BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bear-rel annyira vitába kell szálljak, hogy Lane a 2. csapatban volt LDE, míg Bass a 3.-ban RDE. Persze Jared Allen csatába állásával mindenki csúszik hátrébb, de a Lane vs Bass harc az 5. DE szerepéért elég nyitott.

A neccesebb kérdés, hogy ki lesz az 5. DT (szerintem összesen 10 DL ember lesz rosteren).
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Olvasom ezt a cikket

www.nfl.com/news/story/0ap3000000377186/article/bill-polian-wishes-he-drafted-andy-dalton-in-2011

"Manning's absence exposed a bare-bones roster"
...
"If Dalton had landed in Indianapolis, the Colts would still be enjoying the presence of a pair of future Hall of Famers in Manning and master team-builder Polian."füligjimmy
ezért nem szoktunk mi nfl.com-ot olvasni, jobb a békesség.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 800 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ejj, de negatív vagy velünk kapcsolatban. 😀

Ja és Ijalanát kifelejtetted! 😀
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Előtte Joseph Addai, Tony Ugoh, és társai? Marlin Jackson, aki leszedte TomBrédi passzát! Ne kezdjük már el átírni a tényeket, please. Donald Brown magára találásával meg ne röhögtess.

És hogy hazabeszéljek egy csöppet, a PFF adatai alapján Bortles volt az 1. hét legjobban teljesítő 1. körös pickje, aki kapott osztályzatot.iktriad
Az 1. hét legjobban teljesítő pickje, aki kapott osztályzatot...... szóval egy eleve háromfős mezőnyből még ki is vettek valakit? A léc ettől alacsonyabb biztos lehetne, de az istennek se jövök rá, hogyan. Egy totál elképzelhetetlen, eddig soha, ismétlem, soha nem látott, hallott, olvasott forgatókönyv
1 év: 2-3 győzelem, a szezon vége felé, amikor már mindenki csak lecsengetne, akkor jön az, hgy egy jó draft, meg néhány szabadügynök, és jövőre előrelépés. Évekkel később kiderült, hogy a Top5-ban ott volt egy sokkal jobb QB prospect, akit a váratlanul gyengén teljesítő Steelers behúzott.
2 év: Az előrelépés nem történik meg, jönnek a kritikus hangok, de sophomore slupm, meg valaki lesérült. Gus Bradley is on the hot seat?
3 év: Egy rossz kezdés után Gus Bradley-t kirúgják (nem fogják, csak a szezon végén), januárban bejelentik az új GM érkezését.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 800 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Olvasom ezt a cikket

www.nfl.com/news/story/0ap3000000377186/article/bill-polian-wishes-he-drafted-andy-dalton-in-2011

...
"If Dalton had landed in Indianapolis, the Colts would still be enjoying the presence of a pair of future Hall of Famers in Manning and master team-builder Polian."

Polian akkora master team builder, hogy Manning nélkül majdnem kiestek az első osztályból. Jókor legyél nagyon rossz. Csóró Lions-Raiders-Jags, tavaly a Chiefs, és az Eric Fisher pick. És valakiben felmerült, hogy ne hosszabbítsunk Cutlerrel, mert idén mély lesz a QB class, ez volt a mondás, hogy mély lesz a QB class, aztán amelyik tudja, merre van az előre, már ígéretes....füligjimmy
Mondjuk a végén már Lil' Polian garázdálkodott GMként(bár a hatalmas bustnak mondott Jerry Hughes és Donald Brown kezd beérni lassan, csak már egyik sincs Indyben...), aki negyed annyira se tehetséges mint a kedves papa volt, de az egója és modora állítólag apuciéval vetekszik...
(És Chris Polian jelenleg épp nálunk a másik 31 profi keret felméréséért felelős posztot bitoroljja a front officeban, mert ugye ő és Caldwell nagy spanok, ezért a mi GMünk adott neki egy állást. képzelheted, mennyire örülök...)

A mostani QB classt meg ne szídd, Jaworski szerint pl Logan Thomas nagyon impresszív volt a Texans ellen. 😊
És hogy hazabeszéljek egy csöppet, a PFF adatai alapján Bortles volt az 1. hét legjobban teljesítő 1. körös pickje, aki kapott osztályzatot.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Olvasom ezt a cikket

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/i4ziluowz5fsenaa6s6i
Bill Polian wishes he drafted Andy Dalton in 2011
Former Colts president Bill Polian believes he would still be with the team had he drafted Andy Dalton as Peyton Manning insurance in 2011. Where would that leave Andrew Luck?

...
"If Dalton had landed in Indianapolis, the Colts would still be enjoying the presence of a pair of future Hall of Famers in Manning and master team-builder Polian."

Polian akkora master team builder, hogy Manning nélkül majdnem kiestek az első osztályból. Jókor legyél nagyon rossz. Csóró Lions-Raiders-Jags, tavaly a Chiefs, és az Eric Fisher pick. És valakiben felmerült, hogy ne hosszabbítsunk Cutlerrel, mert idén mély lesz a QB class, ez volt a mondás, hogy mély lesz a QB class, aztán amelyik tudja, merre van az előre, már ígéretes....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Lane-nek komoly konkurenciája van....Allen, Houston, W. Young kőbe vésve....
Marad 1, max. 2 pozícióra - Lane mellett -Trevor Scott, aki elég jó volt múlt héten, Bass, aki sokat játszott tavaly újoncként és a tavalyi 6. körös Washington....
Ebből Washington elég halvány, de a másik háromból egynek néz ki biztosan a roster....ezért írtam, hogy esélytelen (Scott és Bass előtte van).....bár annyi mindenképpen mellette szól, h Tucker régi embere....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Hmmm....DJ Williams emlékeim szerint nem volt jaguár....
Britton a 6. lineman, Zach Miller nagyon jó volt múlt héten....nekik sztem tuti a roster...
Palmer még küzd a backupQB-posztért, eddig halványan le van maradva....ha veszít, akkor utca...
Collins a sérülése után a 3. D-ben van, így elég csekély esélye van...
Lane és Spurlock sztem esélytelen....Bear
És tényleg, ez a Williams nem az a Williams. Keverem egy másikkal. Pedig mi nem is vagyunk a Bills (igaz volt olyan idő, amikor nálunk is 4-5 Williams volt kereten). 😀😀
Miller múlt heti jó teljesítményéről halottam. Örülök neki. Austen Lane miatt viszont szomorkodom.
Köszi a választ!
több mint 11 éve
Hmmm....DJ Williams emlékeim szerint nem volt jaguár....
Britton a 6. lineman, Zach Miller nagyon jó volt múlt héten....nekik sztem tuti a roster...
Palmer még küzd a backupQB-posztért, eddig halványan le van maradva....ha veszít, akkor utca...
Collins a sérülése után a 3. D-ben van, így elég csekély esélye van...
Lane és Spurlock sztem esélytelen....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Fórumtársunk druszája lesz a no. 2. QB holnap....sztem meg is érdemli....Bear
Remélem nevet is változtat és mostantól Füligjimmy Clausen néven tevékenykedik.

Alig várom már, hogy meglássam Mel Tucker milyen Dt rakott itt össze, És látom elég komoly mennyiségű ex-jaguár van jelenleg (Britton, Lane - ő mikor került ide?- Zach II Miller, Nate Collins, Lil' Palmer, Spurlock, D. J Williams).rosteren. Ki maradhat belőlük az 53ban?
több mint 11 éve
Fórumtársunk druszája lesz a no. 2. QB holnap....sztem meg is érdemli....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Conte újra edzésben, R. Turner jött, amíg De La P. huncutkodik a nővérekkel...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Na, én lassan pótolom az előszezon adagot. A sallangot levágva, néhány apróság, ami tetszett
1. Miller elkapott 2 TD-t, de olyan nem lesz élesben. Amikor elkapott 4 labdát flat route-on, és abból hozott néhány yardot, és egyszer lerázta Grahamet, arra lehet építeni a profik között is, mert ez használható. Rosario dettó.
2. Elek lerúgott magáról egy falembert, és megállította Sprolest 7 yardon. Ha elkezd beragadni a blokkokba eggyel hátrébb is, akkor carrier over
3. Tetszett a DE depth. Scott nagyon jó volt, de sajna 6 éve a ligában kolbászol, már kiderült volna róla, ha jó játékos. Cornelius semmi. A két újonc DT olyan, amilyen, DT-t nevelni hosszú évek keserves, és hálátlan munkája. Pedig szükség lesz rájuk.
4. Carey használható. 3 remek blitz pick up
5. McCown nagyon megb*szták. Hibázott a liga, hogy nem a Bucs jön elsőnek, szép sztori lenne. Szerintem novemberre már Glennon fog kezdeni.
6. Hamár csereirányítók, akkor Clausen tényleg tetszett, és a csere OL is. Futni mögöttük se lehetett, de elég jól megvédték, Jimmy-C érezte a zsebet, olvasta a védelmet, szóval a jobb teljesítmények közé tartozott. Isten ne adja, hogy pályára kelljen lépnie.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Egy jól működő O-falat semmiképpen sem piszkálnék meg.....ráadásul Boone akkora pénzt kérne, amiből - Bushrod kivételével - a fal egészét ki tudjuk fizetni...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Gizike-gőzeke. Azt figyelmen kívűl hagyva, hogy az elkapókat rotálod, ellentétben a falemberekkel (senki nem követi a Mike Tice stílust) Marshall mellé ki tudtál rakni egy újoncot, Dane Sanzenbachert, Earl Bennettet, és kb. ennyi. Persze kellene tisztességes inside zone játék például, ami 6-7 éve nincs.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem emlékszem már annyira a tavalyi szezonra, de bőven 4-es átlag fölött futott Forte, szóval annyira rossz mégsem lehetett. Meg karriercsúcsot is.

Long még nem edzett TC-ben. Boone sem. Ha jobb belső 3-ast akarsz lecseréled Garzat a tavasszal. Amellett egyben tartod a falat és valószínűsíted, hogy Long és Mills is csak jobb lesz a rookie szezonjához képest.

Marshallhoz azért ne keverjük. BM ordas nagy reachre jött, míg G poszton megvagyunk. Persze mindig lehetne jobb, de talán jelen helyzetben nem fizetnék egy guardnak évi 7-8 milliót.

Javítani a csapaton meg úgy lehetne, hogy a komplett Seahawks védelmet átpakoljuk.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 470
Hasonló trade, mint Marshallnál, őt két 3. körösért hoztuk el és anno ő is meghatározó embere volt csapatának. A 49ers pedig mindig sok pick-ért megy, hogy mélyítsék a keretüket, nélküle is meglesznek és hosszabbítani úgy se tudnak vele annyiért amennyiért ő akarja. Annyira nem szoktak jól sikerülni a draftjaink, hogy sajnálnám.

Jelenleg Long még nem volt ott a Training Camp-ben, sajnos az előszezon meccsen se, Mills sérülésből tér vissza, De La Puente pedig pénteken kapott a lábára. Britton se játszott

A futás középen pedig tavaly se ment már, és ahogy Jimmy mondta futás nélkül nem támaszkodhatsz mindig Cutlerre, meg hogy Jeffrey lehúzza double coverben.

Long fizetése még jövőre nem lesz vészes, ha pedig Boone tényleg beválna, akkor Slauson-t jövő év után minimális Dead Money-val ki lehet tenni, vagy el lehet tradelni... Nem beszélve arról, hogy Slauson jó de semmi komolyabb, már nem fog annyit fejlődni 28 évesen

Na de nem vitát, akartam ezzel generálni, csak egy gondolat arról, hogyan lehetne esetleg javítani a csapaton.
több mint 11 éve
Már most látszik, hogy mekkora butaság volt Cutlernek 120 millió dolláros szerződést adni. Clausennek sokkal jobban játszott a csapat, sokkal fiatalabb, kevesebbet keres, szerintem ő lehet a JÖVŐ! Center mögött Clausen, akit sokáig 1/1-es tehetségként tartottak számon, vagy a jelenleg is szabadügynök Kyle Orton, és a fennmaradó pénzből elhozni Jared Allen mellé Demarcus Ware-t, így a liga leghalálosabb defensive end párosával lehetett volna jövőre a pályára lépni.füligjimmy
mostmár tudjuk, hogy a regisztárciód idején is bíztál a Clausen-érában, ezt ez lett a userneved!Höri
Aki még emlékszik a Clausen vs Bradford összetűzésekre, az egyrészt sikeres ember nem lehet, másrészt nekik elárolom, hogy tényleg Clausen fan voltam. Clausen első meccse után természetesen már nem lehettem többé. Mindenesetre tetszett tőle a 2. félidő, de csak azért mert Palmert ki gondolhatta komolyan, azt nem tudom.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
S mit adnál érte? Egy első kört? Meg egy rakás pénzt? Mikor két szolid kezdő guardod van, akik közül az egyik tavasszal kapott egy jónak mondható szerződést, a másik meg újoncként volt elég megbízható?

Tavaly egy teljesen jó OL volt, egy év munka után egy kiváló OL edzővel, két rookieval a jobb oldalon. A keret pedig nem változott, sőt DLP személyében jött egy univerzális csere (vagy kezdő). Más kérdés, hogy ő meg lesérült. Aki meg a futójáték miatt aggódik az nyugodtan nézze meg hány csapat futott 3-as körüli átlaggal. Erről szól a preseason.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 470
Tudom, hogy lehetetlen, de én örülnék, ha el tudnánk hozni Boone-t, mert akkor elég jó lenne az Oline és a Slauson mélységnek jó lenne. Olyan szerződéssel, hogy jövőre kapna először nagyobb pénzt ( bár inkább D-re kéne költeni főleg LB)...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Már most látszik, hogy mekkora butaság volt Cutlernek 120 millió dolláros szerződést adni. Clausennek sokkal jobban játszott a csapat, sokkal fiatalabb, kevesebbet keres, szerintem ő lehet a JÖVŐ! Center mögött Clausen, akit sokáig 1/1-es tehetségként tartottak számon, vagy a jelenleg is szabadügynök Kyle Orton, és a fennmaradó pénzből elhozni Jared Allen mellé Demarcus Ware-t, így a liga leghalálosabb defensive end párosával lehetett volna jövőre a pályára lépni.füligjimmy
mostmár tudjuk, hogy a regisztárciód idején is bíztál a Clausen-érában, ezt ez lett a userneved!

több mint 11 éve
Eagles topikból:  noonkick.com/2014-nfl-preseason-philadelphia-eagles-at-chicago-bears/

Letölteni sem kell. Nagyon cool!
több mint 11 éve
Már most látszik, hogy mekkora butaság volt Cutlernek 120 millió dolláros szerződést adni. Clausennek sokkal jobban játszott a csapat, sokkal fiatalabb, kevesebbet keres, szerintem ő lehet a JÖVŐ! Center mögött Clausen, akit sokáig 1/1-es tehetségként tartottak számon, vagy a jelenleg is szabadügynök Kyle Orton, és a fennmaradó pénzből elhozni Jared Allen mellé Demarcus Ware-t, így a liga leghalálosabb defensive end párosával lehetett volna jövőre a pályára lépni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Valahonnan letölthető már a meccs?Süsü
Nekem innen van, ebéd közben bele is pislogtam kicsit:
 www.sport-video.org.ua/americanfootball.html

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Valahonnan letölthető már a meccs?