Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Bryce Young in da house?
több mint 3 éve
Lovie is our hero!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Ezek szerint mégis 😁💪Egy Hou győzelemre vagyunk az 1/1-tőlŐk sem hülyék, nem fognak nyerni még egyet...
davemayer
Proki_
több mint 3 éve
Ott az 1/1 😁
több mint 3 éve
Vége van.Lovie még szeret minket. Köszönjük szépen.
1/2. Az sokkal rosszabb, mint az 1/1.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez szép jinx volt 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Vezet a TexansVége van.Talán ki tudunk csikarni valamit abból is. Nem volt szép szezon, de azért köszi a követést.
tüsi91
csi77
több mint 3 éve
Vége van.Talán ki tudunk csikarni valamit abból is. Nem volt szép szezon, de azért köszi a követést.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
2023-ban a reálisan elérhető szint az idei Jaguars környéke, mert azt gondolom, hogy nálunk jövőre is rengeteg rookie kell, hogy folyamatosan pályán legyen.Hogy ez milyen mérleg lenne az egy másik kérdés, minden bizonnyal az NFC North nem lesz annyira hulladék divízió, mint idén még úgy általában mindig az AFC South szokott lenni.
--
Akit érdekel a mai meccs is. Sok mindenki nem fog játszani azok közül, akik jövőre még itt lesznek. Szerintem Gordont is kiültetik ezzel az ágyéksérülessel, betegséggel.
Ettől függetlenül a múlt heti gyalázatos teljesítmény után én azt várom, hogy itthon ismét egy összeszedett, hajtós, lelkes csapat leszünk. Örülnék neki ha mondjuk Eiselen helyett Carter játszana, rosszabb nem igen lehetne. Vagy Joe Thomas helyett Gates. Illetve kíváncsi leszek Terrell Lewisra is.
több mint 3 éve
Ez (is) egy jó alkalom lenne arra, hogy teszteljük a 3-6. körben kiválasztott újonc QB-kat. Ja, hogy nincs olyan...Nincs csapat hogy releváns képet kapj egy qbról.
mortirolo
Értem a logikádat és egy normálisan épített csapatnál ez jó opció lenne, de ebbe a jelenlegi bearsbe jó szívvel csak egy crash dummyt rakhatsz be, de őt is csak azért mert már megbékélhetett a sorsával. Peterman erre tökéletes lesz.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez (is) egy jó alkalom lenne arra, hogy teszteljük a 3-6. körben kiválasztott újonc QB-kat. Ja, hogy nincs olyan...
több mint 3 éve
Én remélem jövőre messze lesz tőle, s nem kell ezt a college offenset futtatni.Nem szabad kockáztatni, ezzel a fallal életveszély. Majd jövőre megdönti, ha meg nem, nem számít.Fields nem játszik a Vikings ellen.Pedig megérdemelte volna hogy megdöntse Lamar rekordját…
Proki_
Tomcsik
davemayer
Jenkins, Schofield és az emberem Blackwell is IR.
több mint 3 éve
Persze nyilván nem kell kockáztatni. Azt viszont remélem hogy jövőre a közelében sem lesz a futás rekordoknak…Remélem inkább passz rekordokat fog döntögetni…Nem szabad kockáztatni, ezzel a fallal életveszély. Majd jövőre megdönti, ha meg nem, nem számít.Fields nem játszik a Vikings ellen.Pedig megérdemelte volna hogy megdöntse Lamar rekordját…
Proki_
Tomcsik
davemayer
több mint 3 éve
jesszus, mint kap a menedzsment a kinti “szurkoloktól”… ezek az amerikaik kajak ennyire együgyüek, jóégNem szabad kockáztatni, ezzel a fallal életveszély. Majd jövőre megdönti, ha meg nem, nem számít.Fields nem játszik a Vikings ellen.Pedig megérdemelte volna hogy megdöntse Lamar rekordját…
Proki_
Tomcsik
davemayer
több mint 3 éve
Nem szabad kockáztatni, ezzel a fallal életveszély. Majd jövőre megdönti, ha meg nem, nem számít.Fields nem játszik a Vikings ellen.Pedig megérdemelte volna hogy megdöntse Lamar rekordját…
Proki_
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fields nem játszik a Vikings ellen.Pedig megérdemelte volna hogy megdöntse Lamar rekordját…
Proki_
több mint 3 éve
Leírtam lentebb miért jó döntés.Fields nem játszik a Vikings ellen.Na ez a tanking. 😊
Proki_
Nincs ezzel gond. Ami a legfontosabb üzenete ennek a döntésnek, hogy a rezsimben van bizalom Fields iránt. Ha nem így lenne játszana.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fields nem játszik a Vikings ellen.Na ez a tanking. 😊
Proki_
Nincs ezzel gond. Ami a legfontosabb üzenete ennek a döntésnek, hogy a rezsimben van bizalom Fields iránt. Ha nem így lenne játszana.
több mint 3 éve
Fields nem játszik a Vikings ellen.
több mint 3 éve
Egyszerűen nincs elég használható játékosunk. Hiába van 120 millió, ha azt nem lehet értelmesen elkölteni az FA piacon. Mondjuk értelme sem lenne, amíg nincs meg a csapat gerince, amire építeni lehetne. Draft tőkénk van de darabszámot kellene növelni. Én nem hiszem, hogy tudunk olyan jól és főleg annyit draftolni, hogy érdemes legyen részt vennünk az FA piacon. Persze jöhetne egy WR1 30-ért és támogatnám is, de ki az az "elmebeteg" aki ide akarna jönni? Néztem a hétvégén, hogy mit művel Brown, Adams és Evans..., hát tudnék örülni és azt hiszem Fields is.
több mint 3 éve
Átpörgettem ezt a minőséginek nem nevezhető futballteljesítményt a hétvégéről. Néhány teljesen random gondolat:
- 15 percig jól játszottunk.
- Fields teljesen sansztalan volt. Ettől függetlenül neki is rossz meccse volt, de írjuk a többiek számlájára. S még mielőtt a szokásos támadásokat megkapom --> miben lehet előrelépni a jövőben én csak ezt nézem. Jövőre szeretném látni, hogy Fields többet csekkoljon. Néha az az érzésem, hogy teljesen ignorálja a csekk lehetőségét. Azt tudjuk, hogy big play hunter, ez volt collegeban is, soha nem is fog megváltozni, de indokolatlan hiteket keres saját magának jópárszor. Nyilván ebből néha kijönnek jó dolgok, néha nem. Ha az extrával együtt élsz, akkor élj egyet azzal, ha a másik oldal jön. Én 4 olyan sacket/hitet számoltam, ahol Fields megspórolhatta volna ezt. S ezeknél volt 1&10 is. Ezekben kell fejlődni. Ettől aztán meccset nem nyertünk volna mondjuk.
- majd erről hosszabban, de ehhez a vertikális passzjátékhoz, amit futtatni szeretnénk és ami szerintem Fieldshez is leginkább stílusban közel áll nagyjából semmink sincs. Dink&dunkra meg Fields szerintem soha az életben nem lenne alkalmas. Ettől függetlenül el kellett volna tolódni ebbe az irányba a passzjátéknak. Slant, curl stb. rövid útvonalak. Már csak a pass prot miatt is.
- Blasingamet nem értem miért nem használjuk többet. A csávó jó játékos, a blokkajait megcsinálja, mögötte lehet futni.
- Teven Jenkins jó játékos. Ezt látjuk is, de mögötte Schofield meg Eiselen... Uram borogass.
- Braxtonról volt szó, de tényleg a többiek is kritikán aluliak voltak.
- Kmet mint blokkoló inkonzisztens, hol kiváló blokk, hol rajta ér véget a játék. Lehet sokat és komplexet kérnek tőle, de erre nem alkalmas. Vagy csak így.
- Ryan Griffin még is mennyire hulladék igazolás volt? Nézzétek meg az első sacket, amit Braxton engedett. Ott valaki érti, hogy még is mit csinált?
- a Lions amúgy nagyon szépen felkészült belőlünk. Play action bootleg playt Fields dobókezére hívtunk 3-szor, mindháromszor tárt karokkal fogadták. Talán lehetne másik oldalról keresztbe blokkoló embert az edgere ráküldeni. Zone readet a Lions tökéletesen megoldotta --> Hutchinson kiváló játékos már most.
- Velus Jonesnak ki kellene hoznia minden kickoffot. A csávó jó returner.
- amint Goffot sikerült egy minimális nyomás alá helyezni, ami nem azt jelenti, hogy beírják pressurenek, csak picit már közelebb vagy hozzá, akkor rendszerint hibázott is. A Lions támadófala tényleg kiváló, játszik náluk 3 első körös. Nekünk az elmúlt 5 szezonban 2 első körös választásunk volt.
- my man Josh Blackwell 1 elkapást engedélyezett. Többször felé sem néztek. Mindenki döntse el, hogy szerinte miért.
- Sanborn hiányzik belülről. Lehet hogy Roquan sokkal jobb játékos, de nem annyival, mint amennyivel Sanborn jobb mondjuk Joe Thomasnál.
S állítólag James Rowe DB coach megy a collegeba DC-nek. Nagyon nem örülnék neki.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Ami nagyon zavaró hogy Braxtonba bele láttam a kezdő LT-t. Persze mindenkinek lehet rossz napja, de ez a mai nagyon gyenge volt tőle. A bull rush ellen egész évben gyenge volt, de ma kritikán aluli. Lehet mégse lennék meglepődve ha FA-n vagy drafton viszonylag magasabban jönne egy LT…Teljesen egyértelmű mi a hiányossága és mi az erőssége. Nem is próbálják meg sebességből kifelé megverni. Ha még is azt kis túlzással mindig lenyeli. Egyetlen olyan meccset nem láttam, ahol Braxton lefelé kilógott volna. Ha csutka szar volt, akkor mellette mindenki is. A tegnapi meg a Commanders meccs volt nagyon rossz tőle, a többi képezheti vita tárgyát. De ez a kettő overall gyalázat volt pass protectionben.
Tomcsik
Ha jövő év elején így néz ki, akkor el lehet gondolkodni a lecserélésén.
Láttunk már csodát NFL szinten, de másodosztályból NFL-be ennél jobban átmenetet offensive falember nem tudom véghez vitt-e már. Biztosan, de nem teszik meg gyakran.
Lehet, hogy Te nem, de én meghökkenve lennék attól, ha lecserélnék, s ezen 1 rossz meccs nem változtat. Van 3 hely a támadófalban, ahol idén összességében gyengébb teljesítményt nyújtottak a játékosok. Még azt se látom, hogy feltétlen ki lehet cserélni egy offseasonben. S akkor arról már ne is szóljon vita, hogy Teven Jenkinsszel mennyire lehet számolni. Szerintem semennyire, ami komoly baj, mert idén a legjobb emberünk volt. De két év alatt hát, váll, csipő, nyak sérülés és alig van egy egészséges pillanata 24 évesen.