Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Jimmy ok a Vikings meg a Lions nem profi csapat. Akkor nézd meg a Pats 4.-5. WR-ét. Nullkilométeres mind.Oké, itt a 3., meg 4. számú is nullkilométeres. Jeffery állandóan sérüléssel bajlodik. Most is egyébként. Tud sérülten játszani, de valami mindig van vele. Royal hányszor játszott végig 16 meccset? De ezt hagyjuk is, egy állandóan sérüléssel bajlódó elsőszámú (na, őt tényleg nem lehet pótolni, nem is ezt mondom), egy 30 éves slot (tavaly de hiányzott), meg 2 újonc (oké, 19 karrier elkapás), akinek ez elég, annak elég. Majd mi is előhúzunk egy Edelmant legfeljebb.
A csapatok nem költenek erre, mert ha kidől a sztárelkapó akkor kb mindegy.
A Bears kerete legkevésbé itt lyukas, White-al sem lett volna ránézésre PO kaliber.Bazzani
Ez nálam egy 8-9 győzelmet tudó keret. Kellett volna egy kezdő RT, egy TE, egy WR a padra, oszt csókolom, kiegyenesítesz 3 kérdőjelet. Vagy abból kettőt, azért nem minden papsajt. De hogy így be lehet adni ezt az újjáépülünk dumát?! És ettől kezdve, amíg Fox itt van, addig minden győzelem meglepetés lesz?! A szájbakúrt Trestman tudott 8 győzelmet hozni. Azóta mi változott? Elment Marshall, Melton, oszt csocsi. Tavaly szezon kalap szar volt, de kb. 3 játékon múlott, hogy nem kezdtük a szezont 5-1-es mérleggel. Egy tesitanár és egy könyvmoly körberöhögtette a csapatot, erre mindenki jaj újjáépülünk? A védelemben kapnak még egy esélyt a másod-harmadéves fiatalok egy komoly edző keze alatt, ezt nem nevezném újjáépítésnek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Jimmy ok a Vikings meg a Lions nem profi csapat. Akkor nézd meg a Pats 4.-5. WR-ét. Nullkilométeres mind.A csapatok nem költenek erre, mert ha kidől a sztárelkapó akkor kb mindegy.
A Bears kerete legkevésbé itt lyukas, White-al sem lett volna ránézésre PO kaliber.
több mint 10 éve
Ja Packers rendszere = Arod 😊A Packers rendszerében a seggükből előrántanak valakit, az is képes 600 yardra. Egyébként azt mondtam, profi csapatok ezt nem így csinálják, a Lions, Vikings nem tudom, hogy jön ide. De sztem a Lionsnál nincs egy fillér se, hogy költsenek cserékre, a Vikings meg nem tudom mit csinál. Mike Glennon produkált jobb szezont, mint Bridgewater, egyiket lecserélték, a másik elvileg franchise QB.De hogy így készültek fel arra, hogy valaki kiesik a kezdőből, az kiábrándító. füligjimmySzerintem ebben nincs igazad. Az NFL csapatokban a 4. elkapó poszton már nagyon kevés helyen ül bizonyítottan jó játékos.
Nézzük a csoportot:
Packers: Jordy, Cobb, Adams alap, mögöttük Janis újonc, Montgomery újonc, Abbrederis másodéves de sérült volt, többi mégjobban kuka.
Vikings: Wallace, Johnson, Wright a kezdő hármas mögöttük a rettenetes évet záró Patterson majd a 8 elkapásos Thielen és az újonc Diggs a többit hagyjuk
Lions: Megatron, Tate és Murphy majd a 200 yardos Fuller és a hátam közepére nem kívánt (tavaly a liga egyik legrosszabb elkapója) Jeremy Ross, és a tavaly nem játszó TJ Jones esetleg a 132.csapatánál játszó Salas.
Egyszerűen a csapatok nincsenek felkészülve a sztár elkapójuk (a Ti esetetekben sztár elkapónak szánt játékos) pótlására.Bazzani
Angelo és Emery szemetét nem kevés idő lesz kisöpörni. 10 éve nem draftolunk normálisan ide jutottunk.
Ez emg egy olyan dolog, hogy Emerey átvett egy kvázi rájátszáskaliber ('10-ben csoportdöntő, '11-ben is meglett volna) csapatot, '12-ben pedig 10 győzelem kevés volt. Voltak persze bőven hiányosságok, de akkor is tudott ez a csapat 10 győzelmet, még 3 évvel ezelőtt. A szarszemét Angelo átadott egy keretet, aminek a bajnoki címhez köze nem lehetett, de a 9-10 győzelem reális elvárás lehetett minden évben. Tavalyelőtt 8 győzelem, szóval szerintem a tavalyi összeomlást nem lehet a keretre fogni. Nálam nem működik ez a Gyurcsány a hibás mentalitás, ezt a csapatot elvileg nem a romjaiból kell felépíteni.füligjimmy
több mint 10 éve
A Packers rendszerében a seggükből előrántanak valakit, az is képes 600 yardra. Egyébként azt mondtam, profi csapatok ezt nem így csinálják, a Lions, Vikings nem tudom, hogy jön ide. De sztem a Lionsnál nincs egy fillér se, hogy költsenek cserékre, a Vikings meg nem tudom mit csinál. Mike Glennon produkált jobb szezont, mint Bridgewater, egyiket lecserélték, a másik elvileg franchise QB.De hogy így készültek fel arra, hogy valaki kiesik a kezdőből, az kiábrándító. füligjimmySzerintem ebben nincs igazad. Az NFL csapatokban a 4. elkapó poszton már nagyon kevés helyen ül bizonyítottan jó játékos.
Nézzük a csoportot:
Packers: Jordy, Cobb, Adams alap, mögöttük Janis újonc, Montgomery újonc, Abbrederis másodéves de sérült volt, többi mégjobban kuka.
Vikings: Wallace, Johnson, Wright a kezdő hármas mögöttük a rettenetes évet záró Patterson majd a 8 elkapásos Thielen és az újonc Diggs a többit hagyjuk
Lions: Megatron, Tate és Murphy majd a 200 yardos Fuller és a hátam közepére nem kívánt (tavaly a liga egyik legrosszabb elkapója) Jeremy Ross, és a tavaly nem játszó TJ Jones esetleg a 132.csapatánál játszó Salas.
Egyszerűen a csapatok nincsenek felkészülve a sztár elkapójuk (a Ti esetetekben sztár elkapónak szánt játékos) pótlására.Bazzani
Angelo és Emery szemetét nem kevés idő lesz kisöpörni. 10 éve nem draftolunk normálisan ide jutottunk.
Ez emg egy olyan dolog, hogy Emerey átvett egy kvázi rájátszáskaliber ('10-ben csoportdöntő, '11-ben is meglett volna) csapatot, '12-ben pedig 10 győzelem kevés volt. Voltak persze bőven hiányosságok, de akkor is tudott ez a csapat 10 győzelmet, még 3 évvel ezelőtt. A szarszemét Angelo átadott egy keretet, aminek a bajnoki címhez köze nem lehetett, de a 9-10 győzelem reális elvárás lehetett minden évben. Tavalyelőtt 8 győzelem, szóval szerintem a tavalyi összeomlást nem lehet a keretre fogni. Nálam nem működik ez a Gyurcsány a hibás mentalitás, ezt a csapatot elvileg nem a romjaiból kell felépíteni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Én is azzal értek egyet hogy ez pech... Olyan elkapó aki bizonyított és 6-700 yard season benne van, nem nagyon ül 4-5. számú opciónak. Royalt hozta Pace és eddig ő nagyon jónak tűnik... Mellesleg most kiderül Wilson képes -e NFL szinten játszani... Ez a brigád White nélkül is elég kell hogy legyen... Ami sokkal aggasztóbb, és amiben egyet értek Tüsivel az a 2 tackle,a harmatos libaafos kőkemény 3 napos kiszáradt kutyaszar hozzájuk képest...Védelemben az egész secondary nagy kérdőjel... A D fal harmatos, ha ne adj isten Ratliff kiesik, amire van esély mivel az elmúlt 3 évben egy szezont se tolt végig, akkor még nagyobb bajban leszünk...5 tech DE nincs a csapatban...A futást még tán úgy-ahogy meg tudják fogni, de valahogy nem látom hogy a QB-ra bármi nyomást tudnának helyezni...White elvesztése nagy érvágás, de az említett gondok miatt jobban aggódok...
több mint 10 éve
Még el sem kezdődött a szezon, de már temetjük. Más : Mcphee-t nem kezdőnek igazoltuk?MIndenhol csereként látom, aki ide oda ugral majd.
több mint 10 éve
De hogy így készültek fel arra, hogy valaki kiesik a kezdőből, az kiábrándító. füligjimmySzerintem ebben nincs igazad. Az NFL csapatokban a 4. elkapó poszton már nagyon kevés helyen ül bizonyítottan jó játékos.
Nézzük a csoportot:
Egyszerűen a csapatok nincsenek felkészülve a sztár elkapójuk (a Ti esetetekben sztár elkapónak szánt játékos) pótlására.
több mint 10 éve
Hoztunk is egy playa-t:Roster moves: The Bears made a pair of minor transactions Saturday, signing receiver Jeremy Kelley while waiving linebacker DeDe Lattimore.
Career Arena football statistics
Receptions: 37
Receiving yards: 455
Receiving average: 12.3
Receiving TDs: 11
Kb ennyi amit érdemes róla tudni. 2010-ben jött a ligába UDFA-ként
több mint 10 éve
És mi van, ha buktás a gyerek? Tudom, ekkora tenyészmén Overdose óta nem létezett, és magasan draftolt elkapó sose bukott meg ebben a ligában, de tegyük fel visszatér az utolsó 3-4 meccsre, kalap szar a játéka, ráfogjuk arra, hogy sérült volt, aztán jövőre nekiugrunk vele ismét. Efelől kevés kétségem van, mert amit eddig roster menedzsement címszó alatt Titkos Fegyver prezentál, az kiábrándító. Persze ne temetek senkit, megbukott itt eddig mindenki magától is, nem kellett hozzá az én segítségem. White, ha tényleg komoly dolgora képes, reálisan első évében egy 5-600 yardos elkapó, ettől többet szerintem nem is vártak volna tőle. De hogy így készültek fel arra, hogy valaki kiesik a kezdőből, az kiábrándító. És ez egy újonc, nem Jeffery vagy Bennett, akiket tényleg nem tudsz pótolni. Tehát nem az az elvárásom, hogy 1000 yardos elkapó üljön a kispad végén. A 3. számú elkapó egy újonc, 4. számú 19 elkapás 2 év alatt, mögöttük a rohadt nagy semmi. Profi csapatok ezt nem így csinálják. Egy rájátszáscsapatban Wilson/Rosario a keretbe kerülésért küzdene. Itt valamelyik kezdő lesz, de mindkettő komoly szerephez jut. És volt/van pénz a pótlásukra, és voltak a piacon elérhető játékosok erre a szerepkörre. Erre én nagyon allergiás vagyok.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ezzel a WR dilemmával most nem értek egyet veled Jimmy. Elküldték Marshallt, hozták Whitet 1/7-re, nyilván kezdőnek szánták a sokak szerint legjobb WR-t a draft classból. Pace is látta, hogy nincs 3. WR, jött Eddie Royal, akit ugye szeretünk, meg egy ilyen stílusú elkapót hiányoltunk évek óta. Szóval május elején valahogy így nézett ki az elkapni tudó játékosok TOP 5-je.- Alshon Jeffery
- Kevin White
- Eddie Royal
- Martellus Bennett
- Matt Forte
Így ránézésre ennél kevés erősebb sor van a ligában véleményem szerint még akkor is, ha tudjuk, hogy Martellus és Jeffery konzisztenciája nem éppen megfelelő. Valóban nincs 2. TE, évek óta nincs. Marquess Wilson kb a 5-6. target lett volna, most így felcsúszott 1 hellyel. Mögöttük valóban nagy az űr, de akkor már a sokadik játékosról beszélünk. Szummázva én Pacet nem tartom hibásnak ebben a kérdésben. Az sokkal gázabb, hogy minden jel arra utal, hogy a két jelen állás szerint kezdő OT-ből mindösszesen kettőt kellene lecserélni, hogy a cornerek szarok, hogy nincs classic 5tech DE, hogy az OLB poszt is prioritás lehet.
több mint 10 éve
Hát ez a White sérülés nagyon nem jött jól.... Egyszerűen nem tudok most jobbat Wilsonnál, egy éppkézláb WR nem maradt már az FA piacon...én se értem ezt, hogy miért nem műtötték meg eddig, ha egy hónapja megműtötték volna, akkor lehet csak az első 2 meccset hagyta volna ki... Így lehet 6 meccs lesz, de nem kizárt hogy az egész szezon...( mondjuk ez szerintem kb. attól is fog függeni hogy hogy állunk 6 meccs után, mert ha nagyon szarul, akkor lehet inkább az egész szezonra pihentetik...Ahogy Tüsi is mondta ilyenkor jöhetne 2 TE -s felállás, de TE sincs, ahogy WR-se...Nondjuk így is ott van Jeffrey, Marty, Forte és szerencsére Royal is jónak tűnik...TomcsikRoyal király lesz. Cutlernek nagyon jót fog tenni egy ilyen WR. Persze ettől még White kiesése pech.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez azért hülyeség, mert tavaly asszonták kb. ugyanerre a keretre, hogy contender (ez is nyilvánvaló baromság). Csak akkor is hiányzott a 3. számú elkapó (Holmes jó nagyot égett), a 2. TE, csereberélni kellett a falat, meg jó szar volt a védelem a szezon második felében. A vezető egy jó fellépésű tesitanár, meg egy gerinctelen takonypóc. Tavalyi szitu még abban is más volt, hogy két 1300+ yardos csávó a széleken, és nem volt lóvé se. Nincs nekem azzal bajom, hogy kinevelsz egy 4. számút, de miközben a 2. számú Royal, a 3. számú egy újonc, a 4. számú meg 19 elkapást hozott össze 2 év alatt, akkor én elgondolkodnék, hogy bazzeg, nem kéne még 2-3 milliót rászánni valakire? És ha erre az a válasz, hogy majd többet játszik Bear Pascoe, akkor én némi lassú taps után annyit mondok, hogy köszönöm, ott az ajtó. Ha a sérülések mostmár elkerülnek (mázli nélkül nem lehet nyerni), akkor Bennett-Jeffery-Royal/Forte elég kell, hogy legyen, a maradék 20-25 passz dobják szét Rodgers-Langford-Wilson-Rosario-Pascoe között. Ha elkerülnek. Arra mennyi esély van? Kb. semmi. Na nekem ez az igazi problémám, de ezt már mondom egy ideje.Egyik kezemben egy franciakockás füzetlap, rajta a Bears roster. Másik kezemben a google, a harmadik kezemben egy abakusz. A 3. elkapó posztra nyilvánvaló választás Wilson, 19 karrier elkapás. Most kapaszkodj meg a húslevesedbe: a rosteren lévő összes többi elkapó összesen 5 elkapás produkált eddig a profik között, Mariani a 2013-as szezonban. Kiválasztottam 3 csapatot (Falcons, Giants, Ravens), és "megdöbbenve" tapasztaltam, hogy ők bizony nem mertek így nekivágni a tavalyi szezonnak. Meg az ideinek se. #CameronMeredith4PrezidentfüligjimmyMondjuk azért abban biztosak lehettek, hogy legkésőbb a keretszűkítések után érkezni fog egy tapasztaltabb/jobb játékos. De azon sem lennék meglepve, ha hamarabb lépnének és egy elkapókban bővelkedő csapattól érkezne valaki jövő évi pickért.
Persze ez csak abban az esetben ha már az első évében is el akar érni valamit az új rezsim és nem elégszenek meg egy 3-13as szezonnal. Mert így első ránézésre ez a roster kb annyira elég.Bazzani
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hát ez a White sérülés nagyon nem jött jól.... Egyszerűen nem tudok most jobbat Wilsonnál, egy éppkézláb WR nem maradt már az FA piacon...én se értem ezt, hogy miért nem műtötték meg eddig, ha egy hónapja megműtötték volna, akkor lehet csak az első 2 meccset hagyta volna ki... Így lehet 6 meccs lesz, de nem kizárt hogy az egész szezon...( mondjuk ez szerintem kb. attól is fog függeni hogy hogy állunk 6 meccs után, mert ha nagyon szarul, akkor lehet inkább az egész szezonra pihentetik...Ahogy Tüsi is mondta ilyenkor jöhetne 2 TE -s felállás, de TE sincs, ahogy WR-se...Nondjuk így is ott van Jeffrey, Marty, Forte és szerencsére Royal is jónak tűnik...
több mint 10 éve
Egyik kezemben egy franciakockás füzetlap, rajta a Bears roster. Másik kezemben a google, a harmadik kezemben egy abakusz. A 3. elkapó posztra nyilvánvaló választás Wilson, 19 karrier elkapás. Most kapaszkodj meg a húslevesedbe: a rosteren lévő összes többi elkapó összesen 5 elkapás produkált eddig a profik között, Mariani a 2013-as szezonban. Kiválasztottam 3 csapatot (Falcons, Giants, Ravens), és "megdöbbenve" tapasztaltam, hogy ők bizony nem mertek így nekivágni a tavalyi szezonnak. Meg az ideinek se. #CameronMeredith4PrezidentfüligjimmyMondjuk azért abban biztosak lehettek, hogy legkésőbb a keretszűkítések után érkezni fog egy tapasztaltabb/jobb játékos. De azon sem lennék meglepve, ha hamarabb lépnének és egy elkapókban bővelkedő csapattól érkezne valaki jövő évi pickért.
Persze ez csak abban az esetben ha már az első évében is el akar érni valamit az új rezsim és nem elégszenek meg egy 3-13as szezonnal. Mert így első ránézésre ez a roster kb annyira elég.
több mint 10 éve
Egyik kezemben egy franciakockás füzetlap, rajta a Bears roster. Másik kezemben a google, a harmadik kezemben egy abakusz. A 3. elkapó posztra nyilvánvaló választás Wilson, 19 karrier elkapás. Most kapaszkodj meg a húslevesedbe: a rosteren lévő összes többi elkapó összesen 5 elkapás produkált eddig a profik között, Mariani a 2013-as szezonban. Kiválasztottam 3 csapatot (Falcons, Giants, Ravens), és "megdöbbenve" tapasztaltam, hogy ők bizony nem mertek így nekivágni a tavalyi szezonnak. Meg az ideinek se. #CameronMeredith4Prezident
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Na megnéztem a sajtótájékoztatót, ugye fáradásos törés, hátha magától meggyógyul, de most inkább beleraknak egy darab vasat, mert úgyis kijött az új Terminátor film.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Egyet kell értenem ezzel, nem tudom mire volt ez a nagy Vereen hype, de nagyon gyengus volt... Én mondjuk inkább a Rolle-Mundy párost támogatnám, de ha Amos beválik annak is örülni fogok...a PFF-nél az egyik legjobb értékelést kapta a csapatból ezen a meccsen, remélem előbb-utóbb a kezdőben is kipróbálhatja magát. Vamos Amos!kristofHát minden kívánságod így váljon valóra.
#Bears Rookie safety Adrian Amos was playing with the starters today, in place of Brock Vereen. John Fox said he earned that look.füligjimmy
több mint 10 éve
a PFF-nél az egyik legjobb értékelést kapta a csapatból ezen a meccsen, remélem előbb-utóbb a kezdőben is kipróbálhatja magát. Vamos Amos!kristofHát minden kívánságod így váljon valóra.
#Bears Rookie safety Adrian Amos was playing with the starters today, in place of Brock Vereen. John Fox said he earned that look.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Vélhetően jobb az orvosi diagnosztika arra felé, mint pl a csornai sebészeten, így megkérdem, hogy erre mi a pöcsért kellett várni idáig?November első napján játszhat ezek szerint leghamarabb, az nagyjából 2,5 hónap. Egy fáradásos törés utáni műtétből fel lehet épülni arra?
Ez egyébként érdekes kérdéseket vet fel. Lehetne több dupla tight endes felállással operálni, de ugye nincs normális 2. számú opció. (Zach Miller?). Marad Jeffery, Royal, Forte és Martysaurus, mint fő célpontok. Wilson nagy esélyt kap a sorstól, ott lesz még Mariani a rosteren valószínűleg, mint returner és még valaki, mint 5. WR. Szóval lehet igyekezni PS meccseken Lawrencenek, Meredithnek, stb.
több mint 10 éve
Hogy a fenébe lehet valaki Adrian Amos fan? Ezen meglepődtem. Hogy White kihagyhatja a szezont, azon annyira nem. Hetek óta nem javult, legalább volt eszük, és nem játszatták. Hamár Chicago, Luol Deng járt így, őt még nyilvánosan le is égették, mondván jobban meg kell erőltetnie magát, erre el volt törve egy csont a talpában.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Kevin Whitenak fáradásos törés van a sípcsontjában, műteni kell, Pace szerint is reális esély van rá, hogy a teljes szezont ki kell hagynia 😕kristofFortuna szembeköp minket folyamatosan...
több mint 10 éve
Na ne szivass....Kevin Whitenak fáradásos törés van a sípcsontjában, műteni kell, Pace szerint is reális esély van rá, hogy a teljes szezont ki kell hagynia 😕kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kevin Whitenak fáradásos törés van a sípcsontjában, műteni kell, Pace szerint is reális esély van rá, hogy a teljes szezont ki kell hagynia 😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vereent nem tudom ki dugja, vagy ő kit dug, vagy hogy Mundy mit vétett, de az a csávó röhej. Már tavaly sem értettem mire szopják fel. AZt rohadt sokszor hallottam, hogy milyen atletikus, csak egy rohadt szerelést nem tud megcsinálni. Mi meg SS-be nézegetjük. Azt megértem, hogy Rollera akarják a pálya hátsó felét bízni, ő legalább látott közelről pár éles futballmeccset. De Vereen... Mundy is egy teljesen átlagos játékos szó se róla, de Brock Vereentől és a semmire kapott hypejától a hideg kiráz, amit eddig mutatott az egy Kevin Payne szint.tüsi91örülök, hogy nem csak én láttam így, nem lepődnék meg, ha már első héten sem ő kezdene, de hogy Mundy vagy Amos lehet lehet Rolle párja, azt még lemeccselik. pár szó az újoncról, az avatarom alapján érthető módon én neki szurkolok 😊 csak 27 snapet volt a pályán, a második vonallal, szal a helyén kezelve:

már a Penn Statenél is kitűnő volt coverageban, nagyon gyors, atletikus és jól olvassa a játékot, ez most is megvolt.
ami viszont újdonság, hogy ha kinagyítjátok a képet, vagy egyszerűen csak ránéztek most a pályán és összehasonlítjátok egy egyetemi meccsével, szembetűnő, hogy mennyi izmot pakolt magára.
a holtszezonban rengeteget gyakorolta a szereléseket, a plusz súllyal együtt pedig ez hatékonnyá is vált, ha így folytatja, gyakorlatilag a legnagyobb gyengeségét tüntetheti el. a PFF-nél az egyik legjobb értékelést kapta a csapatból ezen a meccsen, remélem előbb-utóbb a kezdőben is kipróbálhatja magát. Vamos Amos!
több mint 10 éve
- Abe Simpson