Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet vissza kellene rakni CB-nek a visszahordás mellett!Én szerintem pizsamában. 😀promaxEz igaz, csak nehéz feldolgozni a dolgot.Én csakazértis 23-as mezben fogom nézni a meccseket!laccoo74Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.laccoo74Nem baj az! (Tán még ez is túlzás...) De kiveséztük már jó néhányszor ezt a témát. 😊promax
több mint 12 éve
Na, kedvenc városunk hokisai behúzták a tutit!ekkora az öröm
Jó lenne, ha a példa ragadós lenne!
Da Bears!laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Itt nem az a kérdés. 😊 Itt az a kérdés,hogy Izzy pályára lép e?! : )))Ki is lesz a kezdő RT?BazzaniCutler közelébe se fog jutni. 😊SüsüMár látom magam előtt amikor agyonüti Cutlert. 😊Idonije oroszlán lett.BazzaniFain, szerintem jó lesz nektek.csi77
Extra motivált lesz ellenetek.Bazzani
több mint 12 éve
Izzy a legutóbbi pár szezonban az egyik kedvenc játékosom volt. Sajnálom, hogy távozott, de 33 évesen már nem az övé a jövő. Hasznos rotációs játékos lesz mindenesetre.
több mint 12 éve
Ki is lesz a kezdő RT?Cutler közelébe se fog jutni. 😊SüsüMár látom magam előtt amikor agyonüti Cutlert. 😊Idonije oroszlán lett.BazzaniFain, szerintem jó lesz nektek.csi77
több mint 12 éve
Cutler közelébe se fog jutni. 😊Már látom magam előtt amikor agyonüti Cutlert. 😊Idonije oroszlán lett.BazzaniFain, szerintem jó lesz nektek.csi77
több mint 12 éve
Már látom magam előtt amikor agyonüti Cutlert. 😊Idonije oroszlán lett.BazzaniFain, szerintem jó lesz nektek.csi77
Extra motivált lesz ellenetek.
több mint 12 éve
Idonije oroszlán lett.BazzaniFain, szerintem jó lesz nektek.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az egész város a pénteki ünneplésre készül. Még Jordan is átöltözött:
Pár kép még a városról egy magyar Bears rajongótól aki most ott leledzik:

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q75/s720x720/1016108_10151686706825272_1870734188_n.jpg
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1017285_10151691365300272_699177163_n.jpg

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Na, kedvenc városunk hokisai behúzták a tutit!Csúcs!
Jó lenne, ha a példa ragadós lenne!
Da Bears!laccoo74
több mint 12 éve
Na, kedvenc városunk hokisai behúzták a tutit!Jó lenne, ha a példa ragadós lenne!
Da Bears!
több mint 12 éve
Azért, jó azt látni, olvasni, hogy a csapat nem engedi el Knox kezét.Pár hete valami jótékonysági vacsorán volt díszvendég, most a Németországban állomásozó amerikai csapatoknál tett látogatást, két csapattársa társaságában.
Szerintem egyfajta "jószolgálati nagykövetként" akarják "foglalkoztatni".
több mint 12 éve
Akkor is jó látni,hogy nem minden ismert ember csicska csapatok sapkáit/mezét hordja. 😀Vajon igazi szurkoló? 😊Nagyon menő mostanában a sok divatmajmon MLB-s sapkákat látni, miközben azt se tudják mi, de belőlük azért kinézem hogy legalább tisztában vannak azzal mi van rajtuk ha nem is szurkolók.Delete
Süsü
több mint 12 éve
Vajon igazi szurkoló? 😊Döglégy már 94-ben is elkötelezett Raiders fan volt azt tudom, Lacáról nincs infóm.
Süsü
Ahogy Mlb-s kötődésről sem.
több mint 12 éve
Vajon igazi szurkoló? 😊Nagyon menő mostanában a sok divatmajmon MLB-s sapkákat látni, miközben azt se tudják mi, de belőlük azért kinézem hogy legalább tisztában vannak azzal mi van rajtuk ha nem is szurkolók.
Süsü

több mint 12 éve
Ha jól néztem a meccsek időpontját, akkor elég sok összecsapás kezdődik magyar idő szerint 19 órakor.Én szerintem pizsamában. 😀promaxEz igaz, csak nehéz feldolgozni a dolgot.Én csakazértis 23-as mezben fogom nézni a meccseket!laccoo74Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.laccoo74Nem baj az! (Tán még ez is túlzás...) De kiveséztük már jó néhányszor ezt a témát. 😊promax
Ebben az idősávban még a mez is szalonképes viselet lesz!
több mint 12 éve
Én szerintem pizsamában. 😀Ez igaz, csak nehéz feldolgozni a dolgot.Én csakazértis 23-as mezben fogom nézni a meccseket!laccoo74Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.laccoo74Nem baj az! (Tán még ez is túlzás...) De kiveséztük már jó néhányszor ezt a témát. 😊promax
több mint 12 éve
Ez igaz, csak nehéz feldolgozni a dolgot.Én csakazértis 23-as mezben fogom nézni a meccseket!Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.laccoo74Nem baj az! (Tán még ez is túlzás...) De kiveséztük már jó néhányszor ezt a témát. 😊promax
több mint 12 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.laccoo74Nem baj az! (Tán még ez is túlzás...) De kiveséztük már jó néhányszor ezt a témát. 😊
több mint 12 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.
több mint 12 éve
Mondjuk általában azután van látványos visszaesés, hogy a szar csapattal mondjuk PO-ig megy az újoncTúrót nem. Nyilván nem trollkodsz, meg ilyenek, de ez egy szimpla tény. Más kérdés, hogy vannak olyan sémák, amik az első naptól kezdve nem érnek egy kalap szart se. De ha megnézed a liga legjobbjainak a karrierjét (vagy csak a statisztikai mutatóikat), azért egy jó rendszerben, fokozatosan fejlődve értek a csúcsra. Sophomore slump miért van? Amikor jobban/többet akarnak lenyomni a torkukon, mert muszáj, akkor már sokszor rágós lesz a falat, aztán, hogy kiköpik, vagy lenyelik, sok mindentől függ. Egy-egy meccsre meg lehet lepni mindenkit. Lehet úgy meccset nyerni, hogy az OC összesen 5 játékot hív. KONZISZTENSEN nyerni nem lehet, csak végletekig kifinomult, összehangolt játékkal. Az meg nem jön össze 20 edzés, meg 4 edzőmeccs után.füligjimmyPont ez az. Uborkaszezonban nem szokás ilyet nyilatkozni. Nagyon úgy tűnik,hogy valaki kifogást keres az esetleges sikertelenségre.Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??füligjimmy
''It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at.''
Ezek Cutler szavai. Szerinte kb 3 év mire valaki megtanulja a mostani Bears O#-t.undisputedly
Nem trollkodásból posztoltam. Érdekel,hogy mit kezd az új HC a támadókkal 😊undisputedly
Csak mondjuk a szar csapat kap egy azért gyengébb sorsolást alaphangon, nem biztos, hogy a következő évben a két csoportgyőztes ellen is olyan könnyű lesz nyerni, mint a két negyedik ellen
Persze ez csak két meccs, de a kezdeti „előny”, hogy nem ismerik annyira, hogyan kéne ellene védekezni (most azt nem mondom, hogy lebecsülik, hogy tök utolsó lett pl előző évben a csapat, mert ilyen csak nincs, de valamilyen szinten lehet, hogy gyengébb a koncentráció), szal ezek szerintem ugyanúgy hozzáadódnak a visszaeséshez

több mint 12 éve
Persze. Nem a rendszer megtanulhatóságán van itt a hangsúly, hanem a nyilatkozaton.Túrót nem. Nyilván nem trollkodsz, meg ilyenek, de ez egy szimpla tény. Más kérdés, hogy vannak olyan sémák, amik az első naptól kezdve nem érnek egy kalap szart se. De ha megnézed a liga legjobbjainak a karrierjét (vagy csak a statisztikai mutatóikat), azért egy jó rendszerben, fokozatosan fejlődve értek a csúcsra. Sophomore slump miért van? Amikor jobban/többet akarnak lenyomni a torkukon, mert muszáj, akkor már sokszor rágós lesz a falat, aztán, hogy kiköpik, vagy lenyelik, sok mindentől függ. Egy-egy meccsre meg lehet lepni mindenkit. Lehet úgy meccset nyerni, hogy az OC összesen 5 játékot hív. KONZISZTENSEN nyerni nem lehet, csak végletekig kifinomult, összehangolt játékkal. Az meg nem jön össze 20 edzés, meg 4 edzőmeccs után.füligjimmyPont ez az. Uborkaszezonban nem szokás ilyet nyilatkozni. Nagyon úgy tűnik,hogy valaki kifogást keres az esetleges sikertelenségre.Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??füligjimmy
''It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at.''
Ezek Cutler szavai. Szerinte kb 3 év mire valaki megtanulja a mostani Bears O#-t.undisputedly
Nem trollkodásból posztoltam. Érdekel,hogy mit kezd az új HC a támadókkal 😊undisputedly
"It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at."
PErsze lehet nagyon realisztikusnak értemezni a megnyilvánulást, de ilyenkor azért mindenki a csillagokat ígéri ( 2000yard, rekord év, visszakerültem a régi helyemre újra a legjobb leszek dolgokat ) és nem pedig eléd fest egy képet, ami szerint többnyire az első év cumi lesz, már elnézést.
Na most, nem kell ennek olyan mély tartalmat tulajdonítani, csak érdekes,hogy ezt nyilatkozta, azzal együtt is,hogy Cutlert híresen nem mozgatja más véleménye.