Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
kutya23c 223
Briggs helyére DeCicco?? haha

Komolyan ez nem olyan sport, hogyha elment a szezon, majd leveszik a legjobbakat. A backupok (LB poszton legalábbis) is főleg csak akkor vannak fent, ha már simán vezetsz és garbage time van. Ha szopunk 20al, mint pl a hétvégén Urlacher és Briggs akkor is végig fenn volt. Ráadásul, ha vmi csoda folytán 1 negyedre kipróbálnának mást, akkor Briggs helyére Trahan menne vagy Jabara Williams, esetleg Roach.tüsi91
Nem az első negyedről volt szó hanem egy negyedről, és nem kezdő posztra. Ja és ha mostani meccsen is szopunk 20-0-ra akkor kérdem én nem tök mindegy, most már nem a PO-nak kéne lenni a célnak hanem a jó draft pozinak PO-hoz csoda kéne vagy egy Dzsin lámpával.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
http://www.bearsgab.com/2011/12/20/caleb-hanie-still-the-man/

Itt olvastam még tegnap. Most néhol azt írják, hogy lehet MCown kezd, de nem venném én meg ezt tutira. Def cserékről meg annyit, hogy meg kéne nézni mit tudnak, mert sokaknak lejár a szerződésük, és el kell majd dönteni, hogy jövőre is szükség lesz-e rájuk.proki
Ez hülyeség. Pl. DeCicco, meg Trahan-féle cseréket szinte minden sarkon talál az ember. Soha nem lesz belőlük kezdő ember, ha meg még is akkor az a csapat igen gyér lehet. Sima ST emberek. Az OL szinten meg megint tök mindegy. Omiyale tudjuk milyen, a másik két srác, meg vélhetően nem jobb még Webbnél sem. Höh. Edwin Williamst megtartanám backupnak, meg talán még Louist is. Azt annyi.

Matemaitikai remény meg van a POra, de akár, még a ZTE is megnyerheti az NB1-et ez alapján. Állunk 0-4el, a Hox elleni meccs 2. félidejében megjött az összeomlás a def részéről is. Megyünk Green Baybe. Asszem erre mondják, hogy no sansz. Ha 20on belül leszünk az már jó.
több mint 12 éve
bazsar Chicago Bears 7
Nagyon nem örülnék neki, hogyha csereemberekkel állnánk ki a hétvégén és nem tenne meg mindenki mindent a győzelemért! Nagyon meg kellene csapkodni a sajtosokat, a tavalyi konferencia döntőért meg is érdemelnék.
Ráadásul matematikai esélyünk még mindig van a po-ra, és hát bármi megtörténhet.

Go Bears!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Szőrszálhasogatóknak a pontos fordítás: az évek elrohannak,de a running back-ek nem.kutya23c
Jól van nah, másképp értelmeztem, bocsánat! :rolleyes:
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
http://www.bearsgab.com/2011/12/20/caleb-hanie-still-the-man/

Itt olvastam még tegnap. Most néhol azt írják, hogy lehet MCown kezd, de nem venném én meg ezt tutira. Def cserékről meg annyit, hogy meg kéne nézni mit tudnak, mert sokaknak lejár a szerződésük, és el kell majd dönteni, hogy jövőre is szükség lesz-e rájuk.
több mint 12 éve
Nah akkor csak jól értelmeztem Lovie nyilatkozatait. Nem is baj ez már szerintem. A PO reményeknek már úgyis mindegy, van még két meccs, nézzük meg ki mit tud. Hanie-t már tudjuk...

kutya23c: Csak egy észrevétel. Az aláírásodban a szöveg RB-kről szól, de a képeken miért MLB-k vannak? 😀 Lehet hogy volt már erről szó, de én még itt vatta új vagyok szóval bocs a hülye kérdésért :rolleyes:dcsicsak
A próbálgatás gondolata jó hiszen season over van, szóval mondjuk Briggs helyére fel lehet küldeni D-CiCót egy negyedre, csak egyik csapat egységnek sem jó ha a playhívó vezért lepattintják. Ráadásul Urli a csapat "arca"- a szurkolók jelentős része miatta jár meccsre, szóval egy ilyen húzással a népszerűség-ami most amúgy is alacsony-zúhanna.
Egyébként szívem szerint én is vattába csomagolnám a def egy részét és elraknám jövőre, hogy nehogy lesérüljenek, dehát ilyen a foci 😀😀kutya23c
Briggs helyére DeCicco?? haha

Komolyan ez nem olyan sport, hogyha elment a szezon, majd leveszik a legjobbakat. A backupok (LB poszton legalábbis) is főleg csak akkor vannak fent, ha már simán vezetsz és garbage time van. Ha szopunk 20al, mint pl a hétvégén Urlacher és Briggs akkor is végig fenn volt. Ráadásul, ha vmi csoda folytán 1 negyedre kipróbálnának mást, akkor Briggs helyére Trahan menne vagy Jabara Williams, esetleg Roach.
több mint 12 éve
kutya23c 223
kutya23c: Csak egy észrevétel. Az aláírásodban a szöveg RB-kről szól, de a képeken miért MLB-k vannak? 😀 Lehet hogy volt már erről szó, de én még itt vatta új vagyok szóval bocs a hülye kérdésért :rolleyes:dcsicsak
Nem mennek át a running backek ott, ahol ezek a szimpatikus fiatalemberek vannak. Comprende?picidzé
Köszönöm 😀

Szőrszálhasogatóknak a pontos fordítás: az évek elrohannak,de a running back-ek nem.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 12 éve
kutya23c 223
Nah akkor csak jól értelmeztem Lovie nyilatkozatait. Nem is baj ez már szerintem. A PO reményeknek már úgyis mindegy, van még két meccs, nézzük meg ki mit tud. Hanie-t már tudjuk...

A próbálgatás gondolata jó hiszen season over van, szóval mondjuk Briggs helyére fel lehet küldeni D-CiCót egy negyedre, csak egyik csapat egységnek sem jó ha a playhívó vezért lepattintják. Ráadásul Urli a csapat "arca"- a szurkolók jelentős része miatta jár meccsre, szóval egy ilyen húzással a népszerűség-ami most amúgy is alacsony-zúhanna.
Egyébként szívem szerint én is vattába csomagolnám a def egy részét és elraknám jövőre, hogy nehogy lesérüljenek, dehát ilyen a foci 😀😀

több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Nem mennek át a running backek ott, ahol ezek a szimpatikus fiatalemberek vannak. Comprende?

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Üdv itt.

McCown sem lesz sokkal különb, max a horrorisztikusan szar dobások, amiket Hanie tud redukálódnak. Sztem idén még Enderlet is fogjuk látni.
Az valóban elég elrugaszkodott elképzelés, hogy a def kulcsembereit vegyük le. Az sok minden szempontból teljesen ellentmondana az NFL és a franchise hagyományaival. Én azt mondom ne sérüljenek meg.
több mint 12 éve

kutya23c: Csak egy észrevétel. Az aláírásodban a szöveg RB-kről szól, de a képeken miért MLB-k vannak? 😀 Lehet hogy volt már erről szó, de én még itt vatta új vagyok szóval bocs a hülye kérdésért :rolleyes:
több mint 12 éve
kutya23c 223
Nem hiszem el... A Packs ellen is Hanie kezd. Enderle-t nem lehetne kipróbálni?? Én már a def-ben is csere-berélnék, #54 helyett kipróbálnám DeCiccot, Jabara-t is meg lehetne nézni aztán. Merriweather helyett mehetne Venable is, na meg az O-falban Horn. Úgysem lépjük meg...proki
Azért ne rugaszkodjunk ennyire el a valóság talajától....a Def kapitányát tán nem kéne padoztatni.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem hiszem el... A Packs ellen is Hanie kezd. Enderle-t nem lehetne kipróbálni?? Én már a def-ben is csere-berélnék, #54 helyett kipróbálnám DeCiccot, Jabara-t is meg lehetne nézni aztán. Merriweather helyett mehetne Venable is, na meg az O-falban Horn. Úgysem lépjük meg...proki
ESPN szerint McCown fog kezdeni.Delete
Bowl.hu szerint is 😊
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
ESPN szerint McCown fog kezdeni.

több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ja, tényleg. Sziasztok 😊.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
nocsak, van egy új polgára Mackólandnek :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=twJqLcGpK60

davemayer
0.06-nál mekkora tackle 😂

Ja igen, be se köszöntem...ekkora bunkót! 😊

Sziasztok! 😊
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Ezt hol olvastad? Én eddig csak annyit olvastam, hogy kérdéses a hétvégi QB...dcsicsak
nocsak, van egy új polgára Mackólandnek :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=twJqLcGpK60

ha hardcore vagy 😂 http://www.youtube.com/watch?v=lrtJLAgKD4s&feature=related

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hanie is our quarterback. Egyébként meg Enderle-t lehet csak féltik az OL-től, nehogy szegény gyereknek 1 meccs elvegye a kedvét az egész NFL-től.
több mint 12 éve
Ezt hol olvastad? Én eddig csak annyit olvastam, hogy kérdéses a hétvégi QB...
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Nem hiszem el... A Packs ellen is Hanie kezd. Enderle-t nem lehetne kipróbálni?? Én már a def-ben is csere-berélnék, #54 helyett kipróbálnám DeCiccot, Jabara-t is meg lehetne nézni aztán. Merriweather helyett mehetne Venable is, na meg az O-falban Horn. Úgysem lépjük meg...
több mint 12 éve
Jah Helmut, hagyjuk mert korántsem vagyunk egy véleményen. Azt fogalmam sincs hnnan vetted, hogy megmentő QB, de mindegy. Smitht lehet megmentette, de ha amiatt írtad szíved joga. Egy szezonban mindig lesz 3-4 gyengébb meccse. Nem egy olyan elit, mint Brady, PM, vagy Rodgers. Ha Jayt betennénk az említett emberkék által írányított offensebe nem lenne olyan sikeres az egység. Viszont ha a 3 QBt betennék ide, ők sem tudnának ebből kihozni többet. Szóval lehet horribilis ára volt Cutlernek, de pl 3 év alatt megítélni a trade sikerességét még nem igen lehet. Volt egy hullaszar éve, ahol elég sok franchise rekordot átírt, de minden mutatóban TOP-3as lett, tavaly a defensel karöltve összetákolt egy NFC döntőt, idén meg laza WC helyre befutottunk volna, a liga tán legjobb csapata mögött a csoportban.
De tényleg hagyjuk. Írj gyakrabban ide: jó gondolataid vannak és bizonyos dolgokkal egyet is értek.

Knox IR egyértelmű volt, sztem a Conte is látva a sérülést. Carimit meg megint műtik. Ajjajj. Hát lehet, hogy kidobtunk egy újabb 1. kört. LOL. Bowman kezd Jennings helyett?? 😂 😂 . Gibsont (volt Steeler 4. körös pick) DE/LB, Allen RB és Komar WR lett aktiválva PSből.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears place WR Johnny Knox (back) and S Chris Conte (foot sprain) on injured reserve

Knox nem is lehetett kérdéses sajnos. 4-5hónap kihagyás vár rá, de Conte esetében nem gondoltam... Hát Steltz-Merriweather safety páros halálos ránk nézve...
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Egyébként, és bocsi hogy külsősként ebbe most beleugatok, lehet bántani Cutlert azzal hogy nem elég kemény, és nem elég harcos, de kb a Bears tradicióba tökéletesen beleillik, mert Chicagoban soha, az eddigi ha jól tudom 86 év alatt, nem annyira arra épült a csapat hogy csillogó villogó QB-ük van, hanem egy elfogadhatóan jó, aki elég arra hogy a brutális védekezést kiegészitve meccseket nyerjen 😊 ennek meg Cutler tökéletesen megfelel most is, ha egészséges 😊 És kihangsújoznám mégegyszer hogy nem az utóbbi pár évről beszélek hanem egyszerüen ez a franchise tradiciója, talán az egyetlen akik igazából nem a QB-re helyezték soha a legnagyobb hangsújt.gravedigger
Cutler ennek nem megfelel,az kb egy Orton szintű irányító amiről te beszélsz,Jay ennél sokkal jobb,nézd meg mit tudott Denverben normális fallal,elkapókkal,és olyan offense-el ami feküdt neki.Az az érzésem mikor nézem h pazarolja nálunk az idejét.Azt meg h bárki is bánná a Bearsnél h beáldoztunk érte ennyi picket nem hinném.Főleg ahogy azokat használtuk.Igazolni meg igazoltunk free agenteket offense oldalra.Amit tavaly hoztak az messze várakozáson felüli volt a Nfc champ game-ig,és idén is azért amig nem jöttek a sérülések,a playoffban nem kételkedtem vna.Nincs mit bánni.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként, és bocsi hogy külsősként ebbe most beleugatok, lehet bántani Cutlert azzal hogy nem elég kemény, és nem elég harcos, de kb a Bears tradicióba tökéletesen beleillik, mert Chicagoban soha, az eddigi ha jól tudom 86 év alatt, nem annyira arra épült a csapat hogy csillogó villogó QB-ük van, hanem egy elfogadhatóan jó, aki elég arra hogy a brutális védekezést kiegészitve meccseket nyerjen 😊 ennek meg Cutler tökéletesen megfelel most is, ha egészséges 😊 És kihangsújoznám mégegyszer hogy nem az utóbbi pár évről beszélek hanem egyszerüen ez a franchise tradiciója, talán az egyetlen akik igazából nem a QB-re helyezték soha a legnagyobb hangsújt.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Fetomy!
Köszönöm! Egyetértünk, mint mondtam provokáció vége!
Az egész abból indult, hogy az éremnek van másik oldala. Ha hozol egy döntést, hogy valakiért odaadod a jövő húzásainak lehetőségét, a védelem kitatarozását, vagy az O line kitatarozását, és egy playmaker elkapót, akkor az már legyen elit, ...nem? Persze nincsenek olyan célpontok, mint GB-ben, Patriotsban, falatok sincs, 2 évig 1. körötök sem volt! 😊 Erre céloztam, azzal, hogy Lovie talán már bánja, hogy beáldozta az orthodox csapatépítést, egy más típusúért. Semmi rossz indulat részemről!