Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Lovie: "Caleb is our quarterback."Hol hallottam én már ezt.... 😊
több mint 12 éve
Fortét már vissza nem hoznám. Cutler nyilatkozott valami olyasmit, hogy nem szeretne új rendszert megtanulni. El is hiszem. De elküldte Martzot a picsába meccs közben. Kritizálja a sajtótájékoztatókon, csak van annyira intelligens, hogy nem veszik észre. Az egész stáb tudja, mondja, hogy mennyire fontos a folytonosság. Igazuk is van. Felajánlottak az öregnek egy szerződést, amit viszont elutasított. Mert megy az ASU-hoz? Miért merült ott fel egyáltalán a neve? Mert ott dolgozott 20 évvel ezelőtt? A szomszédasszony macskáját bemutattam áldozatként a szellemeknek, de semmi válasz.inkább a harmadába... 😉
Jöjjön Jeremy Bates, draftoljuk Zeitlert Carimi mellé, Spencert tesszük centernek, elhozzuk Eddie Royalt és puff, meg is javítottam a csapatot 😀
dave: most látom az új rangodat. 😀 Tőlem holnap kivághatják őket a picsába. De azt azért ne felejtsük el, hogy Smith/Angelo volt az a két ember, aki ezt a franchise-t a béka segge alól felhozta a liga első felébe, néha harmadába.füligjimmy
elismerem hogy kicsit túlzó a dolog (látszik hogy socceren nőttem fel na 😀 ) és ha látok valami javulást vagy legalább egy kis tendenciát arra hogy nem totál fogalmatlanok akkor átíratom másra de amíg ezt látom addig nem. A kialakult helyzet felmentést ad a vereségekre de a játék teljes összeomlására már nem, az az ő saruk. Márpedig nagyon nem mindegy hogy kapunk ki vsz...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Fortét már vissza nem hoznám. Cutler nyilatkozott valami olyasmit, hogy nem szeretne új rendszert megtanulni. El is hiszem. De elküldte Martzot a picsába meccs közben. Kritizálja a sajtótájékoztatókon, csak van annyira intelligens, hogy nem veszik észre. Az egész stáb tudja, mondja, hogy mennyire fontos a folytonosság. Igazuk is van. Felajánlottak az öregnek egy szerződést, amit viszont elutasított. Mert megy az ASU-hoz? Miért merült ott fel egyáltalán a neve? Mert ott dolgozott 20 évvel ezelőtt? A szomszédasszony macskáját bemutattam áldozatként a szellemeknek, de semmi válasz. Jöjjön Jeremy Bates, draftoljuk Zeitlert Carimi mellé, Spencert tesszük centernek, elhozzuk Eddie Royalt és puff, meg is javítottam a csapatot 😀
dave: most látom az új rangodat. 😀 Tőlem holnap kivághatják őket a picsába. De azt azért ne felejtsük el, hogy Smith/Angelo volt az a két ember, aki ezt a franchise-t a béka segge alól felhozta a liga első felébe, néha harmadába.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Adam Schefter: An MRI on Bears RB Matt Forte's knee today confirmed he suffered a grade 2 MCL sprain, with no damage to ACL.2-6 hét. Ez volt Cutlernek is nem? Fortet mikor fogják basztatni amiért nem állt vissza?
több mint 12 éve
Ajánlom figyelmedbe a tavalyi Pats elleni meccsüket: hiányzott a fél csapat+ Rodgers is és mégis vért izzadt a Pats hogy nyerni tudjon. Persze kellett hozzá Quinn mint backup QB (aki nem igazán backup mert jobb annál), sütött róla hogy ugyanazt a szisztémát gyakorolja edzésen mint Rodgers, a mozgása is hasonló volt. Nekem is fáj ezt mondani de azért megsüvegelendő ahogy építkeztek az évek alatt, el lehetne nézni pár dolgot.McCarthynak évei voltak, hogy összerakja a rendszerét, és az elején igencsak vért pisáltak. Ráadásul ne feledjük, ők is draftolgattak csereirányítókat, itt meg elpörkölsz egy 5. kört, meg egy 7. kört, már lehülyéznek. Haine ennyit tudott megtanulni két év alatt. És akkor miért Collins állt be helyette. Hát oda ne rohanjak, a szöszi edzésen se művelhet kurva nagy csodákat.
Jimmy a kérdésem arra irányult hogy te komolyan azt gondolod hogy Angelo draft "filozófiája" meg fog változni?davemayer
Angelo draftfilozófiája szerintem már változott, Ruskell érkezésével kapcsolt egy sebességet, és ha megnézed, néhány playmaker minden évben érkezett. Ez még mindig kevés, támadófal nélkül túrót nem ér az egész. Idén pechünk is van persze, szóval nem lehet most valós képet kapni a csapatról. Egyáltalán nem kilátástalan a helyzet, jövőre bőven ott lehetünk az elején.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ajánlom figyelmedbe a tavalyi Pats elleni meccsüket: hiányzott a fél csapat+ Rodgers is és mégis vért izzadt a Pats hogy nyerni tudjon. Persze kellett hozzá Quinn mint backup QB (aki nem igazán backup mert jobb annál), sütött róla hogy ugyanazt a szisztémát gyakorolja edzésen mint Rodgers, a mozgása is hasonló volt. Nekem is fáj ezt mondani de azért megsüvegelendő ahogy építkeztek az évek alatt, el lehetne nézni pár dolgot. Jimmy a kérdésem arra irányult hogy te komolyan azt gondolod hogy Angelo draft "filozófiája" meg fog változni?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Abszolút nem várom, hogy megváltozzon, egy 5. körös játékos, 3. számú elkapó tehetsége alapján. Kell ilyen is a rosterre. Csak az a baj, hogy nagyobb terhet raknak rá, mint amit elbír. Mert nincs jobb. És ha te vagy az edző, akkor kiver a hideg verejték, mert egy ilyen játékot kell hívni, és nem tudod, hogy megcsinálja kétszer három meccs alatt. Carimi kihullott, eltűntek a screenpasszok. Williams kihullott, gyakorlatilag eltűntek a húzások, teljesen megbízhatatlan a fal. Culer kiesett, Haine nem olvassa a blitzeket, nem érzi a zsebet, be is van kekszelve (egyedül ez dühít). Most mit csinálsz akkor, ha nincs egy olyan játék se a tarsolyodban, amiből biztosan tudsz két yardot hozni? Ennek a meccsnek a végére asszem tizenhárom játék volt negatív yardos :o Gyakorlatilag minden negyedik snapre hátramentél egy kicsit. Pár évvel ezelőtt ez volt a védelemmel. Blitzeltek, embereztek, tótágast álltak, mégse tudtak megállítani senkit se. Egy edző ilyenkor mit tud csinálni? Szerelni, blokkolni, elkapni senki nem tud a játékosok helyett. Kiestek a legfontosabb láncszemek, ez van. Nem kell a tavalyi GB-t mondogatni, Rodgers, Jennings, Raji stb. nélkül ők se lennének sehol.Knox a Chargers ellen egy ilyen passzt elkapott. Akkor mondjuk Cason nem nézte a labdát. Most nézték mind a ketten, a védő megállt, Knox nem. Ha egy védő jobban látja a labdát, aztán megcsinál melletted egy patent kétkezes elkapást, az gáz. De legalább lefutotta volna az emberét, akkor azt mondom, aluldobták. De még nyomorult tíz centire se tudott elszakadni.miért várod tőle hogy megváltozzon? szted reális? sztem nem.davemayer
A hátralévő 5 meccs kínos lesz.Ez egy olyan szitu, amit nem éltek még át Bears drukkerek. Talán végre látja Ánheló, hogy támadófal, aztán támadófal, aztán elkapók. Mert engem nem a vereség zavar, de az már frusztrál, hogy évek óta ugyanazt mondogatjuk.füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Knox a Chargers ellen egy ilyen passzt elkapott. Akkor mondjuk Cason nem nézte a labdát. Most nézték mind a ketten, a védő megállt, Knox nem. Ha egy védő jobban látja a labdát, aztán megcsinál melletted egy patent kétkezes elkapást, az gáz. De legalább lefutotta volna az emberét, akkor azt mondom, aluldobták. De még nyomorult tíz centire se tudott elszakadni.miért várod tőle hogy megváltozzon? szted reális? sztem nem.
A hátralévő 5 meccs kínos lesz.Ez egy olyan szitu, amit nem éltek még át Bears drukkerek. Talán végre látja Ánheló, hogy támadófal, aztán támadófal, aztán elkapók. Mert engem nem a vereség zavar, de az már frusztrál, hogy évek óta ugyanazt mondogatjuk.füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Knox a Chargers ellen egy ilyen passzt elkapott. Akkor mondjuk Cason nem nézte a labdát. Most nézték mind a ketten, a védő megállt, Knox nem. Ha egy védő jobban látja a labdát, aztán megcsinál melletted egy patent kétkezes elkapást, az gáz. De legalább lefutotta volna az emberét, akkor azt mondom, aluldobták. De még nyomorult tíz centire se tudott elszakadni. A hátralévő 5 meccs kínos lesz.Ez egy olyan szitu, amit nem éltek még át Bears drukkerek. Talán végre látja Ánheló, hogy támadófal, aztán támadófal, aztán elkapók. Mert engem nem a vereség zavar, de az már frusztrál, hogy évek óta ugyanazt mondogatjuk.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
+1Mivel lenne jobb McNabb? Hát abban, hogy McNabb szerintem egy 2-3 TD-t dobott volna tegnap. És nem azért mert szuperkirály, hanem mert alap passzot véghez tud vinni. Kiszopott mindenki, nagyon nem lenne mindegy, hogy nyerünk-e még 1-2-t, és egy normál QB-val ez PO lehet bőven. És szvsz dropoljanak 3-al többet, de ne azon menjen el, hogy a QB nem tud egy 20-22 yardos passzt megdobni.Nálunk Knox a hibás mindenért persze meg a többi kurvajó igazolás...nem aki őket hozta...meg akinek a sémáját játszani akartuk és idehozott olyan kurvajó játékosokat akik egy év után repültek tavaly.Sózzák fel a soldier fieldet.anfernee
A Knox-os INT-nél én nem értek egyet azzal, hogy Knox-ot a sárga földig le kell hordani. Persze egy 2 fejjel magasabb WR valószínű megoldotta volna minimum incomplete-re, de aládobják mint az állat, és egyszerűen nem ért fel oda. Azért meg kell ám állnia, visszaelőzni a már megvert CB-t, és akkor még ugorja is le, mindezt fél mp. alatt, hát nem tudom talán tehetett volna többet, de azért nagyon nem gondolom hogy tehetett róla.fetomy
El lehet gondolkodni ki a hibás, a játékos aki hibázik vagy teszem azt gyenge vagy az aki csináltatja vele a hülyeséget vagy adott esetben a pályán hagyja.
Sokan bíztunk Hanie-ben még a 2 meccs előtt, teljes joggal hiszen tavaly amikor beszállt csinált jó playeket, jó drive-okat is, persze volt INT-je is de az összkép pozitív volt vele kapcsolatban- eddig. Múlt héten egy rosszul managelt meccsen kidomborítottuk a hiányosságait, L idegenben. Mérges voltam nagyon mert fogható lett volna a Raiders (most a MIA mit csinált velük...) de azt mondom látva a sorsolást ez még a PO szempontjából belefért volna. Erre tegnap egy olyan ideális ellenfél ellen mint a KC (0 offense, jobb D de ha elfáradnak ők sem olyan ütősek) sikerül hazai pályán megint futni az eredmény után, és dobáltatni azt a srácot aki múlt héten nem villantott finoman szólva? hát mi ez ha nem totális analfabetizmus? Ők látják edzésen is, nem csak meccseken, mi csak ott de még mi is egyetérthetünk abban hogy ez a srác nem a big playekre született. Továbbra is fenntartom hogy egy normális playhívással még a második félidőben is nyerhető lehetett volna a meccs. 1&goal a 3 yardon... szánalmas. Egy ideig nem fogok magamhoz térni ebből, rosszabb érzés bármelyik vereségnél eddig amit megéltem.
nagyon várom hogy eltelik-e ez a szezon következmények nélkül vagy hagyjuk tovább építkezni a mestert és várjuk a csodát kb úgy mint ahogy Martz várta tegnap (anyád).
Lehet hogy én is fogok a jövőben úgy beszélni a szezonról hogy "ha Cutler van ez sima PO, meg milyen jók voltunk 7-3-ig", lehet hogy igaz is de ebben a sportban egy ilyen helyzetre fel kell tudni készülni (tavalyi GB pl).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A védelemmel nem volt gond, 10 pont nem sok, ahhoz is egy olyan play kellett, ami ritka mint a fehér holló. 1 millió hail mary-ből 1 lesz TD. Szóval a KC egy FG-ra volt jó valójában. Nem a védelmen ment el.Mint már fentebb is írták, Conte volt aki odaütött. Egyébként meg idén jó pár Intet fogott Urli és Ő még mindig hozza az elvárt szintet ez a TD Pech volt, nem ezen ment el a meccs hanem a fos Offensen aki 3 pontot bírt csinálni!!!Jó de ha McNabb idejön összetöretni magát, az is jobb neki, minthogy senkinek nem kell 😀Lecsapta a labdát ahelyett, hog elkapni próbálta volna. Pont egy támadó kezébe. Szerintem ez nem faszság, 1000 alkalomból 999-ben tutibb megoldás. My 2 cents.picidzé
Urlacher? Az nem úgy volt, hogy Urli elkapta, és a védő (talán Wright) kiütötte a kezéből és úgy lett a McFejfájásé?fetomy
Én sokáig bíztam és hittem a POban még ezzel a Hanie gyerekkel is de ezután a meccs után szerintem nyugodtan felejtsük el.
Mcnabb meg itt sem tudna csodát tenni,ahogy a Vikingsnél sem tudott.kutya23c
A támadósor 3 pontot tudott csinálni összesen. Még1x leírom: A támadósor 3 pontot csinált egy teljes meccsen. 3 pont. 3.... 3 azaz három pont. Nocomment.. Valaki nagyon magába szállhatna ott a csapatnál!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
kutya23c
223
Mint már fentebb is írták, Conte volt aki odaütött. Egyébként meg idén jó pár Intet fogott Urli és Ő még mindig hozza az elvárt szintet ez a TD Pech volt, nem ezen ment el a meccs hanem a fos Offensen aki 3 pontot bírt csinálni!!!Jó de ha McNabb idejön összetöretni magát, az is jobb neki, minthogy senkinek nem kell 😀Lecsapta a labdát ahelyett, hog elkapni próbálta volna. Pont egy támadó kezébe. Szerintem ez nem faszság, 1000 alkalomból 999-ben tutibb megoldás. My 2 cents.picidzé
Urlacher? Az nem úgy volt, hogy Urli elkapta, és a védő (talán Wright) kiütötte a kezéből és úgy lett a McFejfájásé?fetomy
Én sokáig bíztam és hittem a POban még ezzel a Hanie gyerekkel is de ezután a meccs után szerintem nyugodtan felejtsük el.
Mcnabb meg itt sem tudna csodát tenni,ahogy a Vikingsnél sem tudott.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
picidzé
532
Jó de ha McNabb idejön összetöretni magát, az is jobb neki, minthogy senkinek nem kell 😀Lecsapta a labdát ahelyett, hog elkapni próbálta volna. Pont egy támadó kezébe. Szerintem ez nem faszság, 1000 alkalomból 999-ben tutibb megoldás. My 2 cents.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Jó de ha McNabb idejön összetöretni magát, az is jobb neki, minthogy senkinek nem kell 😀Conte...ügyes volt ő is,Urlacher bevállalta h mind2en le akarták ütni
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Mivel lenne jobb McNabb? Hát abban, hogy McNabb szerintem egy 2-3 TD-t dobott volna tegnap. És nem azért mert szuperkirály, hanem mert alap passzot véghez tud vinni. Kiszopott mindenki, nagyon nem lenne mindegy, hogy nyerünk-e még 1-2-t, és egy normál QB-val ez PO lehet bőven. És szvsz dropoljanak 3-al többet, de ne azon menjen el, hogy a QB nem tud egy 20-22 yardos passzt megdobni.Nálunk Knox a hibás mindenért persze meg a többi kurvajó igazolás...nem aki őket hozta...meg akinek a sémáját játszani akartuk és idehozott olyan kurvajó játékosokat akik egy év után repültek tavaly.Sózzák fel a soldier fieldet.
A Knox-os INT-nél én nem értek egyet azzal, hogy Knox-ot a sárga földig le kell hordani. Persze egy 2 fejjel magasabb WR valószínű megoldotta volna minimum incomplete-re, de aládobják mint az állat, és egyszerűen nem ért fel oda. Azért meg kell ám állnia, visszaelőzni a már megvert CB-t, és akkor még ugorja is le, mindezt fél mp. alatt, hát nem tudom talán tehetett volna többet, de azért nagyon nem gondolom hogy tehetett róla.fetomy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Jó de ha McNabb idejön összetöretni magát, az is jobb neki, minthogy senkinek nem kell 😀Urlacher? Az nem úgy volt, hogy Urli elkapta, és a védő (talán Wright) kiütötte a kezéből és úgy lett a McFejfájásé?
több mint 12 éve
denver idegenben, Seahawks otthon, GB idegenben, MIN idegenben. Ha most ebből McNabbel megnyerünk 2őt akkor megkövetem magam vele kapcsolatban de szerintem tuti nem lenne meg vele sem. Persze leigazolhatják, ártani nem árt de az OL kivégezné.Ha akartunk volna kezdeni valamit ezzel a szezonnal a KC meg kell verni ha Tice irányít akkor is. Mondom, ha nincs Urlacher idiótasága és Gould megrúgja 41ről akkor még így is nyerünk 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mivel lenne jobb McNabb? Hát abban, hogy McNabb szerintem egy 2-3 TD-t dobott volna tegnap. És nem azért mert szuperkirály, hanem mert alap passzot véghez tud vinni. Kiszopott mindenki, nagyon nem lenne mindegy, hogy nyerünk-e még 1-2-t, és egy normál QB-val ez PO lehet bőven. És szvsz dropoljanak 3-al többet, de ne azon menjen el, hogy a QB nem tud egy 20-22 yardos passzt megdobni.A Knox-os INT-nél én nem értek egyet azzal, hogy Knox-ot a sárga földig le kell hordani. Persze egy 2 fejjel magasabb WR valószínű megoldotta volna minimum incomplete-re, de aládobják mint az állat, és egyszerűen nem ért fel oda. Azért meg kell ám állnia, visszaelőzni a már megvert CB-t, és akkor még ugorja is le, mindezt fél mp. alatt, hát nem tudom talán tehetett volna többet, de azért nagyon nem gondolom hogy tehetett róla.
több mint 12 éve
😂 ez jó.Jó, ha már itt tartunk, mit várunk olyan tulajdonosoktól, akik ellene vannak egy cheerleader csapatnak? Csöcs nélkül nyerni? Lehetetlen!picidzéCeterum censeo: Jerry Angelinem esse delendam! 😊picidzéés Jerry egeret ki alkalmazza évek óta? :/davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé
532
Jó, ha már itt tartunk, mit várunk olyan tulajdonosoktól, akik ellene vannak egy cheerleader csapatnak? Csöcs nélkül nyerni? Lehetetlen!és Jerry egeret ki alkalmazza évek óta? :/davemayer1 kérdés: ha nincs a csapatban normális játékos (Martz-ot de sajnálom...), ha (sarkítva) az 5-6-10 évvel ezelőtti draftokból és néhány FA-ből él a csapat azért ki a felelős? Mert felelős mindig van, és ez most egy olyan helyzet hogy el kell kezdeni keresni is...davemayerCeterum censeo: Jerry Angelinem esse delendam! 😊picidzé
több mint 12 éve
és Jerry egeret ki alkalmazza évek óta? :/1 kérdés: ha nincs a csapatban normális játékos (Martz-ot de sajnálom...), ha (sarkítva) az 5-6-10 évvel ezelőtti draftokból és néhány FA-ből él a csapat azért ki a felelős? Mert felelős mindig van, és ez most egy olyan helyzet hogy el kell kezdeni keresni is...davemayerCeterum censeo: Jerry Angelinem esse delendam! 😊picidzé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé
532
1 kérdés: ha nincs a csapatban normális játékos (Martz-ot de sajnálom...), ha (sarkítva) az 5-6-10 évvel ezelőtti draftokból és néhány FA-ből él a csapat azért ki a felelős? Mert felelős mindig van, és ez most egy olyan helyzet hogy el kell kezdeni keresni is...davemayerCeterum censeo: Jerry Angelinem esse delendam! 😊
több mint 12 éve
tüsi az OL tényleg botrány de amikor Hanie nem rohan ki a zsebből hanem benne maradt zsinórban jött 3 jó passz és ott voltunk a RZ-ban- majd jött a funny INT... Williamsnek a kezében volt a labda, egyszer csinálná meg amiért idehozták...ja és olyan csapat ellen kaptunk ki aki kikapott volna tőlünk ha nincs Urlacher funny TD-je(...) és Gould berúgja azt amit be szokott- ilyen teljesítményű csapattól kaptunk ki tegnap, hányingerem van ha belegondolok.
Ha első éves HC lenne nálunk és ez a helyzet azt mondom örökölt egy csapatot, nem jött ki jól belőle, sérülések hátráltatják, de sajnos nem elég mély a roster de majd jövőre már biztos figyel majd erre is - de ez a tejbetök itt álldogál már az oldalvonalnál több éve!!! Ezen a meccsen is amikor látszott hogy fel kell rázni a csapatot mert elúszhat a meccs egy hangos szava nem volt csak bámulta a kivetítőt meg sétálgatott.
1 kérdés: ha nincs a csapatban normális játékos (Martz-ot de sajnálom...), ha (sarkítva) az 5-6-10 évvel ezelőtti draftokból és néhány FA-ből él a csapat azért ki a felelős? Mert felelős mindig van, és ez most egy olyan helyzet hogy el kell kezdeni keresni is...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért Lovie összekapart anno egy szar O-val (rexy...) egy SB részvételt ill tavaly egy konferencia döntőt. Most is, ha nincs Cutler kiválása ki tudja mi lett volna az előző két meccs végeredménye, lefogadom, h nem 0-2.... nem fog ő menni sehova.A SB-év a D kimagasló teljesítményéről szólt, az meg hogy ezt a szar O-el kellett összekaparni pont az ő sara ("Rex is our QB..."). De tegyük fel hogy az ő keze van abban hogy eljutott a csapat a SB-ig. A tavalyi konf. döntőig való menetelés már inkább tűnt az ő illetve a coaching staff érdemének, nagyon jól sikerült elfedni a hiányosságokat egészen addig amíg nem jött szembe egy normális GB (vagy már a Pats alázása a Soldieren is elég intő jel lehetett volna?). Ne értsd félre, a tavalyi év nagyon jó volt szerintem, a csapat többet nyújtott mint az elvárható volt tőle. A kérdésem az lenne hogy vajon feltette-e az offseason alatt a kérdést magának a staff hogy miért nem sikerült a SB? nálam a válasz az egyre inkább kiismerhető D (amelyik csapat a sec-t támadja az szinte biztosan pontokat ér el) és Cutler folyamatos veretése. Ehhez képest milyen erősítések voltak a nyáron? hát nem sok, leginkább Barber jut az eszembe akit lehet használni is, feltéve ha gyökér Martz hajlandó backup QB-val 1&goal a 3 yardról szitunál hajlandó odaadni neki a labdát - neeem, passzoljunk... Kiknek? a nem létező WR-eknek?
Martz igen, de őt nem is bánom. Szakértők szerint rá fogunk menni Mcnabb-re.soma80
Ide lehet hozni McNabbet de most őszintén, minek? Melyik egységünk végzi ki előbb, az OL vagy a WR corps?
Lehet mentségeket keresni (és találni mert vannak) de ahol ilyen leépülés van 2 meccs alatt ott szvsz az egész staff gyenge, ezt ki kell jelenteni sajnos.
Ezt a mostani helyzetet nem a jelen szülte hanem a múlt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
...davemayerTeljesen impotens offense, aminek több összetevője van. S sztem ezen a meccsen sem Martz volt a legfőbb. Egyszerűen olyan rossz játékosokkal kénytelen együtt dolgozni, hogy ez NFL szinten röhej. Cutler ha jó formában van ezt tudja ellensúlyozni. Höh Mr. Magic Hollai, most tessék sarat dobálni a csávóra.
Hanie gyenge. Nem érzi a zsebet, 7 sack botrány, de Cutlernél is lett volna minimum 4, mert az offense line olyan trágya teljesítményt nyújtott, hogy nekem volt már kínos. Aztán sztem nem Martz lehet attól, hogy Hanie a tök üres célpontot (Bennett TD esély, Bennettre még egy passz, Hurd) 2 méteres körzetben nem talál el, holott védőt, még a Hubble-el sem sikerült volna találni a közelben. Aztán szerintem nem Martz tehet arról, hogy volt egy olyan kretén a csapatban, aki időkérés utáni játékban nem tudta hova kell állnia, és ezzel meghiúsult egy könnyű TD. Szerintem nem Martz tehet arról, hogy Hanie zsinórban kioszt 4 olyan passzt, hogy csak csettintünk, aztán a következőt beszerkeszti 3 ember közé, de RWnek nem sikerült elkapni, pedig annál pontosabb labdát nem kaphatna. Szerintem a deep passz is jó playcall volt, csak Knox egy gyökér (elnézést az itteni fanjaitól). Remélem eltakarítják a nyáron. Nem volt egy jó passz, de nem is volt rossz. Kérem tisztelettel, ha esetleg Knox megpróbált volna harcolni érte. Felsorolok 28+ másik csapatot, ahol a 2. számú elkapó ebből complete passzt csinál, vagy DPI-t, de legrosszabb esetben incompletet. Ennyit erről 10 perces jutub videót összelehetne vágni a Knoxra dobott INTekről. Jah és szezon előtt még ő volt kiakadva, hogy Martz megmondta, hogy nem 1. számú WR kaliber? 😂 😂 😂 .
Cutler kiesése elvitte a szezonunkat. CWill kiesése (most kérek tőle elnézést, az állandó fikáért) is nagy érvágás volt. Carimiből jó formán nem láttunk semmit. Tice is egy kretén, ilyen fallal neki vágni egy bajnokságnak...
Martz helyében én sem égetném itt tovább magam. Ő már letett vmit az asztalra, nem is akármiket. Tavaly a szezon végén kihozta a maximumot, idén is elég korrekt offenset tákolt össze. Ha kiesik a legnagyobb playmakered (illetve sajna már 2), akkor én nem róvom fel neki, hogy ennyit tud kihozni ebből a felhozatalból.
Lovie meg nem fog menni. Tavaly jó példáját láttuk, hogy a csapat kvázi kiállt mellette, küzdöttek érte stb. Nem látom a garanciát arra, hogy mással előbbre lennénk. A defenset megint feltornázták erős szintre.
S bár a játékot elnézve tök felesleges itt beszélgetni a POról, csak annyit, hogy ezen a héten: Dallas L, Giants L, Lions L, Falcons L ... Bears L