Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Calvin Johnson és a Stafford duó pedig jobb, mint Jay és Marshall tandeme volt.... bár nem Stafford miatt szvsz.tüsi91
Most divat lett ekézni Staffordot,de annak az 5000 yardnak csak negyedét dobta Calvinnek.
Tudnék vagy 10 csapatot akik gondolkodás nélkül elfogadnák.
Megatron meg nem ember.

OFF vége

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Cutler és Marshall milyen édesek Twitteren, hát elolvadok 😀
Azt irogatják hogy milyen jó volt amikor együtt játszottak, és hogy jobbak voltak mit a mostani. Stafford-Megatron duó... Cutler várja szeretettel Marshallt Chicagoba. Adná az isten!!!!!!kovi470
Miamiban is nagy összhang volt köztük, mikor Marshall majdnem fejbe dobta a labdával, hogy aztán a másik édesanyja felől érdeklődjenek... :rolleyes: 😀

Jimmy: átnyálaztam 1-2 oldalt, a régebbi cikkeket is sehol nem említették, hogy Manningért kaphatunk comp. picket. Szóval gyanús hogy nem.tüsi91
Elméletileg igen....
Ha jól emlékszem, pont vele ment el több FA, mint amennyi jött...a fene tudja, hogyan számítják majd az embereket egymáshoz, de még az is előfordulhat, h kapunk érte vmit...
Elment máshová: Kreutz, Manning, Aro, Davis
Jött: Hurd, Spaeth, Spencer
Elvileg járna 1 mindenképpen...min. egy hetedik...ha mondjuk Manningért járna, akkor az szerencsés esetben 4, reálisan 5. kör
De a szerződések összege is nagyban számít...sőt...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azt irogatják hogy milyen jó volt amikor együtt játszottak, és hogy jobbak voltak mit a mostani. Stafford-Megatron duó... Cutler várja szeretettel Marshallt Chicagoba. Adná az isten!!!!!!kovi470
Miamiban is nagy összhang volt köztük, mikor Marshall majdnem fejbe dobta a labdával, hogy aztán a másik édesanyja felől érdeklődjenek... :rolleyes: 😀

Jimmy: átnyálaztam 1-2 oldalt, a régebbi cikkeket is. Sehol nem említették, hogy Manningért kaphatunk comp. picket. Szóval gyanús hogy nem. :/ . Pedig egy 4. köröst eltudtam volna/eltudnék képzelni. Hátha vmi csoda folytán belelő az új GM egy jó játékosba. 😊

Calvin Johnson és a Stafford duó pedig jobb, mint Jay és Marshall tandeme volt.... bár nem Stafford miatt szvsz.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
😊

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Azt irogatják hogy milyen jó volt amikor együtt játszottak, és hogy jobbak voltak mit a mostani. Stafford-Megatron duó... Cutler várja szeretettel Marshallt Chicagoba. Adná az isten!!!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Daniel Mannig után nem fogunk valami kompenzációs picket kapni? Tud erről valaki valamit? Ahhoz képest, hogy nálunk alig csinált valamit, elég jól teljesít Wade keze alatt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Colstonon kívül is van ott még remek elkapó nem is 1. Esetleg vkit húznak még a drafton. Nem hülyék, tudják, hogy az OL az alapja a játékuknak (erre még nálunk nem jöttek rá).

Annyi jó elkapó lesz FA, van 3-4 srác a drafton, akivel nagyon nem lehet mellényúlni (hello David Terrell). Hál Isten itt is látják, hogy Roy Williamsekkel, meg Knoxokkal nem lehet tartani a lépést a ligával. Fussunk hatékonyan, adjuk el a play actionoket, Cutler képességei meg megvannak hozzá. Ehhez kell majd elkapó.
több mint 12 éve
Én abban reménykedem, hogy az új GM-nek lesz annyi esze, hogy LT-be legalább alternatívát biztosít....
Éjjel néztem ezt a NO-falat....te jó ég, h mennyire leszedték a Det D-linet....Streif szarakodott néha, de ennyi...
Nicks egy vaddisznó...nagyjából két hibája volt az egész meccsen....én őt kérem a Húsvéti Nyúltól a csapatba....(bár a NO. túl ésszerű csapat, szerintem inkább Colstont engedik el, ha nem férnek be a cap alá...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tice az interjújában kiemelte, mennyire fontos olyan elkapót szerezni, aki megnyeri a párharca nagy részét. A tegnapi meccsek után ez nem is lehet kérdéses többé. Ezzel a felismeréssel csak 4 évvel vagyunk elmaradva, de jobb későn, mint kés nélkül.

“Details are the key. We need to detail everything out. Have a play for every situation. And have a way to get out of all bad plays.”
Ez nagyon bántja a szememet. Nincs is annál jobb, mintha a DC-k ingujjból lehívnak ellened egy meccet, mert neked minden szituációra megvan a játékod. :/ Epekedve várom, ki lesz a passzkoordinátor.Óóóó, legyen Koetter, mami, legyen Koetter. Ők ketten sikert sikerre halmoztak a Jaguarsnál.
Tice az interjújában kiemelte, mennyire fontos olyan elkapót szerezni, aki megnyeri a párharca nagy részét. A tegnapi meccsek után ez nem is lehet kérdéses többé. Ezzel a felismeréssel csak 4 évvel vagyunk elmaradva, de jobb későn, mint kés nélkül.

“Details are the key. We need to detail everything out. Have a play for every situation. And have a way to get out of all bad plays.”
Ez nagyon bántja a szememet. Nincs is annál jobb, mintha a DC-k ingujjból lehívnak ellened egy meccet, mert neked minden szituációra megvan a játékod. :/ Epekedve várom, ki lesz a passzkoordinátor.Óóóó, legyen Koetter, mami, legyen Koetter. Ők ketten sikert sikerre halmoztak a Jaguarsnál.füligjimmy
Na, visszakerestem ezt az interjút. Ez eddig a legalja. Ron Turner ásott egy kurva nagy gödröt, abba Tice még turkál egy kicsit. Megnéztem a meccs vágott verzióját, szerintem a pályán lévő 11 emberből hatnak maximum sejtései vannak, mi fog történni. Cutler nem állt meg a lábán 2 másodpercre se. MEgértem, hogy inkább szteppel párat, jobban jár, de hogy megint nem volt konzisztens 3-5 yardos passzjáték??? Ezzel a támadófallal mi a túrót akarsz? Nyomnak négyen, néha csak hárman, protban van 6, végezd el a matekot. De legalább elég lenne csak két embert duplázni!!! Jeffery-bírók, hát igen, érdekes volt, az tény. Drake talán nem tanította meg, hogy ne nyújtsa ki a karját SOHA!!! Ha nem ér hozzá, akkor se!! Miért tudta Shields állandóan megragadni a mezét? Mert tudta hova fordul, bazzeg!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Nekem mindegy, hogy ki az edző, csak ilyen elkapót találjon! 😀 (ha ismeritek, akkor bocs)
http://www.youtube.com/watch?v=NhN0OZA3aIs&NR=1&feature=fvwpcsi77
és ez még elsőosztályú is: http://www.youtube.com/watch?v=kHVArnFDjhg

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Nekem mindegy, hogy ki az edző, csak ilyen elkapót találjon! 😀 (ha ismeritek, akkor bocs)
http://www.youtube.com/watch?v=NhN0OZA3aIs&NR=1&feature=fvwp

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szerintem egy jó kezű TE után is nézelődhetnénk, mert Davis minden csak az nem. Bár a blokkolás sem az erőssége.
Amennyi nevet bedobtak/be fognak dobni..., hogy lassan teljesen képbe leszek a fél liga front office embereivel és segédedzőivel. 😀

A fű meg maradjon csak természetes. A műfűnek nincs feelingje 😀.
több mint 12 éve

Elhiszem hogy ha kirúgják Lovie-t akkor az bizonytalanságot szül a csapat körül de kérdem én nincs ez meg például most is? tegye fel a kezét aki optimista a következő szezonra nézve abból amit eddig látott! És most írjátok be ki rakta fel a kezét 😛 😂

Kéne egy kis vérfrissítés a csapatnak, kellenek új arcok és kell az új staff ami bizonyítási kényszert rak a rutinos öregekre is.
davemayer
Én egyelőre nem ugrom a Dunába. Tice esetében én jobban idegeskedem a play design és a gameplan miatt. Remélem itt jön képbe egy segédedző. A playcall tapasztalatot kicsit túlértékeltnek tartom (bár Turner játékai tényleg jól voltak megrajzolva, de a playcall, pffffff, mondjuk gameplant se tudott összerakni). Ha bejön, nagyszerű, ha nem, akkor miért ezt hívta, miért nem amazt. Szerintem eltolódunk a Shanahan-féle WCO felé (már három évvel ezelőt kellett volna). Szerintem így a támadófal nem fog annyira vacakul kinézni (powerfull running game, aha, zóna lesz abból, legalábbis remélem), sok play action, rollout, etc. Elkapó kell, hamár edge blocker nem lesz. Szívem szerint már túllennék a drafton, de még egyelőre GM sincs. 😀

Amúgy, ha nyáron lecserélték volna azt a trágya füvet, akkor Knox nem csúszik el, akkor Cutler nem töri el az ujját, akkor rájátszásban vagyunk, akkor Angelo marad. Szóval miért nem rúgják ki azt, aki sajnálta a lóvét a műfűre?

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tennessee Titans quarterbacks coach/passing game coordinator Dowell Loggains is emerging as a candidate for a similar position with the Chicago Bears, according to a source familiar with the situation.soma80
Dirk Koetter nevét is bedobták. (Jax OC/QB coach)
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Tennessee Titans quarterbacks coach/passing game coordinator Dowell Loggains is emerging as a candidate for a similar position with the Chicago Bears, according to a source familiar with the situation.
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Szted ha OL coach-ként (ahol az állásod ezen pár játékos teljesítményén áll vagy bukik elvileg) megbízott Webb-e akkor OC-ként nem? nem hiszem...
davemayer
De az nem lehet, hogy az új OL coach majd most megsúgja neki h Webb nem is olyan jó? Én ebben bízok 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Szted ha OL coach-ként (ahol az állásod ezen pár játékos teljesítményén áll vagy bukik elvileg) megbízott Webb-e akkor OC-ként nem? nem hiszem...

Elhiszem hogy ha kirúgják Lovie-t akkor az bizonytalanságot szül a csapat körül de kérdem én nincs ez meg például most is? tegye fel a kezét aki optimista a következő szezonra nézve abból amit eddig látott! És most írjátok be ki rakta fel a kezét 😛 😂

Kéne egy kis vérfrissítés a csapatnak, kellenek új arcok és kell az új staff ami bizonyítási kényszert rak a rutinos öregekre is.

Továbbra is fenntartom hogy Lovie-val ez a gárda nem lesz képes a megújulásra, van aki szerint igen?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tényleg kíváncsi leszek, mi fog történni...nyilván nem akartuk magunkat kiröhögtetni megint, h a leendő jelöltek nemhogy interjúra nem jönnek, de még a telefont sem veszik fel....ki akarna felszállni egy süllyedő hajóra....így vannak vele sokan...
Tice még nem volt kordinátor, hátha jól elsül a dolog...Marinénivel egész jól bejött...bár Webbet így se, úgy se tudom megbocsájtani...az uccsó meccsen már drukkoltam Allennek...szívből...ha eltávolítja, és nem kell látnom (erre sajnos nem sok esélyt látok), akkor nekem már egy egész szezonra megfelel OC-nek... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Annyi ezresem lenne, ahányszor itt a topikban leírva láttam a "Tice takarodjon" kifejezést...

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha most hoztak volna vkit, aki jön új elképzelésekkel és netán nem lesz vmi nagy dobbantás 2012ben, akkor ő is éppenúgy repülne, mint ahogy Lovie és a banda fog ez esetben. Akkor meg megint nem vagyunk sehol, mert jön egy új coaching staff, megint új elképzelések, playek.

Powerful running gamet akarunk nagy playekkel. Remélem ez nem azt jelenti, hogy megvannak elégedve az elkapó sorral.
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Nehéz, keserű offseasont látok magunk előtt. Tice... nem is mondok semmit inkább
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Tartani akarjuk a lépést a csoportriválisokkal erre Tice az OC... 😀 Szép.Delete
sudden death... arra van esély hogy ha látják hogy kiket gyűjt maga köré Lovie mégis elküldik???? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Tartani akarjuk a lépést a csoportriválisokkal erre Tice az OC... 😀 Szép.

több mint 12 éve
Ez Lovie offense lesz...run first...mondjuk abban azért reménykedem, h igazi kiegyenlített Offense-t akarnak itt fakítani...fele-felével kiegyeznék....nem pöffeszkedni van fran. Qb-nk...mondjuk azért sem, h összetörjék minden második snap után...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Hát nem vagyok elragadtatva mit ne mondjak, de a sablon lépést tettük meg. Ki tudja Tice milyen stílusú offenset erőltet majd.
Mindenesetre erősen csökkentek arra az esélyek, hogy a falban komoly változások legyenek.