Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Azért Donald hozzáállásban is példás játékos, Gholstont ez nem igazán jellemezte....ráadásul bedugták 3-4-be...szenvedésekkel teli évek....sztem utána igazán lesz*rta az egészet....

Attól én is tartok kissé, hogy a bálnák ellen hogyan tartja majd a pozícióját futásnál (no meg rövid karok, stb...), de olyan motorja van a fickónak hogy kész...kiváló first step....(lehet mondani, hogy az NFL-ben kezdő Guardokat nem tudja majd olyan könnyen meglepni passznál, mint egyetemen....erre komoly válasz volt, hogy agyonsz*patta az összes leendő kezdő G-t (centerestől) a senior-edzéseken....
Kicsit fel fogják rántotthúsozni szerintem (kb. 10font - ha mi húzzuk ki)....neki az lenne az elsődleges dolga nálunk, hogy belülről komolyan menjen a passrush....erre én tökéletesnek tartom....a rotáció pedig úgyis segít ellensúlyozni, ha vmelyik meccsen el tudják nyomni...majd jön Ratliff és Paea együtt középre, oszt jóidő....(azért a szélen is egy hegy van most Houstonnal....)

Nekem inkább Warren Sapp jutna az eszembe.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
úgy vettem észre itt a legnagyobb a Donald hype, ezért is érdeklődnék. Biztos sok meccset láttatok tőle, szóval lehet róla diskurálni 😊, na.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki több Vernon Gholstonos MSU meccset is látott. Donald meccsei alapján és combine performanca alapján (impresszív atletikai-erőelemek), nekem Gholston ugrott be róla, tulajdonképpen miért nem lehet ő VG 2.0?sapka
Gholston egy felszteroidozott tenyészbika volt egyetemen, aki focizni nem tudott, profik között ez meg kevés. Volt ilyen előtte is, utána is, lesz is ilyen. Nekem nem jut eszembe Donaldhoz hasonló játékos. Ha 6-3 magas lenne, Top10 pick gondolkodás nélkül. Így is az lesz, csak nem tűnt fel a szakértőknek eddig. Akit ezért fizetnek, annak feltűnt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Első körben Donald vagy letrade, secondaryben tudunk húzni kicsit lejjebb is megfelelő jelöltet.soma80
Szívem szerint én is ezen variácokat várnám, csak az a gond, hogy a letradehez partner is kell megfelelő ellenszolgáltatás mellett, ami nem biztos, hogy lesz. Ha nem, akkor én CB picket várok, de csak Donald után.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
úgy vettem észre itt a legnagyobb a Donald hype, ezért is érdeklődnék. Biztos sok meccset láttatok tőle, szóval lehet róla diskurálni 😊, na.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki több Vernon Gholstonos MSU meccset is látott. Donald meccsei alapján és combine performanca alapján (impresszív atletikai-erőelemek), nekem Gholston ugrott be róla, tulajdonképpen miért nem lehet ő VG 2.0?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Első körben Donald vagy letrade, secondaryben tudunk húzni kicsit lejjebb is megfelelő jelöltet.
több mint 11 éve
Reméljük, hogy igazad van, az első nekem kifejezetten sebességnek tűnik, bár nem tudom, hogy a Marshall 11-ese mennyire gyors gyerek...

Mondjuk nincs olyan prospect, akinél tutira lehetne menni....

A sechez én sem konyítok semennyire...ez nem is kérdés....őszintén szólva nem is szokott érdekelni... 😊 Most azonban muszáj, mert ide fogunk húzni...

Dennarddal az a gondom, hogy elég sokszor csúszik le az ellenfélről, nem képes megcsinálni a szerelést minden helyzetben (Fuller azonban igen)...nekem ez a legnagyobb kérdés nála....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Fuller rövid és középhosszú paszok ellen szerintem is zseniális....pl. TE-t is fog...

Versenyfutás: pl. a Marshall ellen fenn van egy kiló snap tőle....8.05-nél és 8.55-nál kezdődnek a playek....az elsőnél egy NFL-QB azért megdobja...mindkétszer a 11-es veri meg....(a Marshall többet nem is nagyon próbálkozott ilyennel, mert nem is volt ideje, az O-faluk nem volt acélos) Gyak. ugyolyan play...nem sok VA Tech meccset láttam, de ez kicsit aggaszt....végkövetkeztetést nem szeretnék levonni, de óvatos vagyok....tipikus nagy playek...utálom, ha ilyet feladunk...
Pont azért választanám Dennardot, mert nem félek, h szétfutják a speedyk....de én Fuller ellen sem agitálok, kiegyeznék ezzel a pickel is, pont azért, amit Jimmy is leírt.....

www.youtube.com/watch?v=n0jEbdkU2y4Bear
Sztem mindkettőnél szarul jött ki a backpedalból, mert rossz volt a talaj. Ez lábmunka inkább, nem sebesség. Az első elég csúnya volt azért, a 2. az egy k. nagy passz, safety is csak annyival maradt le.

Dennardnak sztem sose kellett feladnia 8-10 yardot, még talán 5-öt is csak nagyon ritkán. OSU ellen biztos nem kellett neki, arra a meccsre tisztán emlékszek, kiemelték vagy tízszer ráadásul. Mégis megverték egy TD-ért, csak épp aluldobott volt a labda, és elütötte. Na, most azt hogy értékeljük? Nem kekeckedésből kérdezem. Nem értek a secondaryhez, bazzeg. A régi szép időkben elég volt csak elkapót, meg támadófalat nézni!

ui.: nekem lenne bajom egyébként a Dennard pick-kel, ha ráállunk egy agresszívabb sémára, nem hülyeség, ha átáll végre a védelem egy hack-a-Shaq taktikára. De egyelőre egy Bears DB ha hozzáér valakihez, repül a zászló. A bírók respektjét ki kell vívni. Elég szégyen, dehát szokod, vagy szopod.füligjimmy
Én inkább S-t húznék és Pryort persze ha Donald nincs bennt...CB-k közül nehéz, de Fuller nekem meggyőzöbb, nint Deanard vagy Gilbert, de végül is egyik sem rossz, csak nagy reach 1/14-re....

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fuller rövid és középhosszú paszok ellen szerintem is zseniális....pl. TE-t is fog...

Versenyfutás: pl. a Marshall ellen fenn van egy kiló snap tőle....8.05-nél és 8.55-nál kezdődnek a playek....az elsőnél egy NFL-QB azért megdobja...mindkétszer a 11-es veri meg....(a Marshall többet nem is nagyon próbálkozott ilyennel, mert nem is volt ideje, az O-faluk nem volt acélos) Gyak. ugyolyan play...nem sok VA Tech meccset láttam, de ez kicsit aggaszt....végkövetkeztetést nem szeretnék levonni, de óvatos vagyok....tipikus nagy playek...utálom, ha ilyet feladunk...
Pont azért választanám Dennardot, mert nem félek, h szétfutják a speedyk....de én Fuller ellen sem agitálok, kiegyeznék ezzel a pickel is, pont azért, amit Jimmy is leírt.....

www.youtube.com/watch?v=n0jEbdkU2y4Bear
Sztem mindkettőnél szarul jött ki a backpedalból, mert rossz volt a talaj. Ez lábmunka inkább, nem sebesség. Az első elég csúnya volt azért, a 2. az egy k. nagy passz, safety is csak annyival maradt le.

Dennardnak sztem sose kellett feladnia 8-10 yardot, még talán 5-öt is csak nagyon ritkán. OSU ellen biztos nem kellett neki, arra a meccsre tisztán emlékszek, kiemelték vagy tízszer ráadásul. Mégis megverték egy TD-ért, csak épp aluldobott volt a labda, és elütötte. Na, most azt hogy értékeljük? Nem kekeckedésből kérdezem. Nem értek a secondaryhez, bazzeg. A régi szép időkben elég volt csak elkapót, meg támadófalat nézni!

ui.: nekem lenne bajom egyébként a Dennard pick-kel, ha ráállunk egy agresszívabb sémára, nem hülyeség, ha átáll végre a védelem egy hack-a-Shaq taktikára. De egyelőre egy Bears DB ha hozzáér valakihez, repül a zászló. A bírók respektjét ki kell vívni. Elég szégyen, dehát szokod, vagy szopod.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Mit szóltok Gilberthez, vagy Dennardhoz?

több mint 11 éve

www.youtube.com/watch?v=n0jEbdkU2y4

No.1. Bears
több mint 11 éve
Én mint ellenfél két játékost nem szeretnék első körben Bears választásnak.
Donald és Pryor. Donald azért mert a legnagyobb hiányposztra érkezik és igazi alapköve lehetne a Bears védelemnek hosszútávon, Pryor pedig azért (mindamellett, hogy az egyik kedvenc prospectem idén) mert lenne valaki a mackó secondaryben (LB-ket is belevéve) aki hatalmasat tud ütni és pont olyan mentalitású akit hozzánk is szeretnék.
Amúgy CB lesz a pick.Bazzani
Én azon a véleményen vagyok egy ideje, hogy Pryor hamarabb megy ki, mind Dix (aztán lehet tévedek), de mi ez a hatalmas love sokaknál, azt nem értem. Nézem a srácot a Cincinatti ellen, mondom, ez egy Meriweather-light maximum. Nézem a UCF ellen, hát maximum egy Delmas. Nézem a Rutgers ellen, ebből a srácból lehet egy Bob Sanders. Valszeg azért, mert raszta, és mert szeret beleszállni az emberekbe. Még zónázásban hagyján, főleg cover 2-nél nem is rossz. De egyszer nem láttam, hogy felállt volna egy TE ellen, ami egy dolog, de single-high safetyt sem tud jól játszani (nem is játszott így keveset, azt hittem, inkább őt rakják a boxba). És azért ilyen szar irányítók passzaira illene jobban odaérni. Mondjuk a ballhawk ott van benne. Kíváncsi leszek a srácnak a karrierjére, egyelőre azt tippelem, hogy a stílusa miatt egy sérülésekkel sokat küszködő, de megbízható játékos lesz, aki megjár vagy 4-5 csapatot, mire visszavonul, mert lesz annyira jó, hogy mindig találjon magának csapatot, még talán kezdő posztot is, de annyira nem, hogy hosszútávú szerződést rakjanak elé. Az én emberem Fuller, aki felállt szélen, de komoly tapasztalata van a slotban, nickelként, ez kell egy újonc cornertől nekünk. Nem láttam, hogy megvernék sebességgel, nagyon technikás (imádom az elütött labdákat egy cornertől, aki nem üt le legalább tízet szezononként, arra nem vesztegetnék első kört), a lábmunkáján biztos lehet még csiszolni, de tud emberezni, tud zónázni, nem faultol, stabilan szerel, megvannak a fizikai paraméterei. Ha nem sérült volna le, biztos nagyobb a felhajtás körülötte a szezon végén. Még egy kedvencem, akinek ez az éve (is) ment a levesbe, de remélem Exumot elhozzuk valahol középen-hátul. Mikor láttam játszani, azt gondoltam, atyagatya, egy egy Top10 pick. Nem ment ki a draftra (nem mehetett?), lesérült megint. Pech.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Donald és Pryor. Donald azért mert a legnagyobb hiányposztra érkezik és igazi alapköve lehetne a Bears védelemnek hosszútávon, Pryor pedig azért (mindamellett, hogy az egyik kedvenc prospectem idén) mert lenne valaki a mackó secondaryben (LB-ket is belevéve) aki hatalmasat tud ütni és pont olyan mentalitású akit hozzánk is szeretnék.
Amúgy CB lesz a pick.Bazzani
Ezzel teljesen egyetértek. Áron Donáld valószínűleg már nem lesz elérhető, a S posztot feltöltötték boldog-boldogtalannal. Igaz, hogy nincs minőség, de legalább a mennyiségre rágyúrtak. Ezért a CB-k közé biztosan húznak rögtön az elején. Szvsz a 14. pick előtt nem sok corner szokott kimenni, szóval lesz lehetőség. Valamekkora reach meg biztosan lesz, dehát nem tud minden csapat letradelni.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Azért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.vandeminek
Egy új csapatnál? 😀dcsicsak
Pedig nekem nagyon a szívemhez nőtt szegény gyerek. Kicsit kicsi, kicsit szőke, kicsit savanyú, de a miénk 😀vandeminek
A Chicago Bears Kelemen Annája.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Amúgy CB lesz a pick.

több mint 11 éve
ez bizony DB pick.
füligjimmy
Nekem leginkább Dennard a választásom, ha már mindenképpen húznunk kellene 14-re egy DB-t....
Fuller lenne, ha nem futná le simán egy gyorsabb WR...(tudom, h gyorsabb az ideje hivatalosan, mint Dennardé, de nála én pont azt láttam, hogy ennek ellenére sokszor verik meg, ha csak szaladni kell....)

No.1. Bears
több mint 11 éve
Azért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.vandeminek
Egy új csapatnál? 😀dcsicsak
Pedig nekem nagyon a szívemhez nőtt szegény gyerek. Kicsit kicsi, kicsit szőke, kicsit savanyú, de a miénk 😀

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Egy új csapatnál? 😀
több mint 11 éve
Shea McClellin on switching from DE to LB: "I just feel more comfortable at this position, I feel like I could be a good linebacker."hpeter93
Nekem is ilyen gondolataim voltak, amikor először jutottam egy lány bugyija közelébe... azt hittem lehozom az összes csillagot, aztán így visszatekintve biztosan nem voltam akkora májer 😀
Azért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 470
Shea McClellin on switching from DE to LB: "I just feel more comfortable at this position, I feel like I could be a good linebacker."hpeter93
Remelem a jatekan is meg fog latszani ez
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Shea McClellin on switching from DE to LB: "I just feel more comfortable at this position, I feel like I could be a good linebacker."

több mint 11 éve
Ebronra engem nem lehet rábeszélni 14.-re, megmondom az őszintét. TE kilőve. OT akár szóba jöhet, de nem fog az igazán jók közül leesni egy se, az is kilőve. De ha meglepi lesz, akkor az tackle lehet. Elkapó? Ha Evans lehullana, vagy Watkins, aki elképesztő returner, is akkor Marshall a slotban.... nedves álom. Következő Odell Beckham, első körben kimegy a srác, nem kétlem, de fene tudja. Igazi elit center nincs, guard nem kell. Kilőve. Clowney után ki a 2. legjobb DE? Vagy mondjuk úgy, pass rusher? Három szabadügynök mögé ráadásul. Meggyőzhető vagyok, de nem látok senkit. Linebacker? Nincs igazi elit MLB idén (se). Pedig elférne. Defensive back, egyéb nem marad. Hogy itt már ki, az meglepetés lesz. De gyökölhetünk rajta, hacsak nem esik le Watkins, Robinson, vagy hasonló kaliberű játékos, ez bizony DB pick.

"Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar."
Off topic, én ugyanezt gondolom Michael Bay filmjeiről.füligjimmy
Ámen. Ha Donald nem lesz benn, egy jó falembert el tudnék fogadni, ha nem akkor rakjunk össze egy tökös Secondary-t. Hátha Peanut sokadvirágzását éli, Jennings lekapja megint minden második meccsen és akkor az új gyerekkel egy besza-behu hátsó alakzatot alkotnak
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Offens run lesz, szerintem, ott lehet karàcsonyozni a Bears-Steelers pàrosnak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21
Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
ja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????soma80
Felhoztál 3 remek játékost (ebből mondjuk Jefferytől elég emlékezetes gamelosing(van ilyen szó?) drop is beugrik), a fal is megjavult, öröm volt nézni a jobbszárnyat, meg persze remek rekordokat döntögettünk, de volt olyan meccs, ahol három negyeden keresztül pályán sem volt az O (Saints, atyaisten, Lions...) Imádtam, hogy van végre Bears O, jó látni az AJ-BM duót a mindenféle allstar cikkekben, de nem voltunk jók. Csak sokkal jobbak, mint az utóbbi 20 évben bármikor. De. Amíg egy csapat nem konzisztens, addig szar. Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar.

Szereztem most a fórumban pár új barátot 😊.picidzé
Nekem még a Philly elleni meccs is ilyen fájdalmat okozott... És igen az a baj, hogy sokszor negyedeken át nem volt az O sehol... Viszont jó volt látni, hogy volt használható passzjáték néha
több mint 11 éve
Ebronra engem nem lehet rábeszélni 14.-re, megmondom az őszintét. TE kilőve. OT akár szóba jöhet, de nem fog az igazán jók közül leesni egy se, az is kilőve. De ha meglepi lesz, akkor az tackle lehet. Elkapó? Ha Evans lehullana, vagy Watkins, aki elképesztő returner, is akkor Marshall a slotban.... nedves álom. Következő Odell Beckham, első körben kimegy a srác, nem kétlem, de fene tudja. Igazi elit center nincs, guard nem kell. Kilőve. Clowney után ki a 2. legjobb DE? Vagy mondjuk úgy, pass rusher? Három szabadügynök mögé ráadásul. Meggyőzhető vagyok, de nem látok senkit. Linebacker? Nincs igazi elit MLB idén (se). Pedig elférne. Defensive back, egyéb nem marad. Hogy itt már ki, az meglepetés lesz. De gyökölhetünk rajta, hacsak nem esik le Watkins, Robinson, vagy hasonló kaliberű játékos, ez bizony DB pick.

"Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar."
Off topic, én ugyanezt gondolom Michael Bay filmjeiről.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21
Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
ja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????soma80
Felhoztál 3 remek játékost (ebből mondjuk Jefferytől elég emlékezetes gamelosing(van ilyen szó?) drop is beugrik), a fal is megjavult, öröm volt nézni a jobbszárnyat, meg persze remek rekordokat döntögettünk, de volt olyan meccs, ahol három negyeden keresztül pályán sem volt az O (Saints, atyaisten, Lions...) Imádtam, hogy van végre Bears O, jó látni az AJ-BM duót a mindenféle allstar cikkekben, de nem voltunk jók. Csak sokkal jobbak, mint az utóbbi 20 évben bármikor. De. Amíg egy csapat nem konzisztens, addig szar. Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar.

Szereztem most a fórumban pár új barátot 😊.

Ursus arctos budapestiensis