BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Alapcsomaggal fut a gameplan. Az 1. OL 2 drivet volt fenn, s a jobb oldalunk hiányzott. Semmi következtetést ebből nem szabad levonni.

Sokkal nagyobb baj, hogy Collinst nem láttam (neki is milyen lehet a térde?), s a két rookie a csere Eagles OL ellen elég halovány volt. Ratliff pedig már nem az egészség szobra, Paea sohasem volt az. DE poszton azért mindenképp jobbak vagyunk, mint tavaly, s Houston tud belül is játszani.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
A védelem ígyis-úgyis gyenge lesz. Ami engem sokkal jobban aggaszt, hogy ez alapján futójátékra nem számíthatunk. Abban meg sajnos nem bízhat az ember, hogy Cutler feldobja a labdát aztán 11 ember között Alshon kezébe esik vagy majd BM egy kézzel visszanyúl a labdáért. Egy minimális szintű futójáték elengedhetetlen, mert különben mehetünk vissza a balettbe ugrálni...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 470
A harmadik negyed közepéig néztem a meccset....pár gondolat:

Először: ki a tököm az az Ola?!?!?! Mit keresett egy UDFA róka a Hamptonról a meccs elején a pályán...(nem mintha bajom lett volna vele)

Bostic annyira homály, hogy szinte fájt nézni: idióta penalty, kb. 3 misstackle (csak azért ennyi, mert többre nagyjából nem volt esélye)....Greene dettó....McClellin meg kb. egy hajszállal volt elfogadhatóbb....vele játszattak MLB-t is....a first D-ben az SLB-szerep rendben van neki (többször ment a dlineba 5-nek)....hát sokkal inkább ő, mint a két homálygyerek....az azonban tuti, hogy nagy gond lesz megint LB-poszton, ha Briggs és DJ kizuhannak....

A csere TE-k marha jók voltak, Miller állatul tolta, mindent elkapott, és a YAC is nagyon pöpec volt....még egy ilyen meccs, és nemhogy roster, inkább no.2 TE poszt...
DT-ben szerintem meglepően jól tolta a Paea-Ratliff duó, velük elégedett voltam....a két újonc DT vegyes volt, semmi dominancia az Eagles cseréi ellen....ez azért nem olyan fasza....főleg akkor voltam durcás, amikor az egyik falember egy villanás alatt eltolta Fergusont kb. 3 méterre....mondjuk első meccs....

ST is elég szenny volt....blokkolt FG-kísérlet, visszahordtak ellenünk TD-t, mi meg gyak. veszélytelenek voltunk....na itt sokkal több kell....

Ja: Clausen picit faszábbnak tűnik, mint Palmer...

Majdnem elfelejtettem: futójátékunk nem volt....Bear
Nagyon szépen összefoglaltad, a QB-nál nekem ami feltűnt, hogy Palmer lassabb, nagyon mozog a labda és az emberek mögé,mellé passzol. Na most itt ugye az a kérdés, hogy a route-kat cseszik el ennyire, vagy ő ilyen béna ( inkább a második). Clausen se gyors, de ha passzol akkor az nagy részben használhatóbb labda volt. Szép ívben dobálta őket.

Futójáték középen nagyon nem megy, nem tudunk helyet csinálni, főleg a csere O-Line. De La Puente-t pedig le kellett hozni, remélem nem súlyos.

Viszont a szélen szép blokkokat osztogatnak az elkapók, ott lehet keresni valónk.

A D-ből a secondary mutatott pár szép megmozdulást, nem csak a pick-ek miatt, hanem mert ott voltak az elkapókon és szépen léptek fel a safety-k is.

1. félidőben a red zoneban a tartalékok, hulladékok voltak. úgy nyomták be őket, mint a szalmabábukat... Nem lesz ez így jó... Főleg mivel Ratliff, DJ és Paea is sérülékeny, ha ők kiesnek, akkor megint átjáróház lesz a D
több mint 11 éve
Én szünetben pattantam.

Ola RT-ben volt nagyon rossz, miután átkerült a vakoldalra egy hajszállal jobb lett. A 2. sorba nem fért be James Brown ez sokat elmond róla is. A Joe Long, Dennis Roland jobb oldal... modnjuk nem lesznek keretbe. Nekem DLP sem tetszett, főleg RG-ben nem, LG-ben hagyján.

Mulligan tiszta blokkoló TE, abból sem a legjobb, holdingot is dobtak rá stb. Rosario és Miller viszont faja. Miller ha tudna blokkolni pöpec lenne, de nyilván akkor nem 570 000-et keresne. Mindenesetre könnyen lehet, hogy 3 TE lesz rosteren az elején, mert engem 3. WR poszton senki nem győzött meg. Morgan egy kicsivel jobb volt, mint Williams (TD szép volt, bár majdnem elejtette) vagy Weems. Weems sebessége visszahordásoknál... Szóval Millert Bennett másik oldalán be lehet vonni a játékba. Picit megnyugtató volt a meccs ebből a szempontból, hogy a TE depth okésnak tűnik.

Clausen > Palmer. Palmernek hajmeresztő dolgai voltak.

A védelemben a Paea-Ratliff duó nekem is tetszett, főleg előbbi csípkedte magát. Houston és Young okés. Viszont a csere DE-k, elsősorban Scott volt az, aki feltűnt. Futás ellen kifejezetten tetszett. Bass csinált egy sacket, de a verseny továbbra is éles. A két újonc DT, igazi rookie. Fergusont az egyik playnél megdicsértem magamban milyen szépen lehorgonyzott, 0 yardon meg is állították a futást. Néhány play-jel később az első TD-nél meg betolták 5 yardot...

Fuller jó volt, a safetyk elmentek, szerintem WIlsonnak annyi, elég rozsdásnak láttam.

ST-ben egyik punter sem rúgott jól, de O'Donnell legalább nem 29 yardossal nyitott.

Első meccsnek elment, Cutler elég élesnek tűnt, csak ne sérüljön le senki.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A harmadik negyed közepéig néztem a meccset....pár gondolat:

Először: ki a tököm az az Ola?!?!?! Mit keresett egy UDFA róka a Hamptonról a meccs elején a pályán...(nem mintha bajom lett volna vele)

Bostic annyira homály, hogy szinte fájt nézni: idióta penalty, kb. 3 misstackle (csak azért ennyi, mert többre nagyjából nem volt esélye)....Greene dettó....McClellin meg kb. egy hajszállal volt elfogadhatóbb....vele játszattak MLB-t is....a first D-ben az SLB-szerep rendben van neki (többször ment a dlineba 5-nek)....hát sokkal inkább ő, mint a két homálygyerek....az azonban tuti, hogy nagy gond lesz megint LB-poszton, ha Briggs és DJ kizuhannak....

A csere TE-k marha jók voltak, Miller állatul tolta, mindent elkapott, és a YAC is nagyon pöpec volt....még egy ilyen meccs, és nemhogy roster, inkább no.2 TE poszt...
DT-ben szerintem meglepően jól tolta a Paea-Ratliff duó, velük elégedett voltam....a két újonc DT vegyes volt, semmi dominancia az Eagles cseréi ellen....ez azért nem olyan fasza....főleg akkor voltam durcás, amikor az egyik falember egy villanás alatt eltolta Fergusont kb. 3 méterre....mondjuk első meccs....

ST is elég szenny volt....blokkolt FG-kísérlet, visszahordtak ellenünk TD-t, mi meg gyak. veszélytelenek voltunk....na itt sokkal több kell....

Ja: Clausen picit faszábbnak tűnik, mint Palmer...

Majdnem elfelejtettem: futójátékunk nem volt....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
- ki lesz a 2. TE? A jól blokkoló Mulligan, a jobb elkapó Miller, a szürke Rosario, vaagy a sötét ló Mastrud?
tüsi91
It's Miller-time?bacsii
Cutler TD passza két ember közé gyönyörű volt! Ezt leszámítva Rosario is mutatott pár szép megmozdulást.
több mint 11 éve
bacsii Chicago Bears 127
- ki lesz a 2. TE? A jól blokkoló Mulligan, a jobb elkapó Miller, a szürke Rosario, vaagy a sötét ló Mastrud?
tüsi91
It's Miller-time?
több mint 11 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Tud valaki elérhetőséget, ahonnan le lehet tölteni a meccset? Összefoglaló alapján Cutler és az offense nagyon rendben lévőnek tűnik. 2 takeaway is szép a védelemtől, amikor még Foles volt bent.
több mint 11 éve
Tegyük hozzá, hogy a punter-csávónak is fakítania kell...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
2:00 a bűvös időpont. Figyelhetjük, hogy a perememberek közül kik csípnek rostert és kik buknak. Itt megfogadom, ha Steltz (PUP) rostert fog vagy aktiválják vmikor szezonban meccskeretbe 1 hétig szőke herceges profilképem lesz.

Amikre/akikre kíváncsi vagyok:
- Clausen vs Palmer a 2. QB szerepért (Fales sztem ott lesz rosteren)
- Carey betudja-e váltani a hozzáfűzött igéretet vagy Draughn beelőzi (esetleg Ford)
- a fix OL emberek (Bushrod, Slauson, Garza, Long, Mills, DLP, Britton) mögé kik férnek oda. Olat sokan dícsérik, Lenot is rookiként.
- személyes kedvencem Bass (aki újoncként nem volt olyan tré), aki nagy harcban van Scottal, Lanenel és Washingtonnal
- két újonc DT
- Jones ki tudja-e ütni Sennt a 6. LB posztról (vagy Williams lesérül-e addigra)
- wide open safety fight
- LS csata Mannelly után: Rempel vs Hartson
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Engem érdekel Josh Morgan, és Chris Wiliams. 6 elkapó kerül majd rosterre, szóval ezzel talán nem lesz gondjuk, és úgy gondolom, hogy mindkettő hozzá tud tenni. Morgan tuda ligában játszani, ez biztos, viszont egy Williams stílusúra sokkal nagyobb szükség van. Ne feletsük el, hogy Marshall nagyon sokat játszott a slotban az elmúlt két évben, és hiába elég komolyan próbálkozott a csapat a mélységi passzokkal, azért elég esetlegesen jöttek, akkor is inkább bravúr kategóriába lehetett őket sorolni. Szóval ha lemaradt a safety besegítés, azért tragédia még nem történt.... sajnos. Kétlem, hogy ő majd Kanadából érkezve megváltja a világot, de ha lenne belőle egy olyan 4. elkapó, akit behoznak 10-15 snapre meccsenként, és a védelemnek respektálnia kell, az sokat segíteni. A counter blitz játék az elég jó volt már tavaly is, nyilván lehetne jobb.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Leginkább a LB sorra leszek kiváncsi( Greene, Bostic, na meg Mekkelek?!), meg az új(onc) DL-ra. Na meg, hogy a 3 tartalék QB-böl ki lesz használható. Az már más kérdés, hogy kiknek fognak dobálni...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most remélem nem hiszitek hogy komolyan írtam? Minek raktam oda smilet? 😀 Nekem is mindegy mi lesz a vége a lényeg szerintem mindkét fél részére, hogy végre lássuk a csapatainkat játszani.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.füligjimmy
Akartok még egy 30+ s vereséget? 😉dande
Miért, az Eaglesben nincs 8 olyan játékos, akinek kb. mindegy az előszezon? Trent Cole, McCoy, vagy Peters biztos nagyon sok experience pontot fog gyűjteni ezalatt a 15 snap alatt.

Amúgy kezdem azt hinni, ha lemenne egy idény Bears-Eagles nélkül, összeomlana az univerzum. Hogy a fa**ba... de minden évben! Amikor nem, akkor előszezon.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Engem egyáltalán nem izgat, ha kikapunk....
Sokkal inkább az újoncok és a squad alja érdekel....
Nyerni ráérünk élesben...

No.1. Bears
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.füligjimmy
Longnak amúgy is gebasz van a bokájával, ha jól olvastam. Vagy nem annyira komoly?
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Akartok még egy 30+ s vereséget? 😉dande
Szerintem preseasonben bármikor. Én sem akarom, hogy bárki megsérüljön a kezdőnkből, inkább kapjunk ki 30 ponttal.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akartok még egy 30+ s vereséget? 😉
több mint 11 éve
Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 844 — Deion Sanders for president!
Ed Sprinkle, “Meanest Man in Football,” dies at 90

profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/05/ed-sprinkle-meanest-man-in-football-dies-at-90/

www.chicagobears.com/news/article-1/Ex-Bears-great-Sprinkle-passes-away/7db9223e-cbc5-4311-9376-c1473ebb32cb

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Jason Cole ‏@JasonPhilCole 1 min
#bears have fined and suspended Martellus Bennett for undetermined time for conduct detrimental to team, GM Phil Emery announces.Beki
Nem érzem jogosnak...Pari
A Fuller bunyó egy. Előtte már egy másik bunyó Houstonnal, az kettő. Még tegnap összerúgta a patkót Marshallal is, aztán lenyilatkozta, hogy ki tudja fizetni a büntetést. Front van. Szóval most bukik egy kis lóvét, cserébe nem kell edzenie, amit úgyse szeret.
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-martellus-bennett-fined-suspended-20140805-story.html%20%E2%80%A6füligjimmy
így már másabb a leányzó fekvése, azt hittem csak a Fuller eset miatt kapta.
több mint 11 éve
#bears have fined and suspended Martellus Bennett for undetermined time for conduct detrimental to team, GM Phil Emery announces.Beki
Nem érzem jogosnak...Pari
A Fuller bunyó egy. Előtte már egy másik bunyó Houstonnal, az kettő. Még tegnap összerúgta a patkót Marshallal is, aztán lenyilatkozta, hogy ki tudja fizetni a büntetést. Front van. Szóval most bukik egy kis lóvét, cserébe nem kell edzenie, amit úgyse szeret.
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-martellus-bennett-fined-suspended-20140805-story.html%20%E2%80%A6

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Nem érzem jogosnak...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Santonio Holmes eljött próbajátékra, de nem kapott szerződést (egyelőre?)

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/05/martellus-bennett-fined-and-suspended-after-practice-scrap/