persze igen be hozhatott volna magasabb embereket, ilyenkor néha akár WR-ek is fent vannak simán bent lehetett volna Kmet és/vagy Odunze.Ez így volt igazságos.Ok csak akkor lehetett volna ezt úgy megoldani esetleg hogy kevésbé tűnjünk balfasznak...?
mortirolo
Amúgy ez mi hogy hail marynél csupa kiscsávó védi az end zonet, olyan törpéknek tűntek a felugrásnál a was-os elkapók mellett... na baszki, ez fájt.
davemayer
Amúgy teljesen megérdemelten szoptunk ki, így nem kifogás, de amúgy 2 ordas nagy holding volt a Hail Marynél..
Tomcsik
Szerkesztette: hpeter93
7 napja
Tomcsik
8 004
Először is nem engedsz egy 13 yardos sima out runt egy jobb Hail Mary távolsághoz. Aztán 2 alapszabály van a Hail Mary védekezésnél. Először is legalább 4 man rush hogy ne legyen 13 mp az irányítónak. Másodszor mindig van egy védő az EZ végén ha van lepattanó. Sosem az ellenfél WR-e az utolsó ember. Persze igen be hozhatott volna magasabb embereket, ilyenkor néha akár WR-ek is fent vannak simán bent lehetett volna Kmet és/vagy Odunze.Ez így volt igazságos.Ok csak akkor lehetett volna ezt úgy megoldani esetleg hogy kevésbé tűnjünk balfasznak...?
mortirolo
davemayer
7 napja
Ez így volt igazságos.Ok csak akkor lehetett volna ezt úgy megoldani esetleg hogy kevésbé tűnjünk balfasznak...?
mortirolo
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 napja
mortirolo
1 036
Ez így volt igazságos.
9 napja
The Caleb Williams surge is real 🐻⬇️
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) October 26, 2024
Caleb in Weeks 1-3 📉
Comp%: 59.3%