Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Már a TD-nél megmondtam, hogy be is írható az L... Ennyire impotens offense-t is ritkán látni azért. Több összetevője van, mint pl. Forte kiesése, de igazából Barbernek is volt utána több jó megmozdulása, de olyan is, amiből Forte jóval többet kihozott volna. Nem tudom, hogy Bennett elkapását megadták volna vagy sem (volt annyira catch mint Jennings TD-je a packs meccsen), de fasza, hogy 2 min warnban nem lehet visszanézetni, igazán fasza szabály. Faszabály.Viszont szerintem egyértelmű, hogy habár Hanie nyakába nem varrnám az egész vereséget, egy fokkal jobb QB-val simán meglett volna a W. Elég arra gondolni, hogy Bennett-et mennyire túldobta még az elején, vagy arra, hogy 1 jó drive van benne a meccsen, annak is INT a vége, vagy hogy összeomlik előtte a zseb, de ő azon keresztül akar kimenekülni... McNabb egyáltalán nem egy megváltó, de ezek után én lehet, hogy rápróbálkoznék...
több mint 12 éve
Én eddig sem értettem, hogy miért nem mentetek rá McNabbra, 1 évre tökéletes lesz itt.
több mint 12 éve
Azért Lovie összekapart anno egy szar O-val (rexy...) egy SB részvételt ill tavaly egy konferencia döntőt. Most is, ha nincs Cutler kiválása ki tudja mi lett volna az előző két meccs végeredménye, lefogadom, h nem 0-2.... nem fog ő menni sehova.Martz igen, de őt nem is bánom. Szakértők szerint rá fogunk menni Mcnabb-re.
több mint 12 éve
Nem tudom nálam ezek után mennie kéne Lovie-nak is mert évek óta nézzük a staffját és még nem volt olyan amikor ne lett volna valami elcseszve. A meccsről annyit hogy felesleges bármit is írni róla, amelyik csapat ilyen teljesítményre képes+ mentálisan így van felkészítve ott a teljes staffnak mennie kell, ez nálam nem kérdés. Más csapatnál ilyen sorsolásnál ha izzadva is de jó game managementtel behúzzák a győzelmeket, kidomborítva az erősségeket és elmaszkírozva a hiányosságokat. Arról beszéltünk hogy Jay sérülése miatt minden csapatrésznek 120%-ot kell teljesítenie, erre mindegyik visszaesett, ez a tipikus példája a staff hozzá nem értésének, a minden térre kiterjedő edzés hiányának. Mivel az utóbbi évek rossz játékospolitikája (draft hiánya elsősorban) idáig vezetett így jogosan nem várható ettől az edzői garnitúrától az újjáépítés. Lehet hogy Lovie nem rossz edző, de mivel pont elég parasztot hagyott már itt garázdálkodni így ennyi idő után már neki is mennie kell szvsz. Martz meg akkora analfabéta hogy az elképesztő: ezt a meccset innen a karosszékből hívva is lemenedzselem egy szoros W-re a második félidőben(csak az Urlacher TDre értem gépközelbe), NEM VOLT JÓ PLAYHÍVÁSA EGY DARAB SEM! A kedvencem az 5/11 53 yardos Hanie-vel dobat egy deep passzt(50 yard kb) 1&10re a saját 34-esünkről - naná hogy 2 man cover Knox-on és INT is lett. Olyan volt a playhívás mintha kanállal akarnál felszelni egy egész vekni kenyeret...
Nincs lejjebb, innen már tényleg nincs, csak arra nincs garancia hogy ez idén nem fog megismétlődni. Elképesztő mi zajlott le 2 hét alatt, az elmúlt 4-5 év draft nélküliségét egy új (remélhetőleg klasszis) staffnak 2-3 évébe fog telni kijavítani, mivel addigra már a mostani értékek 90%-a kiöregszik- elképesztő...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én arra leszek rohadt kíváncsi, hogy hogyan teszik rendbe a falat, mikor szereznek Jaynek normális elkapókat, mikor akarják behúzni Urlacher és Peppers helyettesét (Tillman és Briggs is ittvan, de őket tán könnyebb lesz pótolni). Jah, hogy ezekhez a következő 3 év draftjainak nagyfokú sikeressége kell? Az más, vagy FA piacon kell kidobni a nagy lovét.tüsi91Nagyon mély az OL depht a drafton szerencsére. Urlacher helyére senki nem jön, ő átvágja a torkát bármelyik kölyöknek, félreértés ne essék. A 2. körben simán jöhet egy C/G (Spencer simán mehetne centernek), első körben pass rusher. Elkapó csak szabadügynök, sajna ez van. Ott kezdődik, hogy jövőre OC, aki hozza a rendszerét, talán Bates kap újra egy esélyt tőlünk, ő pedig hoz magával valakit. Egy meccset még fogunk nyerni, az véletlenül is összejön, de szenvedés lesz. Pedig simán meglehetett volna a rájátszás. :/ A fene vitte volna el
Még annyit bölcselkednék, hogy nem kell túl sokat dühöngeni, meg elkeseredni. Én jókat röhögtem, néha persze kínomban. Elvégre ez egy játék, ha nyert volna a csapat, nem ébredek a meztelen 25 éves Claudia Schiffer mellett. Abszolút várható volt az összeomlás. Az O legjobb játékosai: Cutler, Forte, Bennett, CW, és Carimi. Bennett mire visszatért, a többi kihullott. A védelem pirít, az ST szokásosan kiváló. Ma semmi nem jött össze, ezen tényleg csak röhögni lehet. Nézni kell a bowl meccseket, nyálat csorgatni a legjobb játékosokra, akik úgyse fognak az ölünkbe hullani, aztán lehet tippelgetni, ki lesz az új OC, ésatöbbi. Elkezdődött az offseason. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én arra leszek rohadt kíváncsi, hogy hogyan teszik rendbe a falat, mikor szereznek Jaynek normális elkapókat, mikor akarják behúzni Urlacher és Peppers helyettesét (Tillman és Briggs is ittvan, de őket tán könnyebb lesz pótolni). Jah, hogy ezekhez a következő 3 év draftjainak nagyfokú sikeressége kell? Az más, vagy FA piacon kell kidobni a nagy lovét.
több mint 12 éve
picidzé
532
Tisztelt Jerry Angelo!Ezen tudom én is minden szezonban felkúrni az agyam hogy Jerryt a kiváló draft-szimatával meg úgy egyáltalán miért nem lőtték még tarkón egy sötét chicagói pincében.
Ugyan hogyan lehet az, hogy az offenseből alsó hangon 6an nem ütik meg az NFL szintet?tüsi91
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Gratulálok a Bearsnek! Rosszabbak voltak, mint mi! Nem volt könnyű egyáltalán, de megoldották!😀 Kellett már ennek a szerencsétlennek is valami élmény.
Köszönöm Urlachernek a közreműködését a TDnál, Palko nevében külön is!ulpianus
Amúgy mindkét védelem jó volt (na, próbára nagyon nem tették őket), három olyan hibát követett el a csapat, ami gyak. eredményezett egy 21 pontos differenciát: +14 helyett -7, hát az nem semmi. Szóval a védelem egyben van, támadófal továbbra is kell. Remélem Tice is megy, akinek megfelelnek ilyen játékosok, és elhiszi, hogy majd feledzi őket, az menjen inkább távgyógyítónak, vagy valami ilyesminek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gratulálok a Bearsnek! Rosszabbak voltak, mint mi! Nem volt könnyű egyáltalán, de megoldották!Köszönöm Urlachernek a közreműködését a TDnál, Palko nevében külön is!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Évszázad meccse...Urlachert csodálom, hogy még egyáltalán a csapattal van. Ilyen O teljesítményeket elviselni éveken keresztül.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ez a támadófal ennyit tud. Cutler nélkül az egész nem ér semmit. Kell egy G, kell egy LT. A szezonunk véget ért két héttel ezelőtt, lehetett reménykedni, de felesleges.füligjimmyóriási +1. Jah és kell 2 darab használható elkapó is.
A franchise 91 éves történelme alatt nem hiszem, hogy volt még egy ilyen meccs. Ez mindennek a legalja volt, amihez minden csapatrészünknek sikerült hozzátennie, kinek jobban, kinek kevésbé. A defense kapott egy világröhej TDt, majd még egy big driveból 3 pontot. Az ST kihagyott egy FGt (igaz volt egy turnover), az offense meg feltett kerek 3 pontot, kapott 7 sacket, vesztett 3 labdát.
Azt hiszem Jay Cutler a szezon végére elit irányítóvá válik.
Tisztelt Jerry Angelo!
Ugyan hogyan lehet az, hogy az offenseből alsó hangon 6an nem ütik meg az NFL szintet?
több mint 12 éve
Ez a támadófal ennyit tud. Cutler nélkül az egész nem ér semmit. Kell egy G, kell egy LT. A szezonunk véget ért két héttel ezelőtt, lehetett reménykedni, de felesleges.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Vannak még jó OC-k munka nélkül. Remélem mindenképp olyat hoznak, aki már letett vmit az asztalra, vagy vmi fiatalt, de ambíciózus embert, nem olyan retardált bábokat, mint Turner volt.JMD Cutler reunion? 😂
tüsi91
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Vannak még jó OC-k munka nélkül. Remélem mindenképp olyat hoznak, aki már letett vmit az asztalra, vagy vmi fiatalt, de ambíciózus embert, nem olyan retardált bábokat, mint Turner volt.Orton szerintem is beszáll ma, nagyon nem tartok tőle. Másfél hete van a Chiefsnél nem hiszem, hogy azóta nagyon összehangolódott volna a társakkal.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Majd jön Norv és rendet tesz. 😀Bears OC Mike Martz is not expected to return to Chicago in 2012 after contract expires at the end of season. Colleges could be in play.soma80Megértem, hogy nem akar itt nálunk szenvedni, és sajnos nem hiszem, hogy ebből mi jól jönnénk ki. 😕vandeminek
több mint 12 éve
Bears OC Mike Martz is not expected to return to Chicago in 2012 after contract expires at the end of season. Colleges could be in play.soma80Megértem, hogy nem akar itt nálunk szenvedni, és sajnos nem hiszem, hogy ebből mi jól jönnénk ki. 😕
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Bears OC Mike Martz is not expected to return to Chicago in 2012 after contract expires at the end of season. Colleges could be in play.
több mint 12 éve
vasárnap délutáni szunya kötelező, fel kell készülni a 3 meccs okozta sokkra 😉 Az OL-t szerintem hagyjuk is, Cutler biztos saját maga miatt kapott pont 2szer annyi sacket ugyanannyi meccsen Bears QB-nént mint előtte Denverben, mi lenne ha nem lenne mobilis atyaég...
Mindegy is, ez egy must win game. Ha Orton ellenünk fogja megmutatni magát szétverem a berendezést. Vsz be fog ma már állni a Chiefsbe, Peppers figyelmébe ajánlanám...
Hanie mutassa a jobbik arcát és nem lehet baj.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jó ebben igazad van,visszaesett a futás,nem megy nekünk,Raiderst sem zúztuk le,de itt nekem az volt gond h már így jöttünk ki az öltözőből,Martz ezt akarta játszani,ne legyen egy dimenziós az offense,persze csereirányitó,töltsük fel a boxot futásra,verjen meg a Qb ne a futó de akkor is...végén már nem volt már más esély,de az elején lett vna...túlságosan bízik néha magában,itt Hanieben is amit nem kellett vna.Pont a fal miatt ami mögött senki sem érezheti magát biztonságban,nem hogy egy első meccsét kezdő backup.Nem azt mondom h az lett vna a megoldás h futtassuk Fortét a falba,de nem is ez...Tlg nagyon kiváncsi leszek ma mit hoznak,Hanie is túl van első meccsén,Martz meg tlg ilyenek után mindig kitalált valamit.De hagyjuk ezt,legyen már kickofffff😊anferneeÉn annyira várom a kickoffot, hogy ebéd után beis bólintottam egy órácskára. 😀
Azért vagyok pipa, mert évek óta mondjuk ezt a nyomorult támadófalat. Egyszerűen nincs olyan védelem a ligában, akinek le tudnánk nyomni a labdát a torkán. Persze vannak jobb napok, ki lehet választani egy-két meccset a szezonból. De állandóan okoskodni kell, hogy most miapicsa legyen. Évek óta szarakodunk ezzel.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jó ebben igazad van,visszaesett a futás,nem megy nekünk,Raiderst sem zúztuk le,de itt nekem az volt gond h már így jöttünk ki az öltözőből,Martz ezt akarta játszani,ne legyen egy dimenziós az offense,persze csereirányitó,töltsük fel a boxot futásra,verjen meg a Qb ne a futó de akkor is...végén már nem volt már más esély,de az elején lett vna...túlságosan bízik néha magában,itt Hanieben is amit nem kellett vna.Pont a fal miatt ami mögött senki sem érezheti magát biztonságban,nem hogy egy első meccsét kezdő backup.Nem azt mondom h az lett vna a megoldás h futtassuk Fortét a falba,de nem is ez...Tlg nagyon kiváncsi leszek ma mit hoznak,Hanie is túl van első meccsén,Martz meg tlg ilyenek után mindig kitalált valamit.De hagyjuk ezt,legyen már kickofffff😊Mondogathatod még ezt a Martz Raiders playcalling témát de akkor is elkúrta azt a meccset😊 6 yard volt a futásonkénti átlag is meg a dobásonkénti is.Ha Haniet kivesszük futásokból is még akkor sem volt rosszabb...Mindenki meg volt lepve attól miket hívott egy csereirányítóval,már akkor a kommentátorok is,sajtó is,de jó ezeket hagyjuk,Cutler maga sem értette mi volt ez.Kurva kiváncsi vagyok ma este mi lesz...anfernee6 yard átlagban. Három mínusz yardos futás után jön egy 30 yardos. Ez a jó. Azt ugye tudja mindenki, hogy a ligában Forténak van a legtöbb negatív cipelése a futók között? A Tampa ellen beszélt erről Gruden, ez azóta se változott. Szóval többet futni, vagy okosabban futni az két különböző dolog.
Hát, mi össz 8 passz kísérlettel vertük őket 😊 Szóval lehetne erőltetni a futást.Jah, a második sikeres passz lett valami 50 yardos TD a 4. negyedben 😀 Épp elcsíptem, hát nem hittem a szememnek. Ez valami rekord lehetett a maga nemében.füligjimmy
Black_Adder
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Mondogathatod még ezt a Martz Raiders playcalling témát de akkor is elkúrta azt a meccset😊 6 yard volt a futásonkénti átlag is meg a dobásonkénti is.Ha Haniet kivesszük futásokból is még akkor sem volt rosszabb...Mindenki meg volt lepve attól miket hívott egy csereirányítóval,már akkor a kommentátorok is,sajtó is,de jó ezeket hagyjuk,Cutler maga sem értette mi volt ez.Kurva kiváncsi vagyok ma este mi lesz...anfernee6 yard átlagban. Három mínusz yardos futás után jön egy 30 yardos. Ez a jó. Azt ugye tudja mindenki, hogy a ligában Forténak van a legtöbb negatív cipelése a futók között? A Tampa ellen beszélt erről Gruden, ez azóta se változott. Szóval többet futni, vagy okosabban futni az két különböző dolog.
Hát, mi össz 8 passz kísérlettel vertük őket 😊 Szóval lehetne erőltetni a futást.Jah, a második sikeres passz lett valami 50 yardos TD a 4. negyedben 😀 Épp elcsíptem, hát nem hittem a szememnek. Ez valami rekord lehetett a maga nemében.
Black_Adder
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mondogathatod még ezt a Martz Raiders playcalling témát de akkor is elkúrta azt a meccset😊 6 yard volt a futásonkénti átlag is meg a dobásonkénti is.Ha Haniet kivesszük futásokból is még akkor sem volt rosszabb...Mindenki meg volt lepve attól miket hívott egy csereirányítóval,már akkor a kommentátorok is,sajtó is,de jó ezeket hagyjuk,Cutler maga sem értette mi volt ez.Kurva kiváncsi vagyok ma este mi lesz...anferneeHát, mi össz 8 passz kísérlettel vertük őket 😊 Szóval lehetne erőltetni a futást.
//Mondjuk ha olyan felfogásban álltok ki, h megalázó lenne kikapni, akkor meg is aláznak titeket...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Mondogathatod még ezt a Martz Raiders playcalling témát de akkor is elkúrta azt a meccset😊 6 yard volt a futásonkénti átlag is meg a dobásonkénti is.Ha Haniet kivesszük futásokból is még akkor sem volt rosszabb...Mindenki meg volt lepve attól miket hívott egy csereirányítóval,már akkor a kommentátorok is,sajtó is,de jó ezeket hagyjuk,Cutler maga sem értette mi volt ez.Kurva kiváncsi vagyok ma este mi lesz...Sziasztok.Ott van mostanában (92-es a mezszáma tudtommal, ha nem, akkor eddig is kevertem valakivel), de javarészt NT, ott nem nagyon lehet villantani, meg amúgy is erős a rotáció. Adamset gyakorlatilag kiszorította, az is valami.
Nézegettem hogy Paea nem nagyon jut szóhoz nálatok.
Valami gond van vele, vagy csak rookieként nem dobják mély vízbe?
Avagy ugyanaz lehetséges mint az ex medencés ugróbajnokotoknál?Delonso_
Én csalódott vagyok. Persze jöttek az eredmények, aztán Cutler megsérült, ettől a pillanattól kezdve a rájátszás bravúr. Támadófalat nem sikerült rendberakni. Webbet még bámulja az ember, mint egyszeri paraszt a jégesőt, hát most mit csináljon. De középen ugyanaz a híg fos. És akkor miért nem nyomatjuk a futást az Oakland ellen..... úgy emlékszem -3,0,1,-1, 2 yardokkal rohangált a csapat. Teljesen igaz, ezt kéne erőltetni. Ezt az eredménytelen szart. Elkapóknak 2. évük, még rosszabbak, mint tavaly. Nincs több kifogás, Bennett ér valamit ebből a garnitúrából. Wotton abszolút semmit nem csinált ebben a szezonban, ismét kell majd egy pass rusher. Upsz. Idén lehetett volna a gyűrűre hajtani. Hát nem jött össze. A védelem vezérei masszívan harmincasok. Cutler köré három év alatt nem sikerült egy tisztességes falat építeni. Epic fail, asszem mondhatjuk erre.füligjimmy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Szép is volt 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hát kezdeni még nem kezdett, csereként szóhoz jut.Delonso_Egy sackje van eddig a Vikings ellen, igaz az safety lett.