Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
4-3as OLB 1.körben? Nagyon luxus pick lenne, bármilyen jó játékos is legyen. Briggsel nem tudni mi lesz a helyzet, de őszintén még akkor se tudom elképzelni, hogy LB jönne 1.körbe, ha Briggs venné a sátorfáját. Ha megmarad akkor teljesen kizárt. Playek felében amúgy is nickel van.WR, OT, G/C. Ez a 3 legfőbb needünk. Aztán ezután ellehet gondolkodni CB, DE, TE, LB pickeken. Első 3 körben 4 választás.
több mint 12 éve
Igen ő. Ha bent lesz nem hagyhatjuk bent. Falember milyen? Offense? Nem tudom, két falembert úgysem húzunk az első két körben, eggyel meg nem nagyon lennénk beljebb sztem. Brown rögtön kezdő lehetne viszont.Én csatlakozom Tüsihez és Jimmyhez és Van-hoz, már az offseasonban járok, és meg is jelenítettem az aláírásomban, hogy kinek örülnék a drafton.prokiKi ez? Zach Brown? LB-t nem húznék első körben, nálam falember, aztán falember, aztán elkapó.füligjimmy
több mint 12 éve
Én csatlakozom Tüsihez és Jimmyhez és Van-hoz, már az offseasonban járok, és meg is jelenítettem az aláírásomban, hogy kinek örülnék a drafton.prokiKi ez? Zach Brown? LB-t nem húznék első körben, nálam falember, aztán falember, aztán elkapó.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én csatlakozom Tüsihez és Jimmyhez és Van-hoz, már az offseasonban járok, és meg is jelenítettem az aláírásomban, hogy kinek örülnék a drafton.
több mint 12 éve
Én is inkább a jobb draft helyet preferálnám. Mostanra már úgyis mindegy a szezon. Bár szvsz egy győzelemnél többre nem képes a csapat. Majd meglátjuk.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Én tényleg remélem, hogy egyet se nyerünk. Lehet ezen rágódni, de áprilisban jobb a 13. helyen draftolni, mint a 17.-en. Ha még a Panthers maradna kicsit szopóágon, az nem lenne rossz, egy extra pick a 70. hely környékén.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Melehov
119
Kicsit régen írtam már a fórumra, volt azóta két meccs, felvetődött az edző + GM kérdés....A KC meccset nem láttam még, nagyon lassan csorog lefelé a gépemre, összefoglaló alapján a véleményem: C'mon man!
Denver... Leírtatok mindent, én bíztam benne, hogy ellenünk megbotlik a Bronco, hát nem így lett. 😕
Nem tudom, hogy érdemes lenne-e Loviet, Martzot elküldeni? Sztem nem, ugyanis szerintem a szokásos balfaszságaikon kívül sok mindent nem lehet felróni nekik. Nem rajtuk múlik, hogy nem jutunk be (ha nem jutunk be) a PO-ba, hanem játékosokon. Nem akarom az edzőket és a vezetőket mosdatni, de teljesen mindegy, hogy játszik-e Cutler, vagy Forte, a szokásos mindig előjön: időkérés a legértelmetlenebb időben, ritkán látott jó time management, sokszor értelmetlen playhívás aminek vagy INT vagy valami hasonló szar a vége, és a többi.
Cutler és Forte kidőlésével eltűnt az O leadership. Ezt én is nehezen mondom ki, nem hittem komolyan ezekben a dolgokban, mondván, hogy a játékosoknak ez a dolguk/munkájuk, és ezért nincs erre komoly szükség, hát van. Cutler ebben nagyot változott tavalyhoz képest, Urlacherrel nagyon komolyan kiemelkednek a többiek közül, meccs közben is lehet látni, folyamatosan beszélnek, biztatják az embereket, stb. Urlachertől ez megszokott, a D vezére, Cutlernél ezt csak idén lehet megfigyelni.(Ilyen szempontból, íronikusan nézve Ricsinek igaza van abban, hogy Cutler tehet majdnem mindenről, de mondjuk most már tényleg leállhatna, mert faszságokat beszél) 😊
Az O-ban Jay mellett Forte a meccsnyerő ember, kettejük kiesésével a teljes O beszart, az OL megint elfelejt blokkolni, az elkapók még kevesebb labdát kapnak el, kb. mindenki szarik bele az egészbe.....
És ebből jön, amiért én az edzőket hibáztatom: nem tudják felpörgetni az O-t. Lovie a szokásos kifejezéssel áll, Martz pedig egyszer tényleg lejöhetne a szobájából, mert a vonal mellett ugyanúgy tudná ezt produkálni. Sztem nem baj, hogy nem játszott Mcnabb, vagy egy másik megöregedett qb, mert kb. ugyanezt láttuk volna, de Hanieből nem hozták ki a maximumot, az biztos. (ezért haragszom is) :mad:
Alapjában véve egy nyerő csapatunk van, ami több tényezőből áll össze, ezt Jimmy leírta, maximálisan egyetértek, ahogy azzal is, amit Vandeminek írt a Brady és Welker outról, csak nálunk az utóbbi sajnos megtörtént, így jártunk. Minden csapattal ugyanez lenne valszeg, mi is jó példa vagyunk erre.
Idén jóval kevesebb meccset tudok nézni a korábbi évekhez képest, de pár Seahawkst így is láttam. Azok alapján: A Djük nagyon harap, és az O is elkezdte a ponttermelést. Már leírtátok, hogy Lynch a kulcs, ez szerintem is így van, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ha Lynch gyengébb akkor Jacksonnak van jobb napja, és ez fordítva is igaz sajnos. Para meccs lesz, jó szériában vannak, de bízom benne, hogy minden nehézségünk ellenére kiosztunk egy pofont! (In the D, we trust!!) 😊
Nincs még offseason, még van 3 meccs, majd utána, ha nem jutunk be, akkor kezdjünk el foglalkozni vele. Még valamennyi esélyünk van, nincs más hátra, mint előre, legalább a becsületünkért! Én megértem, hogy 2012, új világrend alakul ki, kozmikus hónapváltás jön, meg hasonlók, de azért az ne történjen már meg, hogy Lions bejut a POba (már ez magában), mi megnem!!!! 😊 Green Bayről meg nem is beszélve.....
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Én nem is akarok playoffot. Ez a szezon már sajnos elment. Egy nem túl acélos offense két kulcsjátékosa esett ki. Azt még a Pats is nehezen bírná ki, ha Brady meg Welker esne ki egy időben.Szenvedős meccsek jönnek, amilyenek voltak most. A nulla támadásaink mellett bármit is hoz össze a D, nem fogunk nyerni a Hawks és a GB ellen. A Vikings ellen hátha lesz szerencsénk. Ponder is fiatal, megzavarhatjuk. Ott még összejöhet egy győzelem. Jelenleg 8-8-nál jobbra nem vagyunk képesek. Sajnos ez van.
Minden tiszteletem a D-nek, hogy már megint úgy kell játszaniuk, mint éveken keresztül: nekik kell megnyerni a meccset. (És még a pontokat is nekik kell csinálni)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Papíron még nincs 😀, valójában azonban igen. Ez a realitás. Green Bayben komplett csapattal sem lenne sok esélyünk, habár tán mi vagyunk az a csapat, aki még Wisconsinban is szoros meccset tudna játszani.A hétvégén játszunk egy nagyon jó formába lendült csapattal, akinek talán valamennyivel jobb offense van, mint a Denvernek, valamivel azonban gyengébb védelme. Nem látom azt, amivel ez az offense feltesz a táblára 17-20 pontot, amivel meccset lehetne nyerni. Megint kevés pontos szoros meccs lesz, amit egy jó szériában lévő csapat megnyerne. Mi nem vagyunk jó szériában, ellentétben az ellenféllel. Persze ettől függetlenül még nyerhetünk, s 50-50 kb a 2 csapat esélye rá. GB bukó, a Vikes pedig ellenünk az uccsó meccsen rettenetesen szívja majd magát.A POt nem is említem, mert a sorsunk már nem is a mi kezünkben van.
több mint 12 éve
Naaaa tüsi, nincs még vége a szezonnak 😊 Megverjük Hanie-vel a Hawksot, a Packs ellen pedig visszatér Cutler, ami lökést ad az O-nak és a D-nek is, és megverjük a sajtszagúakat, végül a Vikings elleni diadallal beesünk a playoffba 😉Látom már.. Mennyei Urunk úgy dönté vala, leküldi egyetlen fiát a Denvernek, hogy azok elhódíthassanak 20 super bowlt, és idevezetett engem közétek, hogy elvetődjön az optimizmus csírája 😂
Ez az NFL és ez a Bears. Sokkal nagyobb comeback-et is láthattunk már, sőt szinte hétről hétre van néhány... 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Szerintem felesleges itt nagyon nagy dolgokat már remélni. Ebből vagy 7-9 vagy 8-8 lesz. Cutler kiesése után nem hittem volna, hogy ennyire impotens lesz az offense. Néha már annak tapsolunk, ha nem negatív lesz a játék, vagy annak, hogy Hanie oda tudja dobni az elkapóhoz, aki még el is tudja kapni. 😀Viszont azt se gondoltam volna, hogy a defense ennyire dominálni tud.
Szerintem beszélgessünk többet az offseasonbeli eseményekről 😀.
több mint 12 éve
Az utolsó három meccsen nagyon fontos lenne, hogy az előző derbiken együttesen jelentkező katasztrófa-faktorok (sérülések, elejtett passzok, rossz játékhívások, szerencsétlen megoldások-buta egyéni hibák stb.) legalább kettőt-hármat kiküszöböljünk. Szeptember végén, október elején, amikor 1-2-vel, meg 2-3-mal álltunk, szerintem nagyon elfogadtunk (én legalábbis) volna egy 7-6-ot! 😊 Más kérdés, hogy a SD, a Lions és a Phily helyett, inkább az elmúlt 3-at gondoltuk volna W-nek. Nyilván nagyot fordult a világ Cutler és Forte sérülésével, most viszont egy igen mély mentális gödörből kell kimászni a fiúknak. Ha ez sikerül, nem lesz gond a Seattle és Vikings ellen, a GB meccsen pedig a rossebb tudja mi kell még.... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Csi77: Nekem az ég világon semmi gondom Sanyival, talán a legjobb az összes szakkomm közül. Cutler témában nem értek vele egyet, szerintem nagyon elbagatellizálja az ujjtörést a dobókézen, de ez aztán semmit nem von le az értékéből 😊Persze, igazából nekem sincs, csak lemaradt a 😊
Miért ilyen rossz a Hawks mérlege? Mert nagyon gyengén indultak. Gondolom kellett egy kis idő, míg "beértek", illetve azért szerintem olyan nagyon ők nem jó csapat. Középmezőnybe beférnek a mostani játékukkal, de szerintem erősebb csapatok közé nem nagyon férnek be. 2 meccset láttam (Eagles, Rams) egyik győzelemből sem nagyon vonnék le messzemenő következtetéseket.
Viszont Tarvaris nagyon le van sajnálva. Ő azért annyira nem rossz QB, mint hiszi(te)k, és ha a fal jobban védené, védte volna az elején, jóval jobb teljesítménye is lenne. DE, ha Lynch nem tud annyira élni, tehát pass heavyként kell működniük, ahhoz tényleg nem biztos, hogy elég TJ, főleg ilyen támadófallal.
Szerintem a Hawks előzetesen könnyebb ellenfél, mint a Broncos volt. Annyira nem állat a védelmük, a miénk viszont annyival jobb az ő O-juknál, hogy simán 10-12 ponton lehet őket tartani. HA a védelem hozza az elmúlt időszakbéli formáját, és az offense pedig nem lesz gyengébb mint a Broncos ellen (esetleg picit jobb, változatosabb) akkor ez a meccs meglesz. S mivel ez szerintem annyira nem lehetetlen dolog, én olyan 70-75% esélyt simán látok a győzelemre. 😊fetomy
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Lynch megfogásával és szerintem úgy kompletten a Seattle offense megfogásával nem lesz gond. A defense sztem márcsak dacból is megakarja mutatni, piszkálja a csőrüket a Denver meccs vége. A realitás az, hogy olyan meccs lesz, mint az elmúlt 3.
több mint 12 éve
Csi77: Nekem az ég világon semmi gondom Sanyival, talán a legjobb az összes szakkomm közül. Cutler témában nem értek vele egyet, szerintem nagyon elbagatellizálja az ujjtörést a dobókézen, de ez aztán semmit nem von le az értékéből 😊Miért ilyen rossz a Hawks mérlege? Mert nagyon gyengén indultak. Gondolom kellett egy kis idő, míg "beértek", illetve azért szerintem olyan nagyon ők nem jó csapat. Középmezőnybe beférnek a mostani játékukkal, de szerintem erősebb csapatok közé nem nagyon férnek be. 2 meccset láttam (Eagles, Rams) egyik győzelemből sem nagyon vonnék le messzemenő következtetéseket.
Viszont Tarvaris nagyon le van sajnálva. Ő azért annyira nem rossz QB, mint hiszi(te)k, és ha a fal jobban védené, védte volna az elején, jóval jobb teljesítménye is lenne. DE, ha Lynch nem tud annyira élni, tehát pass heavyként kell működniük, ahhoz tényleg nem biztos, hogy elég TJ, főleg ilyen támadófallal.
Szerintem a Hawks előzetesen könnyebb ellenfél, mint a Broncos volt. Annyira nem állat a védelmük, a miénk viszont annyival jobb az ő O-juknál, hogy simán 10-12 ponton lehet őket tartani. HA a védelem hozza az elmúlt időszakbéli formáját, és az offense pedig nem lesz gyengébb mint a Broncos ellen (esetleg picit jobb, változatosabb) akkor ez a meccs meglesz. S mivel ez szerintem annyira nem lehetetlen dolog, én olyan 70-75% esélyt simán látok a győzelemre. 😊
több mint 12 éve
kovi470
1 343
+1Én azt mondom, hogy Lynch-et meg kell állítani bármi áron, rákényszeríteni őket arra, hogy T-Jax nyerje meg nekik a meccset ha tudja.prokiUgyan nem láttam végig a Hawks meccset, de azt szűrtem le, hogy őket sem verjük meg. Jó a védelmük nagyon, támadásban meg ott van Lynch. Ne úgy legyen, de ez lesz a legsimább vereségünk sztem, amióta nincs Jay.prokiSajnos igen erősnek tűnnek, az Sp is jó náluk. Kemény lesz, nem igazán értem, hogy miért csak 6-7-ttel állnak. Érdekes lesz, mit tud kezdeni a D Lynch-csel.csi77
Én is ebben látom a titkot, ha Lynch nem tud futni, akkor jók vagyunk mert T-Jax meg nem tud dobni..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Én azt mondom, hogy Lynch-et meg kell állítani bármi áron, rákényszeríteni őket arra, hogy T-Jax nyerje meg nekik a meccset ha tudja.Ugyan nem láttam végig a Hawks meccset, de azt szűrtem le, hogy őket sem verjük meg. Jó a védelmük nagyon, támadásban meg ott van Lynch. Ne úgy legyen, de ez lesz a legsimább vereségünk sztem, amióta nincs Jay.prokiSajnos igen erősnek tűnnek, az Sp is jó náluk. Kemény lesz, nem igazán értem, hogy miért csak 6-7-ttel állnak. Érdekes lesz, mit tud kezdeni a D Lynch-csel.csi77
több mint 12 éve
Ugyan nem láttam végig a Hawks meccset, de azt szűrtem le, hogy őket sem verjük meg. Jó a védelmük nagyon, támadásban meg ott van Lynch. Ne úgy legyen, de ez lesz a legsimább vereségünk sztem, amióta nincs Jay.prokiSajnos igen erősnek tűnnek, az Sp is jó náluk. Kemény lesz, nem igazán értem, hogy miért csak 6-7-ttel állnak. Érdekes lesz, mit tud kezdeni a D Lynch-csel.
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem azért jött fel, merthogy Bradfordnak volt valami sérülése, és úgy nézett ki, hogy Clemens fog bejönni de aztán mégsem. Aztán feljött mégegyszer, amikor beolvasták azt az sms-t. Plusz hát az NFL szóba került, így evidens, hogy az is, hogy Cutler gagyi. Sőt egyszer akkor is beszéltek róla, amikor az usankák bejátszották a Broncos Bears két hazai FG-jét, de az lehet, hogy kapcsolódott az sms-es fikázáshoz.fetomyIgen, igen, most, hogy már nincs Favre, a Cutler téma az örökzöld...
Sanyiról annyit, hogy újabb elvesztette az objektivitását, mindig valakinek szurkol, ez, illetve a Cutler fikázás sem tetszik annyira. De talán elnézzük neki, nem?
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
kutya23c
223
Fogadjunk megint "villant" majd egy nagyot a draft idényben.http://www.windycitygridiron.com/2011/12/13/2633550/strap-in-bears-fans-angelos-coming-back-next-year-and-thats-okayNem tud elszakadni tőlünk a drága.vandeminek
Akkor mégis marad a barátunk...proki
A Ricsis témához meg annyit, hogy sose tudott tárgyilagosan közvetíteni mérkőzést(gurulós focit se), neki mindig valaki ellen kell közvetítenie. Mondjuk a Cutlert annyira utálja ezek szerint, hogy már nem tud kihagyni egy közvetítést se a savazása nélkül.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
hát pedig én már komolyan aggódni kezdtem, h itt hagy minket ő is... bár, ha minden évben Peppers szintű FA játékosokat hozott volna mondjuk az O-lineba,akkor még talán meg is síratnám
több mint 12 éve
http://www.windycitygridiron.com/2011/12/13/2633550/strap-in-bears-fans-angelos-coming-back-next-year-and-thats-okayNem tud elszakadni tőlünk a drága.
Akkor mégis marad a barátunk...proki
több mint 12 éve
http://www.windycitygridiron.com/2011/12/13/2633550/strap-in-bears-fans-angelos-coming-back-next-year-and-thats-okayAkkor mégis marad a barátunk...
több mint 12 éve
picidzé
532
Megnéztem a GameDay-t. Bevágták Urlacher kommentjét is. Ennyire kiborulva még nem láttam, ha nem tudnám, hogy egy tesztoszteronfüggő marhahormonon nevelt vadállat, azt gondolnám, hogy a sírás küszöbén volt. Briggs dettó.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ugyan nem láttam végig a Hawks meccset, de azt szűrtem le, hogy őket sem verjük meg. Jó a védelmük nagyon, támadásban meg ott van Lynch. Ne úgy legyen, de ez lesz a legsimább vereségünk sztem, amióta nincs Jay.