NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk arra roppant kíváncsi lennék, hogy Okoye miért nem kellett a Tampába. Lehet itt sem fog sokat nézelődni.Én annyira nem csodálkozok ezen a DL fetisizmuson. Hisz amióta Lovie itt van tudjuk, hogy DL emberből nem elég.
Jones szerintem azért van rosteren, mert nem sikerült épkézláb safetyt kukáznunk.
Ez a Clutts trade is pazar. Nem hallottam erről a McManisról, bár jó méretei vannak. Igaz én is magas vagyok, de szerintem pár WR leszopatna 1-1ben. De nem biztos.
Már áprilisban mondtuk, hogy ugyan mi a tökünknek kellett 2 CB nekünk 6-7. körben, mikor sohasem fognak rosterre kerülni. No mindegy.
Posztokra lebontva:
Offense (23)
QB (2): Cutler, Campbell
RB (3): Forte, Bush, Booker
TE (4): Davis, Spaeth, K. Adams, Rodriguez
WR (6): Marshall, Hester, Bennett, Jeffery, Weems, Sanzenbacher
OL (8): Webb, CWill, Carimi, Rachal, EWill, Spencer, Louis, Garza
Defense (26)
DL (9): Idonije, McClellin, Melton, Ozougwu, Peppers, Wootton, Paea, Price, Toeiana
LB (7): Urlacher, Briggs, Roach, Hayes, Trahan, Costanzo, JT Thomas
CB (5): Tillman, Jennings, DJ Moore, Hayden, McManis
S (5): Wright, Conte, Steltz, Walters, Jones
Special Teams (4)
K: Gould
P: Podlesh, Quigley
LS: Mannelly
Egyelőre ez az 53as. Collins eltiltottak listáján van, ha jön Okoye, akkor az Ozougwu srác lehet cut.
PUP: Knox, IR: Hardin
Practice Squadot mire kell összeállítani?
több mint 12 éve
Okoyét hnap hozzáadjuk a listához, és Collins sem számít bele, hiszen egy meccs eltiltásban van...Ez a Jones-gyerek nagyon meglep, Trahan is(bár neki voltak szép dolgai pre-meccseken)...gyanítom a spec team miatt vannak rosteren...Frey kivágásán nagyon csodálkozom...gondolom ps...
Quigley nyilván addig nézelődik itt, amíg Podlesh nem jön vissza...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
86 Adams, Kyle TE80 Bennett, Earl WR
27 Booker, Lorenzo RB
55 Briggs, Lance OLB
29 Bush, Michael RB
2 Campbell, Jason QB
72 Carimi, Gabe OT
47 Conte, Chris DB
52 Costanzo, Blake LB
6 Cutler, Jay QB
87 Davis, Kellen TE
22 Forte, Matt RB
63 Garza, Roberto G
9 Gould, Robbie K
24 Hayden, Kelvin DB
91 Hayes, Geno LB
23 Hester, Devin WR
71 Idonije, Israel DE
17 Jeffery, Alshon WR
26 Jennings, Tim CB
46 Jones, Jeremy DB
60 Louis, Lance G
65 Mannelly, Patrick LS
15 Marshall, Brandon WR
99 McClellin, Shea DE
McManis, Sherrick CB
69 Melton, Henry DE
30 Moore, D.J. CB
76 Ozougwu, Cheta DE
92 Paea, Stephen DT
90 Peppers, Julius DE
8 Podlesh, Adam P
95 Price, Brian DT
1 Quigley, Ryan P
62 Rachal, Chilo OG
53 Roach, Nick OLB
88 Rodriguez, Evan TE
18 Sanzenbacher, Dane WR
89 Spaeth, Matt TE
67 Spencer, Chris C
20 Steltz, Craig DB
97 Thomas, J.T. LB
33 Tillman, Charles CB
75 Toeaina, Matt DT
96 Trahan, Patrick LB
54 Urlacher, Brian MLB
37 Walters, Anthony DB
73 Webb, J'Marcus T
14 Weems, Eric WR
74 Williams, Chris T
70 Williams, Edwin G
98 Wootton, Corey DE
27 Wright, Major DB
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Egész sok meccset szoktam nézni, de a kollégát egyáltalán nem ismerem...jobbat nem kapsz egy FB-ért sajnos...Csónszi Dévisz is lapát...
Ricky Henry is helló...na sztem őt felszedhetik...kifejezetten biztatóan tolta a pre-meccseken..
Venson, Miller, Brandon szintén....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Annak mi értelme?Texans traded CB Sherrick McManis to the Bears for FB Tyler Clutts.Na ja...kaptunk érte egy hétezredik CB-t, akit majd kicsapunk...de legalább nem ingyé ment...Bear
Hoppá.Delete
akkor inkább egy 7.körös komp. pick...
több mint 12 éve
Texans traded CB Sherrick McManis to the Bears for FB Tyler Clutts.Na ja...kaptunk érte egy hétezredik CB-t, akit majd kicsapunk...de legalább nem ingyé ment...
Hoppá.Delete
No.1. Bears
több mint 12 éve
Texans traded CB Sherrick McManis to the Bears for FB Tyler Clutts.Hoppá.
több mint 12 éve
LeGree és A. Allen, C Brown és J. Williams...Viszont Ozougwu megcsinálta...mondjuk a tag meg is érdemelte...(Bár minek ennyi D-linemen?! Okoyéval együtt már 74db van a rosteren...ők lesznek a cserék CB-ben is?)
No.1. Bears
több mint 12 éve
Frey és McCoy is... Nagyon kellett az a két CB...Okoye az jó volt emlékeim szerint, neki örülök.
Úgy néz ki McCown is megy. LOL. 2 QB?
És jön vissza Okoye. WowDelete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Frey és McCoy is... Nagyon kellett az a két CB...Úgy néz ki McCown is megy. LOL. 2 QB?
És jön vissza Okoye. Wow
több mint 12 éve
Közben Golden és Adibi is pápá...
No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Akkor visszahozzuk McKiet. Istenem az az ember... 😀Cluttsot nagyon bírtam lelkes srác volt, pass protba mondjuk gyenge volt ő is, de legalább futásnál szétfejelte, aki szembe jött. E-Rod Templeben komoly blokkokat osztott Pricenak. K. Adams sztem semmi extra pályán sem lesz nagyon. Következő offseasonben azért egy jó kezű TE megszerzése is befigyel.
több mint 12 éve
Clutts-ot ki fogjuk rakni...nagyon nem örülök...eléggé döcögött a "szaladás" a pre-meccseken...nem hinném, h K. Adams/E-Rod upgrade...de lelkük rajta...Ha pedig kellene, mert jó lenne egy igazi lead blocker...majd bután nézünk ki az arcból, mert már régen elvitte más...remélem, h meg is ragad valahol, megérdemelné...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Közben ajánlom minden, sok szabadidővel rendelkező Bears drukkernek a Waddle&Silvy Show-t, rengeteg beszélgetés olyan vendégekkel, mint MRI, Martz, Cutler, stb. espn.go.com/chicago/radio/archive?id=3095454
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na aszongya. Sanzenmakker ezzel a meccsel meg is csípte a roster helyet. Allen vagy Booker? Booker jobb volt, de aztán sérülés és Allen nagyon megszaladt. Nyilván attól függ milyen súlyos a sérülés, de ebből valszeg Allen lesz. Brownt figyelgettem, hát az első negyedben elég gyér volt, aztán rákapcsolt, de hogy belefér-e az 53-ba...Hogy a defensebe mi lesz fogalmam sincs, nem tudtam követni ezt a káoszt 😀 Frey meg Wilhite, meg Walters belefér gondolom a secondarybe, vmeik falemberkének is van esélye, többieknek csókolom.
Hogy csóró Leavelandet hogy domináltuk végig. O, D, ST, nagyon helyén volt a cserecsapat.
több mint 12 éve
Kultúrált.....nyugi, éppen ordítani készül a kiváló ST munka miatt 😊
füligjimmy
(megvan az új háttérképem 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kultúrált.....I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Erre van a feltrade 😛hátha Teo mackó lesz jövő ilyenkor...BearAz sajnos nem fog bekövetkezni, mertszuperbólt nyerünk és a 32-ik pickig már biztos elviszik Tejót...😕picidzé
több mint 12 éve
picidzé
532
hátha Teo mackó lesz jövő ilyenkor...BearAz sajnos nem fog bekövetkezni, mertszuperbólt nyerünk és a 32-ik pickig már biztos elviszik Tejót...😕
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha Teo úgy játszik mint tavaly, akkor hamarabb kimegy mint a mackóóóóóó húzás lesz.
több mint 12 éve
Még majdnem 10 nap......... nem bírom....nem bí....rom.........Már mindjárt MACKÓ!!!.... 😊
MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓfüligjimmy
Addig egy kis kállidzs-focival hangolódj szerintem...mondjuk Notre Dame...hátha Teo mackó lesz jövő ilyenkor...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Még majdnem 10 nap......... nem bírom....nem bí....rom.........MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Akkor lendüljünk tovább...remélem, én sem voltam durva...A János Pálos hasonlat tényleg kva jó... 😊 (Szép lett ez a mondat... 😊 )
Az Öreggel kapcsolatban nagyon remélem, h nem játszik majd máshol, még akkor sem, ha nem kap év végén hosszabbítást...elég szutyok lenne még egy Kreutz-os történet, és ha mi nem adunk neki újat, annak sztem oka lenne...
Mindamellett kb. 2001 óta a fran. arca, szal azt az 54-est ne viselje már senki, én legalábbis így gondolom...
Jó, mondhatjuk, h Singletary mezét sem vonultattuk vissza, stb...valóban nem, csak ő nem volt 10+ évig a csapat búrája...(az igaz, h Walter miatt, de nem volt)
No.1. Bears
több mint 12 éve
picidzé
532
Én mondjuk nem gerjesztenék sárdobálást, szal lezárnám a dolgot...Ha bántó lettem volna, akkor bocsánat kérek tőled, és a többi Medvepajtástól, nem ez volt a szándékom. Csak azt hiszem, épp túl lelkes vagyok, hogy itt az új szezon és nem akarom újraélni a tavalyi rémálmot...😊
Bear
Az Öreghez:Kicsit olyan ez, hogy nekem még mindig fura XVI. Benedek, mert egész életemben II. János Pál volt. Urlacher után is iilyen lesz asszem 😊.
Már nagyjából egy éve próbálok megbarátkozni azzal, h lassan visszavonul....szerintem Teo az, aki jövőre a helyére léphet...bár ha szerencsénk van, az Öreg bírni fogja még egy szezonon át...Bear
Ursus arctos budapestiensis