NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Lassan bevetjük Gyurcsókot...vagy kérünk egy kártyajóst...a makk ász és Stüssi Vadász = jó térd.... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ez az Urlacher sérülés kezd egyre nevetségesebb lenni. Már isten tudja hány műtéte volt, most meg kiderül hogy valami német csodadoktort is felkeresett tavasszal. Nagy taps az orvosi stábnak... Januárban bezzeg ó csak kipiheni és nem lesz semmi gond. LOL
több mint 12 éve
Hardin kijött a kórházból, hátravan még pár vizsgálat, de nem tűnik nagyon vadnak a sérülése...Úgy néz ki, h Conte és Podlesh is felépülhetnek a Colts elleni meccsre...
Paea a hét végén már elkezdheti a melót...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Okés, szerintem állapodjunk meg abban, hogy a vegyes 1-2. def ellen azért egy FG-t elért a majdnem 2. offense...😊 😊Bocs, de Kerrigan, Lorenzo és Riley nem a 2. csapat...legalábbis szerintem...nem érdemel ez a téma szócséplést, aláírom amit a Bearekről írtál, de 5 kezdő és 6 csere volt fenn nálunk, visszatekertem, megszámoltam, és azt írtam hogy többnyire, ergó nem hazudtam nagyot. sapka
Kerrigannek hogy lenne sackje, ha Jay nem kapott, és Campbell ellen nem volt fenn? 😊
Hát Bell RB-ben, Rachal és CWill a fal baloldalán, Jeffery Marshall helyén, K. Adams és Spaeth TE-ben, valamint R. Davis WR-ben...nem hiszem, h ez a first team...
Ergo a C és a fal jobb oldala nem cserélődött ki...Bear
No.1. Bears
több mint 12 éve
Bassza meg, fel akartam kelni a meccsre, fel is ébredtem , de az ágy visszahúzott. Úgy látszik még nem indult be a receptor.Örülök, hogy azt írjátok, hogy a WR gárda fasza lesz, de szomorú is vagyok, mert a fal nem igazán javul. A D is azt írjátok rendben lesz, így talán egy szép szezonunk lesz.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Bocs, de Kerrigan, Lorenzo és Riley nem a 2. csapat...legalábbis szerintem...nem érdemel ez a téma szócséplést, aláírom amit a Bearekről írtál, de 5 kezdő és 6 csere volt fenn nálunk, visszatekertem, megszámoltam, és azt írtam hogy többnyire, ergó nem hazudtam nagyot.
Kerrigannek hogy lenne sackje, ha Jay nem kapott, és Campbell ellen nem volt fenn? 😊
Hát Bell RB-ben, Rachal és CWill a fal baloldalán, Jeffery Marshall helyén, K. Adams és Spaeth TE-ben, valamint R. Davis WR-ben...nem hiszem, h ez a first team...
Ergo a C és a fal jobb oldala nem cserélődött ki...Bear
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Bocs, de Kerrigan, Lorenzo és Riley nem a 2. csapat...legalábbis szerintem...Kerrigannek hogy lenne sackje, ha Jay nem kapott, és Campbell ellen nem volt fenn? 😊
Ergo a C és a fal jobb oldala nem cserélődött ki...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Még a második O. is sikeres volt a kezdő D-jük ellen...ilyen felállás nem volt; amikor Campbell feljött már egy többnyire tartalékos D volt fenn, nálatok viszont csak QB csere volt
Bear
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Én csak félidőig néztem. Nagyon meggyőző volt a Bears. Ha Cutler 2 mp alatt megtalálja az elkapót akkor szép szezon elé néztek. Mondjuk ez a Redskins erősen halovány volt, a Giants elleni meccs jobb értékmérő lehet.
10-11 győzelem símán meglehet.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én a félidőig néztem. Az OL önmagukhoz képest elfogadhatót nyújtott, nem NFL szinten, az álom. Cutler nagyon nyugodtan mozgott a zsebben, utána láthattuk, hogy Campbellnél már voltak gondok. Nekem Louis tűnt most kevésbé rossznak, Garza és Webb elment, de ahogy mondtad Spencer és Carimi gyengus. Ez a Marshall-Jeffrey tandem pedig atom jó lesz. A védelemben azért nagyon látszik az Öreg hiánya. Konkrétan egy futójátékot sem sikerült misstackle nélkül megállítani. McClellin pár rookie hibát csinálta azért, amit Izzy nem követett el. Főleg amikor belülről akarta megverni az emberét, RG3 meg szépen kívülről kikerülte és futotta a 1st downt. Izzy mondjuk nagyon csípkedte magát. Nagyon tetszett a hosszú yardos szituációknál használt felállás, hogy Izzy bemozgott DTbe, és McClellin lett az end.
Collins és Price esete érdekes, valóban jól mozognak mindketten. Price-ért ugye picket adtunk, még ha csak 7. köröst is. Collins meg az első meccsen eltiltott lesz, vmi ügylete miatt. 9 DL ember mindig van a rosteren, szóval mindketten elférhetnek akár.
Gouldnak meg nagy respekt. 😀
több mint 12 éve
D-ben a linet gyorsan ki kell emelnünk, de tegyük azt is hozzá, h több kezdő nélkül felálló WSH-fal ellen mentünk...ettől függetlenül nagyon domináltuk a Los-t...McClellin követett el buta hibákat, főleg runD-ben, de majd megtanulja...Collins és Price viszont nagyon meggyőzőek, bármelyiket is cutoljuk, sajnálni fogom...Collins nagyon fürge, Price meg erőből betolja bármelyik falembert egy az egyben...muszáj kettőzni...LB-ben semmi extra....Roach azért nem az Öreg, de ezt senki nem is várja el...Trahan és Thomas nem mozgott rosszul a második csapatban...
Secben Conte és Hardin remélem, h gyorsan felépülnek....no és persze Podlesh...
Azt néztem, h szembeötlően sokat küldtük fel a SS-t blitzre...Wright nyomatta kegyetlenül, csak az a gond, h borzalmasan bizonytalan szerelésnél...a nehezét megcsinálja, aztán bosszantó módon elszáll...
A bíráskodás újfent vicc volt....hogy lehet oldalvonalon kívül passint-et csinálni... 😀 😀
No meg Jeffery-nél bedobták a sárgát, mivel megvédte magát az állandóan pattogó Hall-tól....az minimum ide-oda 15yard...
Az biztató, hogy sokkal jobb teljesítményt láthattunk mindenkitől, mint az első meccsen....(tán McClellin volt halványabb)
A Giants D-nek külön örülök a 3. meccsen, náluk sokkal vadabb 4-3as passrusht nem látunk majd a szezonban....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Mivel csak a 3. negyed kb. 2/3-áig néztem a meccset, csak az addig történtekről tudok írni:O-ban Jay nagyjából ennyit jelent....villanásszerűen szabadult a labdától, nem volt szembetűnő, h az O-line nem káprázatosan játszott, hanem csak elfogadhatóan...de úgy tűnik ennyi is elég....a meccsen most Spencer tűnt a leggyengébb láncszemnek, CWill nyugodtan visszamehetne LG-be...mellesleg Rachal sem rosszabb egyik G-nél sem...Webb nem csinált semmi szart, meglepődtem...Carimi vhogy továbbra is vékonykának tűnik nekem....tavaly jobban ment neki, sokkal dominánsabb volt...
Jay csillantott, RB-k semmi különös (Bush 8yardos TD-futás pöpec volt)....Marshall valóban Beast...Jeffery pedig ott folytatta, ahol múlt héten abbahagyta...nagyon ígéretes kölök...izomból veri a védőt...nagyon jó ilyet látni...
Még a második O. is sikeres volt a kezdő D-jük ellen...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Éjjel mindenkinek ajánlom a két All-pro LT-nk vs Öregpók csatát....remélem CWill virít vmit, mert Hekktől kiver a víz....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Kicsit kezd az orvosi stáb egy rakás balfaszra hasonlítani. Pedig állítólag nagyon profik.....füligjimmyja, mint az Arsenalnál...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kicsit kezd az orvosi stáb egy rakás balfaszra hasonlítani. Pedig állítólag nagyon profik.....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Elég idegesítő, h az Öreg térde szutymák...a Packs ellen jó lenne, ha visszatérne...Tájsz megalázta Webbet: Chrisről és a másik játékosról(!) beszélt... 😀 Jámárkus Big Hekk All-Pro Webb úgy nyomja, ahogy kértük...
Paea is sérült, egy hét minimum....Big Toe addig a helyén...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Bears announced @burlacher54 underwent arthroscopic surgery on his left knee, still hoping to play in regular-season opener.
több mint 12 éve
Nem hiszem, h nem fogjuk tudni használni a kissrácot...Gyors first step, nagyszerű spin move, alapvetően kiváló sebesség...ez már az első meccsen is nyilvánvaló....miért ne tudná Lovie használni (főleg úgy, h MRI a Drága Lelkemmel közösen rápakolta az elsőköröst)?
Semmi más nem hiányzik, mint egy kis izom, h ne tudják elnyomni futásnál...bár ez félelmetes futójáték a csoportrivális O-kra nem jellemező (kivéve persze a Vikes-t)
Nekem sem ő volt a jelöltem, de nem temetném előre....egyáltalán nem....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Doom 5'11" "magas" és mégis elég jó 4-3-as DE 😊 persze a súlyuk ugyanannyi, szal még 10 fontot nyugodtan magára szedhet McClellan is, de én nem félteném.kristofTudtommal nem is első körben draftolták. Az, hogy most a srác ennyi, vagy annyi kiló, igazából nem probléma. Amit tud (ösztönből, vagy atletikusan) azt itt nem tudjuk kihasználni. Egy Phillips-, vagy Capers-, vagy hamár Dumerville, akkor akár Nolan-féle védelem igen. Ahol teszik jobbról balra, ahol sokat kell zónáznia, ahol látszik, hogy a milyen gyors vonaltól vonalig. Nem mondom, hogy ezek teljesen kihasználatlanul maradnak. De egy ilyen típusú játékosra Big Love nem épít taktikát.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Doom 5'11" "magas" és mégis elég jó 4-3-as DE 😊 persze a súlyuk ugyanannyi, szal még 10 fontot nyugodtan magára szedhet McClellan is, de én nem félteném.
több mint 12 éve
Szerintem a szöszinek egy kis izmon kívül semmi extrára nincs szüksége....persze minél több rep kell ahhoz, h jó DE váljon belőle, stb...Alkatilag valóban inkább OLB, de ha körülnézünk, számos jóféle DE van, aki nála kisebb/könnyebb...Mathis pl...ha csak olyan "szutyok" DE lesz, mint Mathis, akkor már alá is írom...
Egyáltalán semmilyen igazi okot nem látok rá, h ne lehessen komoly LDE...
No.1. Bears
több mint 12 éve
- Olvastam egy cikket, sok orvosi blabla, a lényege az volt, hogy Lach hordja ezt a védő cuccot, amitől másképp terhelődnek a térdet védő izmok, valszeg most ettől van egy kurva nagy izomláza-Az "LT battle" egy kurva nagy vicc volt, ez nem versenyhelyzet, ez egy poén. Egy segghülyét nem lehet így motiválni. Most CW megint kapott edzésen pár szneppet az elsőkkel. Kár hogy elment Martz, most nincs kire fogni a buktát.
- Jeffery elég pofás "comeback" route-okat futott, szar volt a talaj is, a labdák is későn jöttek, mondjuk az ellen se volt acélos. McClellan sztem nem 4-3 DE, de adjunk neki 2 évet.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na Benson Sajtfejű lett. nem biztos , hogy nekünk ez naon fa**a.Antmanjobb lesz vele a futójátékuk de annyival szerintem nem hogy komoly fenyegetés legyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal