Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért ne ferdítsünk...Direkt úgy írtam, hogy vissza engedték/küldték, mivel nem tudom, hogy BB erősködött annyira, vagy úgy zavarták vissza. De igazából ennek az ég világon semmi jelentősége, elnézve a mozgását, én tuti nem küldtem/engedtem volna vissza, főleg hogy igazából nem annyira volt szükségetek valami húde szuper QB teljesítményre. Jó, felpörögtetek, ez a mákotok, ez működik addig, és mehet az "ezért hiperállat a steelers" addig, amíg egyszer így nem fog mindenki 120-on pörögni, vagy csak egyetlen hibát vét, kap mégegyet a bokájára és annyi. De felőlem megtehetitek, kockáztathattok ezzel nyugodtan nekem nem lesz belőle károm 😊 Nálam ez fölösleges hősködés, amit sok más játékos is megtenne, csak ott a vezetők nem akarják a testi épségét kockáztatni.
Nem visszazavarták, hanem ő akart visszamenni és mivel nem mutattak ki se törést, se szakadást, így visszament.. A csapat szempontjából ez volt a legjobb döntés. Hirtelen mindenki 110%-on kezdett pörögni. És ezért nem szívtuk be. Ez kellett mentálisan a csapatnak, hogy nyerjünk. Mellesleg tényleg jó az a CLE pass D, még ha ezt Te nem is hiszed. 😉 Csak ez a Steelers O (ha jó napja van) bárkit szét tud szedni ezzel a QB-val és ezzel a WR-corppal.Soldados
btw én elhiszem, hogy a Cleveland védelme a no1, és csak azért voltak tegnap szarok, mert a Steelers offensét senki nem képes megállítani de a tényen nem változtat, hogy tegnap a clevelandi passzvédelem a nullával volt egyenlő. 😊 Éppen ezért nem azt mondtam, hogy szar a CLE védelme, hanem hogy tegnap az volt. Szeirntem nem mindegy 😊
Egyébként lassan más csapatnak kell szurkolnom úgy látom, mert Tebow ugye arra küldettetett az Isten ágyékából, hogy mindenható legyen, a steelers offense nem Isten által de ugyanígy felfoghatatlanul legyőhetetlen csak a Bears-nél nincsenek ilyen mindenható dolgok :/ (megnéznék egy Tebow-Steelers meccset, gondolom döntetlen lenne 😊 )
több mint 12 éve
Nyilván bigbentől szép és becsülendő, hogy így is visszament, de ha normális a HC, akkor nem küldi/engedi vissza. Szerintem mocskos nagy felelőtlenség és csak azért nem szívták be durvára, mert semmit nem láttunk a fantasztikus clevelandi passz védelemből... BigBen gyakorlatilag egy helyben állva tudta végigvinni a playeket, semmi nyomás nem került rá. Egy jobb csapat, főleg egy normálisabb védelem nagyon hamar tönkrevágta volna szegény BB-t. Rossz volt nézni, hogy a handoffokat is hogyan adja... Plusz Batchnek jó hatalmas pofon volt ez, mert azért végignéznie hogy ilyen szintű BB mozgáskultúrával is inkább őt rakják be... Hanie-nek arany dolga van itt, ami őszintén szólva szimpatikus (még ha amellett is vagyok, hogy tán le kéne cserélni).fetomy+sok
több mint 12 éve
Azért ne ferdítsünk...Kíváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt mondják, ha az intet visszahordják, és azzal kikapnak!GiriNem, akkor jött volna, hogy "hát igen na ezért nem lett volna szabad visszaküldeni".
btw engem felkúrt nagyon amikor jöttek ezzel a Cutler puhány témával. Most nem azért, de nincs nagyujja a gyereknek, persze lehetne ilyen Steelers módjára visszazavarni a pályára, hadd nyomorodjon meg a Qb. Nyilván bigbentől szép és becsülendő, hogy így is visszament, de ha normális a HC, akkor nem küldi/engedi vissza. Szerintem mocskos nagy felelőtlenség és csak azért nem szívták be durvára, mert semmit nem láttunk a fantasztikus clevelandi passz védelemből... BigBen gyakorlatilag egy helyben állva tudta végigvinni a playeket, semmi nyomás nem került rá. Egy jobb csapat, főleg egy normálisabb védelem nagyon hamar tönkrevágta volna szegény BB-t. Rossz volt nézni, hogy a handoffokat is hogyan adja... Plusz Batchnek jó hatalmas pofon volt ez, mert azért végignéznie hogy ilyen szintű BB mozgáskultúrával is inkább őt rakják be... Hanie-nek arany dolga van itt, ami őszintén szólva szimpatikus (még ha amellett is vagyok, hogy tán le kéne cserélni).
Hozzáteszem, Ricsinek úgy megadnám a lehetőséget, hogy emögött a Bears OL mögött álljon már be törött ujjal dobálgatni... Aztán persze ha törött ujjal is vállalja a játékot, akkor a valószínűsíthető rengeteg rossz dobás és INT után jönne, hogy hú de le kellett volna hozni. De ezt tegnap is láthattuk. Cutler puhány, hogy törött ujjal nem dobál, BigBen az isten, hogy lépni nem tud de visszamegy, de a CLE vezetőség idióta, hogy agyrázkódás után nem hagyta fent Senecát, hanem visszaküldte McCoyt, akin látszott, hogy nincs rendben már a feje. McCoyt nem kellett volna visszaküldeni, Cutler ugyanezért puhány szar. Komolyan mondom, iszonyat bosszantó ez a féle-fajta kettős mérce és "így utólag én sokkal jobban tudom, mint mindenki más" mentalitás...fetomy
Nem visszazavarták, hanem ő akart visszamenni és mivel nem mutattak ki se törést, se szakadást, így visszament.. A csapat szempontjából ez volt a legjobb döntés. Hirtelen mindenki 110%-on kezdett pörögni. És ezért nem szívtuk be. Ez kellett mentálisan a csapatnak, hogy nyerjünk. Mellesleg tényleg jó az a CLE pass D, még ha ezt Te nem is hiszed. 😉 Csak ez a Steelers O (ha jó napja van) bárkit szét tud szedni ezzel a QB-val és ezzel a WR-corppal.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Úgy emlékszem valamikor a 3. negyed első felében TALÁN, bár már kicsit összefolynak az időpontok 😊Ja egyébként tényleg az a lényeg, hogy Cutler nem azért nem játszik, mert jujj bibis, hanem mert nem lehet úgy dobni egész egyszerűen. De ez nem lényeg...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Nem láttam eddig még a meccset, de:Heh, azért egy bokaszalaghúzódással/ficammal, az ottani orvosi felkészültséggel (de még itthon is) lehet játszani, főleg ha bevan melegedve neki. Azzal még futballozni is lehet, ahol a láb talán fontosabb. Amúgy igazuk van, Cutler egy puhapöcs, hogy nem játszik. Csak simán a dobókezén tört el a legfontosabb ujja. Azért kíváncsi lennék Ricsi pl a jó kezén eltört hüvelykujjal mit tudna csináálni. Mert pl a sliccét sem tudja begombolni. Nekem volt eltörve hasonló helyen, csak itt ugye gipsz azt jóvan. Hát elárulom ölég sok mindenben akadályozza az embert.
Vagy még a NFC döntőn lovagolnak? Tegyék, azt hiszem csattanós választ kapunk mostanában a Cutler kérdésről.
Ezért nem nézek a Sporttvben meccset már, Bearst meg főleg nem kizárólag, ha MNF van és nem az a nagyon hozzáértő ül benn akkor az kivétel. Amikor tavaly szolid 4 TDt osztott ki a Philly ellen volt egy rossz passza (lehetett volna INT igaz) és Ricsi már mondta is hát menyire kétarcú bla bla bla.
Mikor volt ez a meccsnek melyik időszakában? Mert meglesem a késő esti ismétlést.
több mint 12 éve
Kíváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt mondják, ha az intet visszahordják, és azzal kikapnak!GiriNem, akkor jött volna, hogy "hát igen na ezért nem lett volna szabad visszaküldeni".
btw engem felkúrt nagyon amikor jöttek ezzel a Cutler puhány témával. Most nem azért, de nincs nagyujja a gyereknek, persze lehetne ilyen Steelers módjára visszazavarni a pályára, hadd nyomorodjon meg a Qb. Nyilván bigbentől szép és becsülendő, hogy így is visszament, de ha normális a HC, akkor nem küldi/engedi vissza. Szerintem mocskos nagy felelőtlenség és csak azért nem szívták be durvára, mert semmit nem láttunk a fantasztikus clevelandi passz védelemből... BigBen gyakorlatilag egy helyben állva tudta végigvinni a playeket, semmi nyomás nem került rá. Egy jobb csapat, főleg egy normálisabb védelem nagyon hamar tönkrevágta volna szegény BB-t. Rossz volt nézni, hogy a handoffokat is hogyan adja... Plusz Batchnek jó hatalmas pofon volt ez, mert azért végignéznie hogy ilyen szintű BB mozgáskultúrával is inkább őt rakják be... Hanie-nek arany dolga van itt, ami őszintén szólva szimpatikus (még ha amellett is vagyok, hogy tán le kéne cserélni).
Hozzáteszem, Ricsinek úgy megadnám a lehetőséget, hogy emögött a Bears OL mögött álljon már be törött ujjal dobálgatni... Aztán persze ha törött ujjal is vállalja a játékot, akkor a valószínűsíthető rengeteg rossz dobás és INT után jönne, hogy hú de le kellett volna hozni. De ezt tegnap is láthattuk. Cutler puhány, hogy törött ujjal nem dobál, BigBen az isten, hogy lépni nem tud de visszamegy, de a CLE vezetőség idióta, hogy agyrázkódás után nem hagyta fent Senecát, hanem visszaküldte McCoyt, akin látszott, hogy nincs rendben már a feje. McCoyt nem kellett volna visszaküldeni, Cutler ugyanezért puhány szar. Komolyan mondom, iszonyat bosszantó ez a féle-fajta kettős mérce és "így utólag én sokkal jobban tudom, mint mindenki más" mentalitás...
több mint 12 éve
Giri
19
Kíváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt mondják, ha az intet visszahordják, és azzal kikapnak!
több mint 12 éve
Faragóék elég durván osztották Cutlerta Thursday Night meccsen...Hát igen, Ricsi azt mondta, hogy megérti, hogy Sanyi miért ostorozza Cutlert, miközben Big Ben sántítva, letépett tökökkel is játszik. Tény, hogy BB nagyot játszott, hozzátéve, hogy a sérülést követően az egész csapat kb 258 %-ot nyújtott, például vasasok által sokat szidott fal onnantól tökéletesen megvédte őt, a futójáték is perfektül működött. Próbálnák ezt meg Chicagoban......
Gondolom belegondoltak, hogy ebben a Chicago offense-ben Big Ben, Phillip Rivers de még a 90 éves Favre is minden évben megnyerné a SuperBowlt... Még jó hogy nem adtak chicago meccset Cutler sérülése óta. Nem tudnák mire fogni, hogy nem megy a támadás, talán csak annyit, hogy bambán áll Cutler a pályaszélén és emiatt. Bocs, kicsit felhúztam magam. Cutler hibái a világ legnagyobb hibái, de erőssége az aztán nem létezik...vandeminek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Faragóék elég durván osztották Cutlerta Thursday Night meccsen...Gondolom belegondoltak, hogy ebben a Chicago offense-ben Big Ben, Phillip Rivers de még a 90 éves Favre is minden évben megnyerné a SuperBowlt... Még jó hogy nem adtak chicago meccset Cutler sérülése óta. Nem tudnák mire fogni, hogy nem megy a támadás, talán csak annyit, hogy bambán áll Cutler a pályaszélén és emiatt. Bocs, kicsit felhúztam magam. Cutler hibái a világ legnagyobb hibái, de erőssége az aztán nem létezik...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Martz itt tagadta, hogy menne akárhova is: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824d5a17/article/martz-plans-on-return-to-bears-in-2012-says-to-disrgard-reports?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
DeSeant meg nem is hoznám hozzánk ingyen sem,amilyen hülyegyerek hozzáállása van😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Hát én nem nagyon tartom valószínűnek, hogy erről a listáról max 1-2nél többen kerülnének ki ténylegesen a piacra 😊
több mint 12 éve
kutya23c
223
Nálam már offseason van, így el is kezdtem nézelődni a free agent piacon, és az alábbi játékosok leigazolását javasolnám a vezetőségnek: Ben Grubbs vagy McKenzie T, Bobbie Williams G, Vincent Jackson vagy Desean Jax, Rashean Mathis CB, LaRon Landry S. Remélem érthető voltam 😀 Úgy tudom van pénz bőven, úgyhogy jó lenne ha most az egyszer nem lennének szűkmarkúakprokiEzt küld el Angelo-nak hátha megfogad belőle valamit!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
Nálam már offseason van, így el is kezdtem nézelődni a free agent piacon, és az alábbi játékosok leigazolását javasolnám a vezetőségnek: Ben Grubbs vagy McKenzie T, Bobbie Williams G, Vincent Jackson vagy Desean Jax, Rashean Mathis CB, LaRon Landry S. Remélem érthető voltam 😀 Úgy tudom van pénz bőven, úgyhogy jó lenne ha most az egyszer nem lennének szűkmarkúak
több mint 12 éve
5??? Talán 2 de Carimiből még nem láttunk semmit,lehet nem is fogunk.Draftolni falembert mi nem tudunk,igazolni meg Spenceren kivűl kb hoztuk Pace-t és Omiyale-t...well done,azabaj h tlg várjuk a csodát,és nem nagyon jön😊A draftokról hozott játékosok nagy többsége évek óta nulla teljesítményt sem tud felmutatni. Így nem lehet fejlődni... No meg igazad van, azért Tice-nak is be kellett volna látnia már, hogy ezekből a játékosokból nem fog 3 hónap alatt támadófalat csinálni. Arról álmodozunk, hogy az 5-en felvegyék a 3-man rusht. Na meg pl lehetne úgy is csinálni, hogy a világ legjobban blokkoló TE-ei helyett egy plusz OT van fenn. Nincs tiltva. Többen használják esetenként. Jah, hogy nincs még 5 értelmes falember se.Az a baj, hogy megnézem én azt ki fog idejönni, és milyen szép nagyot fog varázsolni. Álmodozhatunk, de Martz még mindig erőn felül teljesít ezekkel a játékosokkal. Brady se lenne Brady, ha Webb lenne a LT, no meg Knox-nak kellene dobnia..vandeminekWebb se nézne ki ilyen botrányul, ha fel lehetne lépni a zsebben. Brees ennek a mestere, harminc centit sasszézik, már csak a meze után kapkodnak. Knoxra pedig nagy a cipő, merhetem e mondani, hogy Berrian 2.0. BB is korrekt játékos (volt legalábbis), csak rá a Vikingsben erőltettek egy olyan szerepet, amit nem tudott megoldani. Bár lehet a lóvé húzta a zsebét. Továbbra is azt mantrázom, amit párszor az évek alatt, egy igazán jó belső falember exponenciálisan javítaná az O teljesítményét. Pörgessük vissza az idő kerekét, az összeomlás nem akkor jött, amikor Ruben Brown lesérült, majd visszavonult, Kreutz pedig végleg elfogyott? Amíg ők ketten pirítottak, Tait is hasított baloldalon. Elfogytak, hoppá, kiderült miért volt szinte világéletében RT. És itt jön nálam a képbe Tice. Mikor odajön a főnök, Jerry "Springer" Angelo, és megkérdezi mire van szükséged, akkor meg kell mondani. Sajna Tice azok közé tartozik, akik kicsivel többet hisznek magukról, mint kellene. Ő majd megmutatja, hogy Webb és Louis valójában mire képesek. Fejlődnek, szerintem ezt senki nem vitatja, de ez még mindig kevés.füligjimmy
Én csak azt nem értem, hogy ezt a kilátástalan játékot hogy a bús fenébe tudják elmagyarázni a felsőbb vezetésnek?vandeminek
több mint 12 éve
A draftokról hozott játékosok nagy többsége évek óta nulla teljesítményt sem tud felmutatni. Így nem lehet fejlődni... No meg igazad van, azért Tice-nak is be kellett volna látnia már, hogy ezekből a játékosokból nem fog 3 hónap alatt támadófalat csinálni. Arról álmodozunk, hogy az 5-en felvegyék a 3-man rusht. Na meg pl lehetne úgy is csinálni, hogy a világ legjobban blokkoló TE-ei helyett egy plusz OT van fenn. Nincs tiltva. Többen használják esetenként. Jah, hogy nincs még 5 értelmes falember se.Az a baj, hogy megnézem én azt ki fog idejönni, és milyen szép nagyot fog varázsolni. Álmodozhatunk, de Martz még mindig erőn felül teljesít ezekkel a játékosokkal. Brady se lenne Brady, ha Webb lenne a LT, no meg Knox-nak kellene dobnia..vandeminekWebb se nézne ki ilyen botrányul, ha fel lehetne lépni a zsebben. Brees ennek a mestere, harminc centit sasszézik, már csak a meze után kapkodnak. Knoxra pedig nagy a cipő, merhetem e mondani, hogy Berrian 2.0. BB is korrekt játékos (volt legalábbis), csak rá a Vikingsben erőltettek egy olyan szerepet, amit nem tudott megoldani. Bár lehet a lóvé húzta a zsebét. Továbbra is azt mantrázom, amit párszor az évek alatt, egy igazán jó belső falember exponenciálisan javítaná az O teljesítményét. Pörgessük vissza az idő kerekét, az összeomlás nem akkor jött, amikor Ruben Brown lesérült, majd visszavonult, Kreutz pedig végleg elfogyott? Amíg ők ketten pirítottak, Tait is hasított baloldalon. Elfogytak, hoppá, kiderült miért volt szinte világéletében RT. És itt jön nálam a képbe Tice. Mikor odajön a főnök, Jerry "Springer" Angelo, és megkérdezi mire van szükséged, akkor meg kell mondani. Sajna Tice azok közé tartozik, akik kicsivel többet hisznek magukról, mint kellene. Ő majd megmutatja, hogy Webb és Louis valójában mire képesek. Fejlődnek, szerintem ezt senki nem vitatja, de ez még mindig kevés.füligjimmy
Én csak azt nem értem, hogy ezt a kilátástalan játékot hogy a bús fenébe tudják elmagyarázni a felsőbb vezetésnek?
több mint 12 éve
Az a baj, hogy megnézem én azt ki fog idejönni, és milyen szép nagyot fog varázsolni. Álmodozhatunk, de Martz még mindig erőn felül teljesít ezekkel a játékosokkal. Brady se lenne Brady, ha Webb lenne a LT, no meg Knox-nak kellene dobnia..vandeminekWebb se nézne ki ilyen botrányul, ha fel lehetne lépni a zsebben. Brees ennek a mestere, harminc centit sasszézik, már csak a meze után kapkodnak. Knoxra pedig nagy a cipő, merhetem e mondani, hogy Berrian 2.0. BB is korrekt játékos (volt legalábbis), csak rá a Vikingsben erőltettek egy olyan szerepet, amit nem tudott megoldani. Bár lehet a lóvé húzta a zsebét. Továbbra is azt mantrázom, amit párszor az évek alatt, egy igazán jó belső falember exponenciálisan javítaná az O teljesítményét. Pörgessük vissza az idő kerekét, az összeomlás nem akkor jött, amikor Ruben Brown lesérült, majd visszavonult, Kreutz pedig végleg elfogyott? Amíg ők ketten pirítottak, Tait is hasított baloldalon. Elfogytak, hoppá, kiderült miért volt szinte világéletében RT. És itt jön nálam a képbe Tice. Mikor odajön a főnök, Jerry "Springer" Angelo, és megkérdezi mire van szükséged, akkor meg kell mondani. Sajna Tice azok közé tartozik, akik kicsivel többet hisznek magukról, mint kellene. Ő majd megmutatja, hogy Webb és Louis valójában mire képesek. Fejlődnek, szerintem ezt senki nem vitatja, de ez még mindig kevés.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az a baj, hogy megnézem én azt ki fog idejönni, és milyen szép nagyot fog varázsolni. Álmodozhatunk, de Martz még mindig erőn felül teljesít ezekkel a játékosokkal. Brady se lenne Brady, ha Webb lenne a LT, no meg Knox-nak kellene dobnia..Jimmy ezekben mind igazad van,azt leszámítva h ezekért az "NFL kezdő szintű" játékosokért mind Martz felel.Ő látja őket nap mint nap edzéseken,immár 2 éve edzéseken és bízott bennük.A falban,Spaethben aki kurvajól blokkol csak azt baszta el ami kicsinálta Fortét,bízik a droppoló és elcsúszó Knoxban,bízott RW-ben mert ismeri a rendszert...köszönjük.Ezekért a játékosokért én Angelot és Tice-t hibáztatom. Ha Tice asszongya a szezon előtt, nekem ez bőven elég matéria, és spártaiakká edzem őket, akkor tartsa is magát ehhez. De tízből kilencszer kell az extra blokkoló, sokszor kettő. Aztán az elkapók. Olsen helyett jött Spaeth, ezzel lehet egyetérteni, vagy nem, G-money most jár valami 500 yardnál meg 4 TD-nél, de majd jövőre ugye kivirágzik. RW egy érdekes történet, Sims-Walkert akartuk, az is összejött volna így utólag visszanézve, más meg nem volt elérhető. Idén, teszem hozzá villámgyorsan, volt rá idő bőven, hogy célpontokat hozzunk Cutlernek. Meg Manulamenuna, meg Chester Taylor. Egy edző annyit tehet, hogy olyan helyzetbe hozza a játékosokat, amikor képesek végrehajtani a játékot. Elvileg ez az ő rendszerének az előnye. Ha ennyire inkonzisztensek a játékosok, ha ugyanazt háromból csak készer tudják megoldani, az szerintem nem edzői hiba. Szerintem. Úgy nem lehet felépíteni egy gameplant, hogy ezt a Vikings ellen elrontotta, akkor ezt már nem hívom többet a szezonban....... ha 2-3 meccsen zsinórban nem működik, azt kiveszem, ez egyértelmű. Az nem tartom célravezetőnek, hogy mostmár nem rakjuk pályára Knoxot, Williams, meg nem is futunk, mert úgyis minek. 😀
2 éve minden offseasonben megy a hype,dekurvajó ez a Martz rendszer,mindenki milyen jó benne,aztán 5-6 meccs után kiderül h bukó az egész mert nem működik,alkalmatlanok rá a játékosok.És az baj h tlg le kell ülni vele és ezt el kell neki magyarázni.Mondjuk utána mindig tudott mit kezdeni ami Turnernél pl kizárt volt,Martz megoldotta simán.Most nem tudja ami érthető is tlg.De neki ezekkel tisztában kell lennie,az ő felelőssége,gondolom mikor megkapta a munkát akkor is tisztában volt vele hova jön,milyen játékosokkal,ez nálunk nem arról szólt h megkapod a top 5 offense egyikét és hívogasd a playeket.Úgyh tőlem mehet amerre akar,Cutler majd kap még egy új off coordot,megint szopunk ahogy szoktunk,talán ha jővőre emiatt bukunk Loviet is elküldik,új HC új off coord...nagyon szép lesz.anfernee
Nem fogunk ezen összeveszni, menjen Martz. Vissza a tévébe, vagy koliba edzőnek, vagy nyugdíjba, vagy akárhova. Jöjjön valaki más, aztán varázsoljon.füligjimmy
több mint 12 éve
Jimmy ezekben mind igazad van,azt leszámítva h ezekért az "NFL kezdő szintű" játékosokért mind Martz felel.Ő látja őket nap mint nap edzéseken,immár 2 éve edzéseken és bízott bennük.A falban,Spaethben aki kurvajól blokkol csak azt baszta el ami kicsinálta Fortét,bízik a droppoló és elcsúszó Knoxban,bízott RW-ben mert ismeri a rendszert...köszönjük.Ezekért a játékosokért én Angelot és Tice-t hibáztatom. Ha Tice asszongya a szezon előtt, nekem ez bőven elég matéria, és spártaiakká edzem őket, akkor tartsa is magát ehhez. De tízből kilencszer kell az extra blokkoló, sokszor kettő. Aztán az elkapók. Olsen helyett jött Spaeth, ezzel lehet egyetérteni, vagy nem, G-money most jár valami 500 yardnál meg 4 TD-nél, de majd jövőre ugye kivirágzik. RW egy érdekes történet, Sims-Walkert akartuk, az is összejött volna így utólag visszanézve, más meg nem volt elérhető. Idén, teszem hozzá villámgyorsan, volt rá idő bőven, hogy célpontokat hozzunk Cutlernek. Meg Manulamenuna, meg Chester Taylor. Egy edző annyit tehet, hogy olyan helyzetbe hozza a játékosokat, amikor képesek végrehajtani a játékot. Elvileg ez az ő rendszerének az előnye. Ha ennyire inkonzisztensek a játékosok, ha ugyanazt háromból csak készer tudják megoldani, az szerintem nem edzői hiba. Szerintem. Úgy nem lehet felépíteni egy gameplant, hogy ezt a Vikings ellen elrontotta, akkor ezt már nem hívom többet a szezonban....... ha 2-3 meccsen zsinórban nem működik, azt kiveszem, ez egyértelmű. Az nem tartom célravezetőnek, hogy mostmár nem rakjuk pályára Knoxot, Williams, meg nem is futunk, mert úgyis minek. 😀
2 éve minden offseasonben megy a hype,dekurvajó ez a Martz rendszer,mindenki milyen jó benne,aztán 5-6 meccs után kiderül h bukó az egész mert nem működik,alkalmatlanok rá a játékosok.És az baj h tlg le kell ülni vele és ezt el kell neki magyarázni.Mondjuk utána mindig tudott mit kezdeni ami Turnernél pl kizárt volt,Martz megoldotta simán.Most nem tudja ami érthető is tlg.De neki ezekkel tisztában kell lennie,az ő felelőssége,gondolom mikor megkapta a munkát akkor is tisztában volt vele hova jön,milyen játékosokkal,ez nálunk nem arról szólt h megkapod a top 5 offense egyikét és hívogasd a playeket.Úgyh tőlem mehet amerre akar,Cutler majd kap még egy új off coordot,megint szopunk ahogy szoktunk,talán ha jővőre emiatt bukunk Loviet is elküldik,új HC új off coord...nagyon szép lesz.anfernee
Nem fogunk ezen összeveszni, menjen Martz. Vissza a tévébe, vagy koliba edzőnek, vagy nyugdíjba, vagy akárhova. Jöjjön valaki más, aztán varázsoljon.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy ezekben mind igazad van,azt leszámítva h ezekért az "NFL kezdő szintű" játékosokért mind Martz felel.Ő látja őket nap mint nap edzéseken,immár 2 éve edzéseken és bízott bennük.A falban,Spaethben aki kurvajól blokkol csak azt baszta el ami kicsinálta Fortét,bízik a droppoló és elcsúszó Knoxban,bízott RW-ben mert ismeri a rendszert...köszönjük.2 éve minden offseasonben megy a hype,dekurvajó ez a Martz rendszer,mindenki milyen jó benne,aztán 5-6 meccs után kiderül h bukó az egész mert nem működik,alkalmatlanok rá a játékosok.És az baj h tlg le kell ülni vele és ezt el kell neki magyarázni.Mondjuk utána mindig tudott mit kezdeni ami Turnernél pl kizárt volt,Martz megoldotta simán.Most nem tudja ami érthető is tlg.De neki ezekkel tisztában kell lennie,az ő felelőssége,gondolom mikor megkapta a munkát akkor is tisztában volt vele hova jön,milyen játékosokkal,ez nálunk nem arról szólt h megkapod a top 5 offense egyikét és hívogasd a playeket.Úgyh tőlem mehet amerre akar,Cutler majd kap még egy új off coordot,megint szopunk ahogy szoktunk,talán ha jővőre emiatt bukunk Loviet is elküldik,új HC új off coord...nagyon szép lesz.
több mint 12 éve
picidzé
532
Martz-zal (Martz-cal, hogy kell ezt helyesen írni?...Martz-cal, kiejtés szerint hasonul. Szerintem, de én mérnök vagyok 😊 A hajtogatásoddal egyetértek, sőt, már három éve is egyetértettem, sőt, a feleségem is Brian!
...Készüljön fel mindenki, minimum a draftig ezt fogom hajtogatni, hogy támadófal, támadófal....füligjimmy
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha McCown meg tudná oldani, nem a sarki kocsmából igazoltuk volna le a szezon vége felé. Tökmindegy, amíg támadófal nincs, addig semmise nem van. De ugye Tice, meg Lovie nagyon keményen elbeszélgetett a hülye Martz-zal (Martz-cal, hogy kell ezt helyesen írni?) arról, hogy ez a szar támadófal nem alkalmas a rendszerre, szóval ne legyen hülye. És ez mekkora királyság volt, mert itt volt az ideje, hogy valaki jól beolvasson ennek a vén hülyének, aki azt hitte, ezek NFL kezdő szintű játékosok. Garza, Webb és Louis nagyon jó cserék, hárman tudnak öt posztra is beállni, ilyenek is kellenek, de semmi keresnivalójuk a pályán kezdőként. Most olvastam egy statot (jah, táppénzen vagyok), 4 futás 61 yard, 19 futás 29 yard. Igazán, kapitány? Jó, két kezdő falember kiesett. De nem vagyok meggyőződve, hogy sokkal beljebb lennék, Garza régen is tré volt, Louisból nem láttunk túl sokat eggyel beljebb, de attól se voltam elájulva. Carimiból se láttunk túl sokat, CW meg nem egy bulldózer, ezt tudjuk. Készüljön fel mindenki, minimum a draftig ezt fogom hajtogatni, hogy támadófal, támadófal....Azzal nincs semmi bajom, hogy kiállnak az ember mellett. Hanie megdöbbenésemre az egyszerű passzokat sem tudja 50%osnál jobban kivitelezni, amivel - hiába a szimpátia feléje - nincs helye a csapatban kezdőként.tüsi91S Hanieből már nekem is elég volt, jöjjön McCown.tüsi91Nem figyelsz? Caleb is our quaterback! 😀picidzé
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azzal nincs semmi bajom, hogy kiállnak az ember mellett. Hanie megdöbbenésemre az egyszerű passzokat sem tudja 50%osnál jobban kivitelezni, amivel - hiába a szimpátia feléje - nincs helye a csapatban kezdőként.S Hanieből már nekem is elég volt, jöjjön McCown.tüsi91Nem figyelsz? Caleb is our quaterback! 😀picidzé
több mint 12 éve
picidzé
532
S Hanieből már nekem is elég volt, jöjjön McCown.tüsi91Nem figyelsz? Caleb is our quaterback! 😀
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Tice takarodj😊 De ettől még Martznek tisztában kell lennie azzal milyen szörnyet hozott össze Tice.Ezzel a fallal a 7step drop hülyeség.Az meg h ezekből kaptuk már eddig is a legtöbb sacket még Jay-el is,ő azért nem szar és neki sem volt ideje semmire,az tiszta sor,ezért lázadt akkor mindenki,szabaduljunk gyorsabban a lasztitól mert ez a fal nem tart ki 7 step dropock alatt,más kérdés h Hanienek 15 step drop is kevés lenne h felismerjen bármit is.Martz keze is meg van kötve,hívhatott vna igazából bármit,vasárnap akkor sem működött vna,de 7 playből négy sack az brutális.Eddig a vasárnapokat vártam,most meg már a draftot meg NBA rajtot.Jah még jó h egész héten arról cikkeztek Louis mekkora jó,és milyen jó formában van...volt.4 Sacket Louis seven-step dropból engedett...jó hívások voltak...Igazad van, tényleg jó hívások voltak. Mert javarészt, nagynéha leginkább azok működtek. Az megint más kérdés, ha 7 man prot van, akkor picsáért jön a sack. De 3, 5 steps dropoknál egyrészt akkor is ott a nyomás, másrészt senki nem tud elszakadni, harmadrészt ha blitzelnek, Haine azt se tudja, mi a hot read, szóval hosszabb kifutású játékok, ahol van ideje olvasni a pályát, célravezetőbbek, csak ugye ezt basznak leírni. Mert ez a mantra, hogy hülye Martz és hülye 7 steps drop. És a 7 steps drop az nagyon hülye dolog. Hát nem az. Jah, hogy alkalmatlanok a falemberek erre. És ez nem Tice hibája, ugye kéremszépen. Azt senki nem mondja, hogy Tice takarodj. Ilyen zseniket rak a keretbe, és még ki is jelenti, hogy a kiváló falembereket ki kell nevelni, és látott ő már sok kiváló falembert, higgyünk neki. Faszom. Meggyőződésem, hogy nyáron Jerry azt igazolta, vagy draftolna volna, akire rámutat. Nagyon remélem, hogy a drafton ráhajt a csapat DeCastrora.füligjimmy
Teljesen egyetértek,Jaynek felesleges, Forté meg sztem nem is akar,kaphat egy jó szerződést valahol ha nem kockáztat...amit meg tudnék értenianfernee