Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Jah még jó h egész héten arról cikkeztek Louis mekkora jó,és milyen jó formában van...volt.4 Sacket Louis seven-step dropból engedett...jó hívások voltak...Igazad van, tényleg jó hívások voltak. Mert javarészt, nagynéha leginkább azok működtek. Az megint más kérdés, ha 7 man prot van, akkor picsáért jön a sack. De 3, 5 steps dropoknál egyrészt akkor is ott a nyomás, másrészt senki nem tud elszakadni, harmadrészt ha blitzelnek, Haine azt se tudja, mi a hot read, szóval hosszabb kifutású játékok, ahol van ideje olvasni a pályát, célravezetőbbek, csak ugye ezt basznak leírni. Mert ez a mantra, hogy hülye Martz és hülye 7 steps drop. És a 7 steps drop az nagyon hülye dolog. Hát nem az. Jah, hogy alkalmatlanok a falemberek erre. És ez nem Tice hibája, ugye kéremszépen. Azt senki nem mondja, hogy Tice takarodj. Ilyen zseniket rak a keretbe, és még ki is jelenti, hogy a kiváló falembereket ki kell nevelni, és látott ő már sok kiváló falembert, higgyünk neki. Faszom. Meggyőződésem, hogy nyáron Jerry azt igazolta, vagy draftolna volna, akire rámutat. Nagyon remélem, hogy a drafton ráhajt a csapat DeCastrora.
Teljesen egyetértek,Jaynek felesleges, Forté meg sztem nem is akar,kaphat egy jó szerződést valahol ha nem kockáztat...amit meg tudnék értenianfernee
Amúgy alig várom, hogy érkezzen egy OC, hozzon egy klasszik West Coast rendszert, azt nézzük meg, abban mit tudnak az elkapóink. Lenne sírás.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jah még jó h egész héten arról cikkeztek Louis mekkora jó,és milyen jó formában van...volt.4 Sacket Louis seven-step dropból engedett...jó hívások voltak...Teljesen egyetértek,Jaynek felesleges, Forté meg sztem nem is akar,kaphat egy jó szerződést valahol ha nem kockáztat...amit meg tudnék érteni
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ennyit arról, hogy Louis maradjon RTbe 😀. Kell egy LT szó se róla, lehetőleg olyan, aki azonnal bevethető és hoz egy kiegyensúlyozott teljesítményt. Nem kell ProBowl szinten tolnia. Carimi visszajön RTbe, CWill LG, Garzat nem fogják kitenni marad center, Spencer meg RG. Remélem idén nem akarják már erőltetni Cutlert és Fortet. Teljesen felesleges lenne az offense 2 kulcsemberét egy döglött szezonba visszahozni.
S Hanieből már nekem is elég volt, jöjjön McCown.
több mint 12 éve
😀Stat of the week Peter Kingnél:köszi de szabad szemmel is látszott a változás 😀davemayer
Jay Cutler's last 27 drives before leaving the lineup with an injured thumb: six touchdowns, six field goals, 10 punts, one interception.
Caleb Hanie's first 27 drives as starting Chicago quarterback: two touchdowns, three field goals, 12 punts, six interceptions.picidzé
Louis 5 sacket engedett, atyagatya. :o
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Stat of the week Peter Kingnél:köszi de szabad szemmel is látszott a változás 😀
Jay Cutler's last 27 drives before leaving the lineup with an injured thumb: six touchdowns, six field goals, 10 punts, one interception.
Caleb Hanie's first 27 drives as starting Chicago quarterback: two touchdowns, three field goals, 12 punts, six interceptions.picidzé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé
532
Stat of the week Peter Kingnél:Jay Cutler's last 27 drives before leaving the lineup with an injured thumb: six touchdowns, six field goals, 10 punts, one interception.
Caleb Hanie's first 27 drives as starting Chicago quarterback: two touchdowns, three field goals, 12 punts, six interceptions.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Passprotection nélkül még Ő sem tudna passzolni, annyira nem mobilis, szóval drága pénzért minek is?Jó, de annyi esélyt más is kapna mint Hanie, és jó lenne ha azokat az esélyeket normálisan megpasszolnák. Mondom, nem csodatételre kell, csak hogy abból a kevés lehetőségből jó passz legyen. Nem várnám 1 QB-tól sem, hogy több helyzetet teremtene meg, de felőlem sackelhetik még többet is, mint Hanie-t, ha mondom, az a pár lehetőség nem össze-vissza dobált passz.
kutya23c
Támogatom Favre idehozatalát 😂
több mint 12 éve
kutya23c
223
Passprotection nélkül még Ő sem tudna passzolni, annyira nem mobilis, szóval drága pénzért minek is?Mcnabb meg itt sem tudna csodát tenni,ahogy a Vikingsnél sem tudott.kutya23cDe ne keverjük a szezont a fas..ommal 😊 Közel sem csodát kellene tennie, hanem egy alap szintet lehozni. McNabb nagyon jó QB volt, mára megkopott, de nekünk nem egy nagyon jó QB kell, hanem csak egy átlagos. fetomy
Favre ötletet már csak a poén miatt én is támogatom.
Az a baj hogy jelen helyzetünkre jó megoldást nem tudnék mondani. Tök mindegy hogy a következő 3 meccsen melyik QB-t fogják rommá sackelni a szar falmunka miatt és szerintem Jay sem csúcs formában fog visszatérni😕
Lassan koncentrálni kell a draftra -nézni az egyetemi ligát-de kurva szar ezt így kimondani Istenem!!!!
UI: Remélem egyébként, hogy hozznak valakit akár Mcnabb.et vagy valami frissen börtönből szabadult ex QB-t (Vick öccsét😉)és csodát tesz!!!!Nekem mindegy csak nyerjünk!!!!!!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
Ha valami helyreállítaná a Lovie-ba vetett hitemet az Favre ide hozatala lenne 😀 akkora poén lenne hogy belegondolni sem merek, az hagyján hogy meglenne a PO de lenne egy Lambeu-s meccs ami örök emlék lenne eredménytől függetlenül 😉
a maradék zöld Favre mezt is elégetnék az tuti 😂 kár hogy ez a poén nem valósulhat meg vsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba
10 551
Nem jó, Tebow már nem mozdítható 😕Ezt azért remélem nem akarjuk:Pedig odabaszna finoman szólva. Karácsonykor A Megváltó kezdene a Packers ellen, és egyetlen vereségüket szenvednék idén...
http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/7319269/source-brett-favre-listen-chicago-bears-calledproki
Ahhhhh de szép is lenne 😛Delete
több mint 12 éve
Felőlem lehet McNabb, Favre, Enderle, McCown, akárki csak mostmár nem bízom Hanie-ben, hogy hirtelen sokat tudna javulni dobásban, márpedig most már nem nagyon van lehetőség próbálgatni, hogy majd hátha most meg tudja dobni. :/
több mint 12 éve
Ezt azért remélem nem akarjuk:Pedig odabaszna finoman szólva. Karácsonykor A Megváltó kezdene a Packers ellen, és egyetlen vereségüket szenvednék idén...
http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/7319269/source-brett-favre-listen-chicago-bears-calledproki
Ahhhhh de szép is lenne 😛
több mint 12 éve
Sziasztok! Szerintem nincs mit hozzátenni a tegnapi produkcióhoz, mindent leírtatok már. Életem legszarabb Bears meccsét láttam! Mérgemben, mivel úgysem tudtam volna elaludni, megnéztem a GB meccsét. Hát igen, ilyen elkapókkal (Jennings, Nelson, Finley, Driver, meg Aaron se kutyuska irányító) könnyű.... Szerintem, ha Rodgers háttal állva, 10 kilós medicinlabdával dobálna, abból is lenne elkapás, meg td is.. 😊
A legdühítőbb, hogy ha mindkét meccset hozzuk, már a WC hely meglenne, bár így is megvan, csak a két betű mást jelent! 😕 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Azért, mert amíg nem láttuk játszani értelemszerű volt, hogy ő élvezzen elsőbbséget. Nyilván nem gondoltuk, hogy ennyire nem tud passzolni. Orton téma meg érdekes, látva a KC-s pályafutását.. 😀fetomyszvsz az FO nem véletlenül akarta claimelni, néha mindenhol születnek racionális döntések is, nem mintha Orton megváltóként érkezett volna, bár ezt itt aligha kell bizonygatni...
Amúgy pár meccs alatt lehet belejön, de remélem nem jövőhéten... 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Black Adder tökéletesen igazad van - így utólag... Előzetesen (mint ahogy írtuk is ha visszanézed) a game manager szerepet szántuk Hanie-nek, aki képes meccsben tartani a D-t (atyaég ez így leírva de szánalom 😀 ) és szoros meccseket játszva (kivéve a KC ellen mert ott azt hittem még így is nyerünk 14-3ra simán) a győzelmi mutatója az utolsó 6 meccsen 4-2-őt, de minimum 3-3-at. Ehhez képest minden volt csak game managelés nem. Ezt senki se várta előzetesen, ennyit a szembesítésről.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nézzétek már meg McNabbet például a Bears ellen. Azért nem nem adta el a labdát, mert tíz méterre se tudta elhajítani. A tegnapi meccs olyan volt, amilyen tíz évente nem fordul elő. Ezért ugyan lehet eret pattintani, csak felesleges.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért, mert amíg nem láttuk játszani értelemszerű volt, hogy ő élvezzen elsőbbséget. Nyilván nem gondoltuk, hogy ennyire nem tud passzolni. Orton téma meg érdekes, látva a KC-s pályafutását.. 😀
több mint 12 éve
Lovie: "Caleb is our quarterback."neeeeeeeee... ez komoly?! csak azért nem törlöm az előző hsz-em hogy lássátok, én békülni próbáltam. De EZ vért kíván!
Hol hallottam én már ezt.... 😊soma80
nevetni kéne de én nem tudok, ez szánalmas és hol még a vége. WC helyen vagyunk és siratjuk a szezont (jogosan) hát ki látott még ilyet, kikap a riválisok teljes mezőnye engem meg a hányinger kerülget...davemayer
gyorsan csökken caleb népszerűsége, csak nem tudom kit játszatnátok helyette, ha egyszer QB annyira nem kellett, h azt se értettétek miért merült fel a neve...Mert Orton akkora király... Én még emlékszem rá, nem volt egy óriási, mondjuk Turner alatt volt...NIncs gondom Ortonnal, de Hanie itt van 4 éve, egy rossz szót nem hallani a srácról, megkockáztatom sokan kedvelik is Chicagoban. Most megkapja a lehetőséget. Van 6 meccs, játszassák őt.tüsi91És ha a QB-n megy el a rájátszás, akkor is azt fogod mondani, hogy: "Semmi gond, Hanietől tudjuk, hogy mit várhatunk. Persze, lehet Orton nyert volna még egy meccset, de mindegy már."Deny
Ha választanom kell egy olyan irányító között aki most jön ide, ismeri a fél bandát de a játékrendszert + a staffot nem és egy olyan között aki itt van évek óta, végig csinálta a Martz-éra eddigi munkáját és lehet hogy azt a game managelést is meg tudja csinálni mint az első akkor én helyből az utóbbira szavazok. Lehet hogy nem lesz meg a PO de Ortonnal sem vagyunk sokkal előrébb, ráadásul a legkeményebb a következő 3 meccsből (ami el is dönti nagyjából számunkra a PO-kérdést) már most vasárnap lesz szóval minden szempontból Hanie kezd.davemayer
Nem akarom a kardot forgatni a sebeitekben, enélkül is elég szar helyzet lehet, pedig a Lionsszel szemben nektek szurkolnék a POért csak már nincs olyan...
Egyébként nem ti vagytok az egyetlen csapat aki megrokkant a kezdő QB elvesztése alatt. Ez önmagában nem a FO hibája más kérdés h a védelem évek óta adott, van már QB-tok is, erre nem képesek neki protectiont és target szerezni neki...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ezt azért remélem nem akarjuk:http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/7319269/source-brett-favre-listen-chicago-bears-called
több mint 12 éve
A szomszédasszony macskáját bemutattam áldozatként a szellemeknek, de semmi válasz. füligjimmyDe beteg vagy 😀
Amúgy sztem ezek a QB-k akik most itt vannak, ezek kb egyívásúak, ugyanannyit tudnak, semmit. Szóval majdnem tök mindegy, hogy melyik játszik.
Jöjjön Testaverde akkor már 😀
több mint 12 éve
Mcnabb meg itt sem tudna csodát tenni,ahogy a Vikingsnél sem tudott.kutya23cDe ne keverjük a szezont a fas..ommal 😊 Közel sem csodát kellene tennie, hanem egy alap szintet lehozni. McNabb nagyon jó QB volt, mára megkopott, de nekünk nem egy nagyon jó QB kell, hanem csak egy átlagos. Egy olyan, aki nem fog óriási playeket csinálni, de aki egy szimpla átlag passzt meg tud dobni jól. 2 meccsel ezelőtt, sőt még talán esetleg a tegnapi előtt is azt mondtam volna, sőt mondtam is, hogy nem kell más Hanie igenis kapja meg a lehetőséget. De nagyon hülye dolgokat csinált, és nagyon alap passzokat nem tudott megoldani. Fel tud mutatni 2 fasza drive-ot a 2 mérkőzésen, amik tényleg faszák, de mindkettőnek INT lett a vége. Most komolyan, 100 yardokat dobálni még talán Barber is meg tudna. Nyilvánvaló, és mondtam is, hogy közel sem lehet Hanie nyakába varrni a vereségeket, viszont az nagyonis fontos dolog, hogy mindkét meccset meg tudta volna nyerni. És nem HoF QB villogással, hanem szimpla, 20-30 yardos pontos passzokkal.
És szerintem inkább akkor már legyen az, hogy XY odadobja pontosan, de a WR nem tudja elkapni, mert 2-3 ilyenből 1-et azért úgyis elkapnak, minthogy oda se legyen dobva. Hanie-nek nem a rutintalanságból fakadó 1-2 rossz döntés a legfőbb gondja, mert most is belefért volna 3 INT is, 150 yard is, hanem az, hogy az üres emberhez nem tudja odadobni. Ráadásul ha Knox lett volna üresen pl. akkor lehet jönni azzal, hogy úgyis dropolta volna, de Bennett volt tök üres, aki szerintem kicsit sem dropkirály. Ha az csak kicsit kevésbé szar passsz, most lefoshatnánk,hogy mellé mennyi balfaszkodás volt a csapat többi részétől.
több mint 12 éve
Leírtam az eredménykövetőbe azt amit Ditka, utólag kapok gyűrűt (rappelni is "tudok")? 😂 Ha látnánk Enderle-t ugyanúgy beégni mint most Hanie-t még akkor is megérné berakni hogy lássuk mit tud eddig, hogy reagál meccs-helyzetekre (értsd: kiejti-e sacknél a labdát vagy nem), de ezek szerint nem kell ide semmi új, le kell szidni a D-t hogy ne engedjen 1 pontot se és akkor az OT már garantált vagy nyerünk 3-0ra. Dádá Urlacher dádá...
Már elhiszitek hogy ezekkel nem lép előrébb a csapat?! nem is az eredmény a fájó hanem a mentalitás: lehet hogy nem jó meccsenként QB-t cserélni, ezt elismerem de azért mindennek van határa. A KC ellen elértük - az alját :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ezt így mondta. Ráadásul azt is mondta, h ők nem tartanak QB tryout, mert ez a mostani QB csoport teljesen megfelel.Lovie: "Caleb is our quarterback."neeeeeeeee... ez komoly?! csak azért nem törlöm az előző hsz-em hogy lássátok, én békülni próbáltam. De EZ vért kíván!
nevetni kéne de én nem tudok, ez szánalmas és hol még a vége. WC helyen vagyunk és siratjuk a szezont (jogosan) hát ki látott még ilyet, kikap a riválisok teljes mezőnye engem meg a hányinger kerülget...davemayer
1, Hanie... Ditka ma nyilatkozta, h szerinte neki nem kéne soha NFL meccsen játszania, mert egyszerűen nem üti meg a szintet...
2, Mccown... látjuk egyáltalán őt még? Inaktív volt az elmúlt két meccsen. Hát legalább próbáljuk meg vele, ha már idehoztuk...
3,Enderle...Martz nagy Qb-projetkje, még csak handoffja sem volt...
Ennyi. Oké, h Mcnabb öreg, már lefelé van a lejtőn, de az hogy ez a 3 fenti megfelel, MIRE? Hogy tényleg ne álmodjunk PO-ról... igen, én még mindig bízok benne...tudom, örök álmodozó vagyok! 😊
több mint 12 éve
Lovie: "Caleb is our quarterback."neeeeeeeee... ez komoly?! csak azért nem törlöm az előző hsz-em hogy lássátok, én békülni próbáltam. De EZ vért kíván!
nevetni kéne de én nem tudok, ez szánalmas és hol még a vége. WC helyen vagyunk és siratjuk a szezont (jogosan) hát ki látott még ilyet, kikap a riválisok teljes mezőnye engem meg a hányinger kerülget...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal