Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
2. The Raiders' offense sputtered at times, but Derek Carr always seems in control. The second-year quarterback displayed deftness reading defenses pre-snap. Even on his worst passes, he always seems to find the right target. Then he drops some absolute dimes, like the beautiful arching toss to Amari Cooper in the back of the end zone for a touchdown. Consistency with sprinkles of greatness is exactly what you want in a franchise quarterback.

Oké.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Amennyire ekéztük(legalábbis én biztos) Montgomeryt, offseasonban, hogy idehozták, annyira fog hiányozni most, tényleg nem nyújtott sz@r teljesítményt, szerintem Garzahoz képest felüdülés volt.Úgy néz ki Slauson lesz a center és Omameh a Guard, hát meglátjuk mi sül ki belőle.
Más: Ami nagyon bosszant az Cutler intje, ha normálisabban beleáll abba a passzba, vagy Benett lép egyet a labda felé sima TD, és akkor 3-0 TD-INT átlaggal zárja a meccset s, az újságírók sem köthetnek bele. Most az van, hogy Gould mentette meg Cutlert és hasonló szalagcímek, ami eleve bullshit, de hát Cutlert dicsérni nem igen szokás.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Amos elég király volt ma

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Montynak eltört a fibulája. Ez valami csont az alsó lábszárban. Nem a sípcsont, hanem a másik. Rolle sem nézett ki jól. Azért a kiesése után a safety corp odabaszott: Adrian Amos, Harold Jones-Quartey, Chris Prosinecki.

Omameh nem volt rossz, Lenotól is rosszabb meccset vártam.
tüsi91
Az kb. szezon vége? Aldon Smith 6 szerelés, abból sztem 2-3 TFL (mondjuk sanszosan MartySaurus szart bele a blokkolásba), 1 sack (félidő végén), 2 hurry, 1 kiharcolt büntetés, ahogy számoltam. De ha ennyit nyert egy szájbalökött Leno ellen, ráaádusl pass rushban valami csak az 1. félidőben jött tőle, akkor el lehet modani, hogy ő se lesz már a régi soha. Grassu time. Langford 1 carry 4 yard. Grassu time.

Majdnem game ending eladott labda Cutlertől, de el kell gondolkodni, hogy el akarsz e inkább indulni egy Tannehill-Carr-Dalton- Foles- Kaepernick-Bridgewater úton, és ha igen, miért? Nem a tiéd az 1/1, szóval nincs olyan franchise arc, mint Luck, vagy khm Cam Newton, Matty Stafford. Nem vagyok egyébként ellenére, csak akkor legyen világos az irány. Flacco de jól néz ki Trestman keze alatt!

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Montynak eltört a fibulája. Ez valami csont az alsó lábszárban. Nem a sípcsont, hanem a másik. Rolle sem nézett ki jól. Azért a kiesése után a safety corp odabaszott: Adrian Amos, Harold Jones-Quartey, Chris Prosinecki.

Omameh nem volt rossz, Lenotól is rosszabb meccset vártam.
több mint 10 éve
Mindenesetre nem volt egy szép meccs!
Bruce
Áh, egy köpedelem volt. De Cooper TD-je után Fangio hallgatott rám, ketten lógtak rajta, verjen meg Crabtree és Murray. Még volt egy 2 miss tackle-ös dumpoff TD, de ennyi. Ha Márkus Wilzon karrier meccset hoz, az tényleg nagyon rossz védelem. De utálom azt a kölyköt.

H a védelem le tud szedni a pályáról egy Wilsont, egy Carrt (tényleg nem rossz ez a Raiders fal, és futás ellen jók vagyunk, ki lehet jelenteni), akkor Alex Smith, Stafford sem okozhat gondot.

Ja, és ez a meccs eszembe juttatta, miért utáltam annyira, hogy Fox a vezetőedző. Borzasztó a clock, meg in-game, meg mindenféle egyéb menedzsment.

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 650 — "Grammar maci"
Csocsós nyelven nem mászunk már idén és ez a lényeg 😊

Nem volt nagy meccs de nagyon kellett hogy megnyerjük. Remélem nem tradelik Fortét, nem kapnánk annyit érte mint amennyit ő ér ennek a csapatnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Ha nem esik ki épp Montgomery, ez egy 10 pntos gyepálás. Mondjuk náluk is kidőlt vagy 4 védő minimum. De ez kiherélte a futójáétkot, és vesztettünk egy labdát a saját térfelünk közepén. Omameh is kidőlt, Grassu ideje, hogy előlépjen a félhományból, és lássuk Pace újabb választását a teljes valójában. Goldman első sack, és akit megvert nem más, mint maga J'Marcus Webb.
füligjimmy
Hát igen, ha nem esik ki az első playekben a C-tek, akkor nem lett volna ilyen szoros. Sajnos ma nem hoztuk azt amit tud az O, de nyilván minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. A védelmünktől nem vártam mást, nagyon gyengék sajnos.
Azért is írtam amikor az utolsó drive-unknál szépen haladtunk előre, hogy ha ebből nem lesz TD, akkor kikapunk, mert tudtam, hogy a védőink nem fognak megállítani senkit.

Mindenesetre nem volt egy szép meccs! De részetekről ez nem is számít, hiszen a győzelmet nem kell megmagyarázni. A sérülteknek meg mihamarabbi gyógyulást! (:
több mint 10 éve
Ha nem esik ki épp Montgomery, ez egy 10 pntos gyepálás. Mondjuk náluk is kidőlt vagy 4 védő minimum. De ez kiherélte a futójáétkot, és vesztettünk egy labdát a saját térfelünk közepén. Omameh is kidőlt, Grassu ideje, hogy előlépjen a félhományból, és lássuk Pace újabb választását a teljes valójában. Goldman első sack, és akit megvert nem más, mint maga J'Marcus Webb.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 381 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ez alattomos húzás volt utolsó pillanatban berakni Cutlert lássátok be. Igazi ravasz róka húzás 😀
több mint 10 éve
Csöcsök vééégre. Csöcsök.

A második félidei offense egy kalap szar volt. Nyilván az offense line olyan felállásban játszott amilyenben, nyilván még mindig pályára kerül a Wilson-Bellamy duó és elég sokat vannak fenn. De Cutler úgy visszaesett, hogy ihaj (volt honnan). Majdnem padlóra vágta a csapatot, a végén mondjuk odapörkölt a vonal mellé pár lézert (Wilson egy drop után behúzott kettő karcosat). Második félidőben futójátékunk sem volt.

A védelem nyerte ezt igazából meg. Amikor a Raiders a félpályán túlról indult szerzett 3 pontot.

Az ST továbbra is botrány, a blokkolás egy kalap szar, cserébe még szabálytalanok is.

Robbie for prez.
több mint 10 éve
 www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-j1pw6Oj2Yr.gif

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Én onnan fognám meg inkább, hogy miért ne tennéd, de inkább kéz és lábtörést a csapatnak. Lel!

több mint 10 éve
Na, most ha sörre gondoltál, nem feltétlen jó az analógia. Jómagam hegyaljai gyerek vagyok, ami borválasztás szempontjából elsődleges, de a sör sem mindegy. Akármilyen szar ugyanis a Borsodi, ha te Borsodban egy valamire való csehóban leülsz sörözni magyar sört rendelve és az nem Borsodi, hát...angyalkák vigyázzanak a testi épségedre XD

Sikágóban van ilyen összetartás hangulat?

www.youtube.com/watch?v=thlrP8_lk-Y
Minitron
Miért mennék nemhogy borsodi kocsmába, de egyáltalán BAZ megyébe miért tenném a lábamat?

Forte nincs trade blockon, nyilván vihető, ha megadják érte, amit senki nem akar érte megadni.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 751
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Nem értem, miért vagdalja mindenki ez ereit villanyborotvával, az NFC 3 legjobbjával találkoztál. Kurvára nem volt egy fáklyásmenet, de az ág is húzott, csakhogy tovább fokozzam a képzavart. Úgy néz ki ezen a héten mindenki játszani fog (talán Bushrod nem), a DL rotáció kialakult, mostmár megérkeztek a blitzek is, futás ellen jók vagyunk, futni is tudunk. Kezdődik az oktoberfest, betáraztam egy rakás fotót csöcsökről, elküldtük a használhatatlan játékosokat, hátha jobbak jöttek helyettük. Tuladjonképpen most kezdődik a szezon.
füligjimmy
Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk!
picidzé
Magam is meglepődtem magamon. De ott lesz az a híd. És gyönyörű lesz.
füligjimmy
Az FO-toknál valaki rászart a hídra. Trade blockba raktátok Forte-t???

Szerkesztette: Pari
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, most ha sörre gondoltál, nem feltétlen jó az analógia. Jómagam hegyaljai gyerek vagyok, ami borválasztás szempontjából elsődleges, de a sör sem mindegy. Akármilyen szar ugyanis a Borsodi, ha te Borsodban egy valamire való csehóban leülsz sörözni magyar sört rendelve és az nem Borsodi, hát...angyalkák vigyázzanak a testi épségedre XD

Sikágóban van ilyen összetartás hangulat?

www.youtube.com/watch?v=thlrP8_lk-Y

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Nem értem, miért vagdalja mindenki ez ereit villanyborotvával, az NFC 3 legjobbjával találkoztál. Kurvára nem volt egy fáklyásmenet, de az ág is húzott, csakhogy tovább fokozzam a képzavart. Úgy néz ki ezen a héten mindenki játszani fog (talán Bushrod nem), a DL rotáció kialakult, mostmár megérkeztek a blitzek is, futás ellen jók vagyunk, futni is tudunk. Kezdődik az oktoberfest, betáraztam egy rakás fotót csöcsökről, elküldtük a használhatatlan játékosokat, hátha jobbak jöttek helyettük. Tuladjonképpen most kezdődik a szezon.
füligjimmy
Jaja, de 10 euro egy sör, úgyhogy remélem lóvéból is betáraztál.......
csi77
...ha Oktoberfest, akkor a literes Paulaner búzasöre 4€ ajándék Oktoberfestes literes korsóval.
Süsü
Kiváló választás!
Amadeus91
Ha a Paulaner címkét meglátom, egyből a Borsodi jut eszembe. Nyilván van köztük akkora különbség, mint Németország és Magyarország között, de ha tehetem, nem azt veszek. Eddig idén Spaten lager és Ur-Marzen, Hacker-Pschorr Oktoberfest Marzen. Még Löwenbräu-Festhallet megpróbálok beszerezni.

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-amari-cooper-kevin-white-bears-spt-1004-20151003-story.html

Na, ez a cikk arról szól, ha Cooper jó, akkor az lehet bizonyíték arra, hogy White is jó. Mindenki elvégezte a focimatek szakirányt arrafelé.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 853
füligjimmy
csi77
...ha Oktoberfest, akkor a literes Paulaner búzasöre 4€ ajándék Oktoberfestes literes korsóval.
Süsü
Kiváló választás!
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 926
füligjimmy
csi77
...ha Oktoberfest, akkor a literes Paulaner búzasöre 4€ ajándék Oktoberfestes literes korsóval. Azért az elviselhető ár. Úgysem kell belőle sok. A face to face csöcsök meg csak fokozzák a hangulatot,így minden pénzt megér. ST-be is elférne nálunk egyik másik menyecske. Sajnos ez a realitás.
több mint 10 éve
Filed to ESPN: #Bears WR Alshon Jeffery (hamstring) expected to miss Sunday's game vs. #Raiders, per source. Team hopes he returns next week

Látod mit tettél?
 www.youtube.com/watch?v=7u_MLOOw37E

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Raiders meccs elé. 2003 után újra a Soldieron fogadjuk az Oaklandet, legutóbbi két meccse a két együttesnek egészen alacsony színvonalúra sikeredett, azoknál tényleg csak jobb jöhet.

Bushrod, ahogy várható volt hiányzik majd, így Leno első meccsén játszhat kezdőként a ligában. Előszezon meccsek alapján egy Jamarcus Webbre emlékeztető produktum benne van a levegőben. Apropó érdemes figyelni majd a Raiders támadófalát, hiszen a jobb oldali guard posztján nem más játszik, mint a méltán ismert és megbecsült: Jamarcus Webb. S az Oakland támadófal edzője nem más, mint Mike Tice, aki olyan csillagokat trenírozott a siker kapujáig, mint például Jamarcus Webb.

Bár questionable besorolást kapott, de jelek szerint nem játszik Jeffery továbbra sem, talán a KC ellen már be tud öltözni. Ellenben Cutler vélhetően játszani fog. Kérdés mennyire 100 %-os a lába. Tippre nem az, nem tudjuk mennyire befolyásolja a mozgékonyságát ez, főleg úgy, hogy Leno oldaláról jönni fog a nyomás. Örülnék valami hasonló gameplannek, mint a Hawks ellen volt. Rengeteg futás különféle felállásokból, s ehhez jöjjön majd Cutler. Nem kell nekünk passz buzi csapatnak lenni.

DL-ben kérdőjeles Ratliff, Ego és Sutton játéka. Ami kíváncsivá tesz, hogy ha pl. Sutton és Ratliff játszik-é, akkor Suttont meghagyják-e base felállásoknál NT-ben, vagy cserélnek Ratliffel.

Tegnap leigazoltuk Spencer Lanning puntert, mivel O'Donnellnek lába nem bírta a Seahawks elleni túlterhelést.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Persze a fusztráción nem segít a "hátha jövőre", de talán még mindig jobb, mint örök időre beragadni egy 7-9, 8-8 körüli mérlegre, ami a POhoz pont nem elég, de impakt járékosok draftolásához már túl jó.

ON
Black_Adder
Sztem ránk 6-10 és 8-8 közötti mérleg vár. Ha megverjük a Raiderst nem látom miért ne lenne esélyünk a Chiefs-Lions-Vikings 3 as ellen. Később pedig lesznek olyanok, mint Tampa, Washington 49ers.
Szóval nagy esély van, hogy egál közeli mérleg lesz amivel a wc-ről lecsúszunk szépen.
hpeter93
Arról már elég régóta csúszunk lefelé. Fel is ment bennem a pumpa......😊
csi77
Ez azért nem egy Y generációs poén.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 423 — Bears & Illinois fan
Persze a fusztráción nem segít a "hátha jövőre", de talán még mindig jobb, mint örök időre beragadni egy 7-9, 8-8 körüli mérlegre, ami a POhoz pont nem elég, de impakt járékosok draftolásához már túl jó.

ON
Black_Adder
Sztem ránk 6-10 és 8-8 közötti mérleg vár. Ha megverjük a Raiderst nem látom miért ne lenne esélyünk a Chiefs-Lions-Vikings 3 as ellen. Később pedig lesznek olyanok, mint Tampa, Washington 49ers.
Szóval nagy esély van, hogy egál közeli mérleg lesz amivel a wc-ről lecsúszunk szépen.
hpeter93
Arról már elég régóta csúszunk lefelé. Fel is ment bennem a pumpa......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

ON
Black_Adder