NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Összeesküvés-elmélet: ON. Más komolyan mondom, nem lehet...
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
McCownt azon az 5 meccsen, amikor játszott játszott max ha 20-szor megütötték (sackek, knockdown, hit, minden). S miért van az, hogy Cutlert a Lions ellen és ma is laposra verték, a Browns ellen meg azért jó esően ütötték-vágták? Erre komolyan annyira kíváncsi lennék.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Ha innen ez nincs meg Emery és Trestman együtt kéz a kézben menjen.tüsi91
ezt idén a Lions illetve a Packers drukkerek is elmondhatták párszor....... érdekes csoport idén az NFC North
több mint 12 éve
Ha innen ez nincs meg Emery és Trestman együtt kéz a kézben menjen.
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nyerni kell! MER NYERNI KELL

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 290 — Így remélem megfelelek nektek.....
Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!dcsicsak
Vigyázz nehogy aztán ti égjetek le 😉 mert mi Főnix madárrá alakulunk 😛dande
Abban az lenne a jó, hogy a főnix-madár eleve ég 😛 😀dcsicsak
S mindig újjá születik, miközben akit megéget........ na jól van szóval jó mecset és szurkolást kívánok 😉
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 325 — "Grammar maci"
ennek ma, itt meg kell lennie

otthon legyen jutalomjáték

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!dcsicsak
Abban az lenne a jó, hogy a főnix-madár eleve ég 😛 😀
több mint 12 éve
ti csak koncentráljatok a jövő hétre! 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 290 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vigyázz nehogy aztán ti égjetek le 😉 mert mi Főnix madárrá alakulunk 😛
több mint 12 éve
Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Ha nem tudnám, hogy nem lehet ilyen szorossá bundázni a meccseket..... egy hosszabbítás, aztán egy goal-line stand.... nincs kifogás. Irány a Super Bowlfüligjimmy
Trestman zsidó, Obama az elnök... minden klappol 😀😀

több mint 12 éve
Plusz motiváció a srácoknak... nem gondoltam volna így fogunk állni a ma esti meccs előtt. Uccsó kettőből egyet kell behúzni a csoportgyőzelemhez.... Briggs remélem felpörgeti kicsit a D-t, Cutler pedig nem nagyon fogja eladni a lasztit!
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha nem tudnám, hogy nem lehet ilyen szorossá bundázni a meccseket..... egy hosszabbítás, aztán egy goal-line stand.... nincs kifogás. Irány a Super Bowl

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Steelersnek nagy puszi, verte a lionst verte a packerst mi meg vertük őket.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát húzok egy tangát, oszt lemegyek hídba.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
GB is zacsi.
több mint 12 éve
Lions bukó . Ez azért úgy kellett

több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Ahogy tolják most a pacskerokat a zebrák... Hihetetlen mi lesz jövő héten. A vasas kivédekezett 3 gline próbálkozást, utána blokkolták a fg-t, és ott valami mondvacsinált szabálytalanság miatt visszakapták a sajtosok. persze td egyből.
több mint 12 éve
Tényleg van rá sansz ,ha kirúgják hogy elhozzuk DC nek, vagy ezt csak szeretnénk?hpeter93
inkább Ryant kéne sztem, rühellem mint embert de azért ért hozzá és állítólag kirúghatják a Jetstől

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tényleg van rá sansz ,ha kirúgják hogy elhozzuk DC nek, vagy ezt csak szeretnénk?

több mint 12 éve
Dallas csak kiszenvedte a győzelmet, így a Philly akármit is játszik ellenünk, az nem számít, mivel így is úgy is egy ki-ki meccsük lesz jövő héten a Dallas ellen....soma80
Ennyikeh! Határozottan jobban hangzik, mintha a Philly győzelemmel bent lenne 😊kovi470
Egyrészt nem hiszek abban, hogy valaki tudatosan kiengedne, abban pláne nem, hogy egy edző pihenteti a játékosait, de ha valaki egy neccesebb szituba egy kicsivel kisebb svunggal megy bele, az is hatalmas előny lehet.

Remélem Leslie Fraisert kirúgják. Még véletlenül a GM adna némi tálentumot (leginkább egy irányítót) a keze alá, és akkor tényleg alig lehetne nyerni ebben a csoportban.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Reggelre okosabbak leszünk. Túl okosak is talán.tüsi91
én is úgy érzem hogy élvezzük ki most hogy a csoport élén vagyunk, reggelre nem biztos hogy így lesz, bár én most bízok a w-ben. egyszerűen több pontot kell csinálni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Reggelre okosabbak leszünk. Túl okosak is talán.
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Dallas csak kiszenvedte a győzelmet, így a Philly akármit is játszik ellenünk, az nem számít, mivel így is úgy is egy ki-ki meccsük lesz jövő héten a Dallas ellen....soma80
Ennyikeh! Határozottan jobban hangzik, mintha a Philly győzelemmel bent lenne 😊

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k