NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
162
23
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Kicsit ránéztem a statokra az nfl.comon, mert kíváncsi voltam, máshol mennyire szuper védelmek vannak, hamár a miénk ennyire rossz. Namost, eddig a 4 meccsen a védelem kapott átlag 24 pontot se. Nem a csapat, a védelem. És ebben már benne van a Lions elleni 14 olyan pont, amit 6 centiről vittek be, a másikat 20 méterről (onnan azért ki lehet harcolni egy FG-t). És ott is szereztek 3 labdát. Tudom, hogy a fantázia fociban nagyon sokat számítanak a kapott yardok, és a a kapott/szerzett pontok csak a végeredmény szempontjából fontosak, de ha tartani tudják ezt a 21-23 kapott pontos átlagot, attól még bőven-bőven nyerhetünk Super Bowlt. Persze, pass rushban több kellene, 3&long szitukban több kellene, nem kéne olcsón yardokat adni, ST lerakhatna valami értékelhetőt az asztalra. Értem, én is beleverek a monitorba, amikor Christian Ponder 3&8-ra passzol egy 12 yardosat. És még biztos vissza fogjuk sírni Meltont, aki ugyan nem ér évi 10 milliót, de 6-ot simán, és Idonjét, akit nem is értem, miért nem igazoltunk vissza, mert Mekk Elek egy kalap szar. Remélhetőleg néhány komolyabb meccsen ismét elővesszük a 34 nickel dolgainkat, nekem ezek nagyon hiányoznak. Drew Brees
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mivel az O zsinórban szerzi a 30+ pontokat, ez annyira szokatlan, hogy mindenki bevásárolt konzervekből, és várja az Apokalipszist. Vagy csak megöregedtünk, és az életünk 99,7%át random szarságokkal töltjük. Én egy hete páncélost eszek naponta háromszor, a többiek nem tudom. Drew Brees
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lélegzet-visszafojtva vár mindenki 😀
több mint 12 éve
basszus a miénk az utolsó csapattopic amihez hozzászóltak, ez nem maradhat így 😛biztos csak engem izgat de végre nem dolgozom se holnap se hétfőn úgyhogy NFL orrvérzésig!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A Szentek topikban is írtam, hogy vasárnap a TO mutatóban kell győznünk, mint az első három meccsen, akkor van esélyünk. Mert, hogy át fognak rajtunk rohanni, az fix, így majd a sok benyelt yardot szerzett labdával tudnánk kompenzálni, versenyben tartva az O-t, ahol a múlt heti teljesítmény remélem csak egyszeri félresiklás volt (főleg Cutleré).Cutler végre felfedezte, hogy Jeffery is van a pályán. Tényleg van három minőségi elkapónk, kiegészítve Fortéval, esetleg a "régi" Bennett-tel, bakker hány évet vártunk egy ilyen O-ra? Én bízom bennük.
Alapvetően, ha kikapunk (nyilván nem örülnék neki), sem kell a kardunkba dőlni, előzetesen aláírtunk volna egy 3-2-es kezdést, nem? A GB-t kellene már megvernünk egyszer (vagy inkább kétszer)........... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én most azt nem is vettem figyelembe,hogy idegen vagy hazai. 😀 ...na mind1..akkor én kérek elnézést. Szerintem kikapunk 38-14-re 😊 Még mindig ezt állítomde az idegenben volt. Amúgy 2005 ótadavemayerNem tudom mióta nézel NFL-t és mióta vagy mackó drukker,de 0-4 eleve nem lehet a Bearsnek,ha 2011-ben a 2. fordulóban kikaptunk tőlük 13-30-ra. Rosszul olvastad. 😊Süsüha jól olvastam, eddig Brees- Bears 0-4, tehát most nyerne először.davemayerPont fordítva...ti mentek neki azzal,hogy vagy igen vagy nem és mivel a GB-t valamivel jobban nem szeretem,mint titeket ezért kapjanak ők ki. Az meg,hogy szabadtéren fogunk játszani most nem fog számítani,mert amíg a D ilyen gyengén muzsikál a szentek..ha szabadtéren vagyunk,ha nem..nyerni fognak ellenünk akármennyire is nem szeretném ezt. Tehát Brees - Bears 5 - 0. Ez lesz a mérlege szerintem. 😊SüsüHú de nem értek ezzel egyet. 😊Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)SüsüOtthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
Tudod a nasty meg az unfair.
😊Bazzani
Mégha lefelé is kell néznem emiatt a tabellán. 😊Bazzani
Szerintem mi kikapunk GB-ben mégha nem is símán, ti viszont símán 50-50% esélyesek vagytok a Saints ellen. Brees messze nem olyan jó szabadtéren mint dome-ban. Nem mellesleg ez a vereség (ellenünk) nagyon motiválni fogja a csapatot és a vezetőket.Bazzani
több mint 12 éve
de az idegenben volt. Amúgy 2005 ótaNem tudom mióta nézel NFL-t és mióta vagy mackó drukker,de 0-4 eleve nem lehet a Bearsnek,ha 2011-ben a 2. fordulóban kikaptunk tőlük 13-30-ra. Rosszul olvastad. 😊Süsüha jól olvastam, eddig Brees- Bears 0-4, tehát most nyerne először.davemayerPont fordítva...ti mentek neki azzal,hogy vagy igen vagy nem és mivel a GB-t valamivel jobban nem szeretem,mint titeket ezért kapjanak ők ki. Az meg,hogy szabadtéren fogunk játszani most nem fog számítani,mert amíg a D ilyen gyengén muzsikál a szentek..ha szabadtéren vagyunk,ha nem..nyerni fognak ellenünk akármennyire is nem szeretném ezt. Tehát Brees - Bears 5 - 0. Ez lesz a mérlege szerintem. 😊SüsüHú de nem értek ezzel egyet. 😊Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)SüsüOtthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
Szerintem mi kikapunk GB-ben mégha nem is símán, ti viszont símán 50-50% esélyesek vagytok a Saints ellen. Brees messze nem olyan jó szabadtéren mint dome-ban. Nem mellesleg ez a vereség (ellenünk) nagyon motiválni fogja a csapatot és a vezetőket.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem tudom mióta nézel NFL-t és mióta vagy mackó drukker,de 0-4 eleve nem lehet a Bearsnek,ha 2011-ben a 2. fordulóban kikaptunk tőlük 13-30-ra. Rosszul olvastad. 😊ha jól olvastam, eddig Brees- Bears 0-4, tehát most nyerne először.davemayerPont fordítva...ti mentek neki azzal,hogy vagy igen vagy nem és mivel a GB-t valamivel jobban nem szeretem,mint titeket ezért kapjanak ők ki. Az meg,hogy szabadtéren fogunk játszani most nem fog számítani,mert amíg a D ilyen gyengén muzsikál a szentek..ha szabadtéren vagyunk,ha nem..nyerni fognak ellenünk akármennyire is nem szeretném ezt. Tehát Brees - Bears 5 - 0. Ez lesz a mérlege szerintem. 😊SüsüHú de nem értek ezzel egyet. 😊Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)SüsüOtthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
több mint 12 éve
ha jól olvastam, eddig Brees- Bears 0-4, tehát most nyerne először.Pont fordítva...ti mentek neki azzal,hogy vagy igen vagy nem és mivel a GB-t valamivel jobban nem szeretem,mint titeket ezért kapjanak ők ki. Az meg,hogy szabadtéren fogunk játszani most nem fog számítani,mert amíg a D ilyen gyengén muzsikál a szentek..ha szabadtéren vagyunk,ha nem..nyerni fognak ellenünk akármennyire is nem szeretném ezt. Tehát Brees - Bears 5 - 0. Ez lesz a mérlege szerintem. 😊SüsüHú de nem értek ezzel egyet. 😊Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)SüsüOtthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pont fordítva...ti mentek neki azzal,hogy vagy igen vagy nem és mivel a GB-t valamivel jobban nem szeretem,mint titeket ezért kapjanak ők ki. Az meg,hogy szabadtéren fogunk játszani most nem fog számítani,mert amíg a D ilyen gyengén muzsikál a szentek..ha szabadtéren vagyunk,ha nem..nyerni fognak ellenünk akármennyire is nem szeretném ezt. Tehát Brees - Bears 5 - 0. Ez lesz a mérlege szerintem. 😊Hú de nem értek ezzel egyet. 😊Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)SüsüOtthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
több mint 12 éve
Hú de nem értek ezzel egyet. 😊Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)SüsüOtthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
Szerintem mi kikapunk GB-ben mégha nem is símán, ti viszont símán 50-50% esélyesek vagytok a Saints ellen. Brees messze nem olyan jó szabadtéren mint dome-ban. Nem mellesleg ez a vereség (ellenünk) nagyon motiválni fogja a csapatot és a vezetőket.
több mint 12 éve
Márpedig...úgy néz ki továbbra is vezetni fogjátok,ha nyertek..a GB ellen,mert miért ne nyernétek? Szerintem velünk felmossák a pályát otthon a szentek valami 38-14 el...:/ ...csak a hétvégén látottakra alapozom gondolatom. ( Nem is tudom,hogy mi lenne a jobb...nyerne a GB és mi is vagy kikapna a GB,de mi nyernénk...ehm...)Otthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
több mint 12 éve
pedig azt hittem csak a divatdrukkerek hada elől menekülsz 😊Otthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ohóhhóóóó. Dave, ez....Otthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani

Drew Brees
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Otthon egyedül ülök, itt meg van kivel beszélgetni.Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀davemayer
😊Bazzani
Mégha lefelé is kell néznem emiatt a tabellán. 😊
több mint 12 éve
Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.egyszer vezetitek a csoportot, akkor is többet vagy itt mint "otthon" 😛 😀
😊Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Van itt domináns DT, kettő is a csoportban csak nem nálatok.Tudod a nasty meg az unfair.
😊
több mint 12 éve
Report: Chris Kluwe, other punters working out for BearsMivel ilyen stílusú a védelem, hatványozottabban fontos nálunk a mezőnypozíció. Írtam arról még egy-két évvel korábban, hogy nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy nem egy futás ellen domináns DL-lel egydimenzióssá tesszük az ellenfelet, hanem telenyomjuk a secondaryt playmakerekkel, és hagyjuk őket játszani, de én már meg vagyok győzve. Igazából nem is tudsz mit csinálni, egyszerűen nem jönnek a domináns DT-k a ligába, évek kellenek, mire beérnek. A yardok nem érdekelnek, sok labdát szereznek, abból sok pontot, és elég keveset engednek. De ehhez nagyon kell a jó mezőnypozíció. Joe D szerződtetése eddig azért elég nagy szopás.
profootballtalk.nbcsports.com/2013/10/01/report-chris-kluwe-other-punters-working-out-for-bears/
Azok után, h Pudlesh béna volt idén, könnyen csapaton kívül találhatja magátsoma80
Drew Brees
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Report: Chris Kluwe, other punters working out for Bearsprofootballtalk.nbcsports.com/2013/10/01/report-chris-kluwe-other-punters-working-out-for-bears/
Azok után, h Pudlesh béna volt idén, könnyen csapaton kívül találhatja magát
több mint 12 éve
Jimmy ne lásd abban is a rosszat amiben nincs. Nem mondtam, hogy szabálytalan csak kérdeztem, mert nem voltam tisztában a szabállyal.Pedig kitaláltam egy összeesküvés-elméletet, amiben összehoztam az uránisziakat, a szíriusziakat, a szittyákat, a zsidókat, a magyarországi vízkészletet, és a Detroit Lionst. És msot azt mondod, hogy nem vagy rá kíváncsi?
Egyetlen szóval nem utaltam arra, hogy tévedtek volna a kárunkra.Bazzani
Drew Brees
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy ne lásd abban is a rosszat amiben nincs. Nem mondtam, hogy szabálytalan csak kérdeztem, mert nem voltam tisztában a szabállyal.Egyetlen szóval nem utaltam arra, hogy tévedtek volna a kárunkra.
több mint 12 éve
Lenne egy kérdésem. Marshall térd alatti blokkja szabályos Forte TD futásánál?BazzaniTudtommal igen. Linebackerek szoktak sírni, mert falemberek állandóan így blokkolnak. Továbbra sem az a legszörnyűbb titka az NFL-nek, hogy a Lions meccseken mások a szabályok.
Drew Brees
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Egyik irodai here trashtalkol a másikkal? Na várjálcsak.Amúgy ja, ez ellen a DL ellen én is futottam volna 100 yardot, insider infó ide, vagy oda.picidzéSzerintem mindannyian tudjuk, hogy nem bírsz 100 métert futni.
füligjimmy
(Amúgy most már le tudok, a gyógytornászom tanácsára elkezdtem futni is. Pont olyan szar, mint amilyenre emlékeztem. )
Valóban túloztam, de ennyire széttolt DFalat és ilyen sok misztekölt már rég láttam.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
OFFPicidzé!
Igen, Kid Rock a helyes válasz.
Elég elkötelezett a detroiti sportok iránt, láttam már mindegyik major sport meccsén illetve a város iránt is (Made in Detroit) amit a zenéi is tükröznek sok helyen. Ezért esett rá a választásom.
Ez a kép a Pepsi "csapathimnuszos" kampányához készült.
ON
Lenne egy kérdésem. Marshall térd alatti blokkja szabályos Forte TD futásánál?
több mint 12 éve
Amúgy ja, ez ellen a DL ellen én is futottam volna 100 yardot, insider infó ide, vagy oda.picidzéSzerintem mindannyian tudjuk, hogy nem bírsz 100 métert futni. Nem volt ez rossz, a korábbi meccsekkel ellentétben szerintem jobban le tudtuk nyomni a labdát a torkukon, csak belekevertük magunkat a lekvárba, onnantól nehéz volt. Az a sack+fumble csúnya volt. Most azt mondják, Cutler betegen játszott.
szerk.: Cutler azt mondja, nem volt beteg. Akkor csak simán szar.
Drew Brees
- Abe Simpson