Bowldog Hálaadást!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
T-k úgyis kiesnek, Garzát nem molesztálnám C-ben, vagyis nem hoznám Konzot...ha marad, esetleg Kirkpatrick...
Bear
MIÉÉÉÉRT? Ha lehetőség van rá, minél több OL-t be kell újítani, aki van, azokat meg felhúzni a lámpavasra.picidzé
Garza hosszú évek óta most volt a legjobb, de tényleg....minek kéne visszatenni oda, ahol az utóbbi években nem igazán ment neki? Ráadásul jövőre PO-ba szeretnénk jutni....hatalmas luxusnak érzem, h olyan posztra húzzunk, ahol még két szezon megoldottnak tűnik (és az első körösünk pályára sem kerül, vagy ha igen, akkor a legerősebb láncszemet vesszük ki az O-falból), mikor tengernyi mást kell befoltozni (ráadásul csere is van, Spencer)...minden tiszteletem Konzé, tényleg jó gyerek, de nagyon sok más bajunk is van...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
T-k úgyis kiesnek, Garzát nem molesztálnám C-ben, vagyis nem hoznám Konzot...ha marad, esetleg Kirkpatrick...
Bear
MIÉÉÉÉRT? Ha lehetőség van rá, minél több OL-t be kell újítani, aki van, azokat meg felhúzni a lámpavasra.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Reméljük, h ilyen profin gondolkodnak majd a jelöltek....
Hamár feljött a DE....mit gondoltok, ha lenne szabad End (Avril, Williams), megérné-e nekünk vmelyiket megtömni egy rakás buznyával? Szerintem gondolkodás nélkül el kéne hozni akármelyiket, szinte bármilyen áron...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az a gondom, h sok mindent lehet mondani egy interjún, aztán még máshogy is szabad gondolni (remélem, h nem fogunk ki ilyen mentalitású embert), nem először látnánk ilyet....
Elég sok pénz van, ebbe 2 nagy és egy közepes igazolás még újoncostul, Fortéstől is belefér...kíváncsian várom, h bámészkodni fogunk-e bambán, vagy valóban elsül a pénztárca....akkor 100%-ra venném, ha úgymond "próbaév" lenne...Bear
Van ilyen is, de nem hiszem, hogy valaki szívesen összekötné a nevét elszalasztott lehetőégekkel, és bustokkal. És ne vegyük készpénznek, hogy Lovie ki lesz rúgva, szóval lehet, hogy két évig megrekedne, és az ördögi terv máris léket kapott (figyeled a nyelvtani bravúrjaimat?).

A drafton első körben meglepne: C/G, LB, S, RB, DT. Minden másra nyitott vagyok.

Jah, Mark Anderson 10 sacknél jár a peccben. 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mivel lógok neked egy tábla csokival, legyen dupla vagy semmi.

Loggains várható volt, hogy marad, mi se engedtük Tice-t, pedig neki előléptetés lett volna. Koettert se bánnám igazából, csak rakjon össze egy olyan támadófalat, mint a jaguároké volt 2007-ben. És hozza magával Sims-Walkert. Ő is egy nagy igazolás volt.füligjimmy
Ha más miatt nem, akkor azért jó lesz, ha Ruskell kapja, mert tudja, h költeni kell a buznyát, különben mehet porszívót árulni a tvshopba...
Szal gyanítom jönnének az FA-k....míg ha egy olyan GM jön, aki tudja: van 3-4 éve, megvárja, h Lovie elhasaljon azonnal, aztán hozza a sajátjait....magyarul 2012 mindenképp leves, beáldozza a francba....Bear
Akárki jön, szerintem az teljes gőzzel és a legjobb tudása szerint kezdi a munkáját. Mindenki azt akarja, hogy Lovie legyen sikeres, és már jövőre. Aki másképp áll hozzá, annak szerintem megköszönik az interjút, kifizetik a kávét és a pogácsát, majd küldenek egy udvarais e-mailt, hogy sajnos mást választottak. Akivel leülnek, annak kapásból villantania kell egy egy-öt-tízéves tervet. Meg fogják kérdezni mindenről, ebben biztos vagyok. Támadófal, elkapók, pass rush, draftfilozófia, Forte, Briggs, ésatöbbi. Aki jön, azzal tíz évre terveznek. 2013 januárjában odaállítani, hogy figyi, itt van egy ötmilliós végkielégítési csekk, írjátok már alá, meg még néhányat mellette, és írjátok már alá ezeket, hogy fel is vegyek valakit, jah ez a néhány srác, akit draftoltam eddig nem sok vizet zavart, de majd jövőre. Én nem kezdeném így az első évemet. Első évet bukásra játszani..... főleg úgy, hogy a rájátszás paraszthajszálon múlott..... a bajnoki címtől elég messze van a csapat, de az NFC Top6 bőven meglehet.

Nah, hátha Koettert elviszik előlünk.füligjimmy
Az a gondom, h sok mindent lehet mondani egy interjún, aztán még máshogy is szabad gondolni (remélem, h nem fogunk ki ilyen mentalitású embert), nem először látnánk ilyet....
Elég sok pénz van, ebbe 2 nagy és egy közepes igazolás még újoncostul, Fortéstől is belefér...kíváncsian várom, h bámészkodni fogunk-e bambán, vagy valóban elsül a pénztárca....akkor 100%-ra venném, ha úgymond "próbaév" lenne...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Adom a dupla vagy semmit. 😀

Elég sok potenciálisan előttünk draftolandó emberke marad még egy évet inkább az egyetemista csajok környezetében, így egyre valószínűtlenebbnek tűnik szerintem, hogy vmelyik TOP3as elkapó elérhető lesz nálunk. Ha így alakul ti kit mondanátok 1/19re. DeCastro se lesz benn alighanem addigra. Letrade?
FA piacról kellene vmelyik jó nevű WRt behúzni.tüsi91
Nálam sajnos nem kérdés...😊
Elfogult vagyok...Mercilus...
Ha nem szerzünk FA-ban Endet, akkor nálam ő a pick....az ürge brutál....persze, sokat hallani, h csak a rendszer, meg one year wonder, stb....pont nem izgat, szerintem beválik...még a gyorsabb T-ket is elég lazán megkerüli....bullrusht is meglepően durván tolja (pl. Oglesby-t...kétszer akkora)...futás ellen is rendben van, nehéz tartósan megblokkolni...
Nekem ő az emberem...
Persze csak akkor, ha nem jön vmi komolyabb DE FA-ról...
WR-t alapvetően nem húznék első körben, max Jones-t, akiért használhatnánk a 2. és vmelyik 3. picket, h felmenjünk érte az 1. végére, 2. elejére....

Mint ahogy jeleztem, én Nickst, vagy Grubbst elhoznám FA-ból, és WR-t is onnan (és ehhez kellene még egy D-playa, pl. Connor, vagy Carr, vagy Avril/Williams--no persze, ha nem állapodik meg velük a csapatuk)....
Def-be pedig lehet draftolni serényen...

Tice különben is a hegy T-ket preferálja...Adams, ide jön még Adcock, Reynolds, akik később is elérhetőek...

No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Adom a dupla vagy semmit. 😀

Elég sok potenciálisan előttünk draftolandó emberke marad még egy évet inkább az egyetemista csajok környezetében, így egyre valószínűtlenebbnek tűnik szerintem, hogy vmelyik TOP3as elkapó elérhető lesz nálunk. Ha így alakul ti kit mondanátok 1/19re. DeCastro se lesz benn alighanem addigra. Letrade?
FA piacról kellene vmelyik jó nevű WRt behúzni.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ruskell lesz a GM ezt bármiben lefogadom.tüsi91

Loggains várható volt, hogy marad, mi se engedtük Tice-t, pedig neki előléptetés lett volna. Koettert se bánnám igazából, csak rakjon össze egy olyan támadófalat, mint a jaguároké volt 2007-ben. És hozza magával Sims-Walkert. Ő is egy nagy igazolás volt.füligjimmy
Ha más miatt nem, akkor azért jó lesz, ha Ruskell kapja, mert tudja, h költeni kell a buznyát, különben mehet porszívót árulni a tvshopba...
Szal gyanítom jönnének az FA-k....míg ha egy olyan GM jön, aki tudja: van 3-4 éve, megvárja, h Lovie elhasaljon azonnal, aztán hozza a sajátjait....magyarul 2012 mindenképp leves, beáldozza a francba....Bear
Akárki jön, szerintem az teljes gőzzel és a legjobb tudása szerint kezdi a munkáját. Mindenki azt akarja, hogy Lovie legyen sikeres, és már jövőre. Aki másképp áll hozzá, annak szerintem megköszönik az interjút, kifizetik a kávét és a pogácsát, majd küldenek egy udvarais e-mailt, hogy sajnos mást választottak. Akivel leülnek, annak kapásból villantania kell egy egy-öt-tízéves tervet. Meg fogják kérdezni mindenről, ebben biztos vagyok. Támadófal, elkapók, pass rush, draftfilozófia, Forte, Briggs, ésatöbbi. Aki jön, azzal tíz évre terveznek. 2013 januárjában odaállítani, hogy figyi, itt van egy ötmilliós végkielégítési csekk, írjátok már alá, meg még néhányat mellette, és írjátok már alá ezeket, hogy fel is vegyek valakit, jah ez a néhány srác, akit draftoltam eddig nem sok vizet zavart, de majd jövőre. Én nem kezdeném így az első évemet. Első évet bukásra játszani..... főleg úgy, hogy a rájátszás paraszthajszálon múlott..... a bajnoki címtől elég messze van a csapat, de az NFC Top6 bőven meglehet.

Nah, hátha Koettert elviszik előlünk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Szal gyanítom jönnének az FA-k....míg ha egy olyan GM jön, aki tudja: van 3-4 éve, megvárja, h Lovie elhasaljon azonnal, aztán hozza a sajátjait....magyarul 2012 mindenképp leves, beáldozza a francba....

No.1. Bears
több mint 12 éve

Loggains várható volt, hogy marad, mi se engedtük Tice-t, pedig neki előléptetés lett volna. Koettert se bánnám igazából, csak rakjon össze egy olyan támadófalat, mint a jaguároké volt 2007-ben. És hozza magával Sims-Walkert. Ő is egy nagy igazolás volt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Érdekes dolgot feszeget Mullin a CSN-en...
Ruskell kinevezésének esélyét boncolgatja 1 évre ("interim GM"), aztán ha bukta az év, az egész népségnek söprés GM-estől, HC-stől...ebben a felvetésben is van ráció...Bear
Elvesztegetünk egy évet...vandeminek
Azért mondjuk erős lenne kivágni vkit, mert 7-3 után lesérül a fran. QB....szerintem itt ez a helyzet....a GM feje már elhullott, mivel nem volt épkézláb csere QB...de úgy látszik, ragaszkodnak Loviehoz...de neki sem lesz több dobása, jövőre PO kell....
Én is ragaszkodnék ahhoz a fickóhoz, aki 20 év után elvittem a csapatom a SB-ba....és elhúznám a leváltását a végsőkig...főleg úgy, h köztudott, mennyire szeretik és respektálják a játékosai...Bear
+1. Lehet itt ekézni Loviet, de még is összehozott 3 NFC North győzelmet, 1 Konf. döntőt + 1 SBt. Aki látta a Wannstedt vagy a Jauron érát (én nem) az megerősíthet, hogy nem kicsit lépett előre a franchise. S ami igaz, az igaz ez az uccsó dobása. 2010ben is így állt a dolog nem sült el rosszul. Lényegében ha a "ha" játszana az életben most a Giants elleni WC meccs után elemezgetnénk. De nem játszik.
Ruskell lesz a GM ezt bármiben lefogadom. Ha bukó a következő szezon, akkor ő is megy, ha nem, akkor meghosszabbítják.

Dowell Loggains még interjúra sem jön, marad passing game coordinator a Titansnál.
több mint 12 éve
Ruskell kinevezésének esélyét boncolgatja 1 évre ("interim GM"), aztán ha bukta az év, az egész népségnek söprés GM-estől, HC-stől...ebben a felvetésben is van ráció...Bear
Elvesztegetünk egy évet...vandeminek
Azért mondjuk erős lenne kivágni vkit, mert 7-3 után lesérül a fran. QB....szerintem itt ez a helyzet....a GM feje már elhullott, mivel nem volt épkézláb csere QB...de úgy látszik, ragaszkodnak Loviehoz...de neki sem lesz több dobása, jövőre PO kell....
Én is ragaszkodnék ahhoz a fickóhoz, aki 20 év után elvittem a csapatom a SB-ba....és elhúznám a leváltását a végsőkig...főleg úgy, h köztudott, mennyire szeretik és respektálják a játékosai...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Elvesztegetünk egy évet...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Ruskell kinevezésének esélyét boncolgatja 1 évre ("interim GM"), aztán ha bukta az év, az egész népségnek söprés GM-estől, HC-stől...ebben a felvetésben is van ráció...

No.1. Bears
több mint 12 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-quiet-on-saturday-but-could-they-look-at-ruskell-for-gm-20120107,0,775292.story

Delete
Eh, szokásos kiszoptam a kisujjamból, mert nem tudok semmit cikk. Multiple sources..... ezek azok a multiple, meg anonimus sourcesek, akik megmondták, hogy Knox cserét kér, hogy Angelo kitölti szerződését, hogy Martz újra lesz igazolva, hogy Olsent nem fogják elcserélni..... és ez csak az elmúlt egy évből.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-quiet-on-saturday-but-could-they-look-at-ruskell-for-gm-20120107,0,775292.story

több mint 12 éve
Royt kivágták...nem számít bele, Barber sem, Okoye sem...Bear
Szóval ha olyat igazolunk, akit máshonnan kivágnak, akkor nem számít bele? Ez mindjárt más.

Akkor tőlünk elment: Kreutz, Manning, Maynard, Aroma, Davis. Hurráááááááááfüligjimmy
Igen-igen....és jött Podlesh, Hurd, Spaeth és Spencer...egy hetedik mindenképp kinéz szerintem, de ha mák van, akkor 4-5.

No.1. Bears
több mint 12 éve
Most divat lett ekézni Staffordot,de annak az 5000 yardnak csak negyedét dobta Calvinnek.
Tudnék vagy 10 csapatot akik gondolkodás nélkül elfogadnák.
Megatron meg nem ember.

OFF végeBazzani
Egyszerűen leírtam azt, hogy szerintem a CJ-Stafford tandemet Megatron zsenialitása viszi inkább előbbre. Mert bármilyen helyzetből rádobja az ember, ha csak a környékét eltalálja catch van. Igen 5000+ yardból 1600 akármennyit dobott rá. Ez kb a harmada. 😊
Senki nem fikázta itt Staffordot. Marha egy szezont vitt véghez. Megvannak a jó célpontjai is. Burleson is erős 2. WR sztem, Young is belejött, remek TE játék, az RBk sem rosszak elkapásban. Egy erősen passzorientált csapat.

Amúgy nem vgom miért divat Staffet fikázni...tüsi91
Olvasd végig a tegnapi meccs eredménykövetőjét...
Sokaknak marhára fáj,hogy nem sérült ráadásul jó is.Bazzani
Azt én is utálom, h Staffordot anyázzák, mert szerintem is kiváló fiatal QB....azért mondjuk jól jön neki Megatron, az fix...basszus Double c. egész meccsen, és így is mit művelt...hihetetlen....(bár mint tudjuk nekem a Detroit-szimpátiám elég perverz Bears-drukkerként, szal nem vagyok mérvadó....mindenkinek lehet nünükéje....nekem az, h erősen szimpatizálok a Lions-szal...)

No.1. Bears
több mint 12 éve
Royt kivágták...nem számít bele, Barber sem, Okoye sem...Bear
Szóval ha olyat igazolunk, akit máshonnan kivágnak, akkor nem számít bele? Ez mindjárt más.

Akkor tőlünk elment: Kreutz, Manning, Maynard, Aroma, Davis. Hurrááááááááá

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Miamiban is nagy összhang volt köztük, mikor Marshall majdnem fejbe dobta a labdával, hogy aztán a másik édesanyja felől érdeklődjenek... :rolleyes: 😀

Jimmy: átnyálaztam 1-2 oldalt, a régebbi cikkeket is sehol nem említették, hogy Manningért kaphatunk comp. picket. Szóval gyanús hogy nem.tüsi91
Elméletileg igen....
Ha jól emlékszem, pont vele ment el több FA, mint amennyi jött...a fene tudja, hogyan számítják majd az embereket egymáshoz, de még az is előfordulhat, h kapunk érte vmit...
Elment máshová: Kreutz, Manning, Aro, Davis
Jött: Hurd, Spaeth, Spencer
Elvileg járna 1 mindenképpen...min. egy hetedik...ha mondjuk Manningért járna, akkor az szerencsés esetben 4, reálisan 5. kör
De a szerződések összege is nagyban számít...sőt...Bear
Kifelejtetted az isteni Roy-t. Szóval kilóra megvagyunk. Ha a szerződések összege is számít, akkor vastagon mínuszos. Pedig már vizionáltam egy 3. köröset. 😀

Szerintem is édes, ha maholnap 30 éves férfiak üzizgetnek egymásnak. Azt meg, hogy ki kivel hol lenne jobb, sose tudjuk meg. Régebben volt a Forma 1-ben az az ötlet, hogy minden pilóta üljön be egyszer minden kocsiba. Na, az tetszett volna, így tényleg megtudod, ki a legjobb 😀füligjimmy
Royt kivágták...nem számít bele, Barber sem, Okoye sem...
Azokat, akiket elküldtek a csapattól, és nem FA-k voltak, húzd ki...
Podlesht és Maynardot hagytam ki...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Jah az menő lenne, ha itt is körbe adnák a QBkat. Azt hiszem pár elit QB teljesítménye egy hangyányit visszaesne, ha a jelenlegi Jax passzgépezetbe csöppenne bele, vagy mondjuk ide. 😀

Ha az F1be vitték volna végbe ezt, akkor pedig mindenki egy fiatalemberről beszélne, akit úgy hívnak, hogy Baumgartner Zsolt. 😀
Bár fater szokja mondani, hogy bármikor megnyerte volna ő is a bajnokságot, ha Schumi Ferraris kocsijába beleült volna.... 😀
több mint 12 éve
Wikipédia

Teams that gain and lose the same number of players but lose higher-valued players than they gain also can be awarded a pick, but only in the seventh round, after the other compensatory picks

Meeeeeeehhhh

várjunk csak:
jött:Barbár, RW, Hurd,Spencer, Okoye, Gholston (ő számít, nem került rosterre?),
ment: Aroma, Davis, Kreutz, Manning, Maynard. A kirúgottak (Harris, Shaffer, Hunter) gondolom nem számítanak. Szóval nem jár semmi.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Calvin Johnson és a Stafford duó pedig jobb, mint Jay és Marshall tandeme volt.... bár nem Stafford miatt szvsz.tüsi91
Most divat lett ekézni Staffordot,de annak az 5000 yardnak csak negyedét dobta Calvinnek.
Megatron meg nem ember.

OFF végeBazzani
Egyszerűen leírtam azt, hogy szerintem a CJ-Stafford tandemet Megatron zsenialitása viszi inkább előbbre. Mert bármilyen helyzetből rádobja az ember, ha csak a környékét eltalálja catch van. Igen 5000+ yardból 1600 akármennyit dobott rá. Ez kb a harmada. 😊
Senki nem fikázta itt Staffordot. Marha egy szezont vitt véghez. Megvannak a jó célpontjai is. Burleson is erős 2. WR sztem, Young is belejött, remek TE játék, az RBk sem rosszak elkapásban. Egy erősen passzorientált csapat.

Amúgy nem vgom miért divat Staffet fikázni...tüsi91
Olvasd végig a tegnapi meccs eredménykövetőjét...
Sokaknak marhára fáj,hogy nem sérült ráadásul jó is.

több mint 12 éve
Cutler és Marshall milyen édesek Twitteren, hát elolvadok 😀
Azt irogatják hogy milyen jó volt amikor együtt játszottak, és hogy jobbak voltak mit a mostani. Stafford-Megatron duó... Cutler várja szeretettel Marshallt Chicagoba. Adná az isten!!!!!!kovi470
Miamiban is nagy összhang volt köztük, mikor Marshall majdnem fejbe dobta a labdával, hogy aztán a másik édesanyja felől érdeklődjenek... :rolleyes: 😀

Jimmy: átnyálaztam 1-2 oldalt, a régebbi cikkeket is sehol nem említették, hogy Manningért kaphatunk comp. picket. Szóval gyanús hogy nem.tüsi91
Elméletileg igen....
Ha jól emlékszem, pont vele ment el több FA, mint amennyi jött...a fene tudja, hogyan számítják majd az embereket egymáshoz, de még az is előfordulhat, h kapunk érte vmit...
Elment máshová: Kreutz, Manning, Aro, Davis
Jött: Hurd, Spaeth, Spencer
Elvileg járna 1 mindenképpen...min. egy hetedik...ha mondjuk Manningért járna, akkor az szerencsés esetben 4, reálisan 5. kör
De a szerződések összege is nagyban számít...sőt...Bear
Kifelejtetted az isteni Roy-t. Szóval kilóra megvagyunk. Ha a szerződések összege is számít, akkor vastagon mínuszos. Pedig már vizionáltam egy 3. köröset. 😀

Szerintem is édes, ha maholnap 30 éves férfiak üzizgetnek egymásnak. Azt meg, hogy ki kivel hol lenne jobb, sose tudjuk meg. Régebben volt a Forma 1-ben az az ötlet, hogy minden pilóta üljön be egyszer minden kocsiba. Na, az tetszett volna, így tényleg megtudod, ki a legjobb 😀

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Calvin Johnson és a Stafford duó pedig jobb, mint Jay és Marshall tandeme volt.... bár nem Stafford miatt szvsz.tüsi91
Megatron meg nem ember.

OFF végeBazzani

Amúgy nem vgom miért divat Staffet fikázni...