Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Wade Phillips szimpatikus, de már 73 éves, így Ő nem lenne stabil megoldás.Mayo a Patsnél is DC úgyhogy azt Bill papa vétózhatja. Ez a Rodgers meg állítólag több helyen is felmerült DCnek ráadásul 5nap múlva lejár a szerződése.Jay Rodgers a D line edző lenne az én választásom. Ha külsőst hozunk akkor Wade Phillips, vagy meglepő névként Jerod Mayo akinek örülnék. Mondjuk a rakéta mérnök után lehet Mayo se lenne ideális, de állítólag zseni.. Játékosként az volt ...DC-ra valami tipp?Azt olvastam, hogy a DL edzőt vagy a S edzőt akarjátok promótálni.
Fangio 2018, Pagano 2019, 2020
Kapott pontok 17,7 -> 18,6 -> 23 és engedett yardok 300 -> 324 -> 347
Top védelemből sikerül Top 10-en kívülit csinálni, ami még mindig elég SB-ra, de ahhoz mostmár Watson szint kellene.
mortirolo
Bazzani
Tomcsik
Bazzani
Azt kellene tudni, hogy Jay Rodgers elmenne-e máshova, ha nem léptetik elő. Ha igen, akkor legyen Ő DC. Jerod Mayo jó ötlet, megvettem. Most, hogy lezajlott a "process" kíváncsi vagyok, hogy Pace és Nagy mire jut és mennyi idő alatt.
több mint 5 éve
Mayo a Patsnél is DC úgyhogy azt Bill papa vétózhatja. Ez a Rodgers meg állítólag több helyen is felmerült DCnek ráadásul 5nap múlva lejár a szerződése.Jay Rodgers a D line edző lenne az én választásom. Ha külsőst hozunk akkor Wade Phillips, vagy meglepő névként Jerod Mayo akinek örülnék. Mondjuk a rakéta mérnök után lehet Mayo se lenne ideális, de állítólag zseni.. Játékosként az volt ...DC-ra valami tipp?Azt olvastam, hogy a DL edzőt vagy a S edzőt akarjátok promótálni.
Top védelemből sikerül Top 10-en kívülit csinálni, ami még mindig elég SB-ra, de ahhoz mostmár Watson szint kellene.
mortirolo
Bazzani
Tomcsik
több mint 5 éve
Jay Rodgers a D line edző lenne az én választásom. Ha külsőst hozunk akkor Wade Phillips, vagy meglepő névként Jerod Mayo akinek örülnék. Mondjuk a rakéta mérnök után lehet Mayo se lenne ideális, de állítólag zseni.. Játékosként az volt ...DC-ra valami tipp?Azt olvastam, hogy a DL edzőt vagy a S edzőt akarjátok promótálni.
mortirolo
Bazzani
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
DC-ra valami tipp?Azt olvastam, hogy a DL edzőt vagy a S edzőt akarjátok promótálni.
mortirolo
több mint 5 éve
DC-ra valami tipp? Fangio 2018, Pagano 2019, 2020
több mint 5 éve
Ha jön egy értékelhető irányító, szerinted akkor is megy?Nincs akkora piaca, mint azt sokan gondolják szerintem, s minden elismerés ellenére nem pótolhatatlan. Ha nem sikerül vele megegyezni még lehet tagelni, de ebbe a játszmában nem Pace kezében vannak a jobb lapok. Mooneyt leszámítva nincs WR (Millert én nem számolom, alig várom, hogy ne itt legyen), és a drafton sem tűnik úgy, hogy magasan jönne elkapó. Lehetett volna vele szezon előtt hosszabbítani, de hát ugye nem történt meg. Ahol én látnám a helyét: Raiders, Colts, Jets, Dolphins talán Washington és csak megemlítem, hogy Packers. Patriots is adná magát, de nem hinném, hogy Belichick nagy pénzt adna jelenleg elkapóért. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy marad, de sokba kerülne. Többe, mint mondjuk augusztusban került volna. De sok fog a QB helyzettől múlni, amiről majd akarok írni egy hosszabban.
csi77
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Aki nem látta a sajtótájékoztatót, annak összefoglalom. A szokásos semmitmondó céges szövegen túl (kultúra, folyamat...), kiderült hogy a két jómadár nem a pénz miatt maradhat, hanem azért mert látszik az előrelépés , hiszen bejutottunk a PO-ba (Szerintem meg a 8-8 az pont 8-8...). Hat vesztes meccs után fölálltunk és nyertünk hármat. (szerintem meg csak egyet a Minnesota ellen...) Kiválasztották Mooney-t, ami szintén azt jelzi, hogy fantasztikusak. Úgy egymásra hangolódtak, hogy szerepelni fognak a Túl a barátságon II.-ben. További konkrétumot is hallottunk: A megfelelő QB kiválasztása a Prioritás, amit drafton, cserével vagy szabad ügynök idehozatalával oldunk meg. (Pace, mostanra kipróbálta már mindhárom opciót...) Nem kell sietni, rengeteg időnk van a FOLYAMAT-ra. Magyarul semmi elképzelésük nincs, hogy mi legyen, de az nagyon profin lesz végrehajtva.
Szerkesztette: mortirolo
több mint 5 éve
Ha jön egy értékelhető irányító, szerinted akkor is megy?Amúgy valszeg Millernek búcsút is intünk. Állítólag az egész csapatnak lejátszottak egy 15 perces videót hogy Gardner tauntolegész évben és figyeljenek erre oda. Ugye az első meccsen Wims már volt olyan hülye hogy kiállította magát. Állítólag több edző is figyelmeztette Millert hogy ne legyen hülye... És mit ad isten Miller csak nem bírta megállni...Mondjuk azt se értem hogy Gardner hogy ússza meg mindig hogy egy tahó paraszt. Nem csak pofázik hanem bele nyúl az emberek szemébe sisakrácson át, csipkedi a játékosok seggét stb egyszer utol éri a lárma a parasztot. Ettől még Miller egy fegyelmezetlen hülye gyökér volt, pedig hogy örültem mikor ledraftoltuk...Nálam az ütés nélkül sem volt kérdéses. Az, hogy egy idegbeteg, cigánystílusú srác azt eddig is tudtuk. Nagyobb baj, hogy megbízhatatlan. Valaki ad majd érte egy 6-7. körös picket, de ennyi. Kettő darab második körbe került. S mindenki a Trubisky traderől beszél, pedig erről is lehetne.
Tomcsik
Ha Robinson megy, akkor marad Mooney és Ridley. Szánalmas Ryan Pace.
...BazzaniDélután/este.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Amúgy valszeg Millernek búcsút is intünk. Állítólag az egész csapatnak lejátszottak egy 15 perces videót hogy Gardner tauntolegész évben és figyeljenek erre oda. Ugye az első meccsen Wims már volt olyan hülye hogy kiállította magát. Állítólag több edző is figyelmeztette Millert hogy ne legyen hülye... És mit ad isten Miller csak nem bírta megállni...Mondjuk azt se értem hogy Gardner hogy ússza meg mindig hogy egy tahó paraszt. Nem csak pofázik hanem bele nyúl az emberek szemébe sisakrácson át, csipkedi a játékosok seggét stb egyszer utol éri a lárma a parasztot. Ettől még Miller egy fegyelmezetlen hülye gyökér volt, pedig hogy örültem mikor ledraftoltuk...Nálam az ütés nélkül sem volt kérdéses. Az, hogy egy idegbeteg, cigánystílusú srác azt eddig is tudtuk. Nagyobb baj, hogy megbízhatatlan. Valaki ad majd érte egy 6-7. körös picket, de ennyi. Kettő darab második körbe került. S mindenki a Trubisky traderől beszél, pedig erről is lehetne.
Tomcsik
Ha Robinson megy, akkor marad Mooney és Ridley. Szánalmas Ryan Pace.
...BazzaniDélután/este.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Nekem az a nagy kérdés, most hogy ég a ház Nagy nevez-e ki egy igazi OC-t báb helyett és feladja ezt a mágikus offensét. Vagy továbbra is marad egy egoista ki ha nem ő HC/OC.Ebből tudnál szemezgetni?
Ha marad és egy ilyen ember nem adja ki a gyeplőt, akkor úgy fogják kirúgni innen, ahogy még senkit. Szezon közben.
A tegnapi sajtótájékoztatón a riporterek/újságírók olyan kérdéseket engedtek meg maguknak, amit soha nem hittem volna, hogy hivatalos eseményen egy ilyen üzleti vállalat fő embereinek neki szegeznek. De jól mutatják ők is a szurkolók hangulatát.
tüsi91
több mint 5 éve
Amúgy valszeg Millernek búcsút is intünk. Állítólag az egész csapatnak lejátszottak egy 15 perces videót hogy Gardner tauntolegész évben és figyeljenek erre oda. Ugye az első meccsen Wims már volt olyan hülye hogy kiállította magát. Állítólag több edző is figyelmeztette Millert hogy ne legyen hülye... És mit ad isten Miller csak nem bírta megállni...Mondjuk azt se értem hogy Gardner hogy ússza meg mindig hogy egy tahó paraszt. Nem csak pofázik hanem bele nyúl az emberek szemébe sisakrácson át, csipkedi a játékosok seggét stb egyszer utol éri a lárma a parasztot. Ettől még Miller egy fegyelmezetlen hülye gyökér volt, pedig hogy örültem mikor ledraftoltuk...
több mint 5 éve
Azt hallottam ma, hogy Nagy a sajtotajekoztaton azt mondta, vege Trubynak, uj QB lesz.

több mint 5 éve
Érdekes lehetne. Ha az irányító meg van Ok, ha nincs, mindegy ki jön....Nekem az a nagy kérdés, most hogy ég a ház Nagy nevez-e ki egy igazi OC-t báb helyett és feladja ezt a mágikus offensét. Vagy továbbra is marad egy egoista ki ha nem ő HC/OC.Reuniont vizionálok Pedersonnal.
tüsi91
empty taxi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nekem az a nagy kérdés, most hogy ég a ház Nagy nevez-e ki egy igazi OC-t báb helyett és feladja ezt a mágikus offensét. Vagy továbbra is marad egy egoista ki ha nem ő HC/OC.Reuniont vizionálok Pedersonnal.
tüsi91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az tré hogy be vizionáltam hogy Wentz ide kerül mert ugye DeFilippoval milyen jó volt? Mennyi lehet az ára mert a Phily kb szabadulni akar tőle...Pl mi lenne egy 3. kör meg Füles csak hogy teljes legyen az élet körforgása 😊 Mondjuk nem tudom jó lenne-e WentzNekem Pederson kirúgása pont azt mondatja, hogy Wentzzel terveznek Phillyben és őt választották a HC helyett. Állítólag elég rossz viszonyba került Doug sokakkal a végére, köztük Carsonnal is.
Tomcsik
több mint 5 éve
Az tré hogy be vizionáltam hogy Wentz ide kerül mert ugye DeFilippoval milyen jó volt? Mennyi lehet az ára mert a Phily kb szabadulni akar tőle...Pl mi lenne egy 3. kör meg Füles csak hogy teljes legyen az élet körforgása 😊 Mondjuk nem tudom jó lenne-e Wentz
több mint 5 éve
Nekem az a nagy kérdés, most hogy ég a ház Nagy nevez-e ki egy igazi OC-t báb helyett és feladja ezt a mágikus offensét. Vagy továbbra is marad egy egoista ki ha nem ő HC/OC.Ha marad és egy ilyen ember nem adja ki a gyeplőt, akkor úgy fogják kirúgni innen, ahogy még senkit. Szezon közben.
A tegnapi sajtótájékoztatón a riporterek/újságírók olyan kérdéseket engedtek meg maguknak, amit soha nem hittem volna, hogy hivatalos eseményen egy ilyen üzleti vállalat fő embereinek neki szegeznek. De jól mutatják ők is a szurkolók hangulatát.
több mint 5 éve
Az 4×5,4 milla nála, ami lófütty.Az aláírási bónusz marad mert az már ki lett fizetve csak több évre van könyvelve a többi garival lehet jàtszani az opciós kb.Szerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Willie Parker
Nyilván lehet játszani a könyveléssel meg itt új szerződést adni neki ami teljesen új cap hit et generálna és lenne benne garantált rész stb.., szóval szerintem teljesen felesleges ilyen esetekben a jelenlegi szerződését nézni.
És igen legyen mondjuk 4 első kör az ára. Egy jó coachinggal és egy jó védelemmel ezek a cetlik min top 20 de inkább 25 környékén vannak minden évben és ott már minden második évben kb jó ha húzol egy átlagos kezdőt..
Nincs az az ár amit egy ilyen elit QB nem ér meg szerintem. Más kérdés, hogy nem kerül a piacra.
gordon
Cuchulain82
Willie Parker
gordon
Gondolom ha újrastruktúrálják, akkor sem ír alá 35-40M/év alatt, maximum a szerz hossza nyúlik.
Ha Watson helyébe képzeled magad, te kihez mennél reálisan: Colts, Dolphins, Panthers v Bears?
több mint 5 éve
Az aláírási bónusz marad mert az már ki lett fizetve csak több évre van könyvelve a többi garival lehet jàtszani az opciós kb.Szerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Willie Parker
Nyilván lehet játszani a könyveléssel meg itt új szerződést adni neki ami teljesen új cap hit et generálna és lenne benne garantált rész stb.., szóval szerintem teljesen felesleges ilyen esetekben a jelenlegi szerződését nézni.
És igen legyen mondjuk 4 első kör az ára. Egy jó coachinggal és egy jó védelemmel ezek a cetlik min top 20 de inkább 25 környékén vannak minden évben és ott már minden második évben kb jó ha húzol egy átlagos kezdőt..
Nincs az az ár amit egy ilyen elit QB nem ér meg szerintem. Más kérdés, hogy nem kerül a piacra.
gordon
Cuchulain82
Willie Parker
több mint 5 éve
Állítólag Pace +1 év, így az Ő szerződése is még 2 évre szól. Tehát a következő páros 23-ban jöhet, mivel ha bukjuk a következő szezont, amire azért van egy picike esély, a 22-es tankolásra hülyeség lenne nem megtartani Őket. Kár, hogy a győzelmeket nem az alapján osztják, hogy hányszor tudod kiejteni 1p alatt a culture, collaborative meg a process szavakat.
több mint 5 éve
Rémlik egy olyan szabály is, hogy újratárgyalni 3. évtől kezdődően lehet szerződést, vagy az csak rookieknál van?igen, én is így tudomSzerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Willie Parker
gordon
Cuchulain82
Willie Parker
Cuchulain82
több mint 5 éve
igen, én is így tudomSzerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Willie Parker
gordon
Cuchulain82
Willie Parker
több mint 5 éve
Szerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Willie Parker
gordon
Cuchulain82
több mint 5 éve
nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Willie Parker
gordon
több mint 5 éve
A tények a következők: Pace kifizetett 18.5 milliót Mike Glennon-nak 4 meccsért. Nem akármilyen körülmények között draftolta Trubit (No comment). 4. kört és ha jól emlékszem évi kb. 8 milliót, adott a backup Nick Foles-ért. Ez eddig nem túl biztató, viszont tegnap óta sokkal nyugodtabb vagyok. Minden okunk meg van a bizakodásra: Pace és Nagy együtt fog dönteni. Pace sokat tanult a kudarcokból, egyre tapasztaltabb lesz. Nagy ott volt mikor kiválasztották Mahomes-t és megosztja a titkot, hogy hogyan kell QB-t választani.