Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Elnézve tegnap a meccset Paea kezd belelendülni rendesen.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Na ez a kiakasztó, egy sérülés benne van ebbe a sportba, a szívás az nincs.davemayerMindakettő benne van. Ha valaha is sportoltál tudod te is.
Teljesen jogos, hogy 2 abszolút nyerhető meccset vereségre adtunk, amelynek módjai elég fájóak. S persze lehet polemizálni azon, hogy Jayel 2-3 győzelem lenne, de nem érdemes. Mint ahogy azon se, hogy a 2W így is reális lett volna. Kiestek a playmakerek és akik eddig a padon csücsültek láthatjuk miért is nem első számúak a saját posztjukon.
több mint 12 éve
Persze, mondhatjuk hogy elment a szezon 3 héttel ezelőtt de ha ezt a 2 utolsót behúzzuk (ami így látva a meccset elvárható lett volna) akkor 7-6 helyett 9-4 és 1 meccs hátrány helyett 1 meccs előny + SEA otthon és MIN idegenben... Még így is PO ez akárhogy nézem. Na ez a kiakasztó, egy sérülés benne van ebbe a sportba, a szívás az nincs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Barber 2 hibáját leszámítva tökéletesen pótolta Fortet. Az a 2 talán kijelenthető, hogy a meccsbe került. Az OTben történtek benne vannak ott is hatalmasat küzdött akarta a 1st downt, kiszabták a kezéből. Futónál ez benne van. A kilépés viszont talán még übereli hanie balfasz spikeját a Raiders ellen. Rutinos, sokat látott futótól ilyet... Ettől függetlenül Barber igazolása jó húzás volt. Kellett már egy igazi power back.Ezt a vereséget összehozta a csapat. Ez van, ez a szezon ment a levesbe 3 hete.
több mint 12 éve
Barbert abszolút nem kell cutolni. Nagyonis jó ő, csak nem úgy, hogy rajta van az összes teher. Megállíthatatlan, nagyot tud küzdeni, de én Forte nélkül split carry-ben nyomatnám Bell-el.
több mint 12 éve
Kint már meg is vannak a bűnbakok. RW és Barber, nem meglepő mondjuk. RW egy TD-ből csinált INT-et a KC ellen, és Barber miatt nem lett meg a TD a Chiefs ellen ugye, amikor nem tudott normálisan felállni, meg a két nagy hiba a tegnapi meccsen... Williamst én is kivágnám, sztem Barber maradhatna, 2. számúnak jó lenne.
több mint 12 éve
Dettó,ilyesmire gondoltam Dave az első kezdésénél is...Én azért még bízom a PO-ban... 😊fetomykhm... hát komolyan ha eszembe jut ez a 2 meccs a sírás és a hányinger kerülget. :/
Haniere tegnap azt a szerepet szabta Martz amire való, kár hogy 2 meccs és x play kellett ahhoz hogy észrevegye azt amit már az edzésen is kellett volna... De persze ne fikázzam, mert jó szeme van. Csak kéne neki egy elektromos kutyanyakörv hogy időben reagáljon bizonyos helyzetekre 😂davemayer
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Akármennyire új vagyok, nagyon hamar tudok nagy lendülettel szurkolni, úgyhogy hidd el eszméletlen ideges voltam tegnap este (vagyis jóval jobb szó, hogy elkeseredett), és nem is szeretnék inkább az elmúlt 2 meccsre gondolni...Én azért még bízom a PO-ban... 😊fetomykhm... hát komolyan ha eszembe jut ez a 2 meccs a sírás és a hányinger kerülget. :/davemayer
Viszont. Egyetlen meccsel van előttünk a Falcons és a Lions, más nincs előttünk. Egyiküket kell csak befogni, és szerintem ez igenis meglehet és akkor a PO-ban már remélhetőleg Cutlerrel és Fortéval nyomulhatunk.Sőt, ki tudja Cutler talán előbb visszatér. Meg hát nem adhatjuk fel amíg matematikai esély van 😊
több mint 12 éve
Én azért még bízom a PO-ban... 😊fetomyNe tedd, GB-t még Cutlerral sem vernénk meg, hát még nélküle.
több mint 12 éve
Futást akarunk, vagy passzokat? Én elsősorban változatos playcallingot. Értettem, hogy Hanie-vel nem akarunk INT-et dobni, és ezért 3rush-punt a playcalling, de miért minden futás Barber-középre??fetomyMindig ez van,ha 3 pont az előnyünk,ha 7,meg sem próbálunk összehozni 1st downt.Ez sztem inkább Lovie mint Martz,ennyire bíznak D-ben...Hanietől függetlenül,mikor Jay volt bent,ezt már akkor is eljátszották sokszor és mindig agyfaszt kaptam tőle.Csak a saját ostobaságunknak köszönhetjük a mait,nem kell Barbert megtenni bűnbaknak,ostobaság volt a falba futásokat hívni,a D-vel amit játszattak az utolsó pár percben a 4. negyedben az meg komolyan vicc.ez a meccs harakiri volt.ez van.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Tüsi, az offense-t már egy jó ideje rendbe kéne tenni. Ezt mondjuk minden szezon végén. És ezeknek az edzőknek nem sikerült. Ja, hogy csak most jött elő ennyire hangsúlyosan, hogy szar? Ki a hibás akkor, ha nem ők??prokikajak, de ettől még a védelmet nem igazából kellene bolygtani
Angelo szerepe itt a legnagyobb szvsz ebben. Lovie is benn van, de szerintem nem ő volt az a faszkalap, aki 2szer is meghosszabbította Turner szerződését pl..
több mint 12 éve
azt írtam tétmeccs és nem suck for luck bowl... 😛Sztem meg játszottunk a Coltsszal. 😊ulpianusBig Ulpi brotha mindent lát! Nem mi vagyunk a leggyengébb! Kikérem magamnak! A Colts a leggyengébb. Még az sem biztos, hogy második, mert a Rams is faszajó. Hogy harmadik-negyedik leggyengébb? Az már igen. 😀ulpianussajnálom Ulpi brotha (ez mekkora 😀 ) de sztem ha tétmeccsen összeeresztenénk a Ramsel vagy a Colts-al mindkettő verne titeket. Talán a Rams nem de a Colts igen. Sztem.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én azért még bízom a PO-ban... 😊fetomykhm... hát komolyan ha eszembe jut ez a 2 meccs a sírás és a hányinger kerülget. :/
Haniere tegnap azt a szerepet szabta Martz amire való, kár hogy 2 meccs és x play kellett ahhoz hogy észrevegye azt amit már az edzésen is kellett volna... De persze ne fikázzam, mert jó szeme van. Csak kéne neki egy elektromos kutyanyakörv hogy időben reagáljon bizonyos helyzetekre 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tüsi, az offense-t már egy jó ideje rendbe kéne tenni. Ezt mondjuk minden szezon végén. És ezeknek az edzőknek nem sikerült. Ja, hogy csak most jött elő ennyire hangsúlyosan, hogy szar? Ki a hibás akkor, ha nem ők??
több mint 12 éve
Sztem meg játszottunk a Coltsszal. 😊sajnálom Ulpi brotha (ez mekkora 😀 ) de sztem ha tétmeccsen összeeresztenénk a Ramsel vagy a Colts-al mindkettő verne titeket. Talán a Rams nem de a Colts igen. Sztem.davemayer[Kikaptunk egy KC ellen, amelyik sztem jelenleg a leggyengébb csapat a ligában davemayerBig Ulpi brotha mindent lát! Nem mi vagyunk a leggyengébb! Kikérem magamnak! A Colts a leggyengébb. Még az sem biztos, hogy második, mert a Rams is faszajó. Hogy harmadik-negyedik leggyengébb? Az már igen. 😀ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
sajnálom Ulpi brotha (ez mekkora 😀 ) de sztem ha tétmeccsen összeeresztenénk a Ramsel vagy a Colts-al mindkettő verne titeket. Talán a Rams nem de a Colts igen. Sztem.[Kikaptunk egy KC ellen, amelyik sztem jelenleg a leggyengébb csapat a ligában davemayerBig Ulpi brotha mindent lát! Nem mi vagyunk a leggyengébb! Kikérem magamnak! A Colts a leggyengébb. Még az sem biztos, hogy második, mert a Rams is faszajó. Hogy harmadik-negyedik leggyengébb? Az már igen. 😀ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egyébként -talán csak túlzott optimizmusból- én egyáltalán nem látom sötéten a helyzetet. Az elmúlt 2 meccset 1-1 kapitális baromság döntötte el, egyébként simán győzelem lehetett volna. Ráadásul tegnap már Hanie is bíztató volt (nyilván nem a "húdekurvajóqb" szinten, de olyan szinten, hogy le tud hozni azért egy elfogadható, szűken jó teljesítményt). Jó amiatt nyilván sötét, hogy sok gyengeség van, de olyan csapat nincs, aminek minden egysége kiváló. Pl. a GB lehet 100%-os, de a védelmük nagyonis sebezhető. Nálunk az OL, WR és DB állomány gyenge, ebből 1-en minimum lehet segíteni egy offseasonban. Én egyébként legelsősorban WR-en segítenék, mert Cutler ki tudja valamennyire küszöbölni az OL problematikáját de jó lenne ha nem dropkirályok lennének akiknek dobál. Én azért még bízom a PO-ban... 😊
több mint 12 éve
[Kikaptunk egy KC ellen, amelyik sztem jelenleg a leggyengébb csapat a ligában davemayerBig Ulpi brotha mindent lát! Nem mi vagyunk a leggyengébb! Kikérem magamnak! A Colts a leggyengébb. Még az sem biztos, hogy második, mert a Rams is faszajó. Hogy harmadik-negyedik leggyengébb? Az már igen. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Semmi apokalipszisről nincsen szó, ilyet nem említettem, a 7-3ig maximálisan pozitív volt a helyzet, Cutler teljesítménye elhomályosított bizonyos dolgokat amiket ki kell javítani. Készségesen elfogadom hogy ilyen is van, nincs olyan csapat ami teljesen rendben lenne, főleg nem egy teljes szezon erejéig. Itt azzal van a probléma hogy évek óta azt érzem hogy Lovie és csapata nem teszi hozzá azt az edzői pluszt a csapat teljesítményéhez ami kell ahhoz hogy legyen egy ütőképes csapat. Sztem a GB-t ne vegyük ki sehonnan ha egy mód van rá, csak egy csoportriválisról és egy valószínűleg tartósan jó Főcsoport-aspiránsról beszélünk, mérjük csak hozzá a teljesítményünket mert a szisztéma is hozzá méri, ha PO-t akarsz mostanában őket kell nekünk megszorítani- sikerülhet így? nem hiszem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
A Green Bayt nyugodtan kivehetjük. Idén marha sok csapatnak sikerült detronizálni őket. S ez a def. állomány így sem rossz. Az elején 4 meccsen halommá alázták őket (ezek miatt vagyunk a statokban hátul). Ezért írtam, hogy jó közepes egység, tudnak jól és rosszul is játszani. Most előbbi van. S persze, hogy öregszik a defense, hizsen a vezérek életkora már 3assal kezdődik. Idén egy sima PO-t keresztbevert Jay sérülése. Zsinórban 2 évben lettünk volna ott. S persze akkor is lehetne modnani a most leírt dolgokat, csak senki nem tenné meg. A jelenlegi helyzet rávilágít a problémákra, amely főleg az offense terén jelentkezik. Ok, lehet nem kellett volna váltani a defense védekezésén, utána ugye okosak vagyunk már mi is. Vehetjük rossz edzői húzásnak.
Én azt mondom, hogy semmi garancia nincs arra, hogy Loviek elküldésével megindulna a szárnyalás, arra se ha maradnak jobb lesz minden. De már-már úgy hirdeted (hirdetitek), hogy ez elkerülhetetlen lépés. Lovie idejött és marha nagy köze van ahhoz, hogy amióta ittvan lehet beszélgetni POról, 2szer superbowlról stb. Előtte ez a franchise lenn volt a béka segge alatt 2vel. S ok, hogy nem a múltból kell élni. De olyan apokalipszist hirdettek, hogy az eszem megáll. Idén végképp kiütközik, hogy rendbe kell rakni az offenset. Amihez tett Angie komoly lépéseket az elmúlt években. sajnos a sikerességi ráta nem a legmegfelelőbb.
több mint 12 éve
de itt kezdődne, hogy ne mindhárom (!) időkérésünket 1 down-nál kérjük ki a második félidőben. Itt ez most pont nem számított mivel nem mi futottunk az eredmény után de annyiszor megcsinálják hogy az elképesztő. Még azt is megértem ha a delay-t akarja elkerülni és azért lesz time out de ezek. Sok ilyen hibából jönnek ki azok az esélyek amiket az ellenfélnek adunk, néha él vele néha nem. Kikaptunk egy KC ellen, amelyik sztem jelenleg a leggyengébb csapat a ligában és kikapunk egy ilyen meccsen a Broncostól. Ezt a 2 meccset így ezekkel a játékos feltételekkel is be kellett volna húzni."jelen pillanatban nem képes többre az állomány"- ezt pont azok okozták akiket te meg akarsz tartani. Ha tartani akarjuk a lépést a Lions-sal és fel akarunk nőni esetleg a GB-hez akkor nem őket kéne favorizálni és nem kéne annak is örülni hogy mi volt tavaly (bár ha marad ez a tendencia lehet hogy nosztalgiázhatunk sokat a tavalyi PO-n). Annak ellenére hogy a csapatnak jól ment Cutlerrel és voltak előre nem várt bravúrok is (Falcons és Philly) ez a sportág nem csak a saját hanem a többi csapat teljesítményéről is szól. Az 5 mecces sorozat ellenére sem beszélhettünk csoport elsőségről de még masszív VC helyről sem mert ott van egy Lions is. A csapat teljesítményét a körülmények határozzák meg, és ehhez nem tud alkalmazkodni a mostani staff és semmi biztosíték nincs rá hogy velük elindul egy megújító folyamat, sokkal inkább marad ez a garnitúra, kisebb toldozás-foltozás aztán jövőre befutunk a 3. helyen és beszélhetünk arról mennyire nem tudjuk megszorítani a GB-t és hogy miért előzött be a Lions. De jó lesz.Na a timemanagement.. Nekünk gyak. 2 időkérésünk van per félidő, mivel egyet minden (természetesen rettentő értelmesen) elhasználunk az 1. és a 3. félidő elején/közepén. Teljesen értelmetlen módon... Ha csak ez lenne a gondunk...vandeminek
Nehogy kelljen még 2-3 év mire újra le kelljen vonni azokat a következtetéseket amiket 2 éve. Elfecsérelünk egy kiváló D garnitúrát, ez az igazság.
Vicces hogy senkinek még csak fel sem tűnik itt sem hogy mennyire rosszul használjuk az időkéréseket például, mennyire nem értünk a time managementhez - ezek ma már többet érnek egy jobb passznál, sok csapat ezzel ver meg minket + azzal hogy hibára kényszeríti az O-ünket.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tony Dungy mondta a Dal meccs előtt, mikor beszélték a mi meccsünket, hogy a meccs 90%-ában csináltunk egy fajta védekezést, ami eszméletlen mód bejött. Tebow egyáltalán nem tudott futni, a passzai meg mint tudjuk 10-ből 8 nevetségesen rossz, a 2 jót meg dropolták. Majd jön a végjáték és átállunk egy más védekezésre. De minek? Végig működött az amit játszottunk, akkor minek váltottunk a végén? Odaadtuk nekik az oldalvonalat is, mutatták hogy vagy 15 yarddal hátrébb voltak a DB-k mint a WR-ek. Elkapták kiléptek. Semmi értelme nem volt átváltani. Vagyis de, így legalább kikaptunk.egy az egyben ezt gondolom én is. Semmi okunk nem volt a váltásra, ha mindenképpen váltani kellett volna akkor is a pass rusht meghagyom és figyelek a 10-25 yard közötti passzok levédekezésére. Ha így is jött volna a Tebow magic azt megtapsoltam volna de így...
fetomy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
"jelen pillanatban nem képes többre az állomány"- ezt pont azok okozták akiket te meg akarsz tartani. Ha tartani akarjuk a lépést a Lions-sal és fel akarunk nőni esetleg a GB-hez akkor nem őket kéne favorizálni és nem kéne annak is örülni hogy mi volt tavaly (bár ha marad ez a tendencia lehet hogy nosztalgiázhatunk sokat a tavalyi PO-n). Annak ellenére hogy a csapatnak jól ment Cutlerrel és voltak előre nem várt bravúrok is (Falcons és Philly) ez a sportág nem csak a saját hanem a többi csapat teljesítményéről is szól. Az 5 mecces sorozat ellenére sem beszélhettünk csoport elsőségről de még masszív VC helyről sem mert ott van egy Lions is. A csapat teljesítményét a körülmények határozzák meg, és ehhez nem tud alkalmazkodni a mostani staff és semmi biztosíték nincs rá hogy velük elindul egy megújító folyamat, sokkal inkább marad ez a garnitúra, kisebb toldozás-foltozás aztán jövőre befutunk a 3. helyen és beszélhetünk arról mennyire nem tudjuk megszorítani a GB-t és hogy miért előzött be a Lions. De jó lesz.Na a timemanagement.. Nekünk gyak. 2 időkérésünk van per félidő, mivel egyet minden (természetesen rettentő értelmesen) elhasználunk az 1. és a 3. félidő elején/közepén. Teljesen értelmetlen módon... Ha csak ez lenne a gondunk...
Nehogy kelljen még 2-3 év mire újra le kelljen vonni azokat a következtetéseket amiket 2 éve. Elfecsérelünk egy kiváló D garnitúrát, ez az igazság.
Vicces hogy senkinek még csak fel sem tűnik itt sem hogy mennyire rosszul használjuk az időkéréseket például, mennyire nem értünk a time managementhez - ezek ma már többet érnek egy jobb passznál, sok csapat ezzel ver meg minket + azzal hogy hibára kényszeríti az O-ünket.davemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Én elsőnek eredményesebb draftokat akarok látni! Ne az legyen, hogy a draftolt rookiek fele már az első meccsen sincs a keretben. Még néhány év eredménytelen draftolását már nem bírja el a csapat. Minden évben húzunk a második-harmadik körben egy DL embert, ez azért elég nagy luxus.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
"jelen pillanatban nem képes többre az állomány"- ezt pont azok okozták akiket te meg akarsz tartani. Ha tartani akarjuk a lépést a Lions-sal és fel akarunk nőni esetleg a GB-hez akkor nem őket kéne favorizálni és nem kéne annak is örülni hogy mi volt tavaly (bár ha marad ez a tendencia lehet hogy nosztalgiázhatunk sokat a tavalyi PO-n). Annak ellenére hogy a csapatnak jól ment Cutlerrel és voltak előre nem várt bravúrok is (Falcons és Philly) ez a sportág nem csak a saját hanem a többi csapat teljesítményéről is szól. Az 5 mecces sorozat ellenére sem beszélhettünk csoport elsőségről de még masszív VC helyről sem mert ott van egy Lions is. A csapat teljesítményét a körülmények határozzák meg, és ehhez nem tud alkalmazkodni a mostani staff és semmi biztosíték nincs rá hogy velük elindul egy megújító folyamat, sokkal inkább marad ez a garnitúra, kisebb toldozás-foltozás aztán jövőre befutunk a 3. helyen és beszélhetünk arról mennyire nem tudjuk megszorítani a GB-t és hogy miért előzött be a Lions. De jó lesz. Nehogy kelljen még 2-3 év mire újra le kelljen vonni azokat a következtetéseket amiket 2 éve. Elfecsérelünk egy kiváló D garnitúrát, ez az igazság.
Vicces hogy senkinek még csak fel sem tűnik itt sem hogy mennyire rosszul használjuk az időkéréseket például, mennyire nem értünk a time managementhez - ezek ma már többet érnek egy jobb passznál, sok csapat ezzel ver meg minket + azzal hogy hibára kényszeríti az O-ünket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal