NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
48
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez is megvan. Akkor nyugodtan lehet készülni a szezonra.
több mint 12 éve
Hála az égnek! Bears and Matt Forte agreed to a four-year deal. The deal will average about $8 million per year.
több mint 12 éve
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sean Jensen: megvan a deal....4 éves...na ez egy elég jó hír, kérdés hogy mennyire tudják majd jól kiegészíteni egymást Bush-val. Szerintetek?
twitter.com/seankjensen
(na jó, még nem írta alá, de gyak. fogja....Jensen ebben soha nem téved...)
No akkor már csak a munka van hátra... 😊Bear
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sean Jensen: megvan a deal....4 éves...twitter.com/seankjensen
(na jó, még nem írta alá, de gyak. fogja....Jensen ebben soha nem téved...)
No akkor már csak a munka van hátra... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Nem egy Sinatra... 😀http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d82a8deeb/Jay-Cutler-serenades-Chicago
több mint 12 éve
Nu, állítólag Forte már majdnem aláírt, de még nem írt alá. Délután háromig van ideje, utána jön a tag. Körmöm lerágom. füligjimmyigen, én olvastam még a múlt héten, hogy közeledtek az álláspontok, de nem annyira hogy meglegyen a szignó. Nem hiszek benne hogy egy több mint 1 éves hercehurcának a végére órákkal a határidő előtt tesznek pontot... kár pedig őt még bírtam is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nu, állítólag Forte már majdnem aláírt, de még nem írt alá. Délután háromig van ideje, utána jön a tag. Körmöm lerágom.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nálatok is sikert sikerre halmozott.
több mint 12 éve
Lionsból egy Avrilt vagy Megatront fogok venni, már ha előbbi marad.Delonso_Meglátogatott egy ismerősöm Chicagoból, kérdezte mit hozzon, mondom egy Urlacher vagy egy Jeffery mezt, kaptam is tőle egy sapkát és egy Nate Washer mezt... Mit mondjak? Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de képes volt ezért 75 dodót adni.Delonso_Normális ember úgysem hord Chicago mezt, tökmindegy mi van rajta.
(vicc vót)Bazzani
Vasher nálunk is játszott, vegyél olyat. 😀Lionsból egy Avrilt vagy Megatront fogok venni, már ha előbbi marad.Delonso_Meglátogatott egy ismerősöm Chicagoból, kérdezte mit hozzon, mondom egy Urlacher vagy egy Jeffery mezt, kaptam is tőle egy sapkát és egy Nate Washer mezt... Mit mondjak? Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de képes volt ezért 75 dodót adni.Delonso_Normális ember úgysem hord Chicago mezt, tökmindegy mi van rajta.
(vicc vót)Bazzani
több mint 12 éve
Lionsból egy Avrilt vagy Megatront fogok venni, már ha előbbi marad.Meglátogatott egy ismerősöm Chicagoból, kérdezte mit hozzon, mondom egy Urlacher vagy egy Jeffery mezt, kaptam is tőle egy sapkát és egy Nate Washer mezt... Mit mondjak? Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de képes volt ezért 75 dodót adni.Delonso_Normális ember úgysem hord Chicago mezt, tökmindegy mi van rajta.
(vicc vót)Bazzani
több mint 12 éve
Meglátogatott egy ismerősöm Chicagoból, kérdezte mit hozzon, mondom egy Urlacher vagy egy Jeffery mezt, kaptam is tőle egy sapkát és egy Nate Washer mezt... Mit mondjak? Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de képes volt ezért 75 dodót adni.Delonso_Normális ember úgysem hord Chicago mezt, tökmindegy mi van rajta.
(vicc vót)
több mint 12 éve
Meglátogatott egy ismerősöm Chicagoból, kérdezte mit hozzon, mondom egy Urlacher vagy egy Jeffery mezt, kaptam is tőle egy sapkát és egy Nate Washer mezt... Mit mondjak? Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de képes volt ezért 75 dodót adni.
több mint 12 éve
Cutler ismét szerepelt egy ESPN rádióműsorban, egy jópofát mondott, aminek lényege, minden irányító annyira jó, amennyire a srácok körülötte. Három év elteltével már ki lehet mondani a frankót. De idén már nincs kifogás.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé
532
SportsIlustrated "Redskins GM Allen on lessons from NFL owners":...Of course, it would be irresponsible of me to mention NFL owners and not bring up the original -- the one and only George Halas. Halas' list of contributions to the game is endless. Beside being the leader in the formation of the NFL, his coaching accomplishments will never be surpassed. Ironically, Coach Halas taught me my first "cuss" word.Nyehehe.
In 1964 I was sitting in the back seat of his car on the way to Bears training camp at St. Joseph's College in Rensselaer, Indiana while he and my father were discussing personnel and objectives for the team. I caught him staring at me in the rear view mirror, noticing how intently I was trying to follow the conversation. He turned to me at one point and said: "That's great you want to learn about the team, I think it's time you learn your first cuss word."
After a slight pause, Halas looked at my father for approval (not that he needed it). He continued: "You can only use this word on a really bad person, someone you really hate or who did something very very bad." He then made me acknowledge that I understood, to which I responded: "Yes, Coach!" After what seemed like the longest minute ever, he turned around and said one word with an intensity that I had never seen: "PACKER." And then he added: "Don't tell your mom I told you!"
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Azért nem írunk, mert nincs mit.....Gondoltam ezzel is telik az idő szeptemberig. Mondjuk pont nem azok érdekeltek volna akik szerintetek tuti biztosak,hanem hogy ki kit választana. 😊
Roster jósolgatás még korai június végén. De azt hiszem 40+ embert már most megtudsz nevezni, akinek fix, vagy szinte biztos helye van.tüsi91
több mint 12 éve
Azért nem írunk, mert nincs mit.....Number 73? :cool:
Roster jósolgatás még korai június végén. De azt hiszem 40+ embert már most megtudsz nevezni, akinek fix, vagy szinte biztos helye van.tüsi91
(Elnézést, troll off)
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azért nem írunk, mert nincs mit..... Roster jósolgatás még korai június végén. De azt hiszem 40+ embert már most megtudsz nevezni, akinek fix, vagy szinte biztos helye van.
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Gondoltam,ha már nem ír senki,akkor keresek valami témát és kezdjünk el közösen találgatni. Ki mit gondol...kik lesznek azok a játékosok akik megtöltik majd az 53-Man Rostert? (Lesz e vita vagy lesz e vita? 😀)Offense:
QB:
RB:
WR:
TE:
OL:
Defense
DE:
DT:
LB:
CB:
S:
Special Team:
P:
K:
LS:
több mint 12 éve
Halihó! Mindenki nyaral? 😊norris21uborkaszezon van, a csapat háza táján meg pláne. 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Halihó! Mindenki nyaral? 😊
több mint 12 éve
DaddyBear
888
A minap olvastam Fortéval kapcsolatban egy cikket,miszerint nem álltak le a tárgyalások és nincs elmérgesedve a helyzet közte és a vezetőség között. Bizonyíték lehet erre,hogy elmondása szerint napi kapocslattartás van közte és köztük. Saját szájával mondta ezt el egy videón. Ez mind szép és jó,de remélem tényleg így is van és nem csak picsát csinál a szájából. :/ Azt írták pluszban,hogy július 16. az utolsó dátum amíg a felek megegyezhetnek és aláírásra kerülhet a szerződés. Ez a dátum mennyire valós? Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit? 😛
több mint 12 éve
a bears honlapján elindult egy ötrészes sorozat a rookie minicampekről, az első rész eléggé semmitmondó volt szerintem, de azért talán érdemes figyelni.
több mint 12 éve
Peanut mindig is nagy kedvencem volt.... 😊Egy szomorúbb dolog:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d829dfe44/Tommie-Harris-emotional-Father-s-Day-journey?module=HP11_content_stream
Szerencsétlen ember....nem hinném, h visszatér a pályára....nekem személy szerint a legnagyobb kedvencem volt éveken át....megmondom őszintén, senkit nem láttam annyira dominánsan játszani ezt a posztot, mint amennyire ő művelte 05-06-ban (sajnos 06-nak már csak a felét élvezhettük)....talán Suh két éve és tavaly Atkins került annak a közelébe....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
vassadi
15 617