NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 747
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
McClellin sackjének nagyon örültem, mondjuk hajtott is, mint a szemét, remélem később is marad ez a hozzáállás. OL kuka úgy, ahogy van, nincs mit ragozni. A védelem viszont jónak tűnt, bár az első driveban feltűnően nem volt passrush, Peppers látványosan hiányzott.
több mint 12 éve
D-ben érdekes volt látni néhány kedves momentumot....McClellin elég sokszor odaért, komoly quickness, speed van a gyereknél, és a spin move kiváló....a futás ellen azért vannak gondok, elég lazán odébb tudják rakni...
Viszont Tarzan kebelbarátja, Cheta(!) Ozougwu szintén nagyon ügyesen nyomta, fürge, rá érdemes figyelni...
DT-ben a kezdőkön kívül Price-nak volt egy-két komolyabb megmozdulása, azokat is hasból művelte 😊 ,Collins és J. Miller sem volt annyira rossz...
LB-ben a legkellemesebb meglepetés Thomas munkája volt passz ellen....többször védekezett a TE ellen, mégpedig sikerrel...kifejezetten tetszett, amit művel...
Secondary: Wright a csúnya hibája után hozott egy intet (leszedett egy megpattanó labdát), aztán menetrend szerint megsérült...ő a leggyengébb láncszem...
Steltz megint komolyan tolta, egy drive-ban szinte kizárólag ő szerelt, ami a többiekről is sokat elárul...
A D-ben sokkal több normális teljesítményt láthattunk, szal jóval előrébb járnak....az O-line-t pedig össze kell kapni, mert így - új O., vagy nem - egy centit nem fogunk haladni...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Tüsihez csatlakozva: a kezdő O-line helyett 5 nagyobb kukát is kiállíthatnánk, legalább nem lenne false start.....valóban vérforraló volt, amit összeszerencsétlenkedtek....a legszomorúbb, h a legbiztatóbban Henry mozgott...(Ugye milyen szánalom!?)A Rachal-Henry kettőssel G-ben végre nem 2 mp állt a QB rendelkezésére...
Webb iszonyat...asszem ha meg akarsz sérteni egy Bears-drukkert, de úgy tényleg igazán, akkor vegyél neki egy 73-as mezt...CWill csak RT-ben döcögött, ott is hiába...
Carimi erőtlennek tűnt, szerintem nagyon sokat fogyott....
Jeffery valóban biztató volt, csakúgy mint Golden és Szenci...
O-ról egy betűvel se többet...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Lezajlott az első preseason meccs. 31-3-as vereség, de az eredmény különösebben nem izgat. Cutler, Peppers, Forte és Urlacher nem játszott, Briggs és Marshall is csak 1 drivet.Ellenben a csodálatos offensive line bő másfél negyedes ámokfutása sok mindent elővetít. Louis, SPencer elképesztő botrány, a maradék 3 csak szar. Tice meg berakta újra CWillt RT-be... Úgy fog indulni ez a szezon is, mint az elmúlt kettő. Kínszenvedés lesz az offense munkája. Csak eddig volt egy Martz, vajon Tice is képes lesz azt a jól látható fejlődést végig vinni?
Amúgy megint kiválóan látszott, hogy Cutler nélkül megdöglik minden.
McClellinnek van sackje hála Hanienek, de egyébként is jól mozgott, ahogy Jeffrey is.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ebből az a csúnya, hogy a 47 sack fog legelőször összejönni 😀 Úgy a 10. hét körül 😛Legtöbb passzolt yard 1 szezonban: 3838 (Kramer 1995)Cutler megdönti az összes franchise rekordot?Az mennyi?Bazzani
füligjimmy
Legtöbb TD 1 szezonban: 29 (Kramer 1995). Ez nem lesz meg.
244 jó átadás hiányzik neki, hogy a legtöbb complete passzal rendelkező irányítója legyen. (eddig 779)
5427 yard, hogy a legtöbb yardot passzolt QB legyen. Jövőre meglesz ez is.
74 TD kell, hogy a legtöbb TD átadás az övé legyen. 3-4 éven belül meglesz.
47 sack, hogy a franchise legtöbbet sackelt irányítója legyen. Szoros lesz.
tüsi91
több mint 12 éve
Jövőre meglesz a 74 TD is, meg a 43 sack. Az 5427 yard azért húzós.Legtöbb passzolt yard 1 szezonban: 3838 (Kramer 1995)Cutler megdönti az összes franchise rekordot?Az mennyi?Bazzani
füligjimmy
244 jó átadás hiányzik neki, hogy a legtöbb complete passzal rendelkező irányítója legyen. (eddig 779)
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Legtöbb passzolt yard 1 szezonban: 3838 (Kramer 1995)Cutler megdönti az összes franchise rekordot?Az mennyi?Bazzani
füligjimmy
több mint 12 éve
Cutler megdönti az összes franchise rekordot?
Az mennyi?füligjimmy
több mint 12 éve
Én is megpróbálok felébredni, oszt majd kiderül, ha beborul. Én (és sztem mindenki) már a Colts ellenit várom istenigazából, ez még előételnek is kevés.Cutler megdönti az összes franchise rekordot?
Forte átlépi az összetett 2000 yardot?
És most úgy vágok neki a szezonnak, hogy azt mondom, simán, apám!
Jah, megszületett Cutler kisfia, aki a hangzatos Camden nevet kapta. Camden Cutler?.
Happy Birthday to Jay Cutler's baby and ME!!!!!! Now I am obligated to protect the baby too!!! Let's go!! Go Bears!!
Big Hekk is ugyanezen a napon sírt fel valami texasi kocsma klotyójában... és a próféciák már akkor arról szóltak, hogy ő lesz minden idők legrosszabb vakoldali faembere.
Alex Brown ma hajnalban Bears mezben fog visszavonulni. Emlékezzünk a szépre.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
8 hónap 8 nap után újra Bears. 😀tüsi91Hell yeah, olyan jó ezt leírva látni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én jövök este, vettem új elemet az ébresztőbe is. Sok mindent én sem várok az összecsapástól, a kezdők megmutatják magukat nagyon max 3 driveban. Inkább a perememberek teljesítményére lehet figyelni, ki verekedheti be magát az 53ba. 8 hónap 8 nap után újra Bears. 😀
több mint 12 éve
na péntek hajnalban elkezdődik a preseason!!!sajnos nem tudom majd élőben megnézni a meccset, túl nagy színvonal úgysem várható, majd az összefoglalót holnap, de olyan jó újra bears-meccsről írni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mindjárt magamhoz is nyúlok örömömben 😀.Mehhheehh. RAshied Davis. Mr. Drop Pass. 😀 😀. ST ember.Nem tom, h mi a bajod...itt van Rachal.... 😀Bear
Amitől féltem az valósággá válik. Webb marad LT, és Louis is kezdő. Óóó anyám. Csak nekem tűnt úgy, hogy Louis azon a pár meccsen, mikor G volt egy kalap s**r volt?? Tököm. Megint itt volt egy offseason, hogy legalább vmit erősítsünk a falon, de úgy tűnik egy masszívat léptünk is, csak éppen hátrafele.tüsi91
Egyszerűen nem értem. Ez a 2 ember máshol még a padra sem férne oda, nálunk Webb helye olyan megkérdőjelezhetetlen, mint Urlacheré. Louis meg...
Ez már csak a mi vesszőparipánk, remélem Carimi azért egészséges marad a szezonban.
több mint 12 éve
Mehhheehh. RAshied Davis. Mr. Drop Pass. 😀 😀. ST ember.Nem tom, h mi a bajod...itt van Rachal.... 😀
Amitől féltem az valósággá válik. Webb marad LT, és Louis is kezdő. Óóó anyám. Csak nekem tűnt úgy, hogy Louis azon a pár meccsen, mikor G volt egy kalap s**r volt?? Tököm. Megint itt volt egy offseason, hogy legalább vmit erősítsünk a falon, de úgy tűnik egy masszívat léptünk is, csak éppen hátrafele.tüsi91
No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mehhheehh. RAshied Davis. Mr. Drop Pass. 😀 😀. ST ember.Amitől féltem az valósággá válik. Webb marad LT, és Louis is kezdő. Óóó anyám. Csak nekem tűnt úgy, hogy Louis azon a pár meccsen, mikor G volt egy kalap s**r volt?? Tököm. Megint itt volt egy offseason, hogy legalább vmit erősítsünk a falon, de úgy tűnik egy masszívat léptünk is, csak éppen hátrafele.
több mint 12 éve
Valami pozitívum is legyen. Kinti helyi szakírók sok jót mondanak Thaddeus Gibsonról. Marinelli keze alatt sokat fejlődik. soma80Azért meglepne, ha Gibson odaférne az 53-ba...
Pep, Izzy alap, az első körös Kobold nyilván marad, Wootton eddig a legjobb a campben...és még Davis is ott van...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Valami pozitívum is legyen. Kinti helyi szakírók sok jót mondanak Thaddeus Gibsonról. Marinelli keze alatt sokat fejlődik.
több mint 12 éve
Azért ez a FS poszt nálatok se megoldott igazán ahogy nézem.Shawn84Hát szerintem akkora gondban nem vagyunk....Conte elég jól muzsikált tavaly offseason nélkül, szal nem rajta fog múlni...inkább Wright a gyengébb láncszem (nálam)....
A DC-re visszatérve: ahogy írtam, nagy okosság, h CWillt kikavarták a kezdőből....így a dolog halál értelmetlen...Spencer-Louis G-kettős....biztató... :S
No.1. Bears
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Azért ez a FS poszt nálatok se megoldott igazán ahogy nézem.
több mint 12 éve
Here’s a look at the entire depth chart. Please remember, this is unofficial. Asterisks denote rookies.OFFENSE
WR: Brandon Marshall/Earl Bennett/Dane Sanzenbacher/Terriun Crump-Chris Summers
LT: J’Marcus Webb/Chris Williams/*James Brown
LG: Chris Spencer/Chilo Rachal/*A.J. Greene
C: Roberto Garza/Edwin Williams/Chris Spencer/*Nick Pieschel
RG: Lance Louis/Ricky Henry/*Nick Pieschel
RT: Gabe Carimi/Chris Williams/Cory Brandon/*Tyler Hendrickson
TE: Kellen Davis/Matt Spaeth/Kyle Adams/*Evan Rodriguez/*Brandon Venson
WR: Devin Hester/*Alshon Jeffery/Eric Weems/*Joe Anderson-*Brittan Golden/Rashied Davis
QB: Jay Cutler/Jason Campbell/Josh McCown/*Matt Blanchard
RB: Matt Forte/Michael Bush/Kahlil Bell/Armando Allen/Lorenzo Booker
FB: Tyler Clutts/Harvey Unga/Draylen Ross
DEFENSE
LE: Israel Idonije/*Shea McClellin-Corey Wootton/Thaddeus Gibson
DT: Henry Melton/Stephen Paea/Nate Collins-John McCargo
NT: Stephen Paea-Matt Toeaina/Nate Collins-Brian Price/Jordan Miller/Ronnie Cameron-DeMario Pressley
RE: Julius Peppers/Chauncey Davis-*Shea McClellin/ChetaOzougwu
WLB: Lance Briggs/Geno Hayes/J.T. Thomas/*Adrien Cole
MLB: Brian Urlacher/Dom DeCicco/Jabara Williams/*Ronnie Thornton
SLB: Nick Roach/Blake Costanzo-Patrick Trahan
LCB: Tim Jennings/Kelvin Hayden/*Isaiah Frey/Cornelius Brown-Jeremy Ware
RCB: Charles Tillman/Jonathan Wilhite/*Greg McCoy/D.J. Moore
SS: Major Wright/Craig Steltz/Anthony Walters
FS: Chris Conte/*Brandon Hardin/Trevor Colston-Jeremy Jones
SPECIAL TEAMS
K: Robbie Gould/*Ryan Quigley
KO: Robbie Gould/*Ryan Quigley
P: Adam Podlesh/*Ryan Quigley
H: Adam Podlesh/*Ryan Quigley
LS: Patrick Mannelly/Tyler Clutts
KR: Devin Hester/Eric Weems/*Greg McCoy
PR: Devin Hester/Earl Bennett-Eric Weems/*Greg McCoy
espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4676877/webb-listed-as-starter-on-first-depth-chart
több mint 12 éve
Bennett tartalékának el tudom képzelni...Na Thomas vissza is vonult, Szenci ezzel fél lábbal a rosteren...BearSanzi tavaly is nagy edzésmenő volt. Mondjuk nem mindegy, hogy idén lenne kb. ötödik, de inkább hatodik, tavaly meg talán kezdő is volt. Ne bízz egy férfiba, aki festi a haját!!! füligjimmy
Ami nagyobb gond, h gyak. igazi verseny nélkül - most úgy tűnik - Hekk marad az LT...akkor meg kár volt CWillt kivenni LG-ből, mert ott kifejezetten jól melózott...kiveszi a falból Bambát, Webbet bennhagyja, és ráadásul G-ben gyengülünk....csak gratulálni tudok....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Jött Rashied Davis egy évre
több mint 12 éve
Na Thomas vissza is vonult, Szenci ezzel fél lábbal a rosteren...BearSanzi tavaly is nagy edzésmenő volt. Mondjuk nem mindegy, hogy idén lenne kb. ötödik, de inkább hatodik, tavaly meg talán kezdő is volt. Ne bízz egy férfiba, aki festi a haját!!!
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hester lesz Beast párja, Bennett slotban....Jefferyt szerintem szépen felépítik...RZ-ben várható főként...
No.1. Bears