Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Hopp-hopp és ezzel a hírrel mi a helyzet:

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824ec789/article/longtime-bears-gm-angelo-could-be-on-way-out-of-chicago?module=HP11_headline_stack

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kishaszi: szinte érezni? 😀 Nem csak szinte 😊 Philly-nél is lehet érezni általában. Érdekes - bár nemtom mekkora fan -, hogy a KC-vel szembeni pozitív elfogultságát sokkal jobban le tudja győzni, mint a negatívakat..
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Kíváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt mondják, ha az intet visszahordják, és azzal kikapnak!Giri
Nem, természetesen😊 Akkor Ricsi elélvezett volna, hogy agyon baszpgathatja BIg Bent, hogy mekkora felelőtlen buta hibát vétett már nem először. Imádja ezt csinálni. Nem vettétek észre? Nem csak Cutlerrel teszi ezt...

Sőt, említették ebben a topikban a kettős mércét. Azért az a meccs is érdekes volt, amikor a Bears volt téfauban: Cutler fika ment addig, amíg nem volt egy necces, de sikeres passza. Onnan meg az ment, hogy de most milyen jól játszik már megint.
Semmi konzekvencia nincs abban, amit Ricsi mond és ez baszottul idegesítő.
Az meg külön, hogy szinte érezni ki utál, mondjuk nem mindig, de ugye pl. a Steelers esetén mindig érezni mennyire rühelli a csapatot... persze ez nem a ti gondotok,-)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
ESPN America a mi meccsünket adja vajon?proki
ne gondolkozz TV-kben. Most a GB nagyon jó, tehát nincs más meccs a TV-ben, mindenkinek látni kell mennyire jók. Úgyis nagyon izgalmas, hogy mindig nyernek.

btw egyetértek. Azért sem mertem fogadni, mert úgy érzem, hogy meglesz. 😊 FEL! TÁMADUNK!

Remélhetőleg Hanie-nek ad egy kis plusz erőt, hogy ennyire bízunk benne és kicsit összeszedi magát. 😊
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
nem, a GB adja az is...

10-6 kell a PO-hoz, 7-5-el állunk és még lesz egy GB elleni meccs... azt hiszem a mai nap után már tényleg nem kell emiatt izgulni :/davemayer
Sztem 9-7 is elég lenne, de nem lesz meg az sem.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
nem, a GB adja az is...

10-6 kell a PO-hoz, 7-5-el állunk és még lesz egy GB elleni meccs... azt hiszem a mai nap után már tényleg nem kell emiatt izgulni :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
ESPN America a mi meccsünket adja vajon?
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
A Bears fog nyerni.füligjimmy
Ez nem is lehet kérdés!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
A Bears fog nyerni.füligjimmy
nincs semmi normális magyarázatom de valamiért én is ezt érzem... a múlt hét után ilyenre még gondolni sem kéne, mégis valahogy ha ez a meccs eszembe jut mindig az ötlik be hogy ezt a Broncos el fogja rontani.
Ha a D felrak 14 pontot, a ST 7-et és mindig jó field poz-ból indulunk még akár esélyünk is lehet 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A Bears fog nyerni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

Egyáltalán nem vártam ezt a meccset,de csak egyik nyerhet ma. 😐
több mint 12 éve
LOL http://www.chicagobears.com/DailyBlogs.asp?DAILY_BLOG_POST_ID=598Zorddd
Barkley se szar fej 😂
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Kicsit régebbi hír, hogy Cutler kezéből kivették a varratokat (?), már elkezdte mozgatni a varázslatos bütyköket. A csavarokat (vagy tűket, vagy miket) talán kiveszik, talán nem, egyelőre meglátják, tudja e megfelelően mozgatni az ujját.füligjimmy
Az a baj,hogy egy ilyen sérülés után elég egy ütés és annyi megint.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kicsit régebbi hír, hogy Cutler kezéből kivették a varratokat (?), már elkezdte mozgatni a varázslatos bütyköket. A csavarokat (vagy tűket, vagy miket) talán kiveszik, talán nem, egyelőre meglátják, tudja e megfelelően mozgatni az ujját.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
LOL http://www.chicagobears.com/DailyBlogs.asp?DAILY_BLOG_POST_ID=598

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó az ilyen fantomsöröket nem szeretem 😀 Ha egyáltalán fogadnék is elvárnék egy 1 hetes aláírásként egy "Tebow is not good enough to beat a backup-offense" féle szöveget 😀 De amúgy nem fogadok, mert az én mérlegem meg 9999999/9999999, csak vereség/fogadás mutatóban 😀fetomy
like 😀

de nem lett volna fantomsör 😕
több mint 12 éve
Jó az ilyen fantomsöröket nem szeretem 😀 Ha egyáltalán fogadnék is elvárnék egy 1 hetes aláírásként egy "Tebow is not good enough to beat a backup-offense" féle szöveget 😀 De amúgy nem fogadok, mert az én mérlegem meg 9999999/9999999, csak vereség/fogadás mutatóban 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vigyázz, mert itt 5/5 a mérlegem. kapsz egy sört, ha nyertek, és nem csesztetsz 1 évig, bármit is írjak, ha nyerünk 😀 na? 😂
több mint 12 éve
fetomy, fogadunk hétvégére? 😀 😛JC6
simán, mondjuk fizetsz egy láda sört, ha mi nyerünk, ha viszont ti veszítetek akkor én kapok egy láda sört. Benne vagy? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetomy, fogadunk hétvégére? 😀 😛
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyébként akkor megkövetem a HC-t is. Azt nem tudtam, hogy előre el van döntve, hogy 1 hiba sem lesz, és BigBenhez nem fog odaérni senki, így mindjárt érthetőbb, hogy visszaengedték 😊fetomy
Nem igazán akarom szétoffolni a Bears a topikot, de

1. nem lehet vmihez úgy hozzáállni, hogy jaj mi lesz ha hiba lesz. Úgy kell hozzáállni, hogy nem lesz hiba. (Ez pont olyan, hogy egy meccshez sem lehet úgy hozzáállni, hogy úgyis kikapunk)
2. az az érzelmi töltet, hogy így is visszatért, megadta azt a plusz mentális erőt, hogy ha ő az egészsége árán is játszik értünk, akkor én az életemen át is megvédem most.
3. (ezt tegnap eredménykövetőben is írtam) Én inkább hiszek 8 év tapasztalatának, hogy mindig feláll, mint 8 éve sokak által mondott és várt, de soha be nem következett súlyos sérülésnek. Vannak tartós és vannak porcelán játékosok, ez adottság kérdése, mindenki tudja, hogy BB melyik kategóriába sorolandó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Idejöttél a jó szériánkba, vesztünk 2t és továbbállsz? 😂 😂 😂 . Nem te vagy a csabi aki egyszer a Tvnek küldött egy olyan SMSt, hogy ő mindig annak szurkol, aki a legtovább veretlen? 😀 😂 😂. Na jó örülünk, hogy észhez tértél pár hete. 😛

AMúgy Cutler nem tud bal kézzel dobni? 😀tüsi91
Na jó, bevallom igazából Lions fan vagyok, és azért jöttem ide, hogy megállítsam a Bears-t és miénk legyen a WC hely 😂 😂
Egyébként igen, ha nem lenne ilyen szánalmas puhány, akkor bal kézzel is dobálna, sőt még kéz nélkül is. 😀

De nincs szó bal kézről, Cutler jobb kezével sincs semmi baj, csak beütötte egy picit, és fájt neki a bibije és nem meri még kockáztatni, hogy megint bibis lesz. 😊

Soldados: Akkor elnézést, később korrigáltam, de akkor lényegtelen, nem úgy gondoltam az a lényeg.
Egyébként akkor megkövetem a HC-t is. Azt nem tudtam, hogy előre el van döntve, hogy 1 hiba sem lesz, és BigBenhez nem fog odaérni senki, így mindjárt érthetőbb, hogy visszaengedték 😊
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért ne ferdítsünk...

Nem visszazavarták, hanem ő akart visszamenni és mivel nem mutattak ki se törést, se szakadást, így visszament.. A csapat szempontjából ez volt a legjobb döntés. Hirtelen mindenki 110%-on kezdett pörögni. És ezért nem szívtuk be. Ez kellett mentálisan a csapatnak, hogy nyerjünk. Mellesleg tényleg jó az a CLE pass D, még ha ezt Te nem is hiszed. 😉 Csak ez a Steelers O (ha jó napja van) bárkit szét tud szedni ezzel a QB-val és ezzel a WR-corppal.Soldados
Direkt úgy írtam, hogy vissza engedték/küldték, mivel nem tudom, hogy BB erősködött annyira, vagy úgy zavarták vissza. De igazából ennek az ég világon semmi jelentősége, elnézve a mozgását, én tuti nem küldtem/engedtem volna vissza, főleg hogy igazából nem annyira volt szükségetek valami húde szuper QB teljesítményre. Jó, felpörögtetek, ez a mákotok, ez működik addig, és mehet az "ezért hiperállat a steelers" addig, amíg egyszer így nem fog mindenki 120-on pörögni, vagy csak egyetlen hibát vét, kap mégegyet a bokájára és annyi. De felőlem megtehetitek, kockáztathattok ezzel nyugodtan nekem nem lesz belőle károm 😊 Nálam ez fölösleges hősködés, amit sok más játékos is megtenne, csak ott a vezetők nem akarják a testi épségét kockáztatni.

Egyébként lassan más csapatnak kell szurkolnom úgy látom, mert Tebow ugye arra küldettetett az Isten ágyékából, hogy mindenható legyen, a steelers offense nem Isten által de ugyanígy felfoghatatlanul legyőhetetlen csak a Bears-nél nincsenek ilyen mindenható dolgok :/ (megnéznék egy Tebow-Steelers meccset, gondolom döntetlen lenne 😊 )fetomy
"persze lehetne ilyen Steelers módjára visszazavarni a pályára" - így kezdted a HSZ-ed. 😉

Az nem mák, hogy felpörögtünk. Teljesen természetes reakció volt a csapattól BB visszatérésére. És igenis szükségünk volt rá a győzelemhez, mert nem nulláztuk volna a Browns O-t, ha az O állandó 3 and outokkal jön le, ahogy Batch 3 drive-jában, mert akkor elfogyott volna a védelmünk a végére. Ez a Steelers és ez a győzni akarás, küzdeni tudás emeli más csapatok fölé az elmúlt 8 évben. Ezek a fiúk meghalnak a pályán, ha kell.

Az utolsó bekezdésre: Nem a Steelers O, hanem (ez) a (jelenlegi) Steelers született győzelemre. Ez a különbség a franchise-ok (és nemcsak a QB-k 😉) között, az egyik, ha belehal is, de megnyeri a meccset bármi áron, mert ez a lételeme, a másik erre nem képes.

Any Given Sunday.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
btw én elhiszem, hogy a Cleveland védelme a no1, és csak azért voltak tegnap szarok, mert a Steelers offensét senki nem képes megállítani de a tényen nem változtat, hogy tegnap a clevelandi passzvédelem a nullával volt egyenlő. 😊 Éppen ezért nem azt mondtam, hogy szar a CLE védelme, hanem hogy tegnap az volt. Szeirntem nem mindegy 😊fetomy
84-es passer ratinget enged átlagban a 32 csapat passz elleni védelme. A Browns jelenleg 82.1-en áll (12. legjobbhely), ami teljesen korrekt, de közel sem akkora durranás, mint amilyennek be van állítva.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egyébként lassan más csapatnak kell szurkolnom úgy látom, mert Tebow ugye arra küldettetett az Isten ágyékából, hogy mindenható legyen, a steelers offense nem Isten által de ugyanígy felfoghatatlanul legyőhetetlen csak a Bears-nél nincsenek ilyen mindenható dolgok :/ (megnéznék egy Tebow-Steelers meccset, gondolom döntetlen lenne 😊 )fetomy
Idejöttél a jó szériánkba, vesztünk 2t és továbbállsz? 😂 😂 😂 . Nem te vagy a csabi aki egyszer a Tvnek küldött egy olyan SMSt, hogy ő mindig annak szurkol, aki a legtovább veretlen? 😀 😂 😂. Na jó örülünk, hogy észhez tértél pár hete. 😛

AMúgy Cutler nem tud bal kézzel dobni? 😀