Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
2/19 Ego Ferguson DT LSU

Igazából rendben van. Kúszott felfelé a megítélése azt nem hittem, hogy 2. kör közepéig, de OK. Minél nagyobb egy rusher annál jobb. Emery kimondja, behúzza.

3. kör CB vagy DTtüsi91
DT kellett behúztuk. Személyén én nem tudom megítélni, majd az okosok illetve az idő eldönti.

3. kör nálam CB v S...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
2/19 Ego Ferguson DT LSU

Igazából rendben van. Kúszott felfelé a megítélése azt nem hittem, hogy 2. kör közepéig, de OK. Minél nagyobb egy rusher annál jobb. Emery kimondja, behúzza.

3. kör CB vagy DT
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Nem kizárt az se hogy MRI azt mondja BPA és kész. Next year van zseton veszünk DT-t vagy ami kell....Tomcsik
Erősen "valószínű", hogy egy ekkora lyukat nem próbál meg betömni idén...tüsi91
MRI nél semmin nem lepődnék meg 😀Tomcsik
Én azért kurvára leejteném az állam. Húzott nem várt neveket a draftjain eddig, de need pozíciókat mindig betöltötte. Nem véletlenül találtuk el az elmúlt 2 évben az első két kör pozícióit, más kérdés, hogy az alanyokat nem. Safety nincs olyan, aki 2. kört ér, szóval kristálytiszta a DL pick. Kérdés, hogy a helyünkön-e, netán feljebb.tüsi91
Az még kérdés, hogy melyik DL-ember ér majd 2/18-at....(a maradékból).....elég karcsú lesz a felhozatal....ha egyáltalán....

5/9: Ra'Shede Hageman is a target for the Bears at No. 51, per Jeff Dickerson, ESPN Chicago.....bakker....Bear
Hageman leginkább a vuselkedése miatt csúszott 2. körbe. Kicsit kiforratlan, de iszonyat nagy upside van benne, lehet nagy steal, de nagy bust is...Jobban örülnék neki, mint Tuitt-nak vagy Jearnigennek...

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem kizárt az se hogy MRI azt mondja BPA és kész. Next year van zseton veszünk DT-t vagy ami kell....Tomcsik
Én azért kurvára leejteném az állam. Húzott nem várt neveket a draftjain eddig, de need pozíciókat mindig betöltötte. Nem véletlenül találtuk el az elmúlt 2 évben az első két kör pozícióit, más kérdés, hogy az alanyokat nem. Safety nincs olyan, aki 2. kört ér, szóval kristálytiszta a DL pick. Kérdés, hogy a helyünkön-e, netán feljebb.tüsi91
Az még kérdés, hogy melyik DL-ember ér majd 2/18-at....(a maradékból).....elég karcsú lesz a felhozatal....ha egyáltalán....

5/9: Ra'Shede Hageman is a target for the Bears at No. 51, per Jeff Dickerson, ESPN Chicago.....bakker....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Néha Fuller Ebront fogja. Általában slotban mozog.

Ebron:  www.youtube.com/watch?v=XfDVpltqY1c

Fuller:  www.youtube.com/watch?v=FXG5mGF2BBg

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én azért kurvára leejteném az állam. Húzott nem várt neveket a draftjain eddig, de need pozíciókat mindig betöltötte. Nem véletlenül találtuk el az elmúlt 2 évben az első két kör pozícióit, más kérdés, hogy az alanyokat nem. Safety nincs olyan, aki 2. kört ér, szóval kristálytiszta a DL pick. Kérdés, hogy a helyünkön-e, netán feljebb.
több mint 11 éve
Hogy egyértelmű legyen, Fullerről mondta MRI:

"He is a corner. That is how we see him."

Ha minden marad így, akkor még lesz S-pick....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
MRI nél semmin nem lepődnék meg 😀

több mint 11 éve
Sutton: red flag....aki uccsó évében ezt a semmit produkálja (az előzőhöz képest), úgy néz ki mint egy anyamalac és utána a combineon 305 fontosan fut egy szélvész 5.36-ot, az nekem akkor se kell 3techbe, ha ütnek....a fickó döcög a pályán, mint a familyfrostos az utcában...itt valami a munkamorállal sincs rendben.....ezt akarjátok behúzni inside passrushernek? Ne már....4-5. körben jöhetne felőlem, de 2-ban ne....ordas bust lesz....Bear
First Team All-American, Pac12 DPOY az utolsó két évében. Nem látom azt a marha nagy visszaesést. Negyedik negyedben is levadássza a futókat, hiába kövér. Majd lefogy.füligjimmy
A snapek felét elnyaralja a lelkem....hát én elég ideges leszek, ha másodikra behúzzuk....akkor már inkább később nézzünk valakit....
Ha behúzzuk, akkor kívánom, hogy legyen igazad!

Tüsinek: Exumról egyetértünk asszem mindannyian...kérdés, hogy milyen állapotban van....ugyanígy ellőhetnénk egy picket (6.) - ha úgy alakul - Colvinra, ügyes gyerek, kár, hogy megszívta....annyit megérne....

Nekem az is jó lenne 2-ban - ha már így belejöttünk - ha behúznánk még egy DB-t....
K. Martin érdekes egy prospect....nekem sokkal inkább ő kellene, 3 poszton is tud játszani, csak vele is sok lenne még a munka...

És mit szólnánk egy egzotikus pickhez? Pl. Amaro? Izgi lenne....Bear
Megnéztem a Stanford ellen. 30 pontos hátrányban, a 4. negyedben ugrott mindenre, ami mozgott. Nekem ennyi kell. Egyelőre vállaljon 20-25 snapet, táplálkozási tanácsadó nagyon fontos, főleg az ilyen nagyfiúknál, és azért ez lóvé kérdése elég komolyan. A többinél a "motor" még nagyobb kérdőjel. Martin simán rossz. 4. kör

És legyen valami egzotikus, hamár ilyen okosak voltunk
füligjimmy
Suttont max. NT-ben tudnám elképzelni, ha már úgyis eszik... 😊
Martin inkább nyers....

Jól egyetértünk... 😛

No.1. Bears
több mint 11 éve
Erősen "valószínű", hogy egy ekkora lyukat nem próbál meg betömni idén...
több mint 11 éve
Nem kizárt az se hogy MRI azt mondja BPA és kész. Next year van zseton veszünk DT-t vagy ami kell....

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sutton: red flag....aki uccsó évében ezt a semmit produkálja (az előzőhöz képest), úgy néz ki mint egy anyamalac és utána a combineon 305 fontosan fut egy szélvész 5.36-ot, az nekem akkor se kell 3techbe, ha ütnek....a fickó döcög a pályán, mint a familyfrostos az utcában...itt valami a munkamorállal sincs rendben.....ezt akarjátok behúzni inside passrushernek? Ne már....4-5. körben jöhetne felőlem, de 2-ban ne....ordas bust lesz....Bear
First Team All-American, Pac12 DPOY az utolsó két évében. Nem látom azt a marha nagy visszaesést. Negyedik negyedben is levadássza a futókat, hiába kövér. Majd lefogy.füligjimmy
A snapek felét elnyaralja a lelkem....hát én elég ideges leszek, ha másodikra behúzzuk....akkor már inkább később nézzünk valakit....

Tüsinek: Exumról egyetértünk asszem mindannyian...kérdés, hogy milyen állapotban van....ugyanígy ellőhetnénk egy picket (6.) - ha úgy alakul - Colvinra, ügyes gyerek, kár, hogy megszívta....annyit megérne....

Nekem az is jó lenne 2-ban - ha már így belejöttünk - ha behúznánk még egy DB-t....
K. Martin érdekes egy prospect....nekem sokkal inkább ő kellene, 3 poszton is tud játszani, csak vele is sok lenne még a munka...

És mit szólnánk egy egzotikus pickhez? Pl. Amaro? Izgi lenne....Bear
Megnéztem a Stanford ellen. 30 pontos hátrányban, a 4. negyedben ugrott mindenre, ami mozgott. Nekem ennyi kell. Egyelőre vállaljon 20-25 snapet, táplálkozási tanácsadó nagyon fontos, főleg az ilyen nagyfiúknál, és azért ez lóvé kérdése elég komolyan. A többinél a "motor" még nagyobb kérdőjel. Martin simán rossz. 4. kör

És legyen valami egzotikus, hamár ilyen okosak voltunk

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve

K. Martin érdekes egy prospect....nekem sokkal inkább ő kellene, 3 poszton is tud játszani, csak vele is sok lenne még a munka...Bear
Martinnal nekem az a bajom, hogy a felmérők miatt jön fel a boardokon, a pályán nem csillogott ennyire.

A hátsó körösök nekem mindegy kire mennek, legyen egy tehetséges hülye gyerek inkább, mint egy szürke valaki. Egy backup RB kell, akinek jó keze van, és én hoznék egy LB-t, hátha belenyúlunk a tutiba.

Luxus pickekkel az a csapat éljen, akiknél nincs egy temérdek lik a rosteren. Szóval nem.
több mint 11 éve

És mit szólnánk egy egzotikus pickhez? Pl. Amaro? Izgi lenne....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Nekem Nixx lenne a legjobb de nem hiszem hogy bennt lesz...Jearnigent és Tuitt-ot nem preferálom...Egyre inkább azt mondanám jöjjön Hageman. Sutton hát nem is tudom...Tomcsik
Nekem Nixx lenne a legjobb de nem hiszem hogy bennt lesz...Jearnigent és Tuitt-ot nem preferálom...Egyre inkább azt mondanám jöjjön Hageman. Sutton hát nem is tudom...Tomcsik
Bár Sutton és Nix volt private work outon....

több mint 11 éve
Nekem Nixx lenne a legjobb de nem hiszem hogy bennt lesz...Jearnigent és Tuitt-ot nem preferálom...Egyre inkább azt mondanám jöjjön Hageman. Sutton hát nem is tudom...

több mint 11 éve
First Team All-American, Pac12 DPOY az utolsó két évében. Nem látom azt a marha nagy visszaesést. Negyedik negyedben is levadássza a futókat, hiába kövér. Majd lefogy.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Sutton: red flag....aki uccsó évében ezt a semmit produkálja (az előzőhöz képest), úgy néz ki mint egy anyamalac és utána a combineon 305 fontosan fut egy szélvész 5.36-ot, az nekem akkor se kell 3techbe, ha ütnek....a fickó döcög a pályán, mint a familyfrostos az utcában...itt valami a munkamorállal sincs rendben.....ezt akarjátok behúzni inside passrushernek? Ne már....4-5. körben jöhetne felőlem, de 2-ban ne....ordas bust lesz....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Én nem tudtam élőben nézni a draftot, hajnal 1 körül úgy beütött a migrénem, hogy még csak most bírtam kimászni az ágyból (jó, kétszer kimásztam hányni, de azt ne számoljuk). Valószínűleg ezért van most bennen némi belső béke, nem vágtam a centit, hogy leesik Donald, hogy aztán kitépjék a szívemet, de Fischer imádja a DL draftot, bár meglepődtem rajta, hogy behúzott egy OT-t másodikra, Titansnál nem volt szokása. Jövőre szerintem elengednek valakit a DL-ből a piacra. Na, ennyit a Ramsről.

Én Pryoron keresztül állapodtam meg a Fuller picknél, és szerintem nem én voltam az egyetlen. Első naptól kezdve tud nickel játszani, TE-kel szemben annyira nem forszíroznám, dehát valakinek muszáj, Frey megbízható, hogy egy szintet, ami nem túl magas, én inkább nem bíznék a fejlődésében. Safety sajnos nincs, de én egyik safetyt se ajnároznám különösebben. Pryor Ryan rendszerében jó lesz, mindenesetre nagyon látványos. Dix, nos, nem fikázom csoportgyőztes választását, véleményemet leírtam korábban. A többieket is 34 csapatok vitték el, teljesen más rendszert futtatnak. Maradt benn egy raklapnyi DT. Válassz egyet, de válassz bölcsen, Emery!füligjimmy
Szerintem azt húzza akiben a kehnagyobb side up van...Félek Hageman lesz...Fizikálisan egy állat, de kb ennyi...Nixet tán Wilforkhoz lehetne hasonlítani, lenne egy írdatlan tömeg középen és kb ennyi. Jearnigent nem kedvelem...Sutton a 2 évvel ezelőtti sima első körös...A mostani hát nem tudom....De az is benne van Emery DE-t húz és Houston bemegy DT-be...Érdekes lesz a mai nap is...

több mint 11 éve
Én örülök Fullernak. Persze pech, hogy Donaldot kivitték, s talán felmehettünk volna 3-4 helyet, de ez van. Fuller abszolút fit ide, nem hiába udvarolták körbe a workouton.

Nézzük kik jöhetnek este:
DL:
- Tuitt: Hát én nem vagyok nagy fanja. Nix mellett sem tudott domborítani olyan különösebbet. Meg ő sokkal inkább 3-4 DE-nek tűnik.
- Hageman: GM játékban behúztam, de ott is csak nagyon muszájból. Erős, jó fizikum, jó alapanyag, de borzalmasan kiforratlan. Jelentős bust eséllyel. Szintén nem támogatom.
- Nix: Én a 2013-as évét nem veszem figyelembe. Nem az a fékevesztett pass rusher, de a méreteihez képest dinamikus. Nem mellesleg a futás elleni védelmünk nagyot nyerne vele, ami ebbe a csoportba nem hátrány. Más kérdés, hogy ő 51. pickre sztem nem lesz benn. Én a Patshez vártam, Wilfork utódként. Mondjuk Easley nagy kedvencem volt... 😕. Szóval Nix jó lenne, és látogatáson is volt a csapatnál.
- Jernigan: Dettó Hageman.
- Ealy: A srác fizikai paraméterei marha jók, pass rush repertoár nem rossz, és baromi sok munka lesz vele. Nem feltétlenül verném szét az asztalt, ha ő jönne, de Emery ugye hangsúlyozta, hogy megtanulta, hogy minél nagyobb egy rusher annál jobb. S Ealy hosszúkarok, prototípus méret. Allen, Houston és Young van egyenlőre DE posztra aki fix. Azért remélem nem csábul el Emery.
- Martin: Hát ő nálam a tökéletes sötét ló. Nem tudom, hogy UT-t tudna-e játszani, de ugye nála is a méretek. Tar Heelsből nem jönnek rossz DL emberek ki (minusz Marvin Austin).

Itt húzok egy vonalat, szerintem ők lehetnek jók 2/19-re.

Akik esetleg 3. kör 18-as választással jöhetnek DL-be.
- Ferguson, Johnson: Két LSU játékos, megfelelő upside-dal, jó méretekkel, sok csiszolni valóval.
- Sutton: beszéltünk róla. Szerintem jó választás lenne, jó a first stepje, remek rusher, a szegény ember Donaldja. Ahogy már írtam este is nálam inkább a 2012-es éve a mérvadó. Ha nagy DL run lesz, talán 2. kör vége előtt is kimegy, de remélem sok csapatot elriaszt a 2013-as éve. Jah és volt privát workouton.
- Reid: Na ő róla nem sokat hallottam, kis egyetemről jön foci szempontból, de privát edzésen oda-vissza voltak tőle.

----------------------------------------------------------------
DB:
Ezt a Tillman safetybe dolgot sohasem fogom megérteni. Ma jön még egy DB, és aszerint, hogy S vagy CB dől el, hogy Fullerral mit fognak kezdeni. Annyira mély az idei CB class 2-3. körös játékosokkal, hogy csak 3 nevet emelek ki.

- Desir: Kis egyetem, nagy upside, jó méretek, és atletikus. Utóbbi lehet elég Emerynél. Lásd Brandon Hardin. Mondjuk Desir ha 1. osztályban játszott volna...
- Exum: Privát workoutuon ajnározták. Ő is egy CB/S klón, 3. körben ott lesz. Jó fizikai méretek, amit nem győzök hangsúlyozni maga Emery emelt ki.
- Aikens: Nekem nagy kedvencem a srác. Igaz egy karakterhibás hülye gyerek. Magas, erős, jól szerel, jól mozog. Robi is azt hiszem hozzánk írta a mock draftjában. S nem mellesleg GM játékban én 5. körben húztam. 😕)

A maradék safety felhozataltól elment a kedvem az ebédtől.

Az én tippem:
2. kör: Sutton
3. kör: Aikens
több mint 11 éve
Én nem tudtam élőben nézni a draftot, hajnal 1 körül úgy beütött a migrénem, hogy még csak most bírtam kimászni az ágyból (jó, kétszer kimásztam hányni, de azt ne számoljuk). Valószínűleg ezért van most bennen némi belső béke, nem vágtam a centit, hogy leesik Donald, hogy aztán kitépjék a szívemet, de Fischer imádja a DL draftot, bár meglepődtem rajta, hogy behúzott egy OT-t másodikra, Titansnál nem volt szokása. Jövőre szerintem elengednek valakit a DL-ből a piacra. Na, ennyit a Ramsről.

Én Pryoron keresztül állapodtam meg a Fuller picknél, és szerintem nem én voltam az egyetlen. Első naptól kezdve tud nickel játszani, TE-kel szemben annyira nem forszíroznám, dehát valakinek muszáj, Frey megbízható, hogy egy szintet, ami nem túl magas, én inkább nem bíznék a fejlődésében. Safety sajnos nincs, de én egyik safetyt se ajnároznám különösebben. Pryor Ryan rendszerében jó lesz, mindenesetre nagyon látványos. Dix, nos, nem fikázom csoportgyőztes választását, véleményemet leírtam korábban. A többieket is 34 csapatok vitték el, teljesen más rendszert futtatnak. Maradt benn egy raklapnyi DT. Válassz egyet, de válassz bölcsen, Emery!

Na, mst visszaolvastam, vagy tízen mondták Fullert, aki nem, az Verrettet mondta. Gyakorlatilag telibe találtuk a picket, két éve először, és el vagyunk szontyolodva? Szerintem Fuller a legjobb DB volt a drafton, főleg ebbe a védelembe, bár Gilbert visszahordó képességei elképesztőek. Igazi blue chip offensive player nem csúszott le (mert nem volt Qb run, háhá), Donald nem csúszott le, cserébe a legjobb DB, bár én úgy vagyok a DB depth-tel, hogy ha front7 van, akkor minden van. Muszáj volt magasan behúzni egy cornert, nem kell kapásból mélyvízbe dobni, remélhetőleg megállja a helyét a nagyok között.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A Roto szerint Fuller kezdo CB lesz, mig Peanut visszamegy safetybe.
több mint 11 éve
Nem értem a problémákat,hiányposztra jött az egyik legjobb..
Suttonért menni kell, nincs mese.kovi470
Na ja, már ha Sutton a legjobb választás...Lehet inkább Nixx-ért kéne menni...Bár tudja fene Donald után akkora az űr DT poszyon...

több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Nem értem a problémákat,hiányposztra jött az egyik legjobb..
Suttonért menni kell, nincs mese.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 470
Donald-ot még mindig sajnálom, és nem értem minek kellett a kosoknak még egy DL. Hisz ha needre húzol akkor igazából nincs olyan, hogy reach, de Fuller szerencse két olyan poszton is bevethetö ahova kellett valaki slot corner és S. Rendben, hogy második kör DL, de akkor 3. körre így most kíváncsi leszek, hogy hova húzunk....