Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Kissé másnaposan nézegettem a meccset, bár egyáltalán nem kötött le. Nem vártam győzelmet, nem is lett. A D-re nem lehetünk mérgesek, ilyen O teljesítmény mellett kedvem se lenne játszani.O fal szép munkát végzett 😀 😀 Hanie nyerőember 😀 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Elsüthetnék pár poént, de nem teszem. Tisztelet legyen. 😀Gameday! Sajnos a 7 órási meccsek nem igazán jók nekem, de igyekszem majd követni. Tüsi, remélem jó a megérzésed a D teljesítményével kapcsolatban, ha a támadók csak egy kicsit még hozzátesznek, meglehet! Go Bears!csi77A lányos apukáknak a legjobb!!
Ez jó és igaz. 😀Bazzani
A D két meccsen kapott 23 pontot. Igaz, lehozhatták volna 6 ponttal. De nem emeljük e a lécet egy kissé magasra? - teszem fel a költői kérdést. Mindegy, Haine takaroggy.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gameday! Sajnos a 7 órási meccsek nem igazán jók nekem, de igyekszem majd követni. Tüsi, remélem jó a megérzésed a D teljesítményével kapcsolatban, ha a támadók csak egy kicsit még hozzátesznek, meglehet! Go Bears!csi77A lányos apukáknak a legjobb!!
Ez jó és igaz. 😀
több mint 12 éve
Gameday! Sajnos a 7 órási meccsek nem igazán jók nekem, de igyekszem majd követni. Tüsi, remélem jó a megérzésed a D teljesítményével kapcsolatban, ha a támadók csak egy kicsit még hozzátesznek, meglehet! Go Bears!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
pontosan azt várom amit leírtál ezzel kapcsolatban jimmy, sztem nem fogjuk megfizetni az tuti, ha kevésért aláír az jó ha nem mehet. Menni fog... Én megtartanám de a staff nem fogja letenni neki a pénzt ő meg ezek után már csakazértis el fog menni, sérülés ide, lojalitás oda. Redskins lesz sztem is 😀Hát jah. Én azt érzem, hogy ma nyerünk, mert a defense játszik valami brutál extrát. Cutler kiválása óta először van meg bennem ez az érzés... 😀.Chicago Bears second round selection: Chris Polk.
Örülnék, hogyha Barber nagyot játszana, szreintem ég is a bizonyítási vágytól. 2 erőfutó lesz ma megnézzük melyik erősebb. 😀. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz Forteval a szezon után. Angie-ék brutál nagy lóvét nem fognak elétenni.tüsi91
Oké, most bal lábbal keltem fel, de akkor is. Lojalitásról ugatni, aztán lenyilatkozni, hogy ha nincs értelme, akkor nem fog visszatérni, az nagyon nem menő. Ne térjen vissza ha nem egészséges, engem nem az zavar. De fogja be a száját, és pláne ne cigánykodjon. Remélem a Redskins megfizeti.füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát jah. Én azt érzem, hogy ma nyerünk, mert a defense játszik valami brutál extrát. Cutler kiválása óta először van meg bennem ez az érzés... 😀.Chicago Bears second round selection: Chris Polk.
Örülnék, hogyha Barber nagyot játszana, szreintem ég is a bizonyítási vágytól. 2 erőfutó lesz ma megnézzük melyik erősebb. 😀. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz Forteval a szezon után. Angie-ék brutál nagy lóvét nem fognak elétenni.tüsi91
Oké, most bal lábbal keltem fel, de akkor is. Lojalitásról ugatni, aztán lenyilatkozni, hogy ha nincs értelme, akkor nem fog visszatérni, az nagyon nem menő. Ne térjen vissza ha nem egészséges, engem nem az zavar. De fogja be a száját, és pláne ne cigánykodjon. Remélem a Redskins megfizeti.
Ja, és úgy néz ki, Okoyet is meg akarják tartani.
Ezt még ide írom, hogy az ASU megtalálta az új vezetőedzőjét (a nevét elfelejtettem), szóval ennyit erről "Martz lesz az ASU HC" a marhaságról is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hát jah. Én azt érzem, hogy ma nyerünk, mert a defense játszik valami brutál extrát. Cutler kiválása óta először van meg bennem ez az érzés... 😀.Örülnék, hogyha Barber nagyot játszana, szreintem ég is a bizonyítási vágytól. 2 erőfutó lesz ma megnézzük melyik erősebb. 😀. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz Forteval a szezon után. Angie-ék brutál nagy lóvét nem fognak elétenni.
több mint 12 éve
Ha lesznek olyan állapotban, térjenek vissza!! Ha meg elmegy a Hawks meccs is, tényleg nincs értelme egy súlyosabb sérülést kockáztatni. Amúgy 10-6-tal lenne a legszarabb a PO-ról lemaradni....csi77Hm, hát lehet valahogy megnyerjük, négyből egyet azért véletlenül is össze lehet hozni, bár nem úgy néz ki a szezon, hogy a gép egymás után dobálja a három cseresznyét. De a Hox D ellen egy métert nem megyünk átlagban, azt most komolyabb összegbe fogadnám. Forte meg már mondja, hogy ugye ez hat hét felépülés, és nem tér vissza, amíg nem teljesen ép. Ami egyrészt érthető, másrészt bekaphatja, harmadrészt Barber kurva nagy hibái ellenére volt olyan produktív, mit ő. Cutler ezzel a sérüléssel meg a pálya szélén biciklizett, meg ugrabugrált, aztán miért nem jött vissza. Most miért nem játszik csavarokkal a kezében, meg félkilós gipszben. Forte meg egy ilyet le mer nyilatkozni....
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha lesznek olyan állapotban, térjenek vissza!! Ha meg elmegy a Hawks meccs is, tényleg nincs értelme egy súlyosabb sérülést kockáztatni. Amúgy 10-6-tal lenne a legszarabb a PO-ról lemaradni....Térjünk vissza a footballhoz. Melton és Hester nem edzettek, státuszuk kérdéses. Melton helyett Okoye fog kezdeni ha minden igaz. Wright viszont valószínűleg visszatér, aminek örülhetünk sztem. Olvastam egy érdekességet valahol, hogy ha nyerünk most a Hawks ellen, akkor van arra egy kis esély, hogy Cutler és Forte is visszatérjen a GB elleni meccsre. Forté-re adják a nagyobb esélyt.prokiMinek térnének már vissza? Mondjuk 9-7-tel jobb szájízzel zárja az ember a szezont, és az edzők is nyugodtabban alszanak, ráfogják Cutler kiesésére az egészet, aztán mehet minden a régi kerékvágásban. Tény, hogy ez a régi kerékvágás rájátszást ért volna, ott meg akármi történhet.füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Térjünk vissza a footballhoz. Melton és Hester nem edzettek, státuszuk kérdéses. Melton helyett Okoye fog kezdeni ha minden igaz. Wright viszont valószínűleg visszatér, aminek örülhetünk sztem. Olvastam egy érdekességet valahol, hogy ha nyerünk most a Hawks ellen, akkor van arra egy kis esély, hogy Cutler és Forte is visszatérjen a GB elleni meccsre. Forté-re adják a nagyobb esélyt.prokiMinek térnének már vissza? Mondjuk 9-7-tel jobb szájízzel zárja az ember a szezont, és az edzők is nyugodtabban alszanak, ráfogják Cutler kiesésére az egészet, aztán mehet minden a régi kerékvágásban. Tény, hogy ez a régi kerékvágás rájátszást ért volna, ott meg akármi történhet.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Térjünk vissza a footballhoz. Melton és Hester nem edzettek, státuszuk kérdéses. Melton helyett Okoye fog kezdeni ha minden igaz. Wright viszont valószínűleg visszatér, aminek örülhetünk sztem. Olvastam egy érdekességet valahol, hogy ha nyerünk most a Hawks ellen, akkor van arra egy kis esély, hogy Cutler és Forte is visszatérjen a GB elleni meccsre. Forté-re adják a nagyobb esélyt.
több mint 12 éve
Végső szám:jah csak orrba tükörről mint a filmekben😀 Azért ez tlg nem semmi,kb vetekszik Plaxicoval ostobaságban...rendőröktől venni kiló kokaint.anferneeAccording to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.Hurd, te barom, legalább on the field ekkora playa lettél volna... :/
Hetente??? Nagyban csapatta a srác....soma80
Btw cigiben semmi értelme elszívni, mert kb. több 90%-a elég, és szinte csak Dél-Afrikában menő....Melehov
Top end price Hurd negotiated, according to the report, called for the Bears WR to spend $700,000 per week on drugs
Hurd vetekszik egy kolumbiai drogbáróval... azt hittem, h eddig az ilyen alakok elkerülték a csapatot, erre jön ez? LOL
több mint 12 éve
Köszi! Rotoworld-öt csak ritkán néztem eddig, de mostantól keresni fogom 😊Ezt te írtad? Mert akkor kétszer is meg kell emelnem a kalapom. 😊vandeminekRotoworld. 😊
"Football was apparently a side job for Hurd, who was one of the top drug dealers in Chicago."gyeek
több mint 12 éve
Ezt te írtad? Mert akkor kétszer is meg kell emelnem a kalapom. 😊vandeminekRotoworld. 😊
"Football was apparently a side job for Hurd, who was one of the top drug dealers in Chicago."
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
jah csak orrba tükörről mint a filmekben😀 Azért ez tlg nem semmi,kb vetekszik Plaxicoval ostobaságban...rendőröktől venni kiló kokaint.According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.Hurd, te barom, legalább on the field ekkora playa lettél volna... :/
Btw cigiben semmi értelme elszívni, mert kb. több 90%-a elég, és szinte csak Dél-Afrikában menő....Melehov
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Melehov
119
According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.Hurd, te barom, legalább on the field ekkora playa lettél volna... :/
Btw cigiben semmi értelme elszívni, mert kb. több 90%-a elég, és szinte csak Dél-Afrikában menő....
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Ezt te írtad? Mert akkor kétszer is meg kell emelnem a kalapom. 😊Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?füligjimmyEgyrészt Urlacherből simán kinézem, hogy partizik. Kurvák kelléke a kóla. A kokó meg multifunkciós. Mehet akár cigibe is, főleg szippantják, szódabikarbónával keverve és felforralva lövik, de az crackhead műsor.Delete:Delete is, ő is olvasta. 😊gyeek
"Elmondhatja hogy az NFL a másodállása" - Na ezen én felsírtam 😀vandeminek
több mint 12 éve
picidzé
532
Jut eszembe, a rendőrség helyében megvizsgálnám a Soldier Fieldet. Biztos közönséges gyepen játszanak?
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?füligjimmyEgyrészt Urlacherből simán kinézem, hogy partizik. Kurvák kelléke a kóla. A kokó meg multifunkciós. Mehet akár cigibe is, főleg szippantják, szódabikarbónával keverve és felforralva lövik, de az crackhead műsor.
Delete:Delete is, ő is olvasta. 😊
"Elmondhatja hogy az NFL a másodállása" - Na ezen én felsírtam 😀vandeminek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Cutler hints at early return+1
http://www.fannation.com/truth_and_rumors/view/319911-cutler-hints-at-early-return?sct=nfl_bf1_a5&eref=fromSI&eref=fromSI
Most már szerintem ne erőltesse. Pihi jövő augusztusig.picidzé
Felesleges értelmetlenül tönkretenni. Meg legalább lesz még egy oka a nagy Prime-nak, hogy baszogathassa..
több mint 12 éve
picidzé
532
Cutler hints at early returnhttp://www.fannation.com/truth_and_rumors/view/319911-cutler-hints-at-early-return?sct=nfl_bf1_a5&eref=fromSI&eref=fromSI
Most már szerintem ne erőltesse. Pihi jövő augusztusig.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hát ez se normális az biztos. Én azt nem értem, hogy mi szüksége rá? Elvileg 3 évre kapott volna majd 4 millió dollárt... No mindegy egy ST playaval kevesebb.Elvileg az a Thaddeus Gibson lenne aktiválva PSből, aki Steelers 4. körös pick volt még 2010ben. Elvileg LB. Itt meg DE poszton számítanának rá. 6-2 magas és 243 font? Az csak nekem tűnik kevésnek? Mondjuk lehet amióta mérték felpakolt magára pár font izmot. Nem akármilyen DL fetisizmus van nálunk. Az ex-Falconsos srác a Davis viszont elég jól mozog, főleg futás ellen láttam 1-2szer, hogy egymaga megcsinálta a playt.