Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Én leszek annyira naiv, és jóhiszemű illetve benyalok minden nfl es "szakértő" oldalt, hogy betippeljem donaldot ha már eddig senki se tette.Aaron Donald DT
több mint 11 éve
Szerintem meg végre egyszer mákunk lesz és bent marad Donald, és hogy tetézzem még vagyunk is annyira professzionálisak hogy be is húzzuk :cool: komolyra fordítva a szót Fuller a tippem, vagy egy olyan noname akit senki sem vár és a miénk lesz a seahawks-sapka 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nagyon pöpec történet:Igazán nemes cselekedet töle. Remélem sikerül tovább fejlödnie és elkerülik a sérülések, hogy még sokáig nézhessük nálunk a játékát.
espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/10886636/kyle-long-chicago-bears-supports-boy-bullied-schoolBear
több mint 11 éve
A szívem azt mondatja velem, hogy Donald valahogy lecsúszik hozzánk, de az eszem azt mondja, hogy nem lesz elérhetö. Pryor és Fuller az a kettö akit itt el tudok képzelni. De mivel egyes mock-okban már Gilbert és Dennard elé teszik, ezért félö, hogy az oroszlánok elviszik. Így maradna Pryor, de ez így túl egyértelmü, ezért az én tippem, JASON VERRETT TCU CB
több mint 11 éve
Én könnyen el tudom képzelni, hogy ha nem sikerül komoly 3techet beszerezni a drafton, Houstont fogjuk ott látni....(és akkor talán jön még egy DE a draftról)Nix nem ér 14-et, az fix...
Mivel szerintem sem csúszik Donald, ezért én a Dennard, Fuller, Pryor, Clinton-Dix négyesre szűkítettem a kört. Nekem egyik sem "szexi" pick 14-re....
Clinton-Dixet nem szeretném, Dennard körül nincs nagy pörgés...marad: Fuller és Pryor (mindkettő 50-50%)....ha muszáj egyet választani, akkor a tippem: (hogy ne legyen uaz mint Tüsié 😊 ) Pryor
Szerintem Bazzán kívül is várunk minden kedves tippelőt, hiszen sokaknál 2. kedvenc a Bears....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
A védelemben az első a védőfal. Anélkül semmi nincs. Lásd Chicago Bears 2013. Még a piac nyitása előtt leírtam/leírtuk, hogy a prioritás DL, DL, DL és ha lehet még DL és azután a többi. Én továbbra is magasról szarok az LB sorra, persze egy Kuechly jó lenne középre, de a 2005-06-os Bears D sem Urlacher miatt lett TOP 2, hanem mert főleg Tommie Harrisék hasítottak belül. A DL-t aránylag helyre pofozta MRI, szerintem 2 DT hiányzik: egy pash rusher és egy rotációs hústorony. Utóbbira sok esélyes lehet a draft későbbi köreiben. Az első pedig Donald. De mivel sokan védelmet akarnak építeni az előttünk lévők közül... azt meg a védőfalnál kell kezdeni.
Más olyan, aki megéri az 1/14-et nincs, Nix egy nagyon érdekes gondolat lenne.
De akkor kezdjük meg a hagyományos (idén 3. alkalommal megrendezett) 1. körös tippversenyt a Bears fanok számára. (+ Bazza)
Két ember között vaciláltam a végső tippem: Kyle Fuller CB/S, Virginia Tech
Ha még is a másik tippem Pryor lenne, nos nem lennék csalódott, ha Donald lecsúszna pedig....
több mint 11 éve
Nagyon pöpec történet:espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/10886636/kyle-long-chicago-bears-supports-boy-bullied-school

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Jó persze most felsorolhatjuk az összes NFL csapatot, ahol Donald elférne, de ha az igazi needeket nézzük, akkir a New York jöhet igazából szóba....1-14 -ig csak nekik van igazán szükségük DT-re. Mindegyik gelsorolt csapatnak vannak nagyibb hiányposztjai...Pár nap és kuderül 😀TomcsikA potenciális Donald-draftolókat írtam le, ráadásul nem is mentem a Dallastól hátrébb....
Azt pedig erősen kétlem, hogy csak a Giantsnak van igazán szüksége DT-re... az esetek jelentős részében nem oda szokott elsülni az első körös pick, ahová a szurkolók - a látszólagos legnagyobb need alapján - várják.....(lásd anno Fairley - Detroit...)
Fuller:
"Not only did Bears bring Virginia Tech CB Kyle Fuller in for pre-draft visit, I am told team put him through workout on campus." - Brad Biggs, Chicago Tribune

No.1. Bears
több mint 11 éve
((A végén pedig az lesz, hogy bennmarad, mi meg letradeelünk (vagy visszük Clinton-Dixet), mert kicsi a lelkem, és nem fér MRI elképzeléseibe, aki ugye folyamatosan azt hangoztatja, hogy "bigger" defense kell....na akkor küldöm a francba 😊 ))BearEddig sose azt húzta akit vártunk. Valahogy már fel vagyok készülve arra hogy egy sémába nem illő csókát húz be mer mijjen jó atléta mán a gyerek. Ez a draft tökéletes lesz kideríteni hogy totál homály-e a védelemhez vagy sem...

több mint 11 éve
Jernigannek reszeltek, max. második kör....vmit szedett az is...Jó persze most felsorolhatjuk az összes NFL csapatot, ahol Donald elférne, de ha az igazi needeket nézzük, akkir a New York jöhet igazából szóba....1-14 -ig csak nekik van igazán szükségük DT-re. Mindegyik gelsorolt csapatnak vannak nagyibb hiányposztjai...Pár nap és kuderül 😀
Raidersnek szerintem is vannak nagyobb gondjai, de nem tartom lehetetlennek a Donald-picket...
A Vikesnál igazán elférne, és Zimmert ismerve simán el tudom képzelni, hogy a Def-fal az első...
Detroitnál nekem valószínűbb a CB vagy WR pick....
Giants karcos....nagy need, bár náluk WR és OT is jöhet (esetleg Ebron, de nem hiszem)...
Ramsnél pedig szintén elkél egy igazi passrusher DT....
(Dallasnál pedig marha nagy űr jön - a tavaly durván sérült - Melton után)
A feltradeelőket pedig ne is számítsuk...marha nagy mák kell Donaldhoz....
((A végén pedig az lesz, hogy bennmarad, mi meg letradeelünk (vagy visszük Clinton-Dixet), mert kicsi a lelkem, és nem fér MRI elképzeléseibe, aki ugye folyamatosan azt hangoztatja, hogy "bigger" defense kell....na akkor küldöm a francba 😊 ))Bear
több mint 11 éve
Jernigannek reszeltek, max. második kör....vmit szedett az is...Raidersnek szerintem is vannak nagyobb gondjai, de nem tartom lehetetlennek a Donald-picket...
A Vikesnál igazán elférne, és Zimmert ismerve simán el tudom képzelni, hogy a Def-fal az első...
Detroitnál nekem valószínűbb a CB vagy WR pick....
Giants karcos....nagy need, bár náluk WR és OT is jöhet (esetleg Ebron, de nem hiszem)...
Ramsnél pedig szintén elkél egy igazi passrusher DT....
(Dallasnál pedig marha nagy űr jön - a tavaly durván sérült - Melton után)
A feltradeelőket pedig ne is számítsuk...marha nagy mák kell Donaldhoz....
((A végén pedig az lesz, hogy bennmarad, mi meg letradeelünk (vagy visszük Clinton-Dixet), mert kicsi a lelkem, és nem fér MRI elképzeléseibe, aki ugye folyamatosan azt hangoztatja, hogy "bigger" defense kell....na akkor küldöm a francba 😊 ))

No.1. Bears
több mint 11 éve
Raidersnek nagyobb hiánypisztjai is vannak Donald jó játékos, de ha van nagyobb needed 1/5 -re azért nagy reach...Vikesnek negvan a D line nekik QB és LB sokkal nagyobb need nem hinném hogy Donald lenne nekik a legjobb húzás hacsak nem akarnak kiszúrni velünk...Detroit...hallani hogy Fairley és Suh szerződése is lejár jövőre, de meg lennék lepve ha nem tartanák meg legalàbb az egyiket...ezt azonban jövőre is orvosolhatják, most sokkal nagyobb hiánypisztjaik vannak ( CB, S, esetleg WR ) New York őket érzem a legveszélyesebbnek....Joseph távozása miatt igazi hiányposzt a DT nálluk. Azonban bagy hiánypiszt a Ol és a TE is...kérdés mit ítélnek fontosabbnak ( én a helyükbe Donaldot húznám...) Remélem ők Ebront vagy Levant fogják.... Dallas nem hinném hogy feltradelnének szerintem inkább viszik Hagemant vagy Jearnigent esetleg DE-t, amúgy is ott van Melton...Rams D line nagyon erős, ligaelit...nagyobb needjeik vanbsk Donaldnál így remélem ők nem köpnek a levesünkbe...A legjobban a Giantstól tartok....A Raiders-rol nem is beszelve. Tehat kicsi a valoszinusege , hogy benn lesz 14-nel. Az a baj , hogy nalunk egy feltrade sem jatszik a keves cetli miatt. Meg tul sok folt maradna utana is.Toto21Bár igazad lenne!Ő a miénk lesz!!!SüsüMiért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊SüsüAz a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...Tomcsik
De sajna már a Vikes is stíröli 8-nál....Bear
több mint 11 éve
A Raiders-rol nem is beszelve. Tehat kicsi a valoszinusege , hogy benn lesz 14-nel. Az a baj , hogy nalunk egy feltrade sem jatszik a keves cetli miatt. Meg tul sok folt maradna utana is.Bár igazad lenne!Ő a miénk lesz!!!SüsüMiért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊SüsüAz a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...Tomcsik
De sajna már a Vikes is stíröli 8-nál....Bear
több mint 11 éve
Bár igazad lenne!Ő a miénk lesz!!!SüsüMiért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊SüsüAz a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...Tomcsik
De sajna már a Vikes is stíröli 8-nál....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Ő a miénk lesz!!!Miért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊SüsüAz a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...Tomcsik
több mint 11 éve
Miért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊SüsüAz a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...
több mint 11 éve
Miért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊
több mint 11 éve
Elnézést a tudatlanságomért de mi a különbség a DE és az LDE között?hpeter93LDE=Left defensive end
RDE=Right defensive end
Amúgy nen kizárt hogy néha Houston be fog menni középre, de alapvetően DE lesz vagy első vagy 2. körben hozunk egy DT ha nem Donaldot, akkor a 2. körben. Írtam korábban hogy a Hageman, Nixx, Jearnigen, Easley 4-esből még tuti bennt lesz valaki a 2. körben...Aztán kehet megint kapunk valami nagy MRI féle meglepit...
több mint 11 éve
Elnézést a tudatlanságomért de mi a különbség a DE és az LDE között?hpeter93Semmi, az egyik DE-ről van szó....az LDE (a védőfal bal szélén) megy az RT ellen....mivel Allen áll majd fel az LT-vel szemben....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Elnézést a tudatlanságomért de mi a különbség a DE és az LDE között?
több mint 11 éve
Amikor Houstont leigazoltuk, egyértelmű volt,, hogy DE-nek szánjuk....Eltelt pár hét és jött Allen....mindenki lapított Houstonnal kapcsolatban, aztán csendben eldöntöttük (mi is, az USÁban is), hogy LDE lesz....
Mi van akkor, ha szimplán DT-nek szánjuk (abban az esetben, ha pl. Donald nem csúszik le ide)....mondjuk az első körben ezzel sem vagyunk kisegítve, mert nincs olyan DE, akire rátenném a 14. picket....Ealytől mentsen meg a jóisten....Barr nem illik ide, több pedig nincs....de el tudom képzelni, hogy meglephetnek bennünket egy 2. körös DE-pickel, miközben DT-re várunk....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki több Vernon Gholstonos MSU meccset is látott.sapkaDe te vagy az egyetlen, mert az unokatesója volt MSU-s, ő az OSU-n játszott 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én az LB sorért az elég idős Briggs- és sérülékeny DJ Williams plusz Bostic-Mekkelek miatt sem vagyok igazán nyugodt. A secondary majdnem ugyanez szintén, halovány cserékkel, és Conte elég nagy kihagyás után tér vissza.hpeter93Igen az LB sorért én is aggódok, de jól is elsülhet...Bosticban több van, mint amit mutatott, Greene is javulhat...remélem Meki megállja a helyét és Vriggs meg Williams nem sérül le...Az új D edzőkkel + a tavalyi tapasztalattal szerintrm Bostic előléphet...Meglátjuk...
több mint 11 éve
Én az LB sorért az elég idős Briggs- és sérülékeny DJ Williams plusz Bostic-Mekkelek miatt sem vagyok igazán nyugodt. A secondary majdnem ugyanez szintén, halovány cserékkel, és Conte elég nagy kihagyás után tér vissza.
több mint 11 éve
Mivel Jared Allen is benézett pár évre, így sanszos, hogy Houston főleg egyértelmű passz helyzeteknél bemegy középre, Izzy meg alapban mind DT-ben, mind endként tud hozni egy közepest bármilyen körülmények közt. Most ha ehhez hozzávennénk Donaldot, és Collinst, bár a térdszalag szakadás necces egy DT-nél, akkor már azt mondhatjuk, hogy tulajdonképpen nem is rossz a DL alapanyag. Ha Bass (akinél ne felejtsük el, hogy DIV2-ből jött és rookie évében csinált szép dolgokat vagy Washington picit előrelép az még bónusz. + Willie Young.Amúgy szerintem jön majd még egy DT 4-5. körben is. Reidet a Princeton DT-jét nagyon sasoltuk.
Én csak amiatt aggódok, hogy Emery eddig milyen embereket húzott a D-be. Mert offenseben jól kapirgál, de Mekkelek, Hardin...