Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
nincs woodoo jimmy? :o

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sziasztok! Kicsit Off: még egyszer köszi a gratulációkat, már otthon vagyunk mind a négyen! Meg is ünnepeltük szombaton, szerencsére másnap elmaradtak az ötperces tolóhányások 😀, viszont vasárnap olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam nézni a meccset....

On: Hát talán nem is baj, hogy nem néztem a meccset! Az összefoglalót megnéztem az NFL honlapján, illetve belelolvastam az eredménykövetőbe, meg itt a Bears topicba, így van fogalmam a meccsről. Szomorú vagyok, mert titkon azért reméltem, hogy valahogy féllábon, véres torokkal is behúzzuk ezt is..... Az utolsó akciót nézve még mindig nem tértem magamhoz 😕csi77
ON: Én azon csodálkoztam, hogy még említés szintjén sem volt benne ez a jelenet az eheti Shame Reportban.vandeminek
lehet túl nagy ziccer lett volna, vagy akkora ökörség hogy mind az öt helyet el kellett volna lőni rá :/ 😂

Asszem veszek vasárnapra egy kis KFC-t :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Sziasztok! Kicsit Off: még egyszer köszi a gratulációkat, már otthon vagyunk mind a négyen! Meg is ünnepeltük szombaton, szerencsére másnap elmaradtak az ötperces tolóhányások 😀, viszont vasárnap olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam nézni a meccset....

On: Hát talán nem is baj, hogy nem néztem a meccset! Az összefoglalót megnéztem az NFL honlapján, illetve belelolvastam az eredménykövetőbe, meg itt a Bears topicba, így van fogalmam a meccsről. Szomorú vagyok, mert titkon azért reméltem, hogy valahogy féllábon, véres torokkal is behúzzuk ezt is..... Az utolsó akciót nézve még mindig nem tértem magamhoz 😕csi77
OFF: Sok örömet a családnak!

ON: Én azon csodálkoztam, hogy még említés szintjén sem volt benne ez a jelenet az eheti Shame Reportban.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-adams-on-benching-they-just-want-me-to-play-better-20111201,0,3474184.story

Adams profin áll hozzá. De nincs is miért idegeskednie, a lóvéja megvan, ha mégis kirúgják, valaki úgyis leigazolja. Nagyon sajnálom, hogy Dusty pályafutása így alakul, mára szerintem a legjobb NT- között emlegethetnénk. Gyakorlatilag mozdíthatatlan volt. Most rotálunk 5 embert két poszton, nem egészséges.füligjimmy
Ha lenne két olyan ember belülre, akik konzisztensen jó teljesítményt nyújtottak nem lenne rotálás. Okoye talán a legkiegyensúlyozottabb.
Dusty meg 3 meccsig sem tudott egészséges maradni. Tommie Harrisel (a régi Harrisel) jó párost alkothattak volna.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan

On: Hát talán nem is baj, hogy nem néztem a meccset! Az összefoglalót megnéztem az NFL honlapján, illetve belelolvastam az eredménykövetőbe, meg itt a Bears topicba, így van fogalmam a meccsről. Szomorú vagyok, mert titkon azért reméltem, hogy valahogy féllábon, véres torokkal is behúzzuk ezt is..... Az utolsó akciót nézve még mindig nem tértem magamhoz 😕

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-adams-on-benching-they-just-want-me-to-play-better-20111201,0,3474184.story

Adams profin áll hozzá. De nincs is miért idegeskednie, a lóvéja megvan, ha mégis kirúgják, valaki úgyis leigazolja. Nagyon sajnálom, hogy Dusty pályafutása így alakul, mára szerintem a legjobb NT- között emlegethetnénk. Gyakorlatilag mozdíthatatlan volt. Most rotálunk 5 embert két poszton, nem egészséges.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
"@KristinCav This time its official..Jay and I are engaged again😊"

Lehet én gondolom rosszul, de ez az "again" nem jó jel.. Amúgy meg legyenek boldogok! :cool:vandeminek
Ejjej, felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Amúgy vannak a kislányról jobb, meg rosszabb fotók, hát nem tudom, ez valami fotosop lehet

füligjimmy
Meg a rakott krumpli...Cavallari a Hillsben szerepelt,sznob reality,exem nézte,mikor mondtam neki h Jay elveszi egyből mondta h tudja melyik,és h pont ezt a picsát😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Lehet én gondolom rosszul, de ez az "again" nem jó jel.. Amúgy meg legyenek boldogok! :cool:vandeminek
Ejjej, felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Amúgy vannak a kislányról jobb, meg rosszabb fotók, hát nem tudom, ez valami fotosop lehet

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Egész jól kezeli a kritikákat Jay barátunk 😀
Less talking out of you and more rehab! Go find some ice or something. RT @jaycutlerthumb: @JayCutler6 the cast is HUGE! btw how u doin?
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Julius Peppers named NFC Defensive Player of Month for November.

Jobb lenne azt mondani hogy idén már nem játszik, a Minnesota meccs ugye már januárban van. Én nagyon remélem hogy legalább a playoffra felépül (már ha bejutunk persze)

több mint 13 éve
off{
Cutler nősül:
http://deadspin.com/5863825/kristin-cavallari-has-finally-accepted-jay-cutlers-second-offer-of-marriage
}Black_Adder
Ezt már dobta a múltkor amúgy, ugye?szaba
Aha...de azóta már volt egy kamu eljegyzés is😀

nah SI.com..."Bears' Cutler not sure he'll return this season"

Read more: http://sportsillustrated.cnn.com/2011/football/nfl/11/30/jay.cutler.ap/index.html#ixzz1fDslDHxn

több mint 13 éve
Nem örülnék Martz távozásának. Új OC, új elképzelések stb. Cutlernek ez karrierje során az első olyan éve, mikor nem kapott új koordinátort az offseasonben. Jay néha vajúdik ebben a rendszerben, de idén van egy olyan offenseünk, amely képes meccseket is hozni.

Meglátjuk. Rettenetesen várom a hétvégi meccset, méghozzá azért, mert biztos egy elitként vagy legalábbis egy jól játszó Bears D lesz a pályán.
1 dologtól félek, mégpedig attól, ha hátrányból kell játszanunk. De must win meccs. Ahogyan az azt követő 2 is.
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan

Lehet én gondolom rosszul, de ez az "again" nem jó jel.. Amúgy meg legyenek boldogok! :cool:

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
off{
Cutler nősül:
http://deadspin.com/5863825/kristin-cavallari-has-finally-accepted-jay-cutlers-second-offer-of-marriage
}Black_Adder
Ezt már dobta a múltkor amúgy, ugye?
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
off{
Cutler nősül:
}

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
26 pont pedig valóban becsülendő és jó statisztika. KIs kötekedésnek megjegyezném, hogy ebbe van 4 defensive TD, és 3 speciel team TD.tüsi91
Még így is átlag 22 pont lenne, ami erős középmezőny... pedig a többi csapat non-O pontjait is ki kellene akkor venni, mert az nem túl jó mérce, hogy itt nem számolom, ott meg igen. 7 TD nem hiszem, hogy olyan irgalmatlanul sok.

Emlékezzetek vissza, Jeremy Bates mekkora megváltónak volt beharangozva.... hol is dolgozik most? Martzot nem fogják sokan hiányolni, ha elmegy (tuti elmegy a szezon végén), de mindig azt mondom, óvatosan álmodozz, mert időnként valóra válik.

Most ismét jön a Haine így meg úgy, én már azzal is elégedett lennék, ha a KC ellen nem lenne beszarva.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Félreértés elkerülése végett: Nekem (ünk) csak ezzel a rossz döntéssel volt problémánk. Mert az volt. De rossz döntések mindig is voltak, s lesznek is és lehet rajtuk csámcsogni. Volt ezen kívül is rossz döntése Martznak Chicagoban. Neki van egy rendszere, ezt többé kevésbé itt nem lehet alkalmazni. Egy botrányos offenseből faragott egy jó közepes egységet. Jelen pillanatban a személyi feltételek ennyit tesznek lehetővé.

Azt senki nem vitatja, hogy rengeteg dologban előre tudott lépni a csapat. Ron Turner alatt bottom 2 volt a run game, Martz szezonjaiban rossz kezdés után, mindig sikerült rátalálni az egyensúlyra. Cutler egyre éretebb, vigyáz a labdára, idén 10 meccsen 6 INT mindössze, vezetésnél egyszerűen képesek vagyunk zabálni az órát.

26 pont pedig valóban becsülendő és jó statisztika. KIs kötekedésnek megjegyezném, hogy ebbe van 4 defensive TD, és 3 speciel team TD.
több mint 13 éve
Így van , már belátta az adott hibáját, tudott váltani, jól tette, bejött - majd elköveti újra?! ráadásul rosszabb (QB) feltételek mellett? Nem mondom egy szóval sem hogy rossz, sőt én is örülnék ha maradna. Egy dolgot nem kéne, 2szer elkövetni 1 hibát. Ha 7-8 meccsenként van egy elkúrt az tényleg rendben van, de ha lehet ezt ne itt és most kövesse el ha szabad kérnem.

És ne cáfoljon rám ha lehet a KC ellen(2 in a row...), a PITT bebizonyította hogy futball nélkül is lehet nyerni ellenük, csak nem szabad elkúrni. Basic playcalling és nyertünk - pontzuhatagot akarunk, színezzük egy kicsit és mindjárt szoros lesz. Márpedig aki ezt a KC-t nem veri meg annak az egész eddigi győzelmeit el kell venni, felszántani a pályáját és behinteni sóval 😛davemayer
Jogos,én ilyesmit vártam most is,nem kell Tebow-ing de Hanie nem Jay,bármennyire bíznak benne és bármit csinál edzéseken.De messze van még gameday...

több mint 13 éve
Így van , már belátta az adott hibáját, tudott váltani, jól tette, bejött - majd elköveti újra?! ráadásul rosszabb (QB) feltételek mellett? Nem mondom egy szóval sem hogy rossz, sőt én is örülnék ha maradna. Egy dolgot nem kéne, 2szer elkövetni 1 hibát. Ha 7-8 meccsenként van egy elkúrt az tényleg rendben van, de ha lehet ezt ne itt és most kövesse el ha szabad kérnem.

És ne cáfoljon rám ha lehet a KC ellen(2 in a row...), a PITT bebizonyította hogy futball nélkül is lehet nyerni ellenük, csak nem szabad elkúrni. Basic playcalling és nyertünk - pontzuhatagot akarunk, színezzük egy kicsit és mindjárt szoros lesz. Márpedig aki ezt a KC-t nem veri meg annak az egész eddigi győzelmeit el kell venni, felszántani a pályáját és behinteni sóval 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nekem alapból nem lenne bajom Martz-al ha nem lenne minden 7-8dik meccse totál elkúrva néhány kiváló "újítással". és általában a legrosszabbkor. Fejlődött vele az offense, de ha akar menjen.davemayer
Kapásból 32 koordinátorról el lehet mondani. Most nem azért, de minden csapatnak van szar meccse. Néhány csapatnak szar szezonja. Aki menni akar, azt vissza nem kell tartani. De míg egy új OC keze alatt le nem tesz a csapat az asztalra egy olyan szezont, mint ez, addig nem gyújtok petárdát. Senkinek nem tűnik fel szerintem, de 26 átlagponttal, és +9 TO mutatóval állunk eddig. Ha ez szar, akkor eddig én rossz csapatot nézhettem, mert kifejezetten jónak tartom az eddigiekhez képestfüligjimmy
Ebben egyetértek,minden nem jöhet be minden meccsen,minden csapat mást játszik...ha csak minden 7-8. meccs tré az messze jó.Martznek volt egy rendszere,mikor idejött azt mondták ennyit tud,ezt csinálta Detroitban és próbálta SF-ben,de mikor rájött h nem megy tudott váltani,mindkét offseason után.Ezzel a hívással se lett vna semmi bajom ha egy megnyert meccsen húzza a 4. negyedben.Turnerhez képest tlg zseni,nem lenne jó ha menne.

Más...Iwuh the team leader in special teams tackles waived.

több mint 13 éve
Nekem alapból nem lenne bajom Martz-al ha nem lenne minden 7-8dik meccse totál elkúrva néhány kiváló "újítással". és általában a legrosszabbkor. Fejlődött vele az offense, de ha akar menjen.davemayer
Kapásból 32 koordinátorról el lehet mondani. Most nem azért, de minden csapatnak van szar meccse. Néhány csapatnak szar szezonja. Aki menni akar, azt vissza nem kell tartani. De míg egy új OC keze alatt le nem tesz a csapat az asztalra egy olyan szezont, mint ez, addig nem gyújtok petárdát. Senkinek nem tűnik fel szerintem, de 26 átlagponttal, és +9 TO mutatóval állunk eddig. Ha ez szar, akkor eddig én rossz csapatot nézhettem, mert kifejezetten jónak tartom az eddigiekhez képest

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nekem alapból nem lenne bajom Martz-al ha nem lenne minden 7-8dik meccse totál elkúrva néhány kiváló "újítással". és általában a legrosszabbkor. Fejlődött vele az offense, de ha akar menjen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Amúgy ha ennyire tudta, akkor talán illet volna szólni, mert az összes többi védő megette.... szóval azért na. Méghogy a formációból kitalálta.... ugyanezt felrakták a pályára előtte egy tucatszor, kétszer nem volt ugyanaz a play. Ő meg tudta. :/ Hoxba lett volna ilyen okos, talán ki se rúgják.füligjimmy
nem is mondta, hogy egyedül a formációból tudta, hanem hogy a helyzetből sejtette, és amikor meglátta a formációt, tudta. ahogy ti is leírtátok 100x, gyökér hívás volt (így meg főleg)Szobi22
A liga legszarabb vakoldali falembere, aki tavaly a liga legszarabb erősoldali falembere volt, azt se tudta, merre vana pályán, éppen kit kell megütni. A régi szomszédom legalább pontosan tudta, hogy az asszonyt kell megcsapni, és azt is tudta, pontosan hogy (igaz történet sajna). Most abba belemehetünk, hogy egy játékostól nem kérsz olyat, amit nem tud végrehajtani, de ha egy falember nem tud blokkolni, megette a fene az egészet.

Amúgy a kérdés hamar megoldódhat.

http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-report-bears-martz-interested-in-arizona-state-job-20111129,0,2721559.story

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Amúgy ha ennyire tudta, akkor talán illet volna szólni, mert az összes többi védő megette.... szóval azért na. Méghogy a formációból kitalálta.... ugyanezt felrakták a pályára előtte egy tucatszor, kétszer nem volt ugyanaz a play. Ő meg tudta. :/ Hoxba lett volna ilyen okos, talán ki se rúgják.füligjimmy
nem is mondta, hogy egyedül a formációból tudta, hanem hogy a helyzetből sejtette, és amikor meglátta a formációt, tudta. ahogy ti is leírtátok 100x, gyökér hívás volt (így meg főleg)

több mint 13 éve
Hamár itt tartunk. 1. hét Falcons: Tökéletesen eljátsszák a playt, Cutler fordul dob, 2 méterrel Davis fölé. Sima TD lett volna.
Talán Lions ellen, Cutler fordul dob, rövid. Punt. 12.hét Raiders: Hanie fordul dob, gyenge a passz, hoho Curry pont ott volt. Biztos nem elemezték ki. Ha Hanie jól dobja, akkor is max incomplete. INT.tüsi91
"I'll never forget seeing it on film and saying, 'That's their go-to play. If they need these points, that's their play,'" he told reporters Sunday, according to a story on the San Francisco Chronicle website. "Then I saw the formation on the field and I was like, 'This is easy, I'm just going to wait for them to throw it to me.'" Curry
advantage tüsi91anfernee
Ha megnézed azt a játékot, Dzsámárkusz úgy elfut mellette, mintha nem is látná. Ha egy kicsit korábban engedi el az a faszpörgettyű az emberét, és neadjisten nem felejt el blokkolni, akkor Curry tudhatott volna akármit, Davis érintetlenül fut be. Valakivel nem érdemes vesződni, de most nem feccölnek bele egy picket, vagy pénzt egy LT-be. Amúgy ha ennyire tudta, akkor talán illet volna szólni, mert az összes többi védő megette.... szóval azért na. Méghogy a formációból kitalálta.... ugyanezt felrakták a pályára előtte egy tucatszor, kétszer nem volt ugyanaz a play. Ő meg tudta. :/ Hoxba lett volna ilyen okos, talán ki se rúgják.füligjimmy
Jó és ha Curry a Vágási Feri a telepről és egyedül akarta learatni a babérokat?😊 Tény h rájátszik de tlg kb sejthette mi jön...meg persze 2nd és kevésnél lehet az ilyenekkel számolni mert ugye 3ra max megfutják ha megfutják...hacsak nem pick a vége,nem akarom ragozni de ezen nem tudom túltenni magam😊 fényt kaptam,ennyi,majd most hétvégén javítunk.