Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
A csávónak abszolút semmi lábmunkája. Erő van, kondi van, technika nulla.Behúzzuk másodikba! 😀
McClellen meccseit aért nézzük meg az összes tavaly draftolt DE/OLB játékoshoz képest. Meglepő eredményt kapunk.
Le van szarva, kellett guard, húztunk guardot, én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvencemet.füligjimmy
több mint 12 éve
A csávónak abszolút semmi lábmunkája. Erő van, kondi van, technika nulla.Én sem értem, hogy miért nem Warfordot húztuk be!!!
McClellen meccseit aért nézzük meg az összes tavaly draftolt DE/OLB játékoshoz képest. Meglepő eredményt kapunk.
Le van szarva, kellett guard, húztunk guardot, én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvencemet.füligjimmy
több mint 12 éve
A csávónak abszolút semmi lábmunkája. Erő van, kondi van, technika nulla. McClellen meccseit aért nézzük meg az összes tavaly draftolt DE/OLB játékoshoz képest. Meglepő eredményt kapunk.
Le van szarva, kellett guard, húztunk guardot, én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvencemet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gyönyörű reachnek tűnik, ennyit a bpa-ról....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Most lehet majd vitázni, hogy Mcclellin vagy Long a nagyon Bears 1. körös bust! :SPick Analysis: "He's one of my favorite players in the draft. He's immediately a starting guard that down the road is a starting tackle." -- Mike Mayock
több mint 12 éve
Shea McClellin 2.0.Komolyan menjenek a picsába. Ez a draft éppúgy, mint egy éve eddig ZS-.
több mint 12 éve
G Kyle Long
több mint 12 éve
Bears 1. választása tippjáték végleges:Laccoo74: TE Tyler Eifert; csi77: LB Alec Ogletree; Antman: TE Tyler Eifert; kovi470: TE Tyler Eifert; tüsi91: OG Chance Warmack; Medve81: DE Datone Jones; Bear: OG Chance Warmack; Delete: LB Arthur Brown; füligjimmy: OG Larry Warford; davemayer: JJ Josef Up Trade or JJ David Le Trade; proki: OG Jonathan Cooper; Bazzani: LB Manti Te'o
több mint 12 éve
FONTOS!: Aki esetleg az elejére nem kíváncsi az úgy kalkuláljon, hogy kb. 4 óra körül jövünk mi az 1/20-al. Tavaly 1/19-el voltunk ugyanekkor.tüsi91Oh, köszi!
több mint 12 éve
Tippek rögzítve! 😊
több mint 12 éve
Nem tudom. Valamiért annyira nem szeretem Teo-t, hogy símán elfogadnám ha medve lenne. Amúgy csk incselkedek unalmamban.Ja és a tippem is ez.
több mint 12 éve
Ugyanmár srácok! Merjetek nagyot álmodni!most ez miért tetszene neked ennyire?
Teo-t nektek! 😊Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ugyanmár srácok! Merjetek nagyot álmodni!Teo-t nektek! 😊
több mint 12 éve
Jonathan Cooper (OG)
több mint 12 éve
#Delete: Tippelni mindenki tud, max. nem találja el, de mivel ez ingyenes, ezért azt kockáztatja maximum, hogy a többiek az orra alá fogja dörgölni a tippet a jövőben! 😊Úgy látom, eddig Eifert a legnépszerűbb, de mint tudjuk, nem közvéleménykutatást, hanem választást kell nyerni!
Amúgy a tippverseny nem az első körösről szól, hanem az első választásról. Tehát ha 2/2 lesz a mi elsőnk, akkor az fog számítani.Medve81
több mint 12 éve
Mondom én, David Le Trade. Keressetek rá jutúbon, jó videók vannak róla 😛Miért lenne gyér? A tavalyira mondhatjuk, hogy a 4 QB (akiből kettő Mayock Top5-jében nem volt benne) naggyá tette - utólag, de amúgy a többi poszton simán hozzák az ideiek a tavalyi szintet, sokszor még túl is szárnyalják (OL pl.). Tavalyelőtti szintet pláne hozzák. Persze megvannak a túlértékelt prospectek, mint Sly Williams és társai, de ez mindig így van.
azért sztem fent maradok mert kíváncsi vagyok, bár ez a mostani class igen gyér.davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Delete: Tippelni mindenki tud, max. nem találja el, de mivel ez ingyenes, ezért azt kockáztatja maximum, hogy a többiek az orra alá fogja dörgölni a tippet a jövőben! 😊Tippelnék én, de az első körre mondottak felét sem ismerem, hát még ami utána jön... Mondjuk LB Arthur Brown. De én csak azt remélem nem a Mentáj Tejó lesz.
Amúgy a tippverseny nem az első körösről szól, hanem az első választásról. Tehát ha 2/2 lesz a mi elsőnk, akkor az fog számítani.Medve81

több mint 12 éve
Mondom én, David Le Trade. Keressetek rá jutúbon, jó videók vannak róla 😛azért sztem fent maradok mert kíváncsi vagyok, bár ez a mostani class igen gyér.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
OG: Larry Warford - letrade után.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Delete: Tippelni mindenki tud, max. nem találja el, de mivel ez ingyenes, ezért azt kockáztatja maximum, hogy a többiek az orra alá fogja dörgölni a tippet a jövőben! 😊Amúgy a tippverseny nem az első körösről szól, hanem az első választásról. Tehát ha 2/2 lesz a mi elsőnk, akkor az fog számítani.
több mint 12 éve
Én annyira nem vagyok képben idén hogy tippelni se tudok... G, LB, WR, DE közül valamelyik 😂 Amúgy szerintem is letrade lesz.

több mint 12 éve
#laccoo74: Ha 1/1-es kicker, akkor remélem Roberto Carlos volt az illető, mivel akkor 60-70 yardos fieldgoalok is benne lennének a pakliban! 😊#tüsi91: Még változtathatsz a tippeden! A draft kezdetén (02 óra) fogom lehúzni a rolót, akkor véglegesítem a tippeket!
Hmm ... 2/2, 2/18, 2/31, 3/20. Ebből a 4-ből már elég szépen lehetne építkezni, a többi hátsók már nem is kelleneének szerintem annyira.
több mint 12 éve
Basszus, éjszaka rendesen dolgozott a vacsorára elfogyasztott töltött káposzta.Rengeteg baromságot összeálmodtam.A draft is benne volt.Láttam a macik 1/1-es választását!Emberek, álmomban kickert húztunk be elsőre!Óvatosabban kellene étkeznem azt hiszem.
több mint 12 éve
Első körben 11-et lemenni, az tisztán második kör a saját elsőjük mellett...Így igaz: 1/20ért, az 1/31+2/31 az reális. Viszont ha a Frisco a 2/2est adná, akkor már valamit még kellene mellédobni (4-5. kör). Én inkább ezt támogatnám, mert az a 3 pick már nem oszt nem szoroz, s nyugodtan lenne lehetőség átértékelni a helyzetet, hogy miként lehet felhasználni 3 darab második körös cetlit. A kérdés az, hogy valaki ennyire kell-e a Frisconak (vagy valaki másnak).
Ha merek nagyot mondani, akkor Warmack....ha nem, akkor trade back és sajnos OgletreeBear
Amúgy én nem Warmackot mondtam, csupán abban a játékban benn maradt 1/20-ig. 😀. De hagyd nyugodtan, ettől független trade nélkül én inkább védőt várok. (abból is falembert).
FONTOS!: Aki esetleg az elejére nem kíváncsi az úgy kalkuláljon, hogy kb. 4 óra körül jövünk mi az 1/20-al. Tavaly 1/19-el voltunk ugyanekkor.