Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 6 éve
Azt mondod Texans szitu mint Brokinál? 😊 Foles annyira azért nem rossz 😊 De egye fene mi adunk egy negyediket ti meg Folest meg egy 6-at , deal? 😊Konkrétan szerintem a Jags örülne, ha... nem kéne saját picket feladnia miatta! 22 milliót keres évente. Borzalmas szerződése van.Nem kerülhet túl sokba. A Jags biztos meg akar szabadulni a fizujától. Sérült is volt, túl jól se játszott. Szerintem olyan 3. vagy 4. körért vihető lenne...remélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
mobile.twitter.com/adamschefter/status/1217590401336520704
Tomcsik
twitter.com/_John_Shipley/status/1217599015606521856
iktriad
kérdés mit tudnánk adni a jagsnek ellenértékben
davemayer
Tomcsik
iktriad
több mint 6 éve
Konkrétan szerintem a Jags örülne, ha... nem kéne saját picket feladnia miatta! 22 milliót keres évente. Borzalmas szerződése van.Nem kerülhet túl sokba. A Jags biztos meg akar szabadulni a fizujától. Sérült is volt, túl jól se játszott. Szerintem olyan 3. vagy 4. körért vihető lenne...remélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
davemayer
Tomcsik
több mint 6 éve
Trubiskynél bármi jobb. Foles elég lehet addig amíg lesz első körünk és húzunk valami ifjoncot aki minket ismerve Trubiskyt is alulmúlja majd 😀 3.körünk nincs, de a 4. körös comp picket oda adnám érte.Nálam annyit meg is érne. A 2. körösünkkel hozunk egy OL játékost aki vélhetően kezdő szintet tud aztán a csapatás Foles-szal. Én örülnék ennek a forgatókönyvnek.Nem kerülhet túl sokba. A Jags biztos meg akar szabadulni a fizujától. Sérült is volt, túl jól se játszott. Szerintem olyan 3. vagy 4. körért vihető lenne...remélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
davemayer
Tomcsik
davemayer
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
Nálam annyit meg is érne. A 2. körösünkkel hozunk egy OL játékost aki vélhetően kezdő szintet tud aztán a csapatás Foles-szal. Én örülnék ennek a forgatókönyvnek.Nem kerülhet túl sokba. A Jags biztos meg akar szabadulni a fizujától. Sérült is volt, túl jól se játszott. Szerintem olyan 3. vagy 4. körért vihető lenne...remélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
davemayer
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Nem kerülhet túl sokba. A Jags biztos meg akar szabadulni a fizujától. Sérült is volt, túl jól se játszott. Szerintem olyan 3. vagy 4. körért vihető lenne...remélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
davemayer
több mint 6 éve
A tudat, hogy ő olyan játékos aki nem dobja túl meg alúl a seggüres 10méterre álló elkapót már jó. Ha egy olyan game managger lenne aki képes a védelmünket pihentetni már jóremélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
davemayer
több mint 6 éve
remélem igazad lesz, én benne látom számunkra a megváltást (de legalább a decens játékot)Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Fene tudja nekem valahogy Foles nem jön be. Értem én Phily miracle meg SB MVP meg minden... Viszont minden csoda 3 napig tart. Philyn kívül mindenhol rondán megbukott kezdőként. Persze Trubiskyhez képest a vizes fiú is előrelépés. A rendszer ismerős lehet neki. Na meg a lóvéját se tudom hogy csengetjük ki. Mondjuk lehet ti még fizetnétek is a fizuja egy részét csak ne az egészet kelljen...Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
iktriad
több mint 6 éve
Na ez viszont tetszik.DeFilippo remek QB coach, szóval ez nagy nyereség. De szvsz ezzel nagyon megnőtt annak is az esélye, hogy hamarosan Foles is kövesse őt a Szeles Városba. Nem mellesleg Lazor és Nagy is dolgozott anno Folesszal.
Tomcsik
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
3 dolog:1. Nem leszel play caller
2. Trubisky az irányítót
3. Lehet jövőre repül a bagázs
Nem egy vonzó pozíció.
több mint 6 éve
Nem értem ez a nagy utálatot Dalton irányába. Sztem hozzátok tökéletes fit volna. Vele sztem elérhető lenne nektek az, amit a Frisco csinál JG-val.Hát nem tudom a Bengals nem sokra vitte vele. Mondjuk Trubiskyhez képest upgrade, de nincs magasan a léc, néhány csapat back up QB-a is előrelépés lenne hozzá képest...
gabokocka
több mint 6 éve
Nem értem ez a nagy utálatot Dalton irányába. Sztem hozzátok tökéletes fit volna. Vele sztem elérhető lenne nektek az, amit a Frisco csinál JG-val.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Pppfff ez annyira nem tetszik 😕 Remélem ez nem azt jelenti hogy jön Dalton is...szimplán csak ő ment bele, hogy báb OC lesz
mobile.twitter.com/rapsheet/status/1216853867100561414
Tomcsik
több mint 6 éve
Pppfff ez annyira nem tetszik 😕 Remélem ez nem azt jelenti hogy jön Dalton is...mobile.twitter.com/rapsheet/status/1216853867100561414
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/1216472559698489344?s=19Broncos gyorsabb volt
tüsi91
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kyle Long visszavonult.Várható volt, sajnálatos hogy akkor adta fel a teste amikor végre volt valami csapat szerű...
twitter.com/Ky1eLong/status/1213974044497924099?s=19
Borbinho
több mint 6 éve
Kyle Long visszavonult.twitter.com/Ky1eLong/status/1213974044497924099?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jövő héten Mahomes vs Watson. Gondolom lesz egy frenetikus battle, hogy azt a kést még jól megforgassák az emberben, közvetlen azután, hogy savba, lúgba, fosban jól megmártogatták.
több mint 6 éve
Lejárt a szerződése, s a Broncosnál megkapta ugyanazt a posztot, ráadásul mehetett országos haverjával.Ezért lett volna király Donatell dcnek, de hagyták elmenniMajd jönnek ennél nagyobb pénzek is safetyknek. Idén azért vaskosan vissza esett ő is, legalábbis a 2 INT az nem sok. Amiben irgalmatlan visszaesett a védelem az a labdaszerzések és a sackek. Elég fontos dolgok...Amiben visszaesett a vedelem, az az, hogy Chuck Paganonak hivjak a koordinatort.
Amúgy mindenmásban top 10.
tüsi91
...
Stez
ricsiii83
Paganoval kapcsolatban egyetértek. Nem kapott az offensetől sok segítséget ugyan. Habár azt jegyezzem meg a védelem ugyanazt hozta mint mondjuk 2017ben..erős egység kevés labdaszerzéssel. Lehet csak a 18-as év volt egy masszív kirúgás.
Mindenesetre DeLeone (ILB) edző nem lepődnék meg, ha valamikor DC kandidáns lenne. Kwiat elképesztően jobb lett coverageben, azt tudtuk, hogy futás ellen ütni tud. Pierre-Louis pedig szintén elég kompetens játékosnak tűnt.
Iggyből kellene valamit kihozni, mert 2 év alatt pályára sem küldted, s hát akkor se volt szükségünk ILB-re, mikor húztuk, de jelenleg csak a roster helyet foglalja, mert ST-ben sem látod, hogy nagyon csapna.
több mint 6 éve
Ezért lett volna király Donatell dcnek, de hagyták elmenniMajd jönnek ennél nagyobb pénzek is safetyknek. Idén azért vaskosan vissza esett ő is, legalábbis a 2 INT az nem sok. Amiben irgalmatlan visszaesett a védelem az a labdaszerzések és a sackek. Elég fontos dolgok...Amiben visszaesett a vedelem, az az, hogy Chuck Paganonak hivjak a koordinatort.
tüsi91
Zsenialis, hogy a tizezer eve allandoan kivalo Ravens rendszere sorra gyartja az 1-2 year wonder edzoket, akiket ezek utan sorra kapkodnak el a csapatok, es amugy mashol altalaban szepen visszaesnek es kiderul roluk, hogy a titok nyitja a Ravens volt, nem pedig ok. Pagano sem mas. Az ideny feleben vakon volt szegeny teljesen. Mintha egy eros keret eleg lenne, es nem kell plan es komoly tervezes, meg az ellenfelekhez igazitani a hivasokat, hanem megoldja magatol a defense a meccseket, mint a maddenben, ahol tok mindegy, hogy milyen szisztemaban jatszol es teljesen mindegy, hogy azt jatszatod e valakivel, amit amugy annyira nem tud, mert ugy is megoldja, mivel magas a ratingje.
Stez
több mint 6 éve
Majd jönnek ennél nagyobb pénzek is safetyknek. Idén azért vaskosan vissza esett ő is, legalábbis a 2 INT az nem sok. Amiben irgalmatlan visszaesett a védelem az a labdaszerzések és a sackek. Elég fontos dolgok...Amiben visszaesett a vedelem, az az, hogy Chuck Paganonak hivjak a koordinatort.
tüsi91
Zsenialis, hogy a tizezer eve allandoan kivalo Ravens rendszere sorra gyartja az 1-2 year wonder edzoket, akiket ezek utan sorra kapkodnak el a csapatok, es amugy mashol altalaban szepen visszaesnek es kiderul roluk, hogy a titok nyitja a Ravens volt, nem pedig ok. Pagano sem mas. Az ideny feleben vakon volt szegeny teljesen. Mintha egy eros keret eleg lenne, es nem kell plan es komoly tervezes, meg az ellenfelekhez igazitani a hivasokat, hanem megoldja magatol a defense a meccseket, mint a maddenben, ahol tok mindegy, hogy milyen szisztemaban jatszol es teljesen mindegy, hogy azt jatszatod e valakivel, amit amugy annyira nem tud, mert ugy is megoldja, mivel magas a ratingje.
több mint 6 éve
Majd jönnek ennél nagyobb pénzek is safetyknek. Idén azért vaskosan vissza esett ő is, legalábbis a 2 INT az nem sok. Amiben irgalmatlan visszaesett a védelem az a labdaszerzések és a sackek. Elég fontos dolgok... Amúgy mindenmásban top 10.