Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Robinson Ramsbe igazolt.Kevesebbet kapott mint vártam. Azt hittem meg fogja kapni az évi 18 környékét amit mi ajánlottunk neki tavaly…
3 év 46,5 millió.
Tavaly mi ennél többet ajánlottunk neki....
Jó játékos, de vérlázítóan baszott bele.
tüsi91
Mondjuk legalább gyűrűért mehet és valami QB szerű dolog fog dobálni neki.
Azt nem tudom hogy a Rams honnan szarja a capet…
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Robinson Ramsbe igazolt.3 év 46,5 millió.
Tavaly mi ennél többet ajánlottunk neki....
Jó játékos, de vérlázítóan baszott bele.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Feltételezem, hogy jön 4 olyan aki UFA és többet kap mint 2,5 millió.Bars --> Raiders
Tabor --> Falcons
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Hát attól is függ kiket hozunk. Ha pl cutolt játékosokat akik nem számítanak bele a comp pickbe …Szerintem nem lesz.Elijah Wilkinson --> FalconsRemélem lesz pár comp pick jövőre …
tüsi91
Tomcsik
In: Ogunjobi 13, Patrick 4, Morrow 3 (Morrow szerintem még beleszámit majd)
Out: Daniels 8,75, Nichols 5,5, Grant 4,5 (Burns 2 millió nem számít már szerintem), Wilkinson, O'Donnell nem kap 2 felett.
Aki még benne lesz: Dalton, Robinson, Hicks, talán Ifedi
A többiek nem kapnak 2,5 millió felett.
tüsi91
Robinson azért jó nagy pénzt kaphat, gyanítom hogy Hicks is kapni fog vagy 5 millát ha nem többet. Lehet még ebből 1-2 comp pick ha ügyesen csinálják…
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Úgy látszik La’el Collins kikerül a piacra… Felőlem őt túl is fizethetjük csak hozzuk el. Pont egy ilyen féle fazon hiányzik a falba. Egy igazi “nasty” blokkoló…
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerintem nem lesz.Elijah Wilkinson --> FalconsRemélem lesz pár comp pick jövőre …
tüsi91
Tomcsik
In: Ogunjobi 13, Patrick 4, Morrow 3 (Morrow szerintem még beleszámit majd)
Out: Daniels 8,75, Nichols 5,5, Grant 4,5 (Burns 2 millió nem számít már szerintem), Wilkinson, O'Donnell nem kap 2 felett.
Aki még benne lesz: Dalton, Robinson, Hicks, talán Ifedi
A többiek nem kapnak 2,5 millió felett.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Elijah Wilkinson --> FalconsRemélem lesz pár comp pick jövőre …
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Elijah Wilkinson --> Falcons
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
O'Donell a Packersbe igazolt puntolni.Ő egy átlagos punter, szóval csak szentimentális okokból megtartani nem lett volna célszerű. Helyes döntés, amennyiben találunk jobb ár-érték arányút.
Fejlődött az évek során főleg a 20 yardon belülre küldött puntokban, de rengetegszer átrúgta a coveraget kicsi hangtimemal.
Alapjában véve 2 milliókért szokott itt lenni, ezt lehet megpróbálják olcsóbban megoldani.
tüsi91
Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
O'Donell a Packersbe igazolt puntolni.Fejlődött az évek során főleg a 20 yardon belülre küldött puntokban, de rengetegszer átrúgta a coveraget kicsi hangtimemal.
Alapjában véve 2 milliókért szokott itt lenni, ezt lehet megpróbálják olcsóbban megoldani.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Julio Jones szabad. Pont ilyen WR kellene nekünk csak 10 évvel fiatalabb. 😊Annyira nem illik bele Poles filozófiájába. Idős már meg sérült is volt sokat. Bár fene tudja ha nem kér sokat…
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Julio Jones szabad. Pont ilyen WR kellene nekünk csak 10 évvel fiatalabb. 😊
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Bevallom őszintén hogy közben a gyerekre figyeltem és fél szemmel figyeltem a game passzt. Meg voltam győződve róla hogy őt nézem a Browns ellen, ezek szerint lehet BJ Hillt néztem…Lehet úgy kéne leülnöm hogy oda is tudok koncentrálni…Elnézést nem akartam megtéveszteni senkit.Hát én a PO meccsekre fókuszáltam. Láttam az összes Bengals PO meccset, de most vissza néztem párat kifejezetten Ogunjobira koncentrálva.
TomcsikEz azért érdekes, mert a Raiders elleni wild card meccsen megsérült és utána IR-re került...
tüsiAkkor rosszul fogalmaztam a Raiders elleni meccsbe néztem bele és ott jó volt a 3. negyed közepe fele sérült meg. A Browns elleni 18. heti meccsbe néztem bele meg a week 17 KC ellenibe.Megnéztem a KC ellenit, abszolút nem játszott jól.
Tomcsik
Ha pass rusht nézek, akkor elsősorban azt figyelem milyen gyorsan lő ki a snapnél, milyen az első lépése. Én abban sem látok extrát. A rövid karjai alapban hátrányból indítják, ha megragadják akkor vége van. Az teljesen ok, hogy nem tisztán 3techet játszott a Bengalsban. Nagyon sok 0 vagy 1 tech volt, sok double team, de nem látom azt a fergeteges motort sem a játékában. Az ember néz összefoglalókat, ott a sackeken feltűnik, a TFL-ek feltűnnek, de egy komplett meccstape. Egyszerűen nem meggyőző.
Lehet 3 techként játszatni, ha mellette van egy 0/1 tech DT (erre jó lett volna Nichols és azt gondolom, hogy jó lesz erre Blackson is), aki az erős oldalon megeszi a double teameket, de egyszerűen nem látom, hogy miért lesz ő konstansan jó.
A Browns elleni meccsen a 18. héten egyébként nem is játszott........
tüsi91
több mint 2 éve
Veled legalább lehet értelmesen beszélgetni, meg ha van tenyleg amiben nem is értünk egyet.Jimmy abbahagyta a követést.Ha mar szinvonal. Jimmy randalirozik meg valamerre? Mert a masik forumot ahova atment nem talalom.Máshol megkaptam hogy már a bears topicot is szétbasztam. Na mind1, már lenyugodtam de sajnos elképesztő nagyot zuhant a színvonal ezen a fórumon.Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
Egyebkent nincs mit itt szetbaszni, megy a cap takaritas, amit mar tavaly el kellett volna kezdeni. Mert a tavalyi hig f... az nem hianyzott az embernek.
Toto21
davemayer
Toto21
Dave, írj inkább ide, másik topikokat hagyd. Mégha általában nem is értünk egyet, de jól elvitatkozunk 😁
On: ez a Morrow gyerek korrekt futball játékos.
tüsi91
A csapathoz én most érdemben nem tudok mit hozzáfűzni, ami FA-n történt ahhoz nincs nagyon mit. Várható volt hogy nem most fogjuk megváltani a világot, ez egy átmeneti év lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
En sem, kar hogy nem aktiv már itt. Régi szép idők...Ha mar szinvonal. Jimmy randalirozik meg valamerre? Mert a masik forumot ahova atment nem talalom.Máshol megkaptam hogy már a bears topicot is szétbasztam. Na mind1, már lenyugodtam de sajnos elképesztő nagyot zuhant a színvonal ezen a fórumon.Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
Egyebkent nincs mit itt szetbaszni, megy a cap takaritas, amit mar tavaly el kellett volna kezdeni. Mert a tavalyi hig f... az nem hianyzott az embernek.
Toto21
davemayer
Toto21
Annak a szakadásnak is semmi értelme nem volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kezdő matéria?Jimmy abbahagyta a követést.Ha mar szinvonal. Jimmy randalirozik meg valamerre? Mert a masik forumot ahova atment nem talalom.Máshol megkaptam hogy már a bears topicot is szétbasztam. Na mind1, már lenyugodtam de sajnos elképesztő nagyot zuhant a színvonal ezen a fórumon.Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
Toto21
davemayer
Toto21
Dave, írj inkább ide, másik topikokat hagyd. Mégha általában nem is értünk egyet, de jól elvitatkozunk 😁
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Jimmy abbahagyta a követést.Ha mar szinvonal. Jimmy randalirozik meg valamerre? Mert a masik forumot ahova atment nem talalom.Máshol megkaptam hogy már a bears topicot is szétbasztam. Na mind1, már lenyugodtam de sajnos elképesztő nagyot zuhant a színvonal ezen a fórumon.Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
Toto21
davemayer
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Ha mar szinvonal. Jimmy randalirozik meg valamerre? Mert a masik forumot ahova atment nem talalom.Máshol megkaptam hogy már a bears topicot is szétbasztam. Na mind1, már lenyugodtam de sajnos elképesztő nagyot zuhant a színvonal ezen a fórumon.Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
Toto21
davemayer
több mint 2 éve
Máshol megkaptam hogy már a bears topicot is szétbasztam. Na mind1, már lenyugodtam de sajnos elképesztő nagyot zuhant a színvonal ezen a fórumon.Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Hát én a PO meccsekre fókuszáltam. Láttam az összes Bengals PO meccset, de most vissza néztem párat kifejezetten Ogunjobira koncentrálva.
Tomcsik
Ez azért érdekes, mert a Raiders elleni wild card meccsen megsérült és utána IR-re került...
tüsi
Akkor rosszul fogalmaztam a Raiders elleni meccsbe néztem bele és ott jó volt a 3. negyed közepe fele sérült meg. A Browns elleni 18. heti meccsbe néztem bele meg a week 17 KC ellenibe.Megnéztem a KC ellenit, abszolút nem játszott jól.
Tomcsik
Ha pass rusht nézek, akkor elsősorban azt figyelem milyen gyorsan lő ki a snapnél, milyen az első lépése. Én abban sem látok extrát. A rövid karjai alapban hátrányból indítják, ha megragadják akkor vége van. Az teljesen ok, hogy nem tisztán 3techet játszott a Bengalsban. Nagyon sok 0 vagy 1 tech volt, sok double team, de nem látom azt a fergeteges motort sem a játékában. Az ember néz összefoglalókat, ott a sackeken feltűnik, a TFL-ek feltűnnek, de egy komplett meccstape. Egyszerűen nem meggyőző.
Lehet 3 techként játszatni, ha mellette van egy 0/1 tech DT (erre jó lett volna Nichols és azt gondolom, hogy jó lesz erre Blackson is), aki az erős oldalon megeszi a double teameket, de egyszerűen nem látom, hogy miért lesz ő konstansan jó.
A Browns elleni meccsen a 18. héten egyébként nem is játszott........
Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot isIs? Hol randaliroztal? 😀
davemayer
több mint 2 éve
Vigyázzatok mert mindjárt szétbaszom a bears topicot is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Na vegre kivagtuk Trevathan-t. Nem is kellett volna vele hosszabitani anno.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Azt hiszem könnyű lesz megszámolni, hogy ki az akit mi draftoltunk és 5 év után még mindig itt van.